Anmeldelse af Brain Game i København

Nu findes der endelig den helt perfekte aktivitet til alle os, der elsker at tænke over gåder og mysterier, og kan lide at blive udfordret på nye måder. Vi anmelder Brain Game (Escape Room) i København.

Brain game
Udgivet 09.06.2021 | Senest redigeret 20.07.2021 | Artiklen indeholder reklamer

Med et escape room hos Brain Game er du sikret en spændende form for underholdning samtidig med, at du bruger din hjerne mere og ganske anderledes, end du formentlig er vant til.

Læs mere her, om hvad Brain Game er, hvad de tilbyder, og hvorfor det kunne være den perfekte idé til en ny social aktivitet med venner, familie eller arbejdspladsen.

Hvad er Brain Game?

Brain Game CPH er en udbyder af de spil og lege, der kendes som escape room games eller blot escape games.

Her deltager I som en gruppe, der skal arbejde sammen om at finde vej ud af et aflåst rum på tid. Ofte har I kun 60 minutter, og det gælder om at finde ledetråde, knække hemmelige koder, og finde skjulte objekter, som kan hjælpe jer til at løse gåderne og til sidst slippe ud.

logo mystery makers

Byens bedste er “Mystery Makers”

Mystery Makers vinder år efter år “byens bedste” oplevelse med deres mystery room og escape rooms. Bl.a. hos Lonely Planet og TripAdvisor.

Besøg Mystery Makers
9.2score
Ad

Der findes i dag et utal af forskellige rum med forskellige temaer, og ofte er der gjort meget ud af at skabe en autentisk historie med spændende mysterier, og flotte kulisser og rekvisitter som gør oplevelsen meget levende og fængende.

Dette er i sandhed også tilfældet hos Brain Game CPH, der tilbyder escape rooms i et flot miljø med gennemtænkte plot, der holder spændingen – og din hjerne på højtryk – hele vejen igennem.

brain game

En ny made at træne din hjerne på

Hos Brain Game får du således en sjov dag med spil og leg, men samtidig en helt ny måde at træne din hjerne på.

Langt de fleste som har prøvet escape rooms kan nikke genkendende til, at det er langt sjovere end både krydsord, Sudoku og Rubiks terninger.

Fordi der er så mange gemte hints og spidsfindige detaljer, så tvinges du til at bryde din hjerne både i forhold til at være opmærksom, og i forhold til at løse de (til tider) næsten uigennemskuelige gåder og koder.

Se også vores artikler om Escape roomQuest room og Breakout game. Disse spil ligner meget mysterium room.

De velskrevne historiefortællinger gør disse escape rooms hos Brain Game utroligt interessante, og man bliver hurtigt draget ind i de fantastiske universer helt uden man bemærker det.

Der en imponerende balance mellem virkelighed og fantasi, og mellem benhård logik og helt uventede overraskelser.

Brain Game giver dig på den måde en anderledes, men virkelig underholdende måde at dyrke hjernegymnastik på. Men pas på – det er stærkt vanedannende, og de fleste der prøver et escape room har lyst til mere lige bagefter. Og det er uanset om man er lykkedes med at undslippe, eller stadig er fanget i rummet, når de 60 minutter er gået.

Læs mere nedenfor om de specifikke escape rooms, som udbydes hos Brain Game.

Hop på mysteriernes tog med ”Den Sidste Passager”

Pludselig er I kastet tilbage i tiden. Året er 1934, og I er ombord på et tog fra København i Prag. Dette midnatstog har på sin rejse mistet en passager; denne er fundet myrdet i sin kupé, og det er nu op til jer at finde ud af, hvad der er sket.

Kan I finde morderen, løse mordgåden, og slippe ud af toget inden de 60 minutter er gået? Der skal stærke hjernemuskler til!

logo mystery makers

Byens bedste er “Mystery Makers”

Mystery Makers vinder år efter år “byens bedste” oplevelse med deres mystery room og escape rooms. Bl.a. hos Lonely Planet og TripAdvisor.

Besøg Mystery Makers
9.2score
Ad

Egnet til 2-6 deltagere.

