Babyalarm på tilbud – Find billig babyalarm her

Når du skal vælge en babyalarm, er du selvfølgelig både interesseret i at få en, der er god, og en, der ikke koster for mange penge. Læs mere herunder om, hvordan du kan finde en billig babyalarm.

babyalarm på tilbud
Udgivet 27.09.2015

Er du på udkig efter en billig baby alarm, som blot er i besiddelse af de helt basale funktioner, men som samtidig er af ordentlig kvalitet, eller leder du efter et billigere alternativ til de dyre højteknologiske babyalarmer, så er der hjælp at hente her.

Pris og kvalitet hænger ikke altid sammen, så det at finde gode babyalarmer, som tilmed er billige, er ikke umuligt, faktisk tværtimod. Et eksempel på en virkelig god babyalarm, som tilmed har klaret sig rigtig godt i både test, og som også har fået god feedback fra brugere, er babyalarmen Philips SCD505, som også ligger i den billige ende af skalaen.

Som et andet billigt alternativ finder du babyalarmen Prima NOVA 3, der er en helt simpel babyalarm uden en masse ekstra egenskaber. En anden billig babyalarm, som tilmed er fra et anmelderrost mærke, er den lidt ældre model Neonate BC-4500D, som ligger i samme prisniveau som Philips SCD505 og Prima NOVA 3, hvilket vil sige mellem de 500-600 kr.

neonate bc 6500d

#1 NEONATE BC-6500D

Denne Neonate babyalarm BC-6500D er den bedste version fra Neonate. Sammenlignet med forgængeren BC-5500A, som også er en intelligent alarm, så har denne endnu bedre batteri, større display og mulighed for at tilkoble op til 3 babyenheder på én gang

Til butik
philips avent detect 580

#2 Philips Avent DECT 580

Philips AVENT SCD560 babyalarm giver fuldkommen tryghed. Den giver den mest pålidelige forbindelse med krystalklar lyd, temperaturkontrol, et beroligende natlys og vuggeviser til dig og din baby. 

Til butik
neonate bc 5800d

#3 NEONATE BC-5800D

Denne Neonate babyalarm BC-5800D er afløseren for den super populære Neonate BC-5500A. Størrelse og funktioner er de samme, men BC-5800D er forbedret på en lang række andre områder.

Til butik
philips avent dect scd 501

#4 Philips Avent DECT SCD 501/00

Babyalarm – Philips Avent DECT SCD 501 giver fuldstændig tryghed og har beroligende natlys. Philips Avent DECT SCD 501 har de vigtigste babyalarm-funktioner. 

Til butik
prima nova

#5 Prima Nova 3

Super funktionel og flot Prima Nova 3 babyalarm med masser af smarte egenskaber. Alarmen har en rækkevidde på 450 meter, og mister de 2 enheder forbindelsen til hinanden, varsler forældreenheden med lys og lyd.

Til butik
babydan alarm

#6 BabyDan Alarm i sort

BabyDan babyalarmen kan typisk holde strøm i 14-20 timer på en opladning. En super babyalarm til de kræsne.

Til butik
philips scd505 babyalarm

#7 Philips babyalarm SCD 505

Kåret til “Bedst i test” 2012 af forburgermagasinet “TÆNK”. Den smarte DECT teknologi sikrer, at der ikke kommer andre babyalarmer på linjen, samtidig med at lyden fra baby går krystalklart igennem.

Til butik

Pas på med de helt billige modeller

Hvis man leder efter babyalarmer, som er endnu billigere så kan man højest sandsynligt ikke forvente så meget af kvaliteten. Et eksempel herpå er Philips Avent SCD501, som kan findes til omkring de 450 kr., men SCD501 kan hverken oplades eller køre på batterier, men skal derimod være tilsluttet en strømkilde, hvorfor denne babyalarm altså udelukkende kan anvendes indenfor, hvor den kan være tilsluttet en stikkontakt.

billige priser og tilbud
En billig babyalarm kan sagtens være god og fungere lige så godt som en dyr. Men der er et par ting, som du skal være opmærksom på.

Det er altså muligt at finde gode billige babyalarmer, men du skal passe på, at du ikke bliver alt for nærig og ender med en babyalarm, som slet ikke kan leve op til nogen af dine behov som forælder.

Et skrækscenarie er, at babyalarmen løber tør for strøm, uden at du er klar over det, eller at følsomheden simpelthen er så dårlig, at babyalarmen ikke opfanger, hvis dit barn græder, eller at rækkeviden er så dårlig, at du knap nok kan gå ind i et andet rum. Selv de bedste babyalarmer løber tør for strøm, og de kan også ryge uden for rækkevidde, men forskellen er her, at de lidt dyrere alarmer advarer dig, når dette sker.

Tjek disse producenter ud

De førende mærker og modeller inden for kategorien babyalarmer ligger som oftest i den dyre ende af skalaen, men man kan være heldig at finde udsalg, hvor de populære babyalarmer kan være nedsat i pris.

Det er særligt en fordel, at holde øje med om de gode babyalarmer kommer på tilbud, hvis du ligesom så mange andre ikke har tillid til de helt billige babyalarmer, eller hvis pengene ikke lige rækker til de dyre babyalarmer, men du samtidig ikke ønsker at gå ned i kvalitet.

En helt almindelig butik, hvor du ofte kan finde tilbud på babyalarmer, er Elgiganten, men der findes også en lang række hjemmesider, som ofte har tilbud på gode babyalarmer; dette eksempelvis på www.babyshower.dk, www.mammashop.dk og www.pinkorblue.dk.

Hvis man gerne vil ned i pris og samtidig ikke har noget imod, at ens babyalarm ikke er spritny, så kan det også betale sig at søge efter brugte babyalarmer, da en brugt babyalarm i princippet kan være ligeså god som en ny. Du kan med fordel lede efter brugte babyalarmer på www.guloggratis.dk eller på www.dba.dk.

doc24.dk

Artikel godkendt af

Ph.d. Karolinska Institute

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skribenten

Thorbjørn Petersen

Thorbjørn bidrager med viden, og tjekker den faglige kvalitet af alle oplysninger om kroppen, bevægeapparatet og fysiske lidelser i knogler og led. Thorbjørn er uddannet fysioterapeut fra Karolinska Instituttet i Stockholm i Sverige.

Find mere information her