orgasme gode råd

Hvordan får du en bedre orgasme? Få 3 Frække Råd

Hvordan får du en bedre orgasme? Få 3 Frække Råd

Er du kvinde og savner du at få en god og dyb orgasme? Hvis ja, så har du ganske god grund til at læse med her. I denne artikel sætter vi nemlig fokus på sexlivet herunder hvordan du får bedre orgasmer.

En sund krop giver bedre orgasmer

Noget af det første du skal vide er, at en sund krop alt andet lige har nemmere ved at få en god orgasme. Hvis din krop er i god form og du føler, at du er i balance, så har nemmere ved at hengive dig til lysten og ikke tænke på så meget andet end selve øjeblikket du befinder dig i – og det er lige præcis dét som giver dig de bedste orgasmer.

Føl dig tryg i din partners selskab (snak sammen)

Det er også uhyre vigtigt, at du føler dig tryg i din partners selskab. Hvis ikke du føler dig 100% tryg, så kan du ikke slappe af. Og hvis ikke du kan slappe ordentligt af, så kan du godt vinke farvel til ”den lille død”.

Derfor er det uhyre vigtigt, at du får et godt forhold til din partner. Det får du bl.a. ved at konversere sammen og ikke mindst være fortrolig med hinanden.

Video: Orgasme fra top til tå

Forsøg dig med sexlegetøj

Noget som for alvor også kan sætte fut i fejemøjet er faktisk sexlegetøj. Derfor kan det være en super god ide, hvis du går på udkig efter noget pirrende sexlegetøj som kan hjælpe dig med at komme.

Hos Sexshop.dk kan du bl.a. finde de populære klitoris vibratorer som uden tvivl vil øge chancen for bedre og større orgasmer. Du kan med fordel bruge sexlegetøjet sammen med din partner, da det blot vil øge lysten og intensiteten mellem jer – og det har også en positiv effekt i forhold til at få en eller flere orgasmer. Det er altid en god ide at bruge beskyttelse, hvis det er med en ikke-fast partner. Vi anbefaler til enhver tid kondomer, som kan bestilles hos coolkondom.dk

 

orgasme gode råd

Thorbjørn Petersen

Dok24.dk

Find mere information her

Om skribenten

Thorbjørn Petersen

Thorbjørn er uddannet fysioterapeut, men har i de seneste år fokuseret mere på sind og krop. Thorbjørn elsker at hjælpe vores mange læsere med at få besvaret nogle af deres spørgsmål via brevkassen.