De 3 bedste metoder til permanent hårfjerning

Lider du af uønsket hårvækst et eller flere steder på kroppen, er du helt sikkert interesseret i at få det fjernet hurtigst muligt. Men hvilken metode er bedst? Hvordan fungerer de? Og gør det ondt på dig?

De 3 bedste metoder til permanent hårfjerning
Udgivet 13.07.2021 | Senest redigeret 20.07.2021 | Artiklen indeholder reklamer

Der er intet bedre end et par glatte ben. Det er bare irriterende at skulle barberer sig ofte for at holde hårene væk på benene og andre steder.

Heldigvis lever vi i 2017, hvor der findes bedre måder at fjerne hår mere permanent.  Det kan dog være svært at finde ud af hvilken metode er den bedste, og hvilke metoder du skal holde dig fra.

For at gøre det let for dig har vi her de bedste måder at fjerne hår permanent til de forskellige steder på kroppen.

Elektrolyse: Bedst til ansigt og mindre områder

Der er mange kvinder, som ønsker at fjerne uønskede hår mellem øjenbrynene, overlæben og andre små steder. Hvis du gerne vil have en mere permanent løsnning end at bruge en penset, så er elektrolyse den bedste løsning.

Læs mere om Bakblade 2 (fjern hår på ryggen)

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen foregår ved at en trænet ekspert placerer en lille nål i hårroden og giver en elektrisk impuls. Den elektriske impuls ødelægger hårrodden, hvilket gør at der ikke vil vokse et hår ud igen

Hvor lang tid virker behandlingen?

En behandling er for de fleste ikke nok. Du skal tage behandlingen med 1-2 ugers interval indtil at hårene ikke vokser frem igen.

Brasiliansk laser hårfjerning: Bedst til intim hårfjerning

Hvis du gerne vil have den glatte følelse af at have fjernet kønsbehåringen, så er barberskraberen ikke den bedste løsning. Hårene vokser hurtigt ud igen, og de slider på huden, der er mere følsom end andre steder på kroppen. Et bedre alternativ er en mere permanent brasiliansk laser hårfjerning.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen foregår ved at lægen der udfører behandlingen sender et lasersignal mod området, hvor hårene skal fjernes. Inden du møder op til din behandling, skal du huske at barbere dig. Ulempen ved denne behandling er at den kan gøre lidt ondt, men det er det hele værd når du ser resultaterne.

Hvor lang tid virker behandlingen?

Det tager 10-12 behandlinger for at du får den fulde effekt, men efter det vil du stort set ikke have nogle hår der vokser i det behandlede område.

Vectus diodelaser: Bedst til at fjerne hår på benene

Sommerkjoler og glatbarberede ben går godt sammen. Hvis du godt kunne tænke dig at have den dejlige følelse, uden arbejdet med at barbere, så er Vectus diolaser den bedste løsning. Vectus diodelaser er en af de nyeste teknologier indenfor permanent hårfjerning.

Behandlingen minder om brasiliansk laser hårfjerning, i måden behandlingen, men laser lyset der bruges er anderledes.

Hvordan foregår behandlingen?

Du skal barbere dig inden du møder op til din behandling. Behandlingen foregår ved at lægen sender et lyssignal ind på hårsækkene, hvilket trænger ned i hårsækkene og destruere dem.

Behandlingen skal udføres mellem 6-8 gange for at få de ønskede resultater.

Hvor lang tid virker behandlingen?

Du vil opnå en permanent reduktion i mængden af mørke hår. Indgroede hår og den generelle hårvækst i området.

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Find mere information her

Skriv en anmeldelse
5/5