babyalarm på tilbud

Babyalarm på tilbud – Find billig babyalarm her

Babyalarm på tilbud – Find billig babyalarm her

Er du på udkig efter en billig baby alarm, som blot er i besiddelse af de helt basale funktioner, men som samtidig er af ordentlig kvalitet, eller leder du efter et billigere alternativ til de dyre højteknologiske babyalarmer, så er der hjælp at hente her.

Pris og kvalitet hænger ikke altid sammen, så det at finde gode babyalarmer, som tilmed er billige, er ikke umuligt, faktisk tværtimod. Et eksempel på en virkelig god babyalarm, som tilmed har klaret sig rigtig godt i både test, og som også har fået god feedback fra brugere, er babyalarmen Philips SCD505, som også ligger i den billige ende af skalaen.

Som et andet billigt alternativ finder du babyalarmen Prima NOVA 3, der er en helt simpel babyalarm uden en masse ekstra egenskaber. En anden billig babyalarm, som tilmed er fra et anmelderrost mærke, er den lidt ældre model Neonate BC-4500D, som ligger i samme prisniveau som Philips SCD505 og Prima NOVA 3, hvilket vil sige mellem de 500-600 kr.

Pas på med de helt billige babyalarmer

Hvis man leder efter babyalarmer, som er endnu billigere så kan man højest sandsynligt ikke forvente så meget af kvaliteten. Et eksempel herpå er Philips Avent SCD501, som kan findes til omkring de 450 kr., men SCD501 kan hverken oplades eller køre på batterier, men skal derimod være tilsluttet en strømkilde, hvorfor denne babyalarm altså udelukkende kan anvendes indenfor, hvor den kan være tilsluttet en stikkontakt.

billige priser og tilbud
En billig babyalarm kan sagtens være god og fungere lige så godt som en dyr. Men der er et par ting, som du skal være opmærksom på.

Det er altså muligt at finde gode billige babyalarmer, men du skal passe på, at du ikke bliver alt for nærig og ender med en babyalarm, som slet ikke kan leve op til nogen af dine behov som forælder.

Et skrækscenarie er, at babyalarmen løber tør for strøm, uden at du er klar over det, eller at følsomheden simpelthen er så dårlig, at babyalarmen ikke opfanger, hvis dit barn græder, eller at rækkeviden er så dårlig, at du knap nok kan gå ind i et andet rum. Selv de bedste babyalarmer løber tør for strøm, og de kan også ryge uden for rækkevidde, men forskellen er her, at de lidt dyrere alarmer advarer dig, når dette sker.

Find en babyalarm på tilbud

De førende mærker og modeller inden for kategorien babyalarmer ligger som oftest i den dyre ende af skalaen, men man kan være heldig at finde udsalg, hvor de populære babyalarmer kan være nedsat i pris.

Det er særligt en fordel, at holde øje med om de gode babyalarmer kommer på tilbud, hvis du ligesom så mange andre ikke har tillid til de helt billige babyalarmer, eller hvis pengene ikke lige rækker til de dyre babyalarmer, men du samtidig ikke ønsker at gå ned i kvalitet.

En helt almindelig butik, hvor du ofte kan finde tilbud på babyalarmer, er Elgiganten, men der findes også en lang række hjemmesider, som ofte har tilbud på gode babyalarmer; dette eksempelvis på www.babyshower.dk, www.mammashop.dk og www.pinkorblue.dk.

Hvis man gerne vil ned i pris og samtidig ikke har noget imod, at ens babyalarm ikke er spritny, så kan det også betale sig at søge efter brugte babyalarmer, da en brugt babyalarm i princippet kan være ligeså god som en ny. Du kan med fordel lede efter brugte babyalarmer på www.guloggratis.dk eller på www.dba.dk.

babyalarm på tilbud

Thorbjørn Petersen

Dok24.dk

Find mere information her

Om skribenten

Thorbjørn Petersen

Thorbjørn er uddannet fysioterapeut, men har i de seneste år fokuseret mere på sind og krop. Thorbjørn elsker at hjælpe vores mange læsere med at få besvaret nogle af deres spørgsmål via brevkassen.