Sværhedsgraden er høj i dette rum.

Få genopfrisket de syv dødssynder med ”Seven”

Det siges at din sjæl kun er ren, hvis ikke du begår en af de syv dødssynder. I dette rum – rum nr. 7 – står du pludselig over for fristelser og dilemmaer, der kan udfordre din sjæls renhed.

I dette mystiske rum vil du møde både lyst, vrede, dovenskab, ødselhed, misundelse, grådighed og stolthed.

Kun hvis du kan modstå disse, kan du blive frelst og forlade dette rum uden at komme i Skærsilden. Er du klar til at udfordre dig selv og dit sind?

Egnet til 3-7 deltagere.

Sværhedsgraden er høj i dette rum.

Giv din hjerne et gys med ”The Ring”

Tør I give jer i kast med et af dette årtusindes hidtil største gys og kultklassikere; The Ring. Hvis I var betaget af filmen, historien, gåsehuden og myrekrybbene, så er dette rum perfekt til jer.

Det hele begynder med det mytiske dødsfald af en normal og rask pige. Dette bringer den afdøde piges kusine i en tilstand af chok. Det eneste hun kan tale om, er en pige med langt sort hår, og et videobånd. I må under ingen omstændigheder se båndet!

Bliver I alligevel fristet til at se det, må I løse mysteriet før det er for sent. Ellers vil Samara Morgan hjemsøge jer til evig tid.

Tør I?

Egnet til 3-8 deltagere.

Sværhedsgraden er høj i dette rum.

Dette rum kan kun benyttes af deltagere over 18 år.

Udforsk Colombias gåder med ”Pablo Escobar”

Få stemningen af Sydamerika og narkokartellernes dystre historie med dette fantastiske rum. ”Kongen af Kokain”, selveste Pablo Emilio Escobar Gaviria er efterlyst af Colombiansk og internationalt politi.

I er en del af den internationale politistyrke, og skal finde frem til narkobaronen inden han er væk for altid. I har kun 60 minutter.

Egnet til 2-6 deltagere.

Sværhedsgraden er høj i dette rum.

Læs andre anmeldelser 

Vi har samlet 57 anmeldelser til dig fra forskellige hjemmesider.

Styrk tænkemusklen med både venner og kollegaer

Som I kan læse ovenfor, findes der hos Brain Game sjove og udfordrende escape rooms til en hver smag.

Når I deltager i disse aktiviteter, får I med garanti både adrenalin i blodet og sved på panden. Det handler om at tænke sig grundigt om, og man kan ikke bare skynde sig igennem. I er nødt til at kombinere jeres hjernemuskler, tænke sammen, samarbejde og kommunikere for at vinde.

Netop derfor kan escape rooms være med til at danne stærke relationer eller styrke dem vi allerede har. Vi bliver bedre til at tale sammen sprog og kommunikere, og vi kommer på mange måder tættere på hinanden.

Samtidig lærer vi mere om, hvordan både vi og de andre deltagere tænker, arbejder, og processerer information.

Derfor er escape rooms allerede enormt populære både som en social aktivitet for venner (for eksempel en fødselsdag eller polterabend) og for kollegaer på en arbejdsplads (enten som en ny form for teambuilding aktivitet eller som en del af et onboarding program).

Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage, og man skal hverken være meget vidende om et emne eller have en høj IQ. Det handler om at tænke ud af boksen og tænke kreativt. Og derfor er det god hjernegymnastik for alle typer af mennesker.

Her finder I Brain Game og jeres næste hjerne-udfordring

Brain Game CPH ligger i hjertet af København, på Gothersgade, tæt på både Nørreport Station og Kongens Nytorv.

Det er derfor nemt at kombinere en sjov dag hos Brain Game med god mad i nogle af de mange skønne caféer og restauranter som ligger i nærheden.

På Brain Games hjemmeside kan man nemt og hurtigt danne sig et overblik over ledige tider, og booke online med det samme.

Er I klar til at træne jeres hjerner sammen i disse udfordrende spil?

Fagligt godkendt af Lea Christensen

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Find mere information her

Skriv en anmeldelse
5/5