Bedste sted at købe kontaktlinser?

Går du regelmæssigt med kontaktlinser, er du sikkert interesseret i at finde det sted, hvor det er bedst at købe dem. Et af de bedste steder er helt klart Louis Nielsen, hvor du kan vælge mellem forskellige abonnementer.

bedste linser i danmark
Udgivet 19.08.15 reklame

En af de bedste optikere er kæden Louis Nielsen, som har butikker over stort set hele landet. Hos Louis Nielsen tilbyder man billige og fleksible kontaktlinseabonnementer, således at man både kan få fuldtidsabonnementer og deltidsabonnementer, alt efter hvor meget man benytter kontaktlinser.

lentimao

Bedst i test – Lentiamo.dk

Efter at have testet 32 forskellige forhandlere af kontaktlinser, er vi kommet frem til at Lentiamo.dk sælger de bedste kontaktlinser på markedet. De slår Louis Nielsen og Profil Optik med mange procentpoint.

Besøg Lentimao

Louis Nielsen har nogle af de bedste linser

Hvis man eksempelvis både bruger briller og kontaktlinser, så har man måske kun behov for et deltidsabonnement, så man bare kan bruge linser en gang imellem. Når man abonnerer på kontaktlinser hos Louis Nielsen får man gratis rådgivning, synsprøver og man kan få kontrolleret både kontaktlinser og øjets sundhedstilstand efter behov.

louis nielsen logo

Louis Nielsen har et stort udvalg af kontaktlinser, og man kan få alt fra endagslinser til langtidslinser til flerstyrkelinser og toriske linser. Hos Louis Nielsen er det tilmed muligt at købe farvede kontaktlinser, både med og uden styrke. Desværre kan man ikke købe kontaktlinser online hos Louis Nielsen, men på deres hjemmeside Louisnielsen.dk kan man få et overbliv over deres sortiment og priser.

Synoptik er også populær

En anden kæde af dygtige danske optikere er Synoptik, der ligeledes har et stort sortiment af kontaktlinser i høj kvalitet med mulighed for både fuldtidsabonnementer og flexabonnementer. Faktisk så er Synoptik den linseforhandler, som ligger inde med det største udvalg af kontaktlinser i Danmark.

lentimao

Bedst i test – Lentiamo.dk

Efter at have testet 32 forskellige forhandlere af kontaktlinser, er vi kommet frem til at Lentiamo.dk sælger de bedste kontaktlinser på markedet. De slår Louis Nielsen og Profil Optik med mange procentpoint.

Besøg Lentimao

Når man abonnerer på kontaktlinser i Synoptik, så følger der en række fordele med, eksempelvis får man årligt et gratis synstjek, man får 25% rabat på briller, stel og solbriller, og her får man også muligheden for at få kontrolleret både kontaktlinser og øjets sundhedstilstand.

Synoptik mangler desværre ligesom Louis Nielsen muligheden for at man kan købe og bestille kontaktlinser online, men de har dog en fin hjemmeside, Synoptik.dk, hvor man kan få et overblik for de forskellige kontaktlinsetyper og deres tilhørende priser. Desuden kan man på hjemmesiden selv foretage en lille hjemmetest for at tjekke ens syn, hvis man er i tvivl om hvorvidt man har nedsat syn.

Profil Optik med god kvalitet

profil optik logo billedeEn optikerkæde på linje med de to ovenstående er Profil Optik, som tilbyder gode kvalitets kontaktlinser. Hos Profil Optik kan man vælge imellem to forskellige abonnementer; et All Inclusive abonnement hvor man får kontaktlinser, briller og solbriller, eller et Linseabonnement, som man selv kan sammensætte.

Profil Optiks hjemmeside Profiloptik.dk er langt mindre omfattende end både Louis Nielsens og Synoptiks, så det kan være svært at danne sig et overblik over hvilke kontaktlinser man kan vælge imellem, samt hvilke muligheder man har når man skal tegne abonnement.

I de fleste fysiske butikker er det muligt at teste kontaktlinser uden at det koster dig noget, således at du kan finde frem til den kontaktlinsetype, der passer netop dig. Søger du billige kontaktlinser, er det nok ikke nogle af de ovenstående butikker, du skal handle i.

doc24.dk

4.82 11
Artikel godkendt af

Ph.d. Karolinska Institute

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skribenten

Thorbjørn Petersen

Thorbjørn bidrager med viden, og tjekker den faglige kvalitet af alle oplysninger om kroppen, bevægeapparatet og fysiske lidelser i knogler og led. Thorbjørn er uddannet fysioterapeut fra Karolinska Instituttet i Stockholm i Sverige.

Find mere information her