Anmeldelse af Clockedin Room

Er de sædvanlige biografture eller restaurantbesøg ved at være lidt almindelige og kedelige? Det kan være I skal prøve noget helt andet – og hvad er sjovere end et spil, som får adrenalinen til at pumpe og lattermusklen motioneret, hvor I selv er hovedpersonerne.

Udgivet 19.07.2021 | Senest redigeret 20.07.2021 | Artiklen indeholder reklamer

Med Clockedin Room får du de bedste live escape games midt i København.

Her fortælles om og gennemgås konceptet bag Clockedin Room, som uden tvivl er et rigtig godt bud på det næste escape room du skal prøve, hvad end du er nybegynder eller veteran.

Hvad er Clockedin Room?

Clockedin Room er en udbyder af den sjove og udfordrende aktivitet; escape room. Her deltager mellem to og fem personer (som typisk kender hinanden på forhånd). I bliver låst inde i et rum, og har nu 60 minutter til at løse gåder og puslespil for at komme ud af rummet.

logo mystery makers

Byens bedste er “Mystery Makers”

Mystery Makers vinder år efter år “byens bedste” oplevelse med deres mystery room og escape rooms. Bl.a. hos Lonely Planet og TripAdvisor.

Besøg Mystery Makers
9.2score
Ad

Nu gælder det derfor for jer om at finde hints og skjulte objekter, knække hemmelige koder og være kvikke og observante. Forbered jer på at tænke ud af boksen, som I sjældent har skulle gøre det før.

Typisk er der en række gåder, som skal løses i kronologisk rækkefølge – dette skyldes, at der kan være hints eller materialer du får af én gåde, som skal bruges for at kunne løse den næste.

Gåder og mystik hos Clockedin Room

Hos Clockedin Room er der stort fokus på oplevelsen for jer som deltagere. Derfor er der kræset om både detaljer, kulisser, rekvisitter og historiefortællingen.

Hele oplevelsen hos Clockedin Room er tæt pakket med gåder og mystik, som vil sætte jer på en svær kamp mod tiden for at vinde.

Der findes tre forskellige Escape Rooms hos Clockedin Rooms, og der er helt sikkert noget, der passer lige præcis til jeres arrangement.

Clockedin Room

Mordgåden på kontoret

Der er sket et mord. En privatdetektiv er blevet myrdet på sit kontor, og politiet har aflåst gerningsstedet frem for at prøve at opklare mordet. Det virker lidt sært?

I dette escape room er I med det samme blevet forfremmet til førsteklasses detektiver selv. Det er nu jeres opgave at løse mordgåden og komme til bunds i mysteriet om den døde detektiv.

I har 60 minutter til at opklare mordet og slippe ud af kontoret inden politiet kommer tilbage. Kan I nå det?

Tik, tak, tik, tak!

Mysteriet i de hemmelige lagerrum

En berømt arkæolog er pist forsvundet.

Inden han forsvandt fra jordens overflade, gemte han sine mystiske fund i et hemmeligt lagerrum. Blandt disse sjældne og unikke genstande findes fem runesten, som efter sigende giver både uendelig visdom og evigt liv.

logo mystery makers

Byens bedste er “Mystery Makers”

Mystery Makers vinder år efter år “byens bedste” oplevelse med deres mystery room og escape rooms. Bl.a. hos Lonely Planet og TripAdvisor.

Besøg Mystery Makers
9.2score
Ad

Det er nu jeres opgave at se, om I kan finde frem til disse fem runesten, inden alarmsystemet i lageret aktiveres og rummet selvdestruerer.

I har 60 minutter. Sæt i gang!

Clockedin Room

Vlad D. Hansons cocktailparty

I er inviteret til cocktailparty hos en mystisk og magtfuld greve.

Men da I ankommer til hans bolig, opfanger I straks at noget er helt galt. Før I ved af det, er døren smækket bag jer og en kamp mod tiden er begyndt. Kan I nå at undslippe før det er for sent?

Prøv dette farlige og sjove escape room, hvis I er klar på en blodig vampyroplevelse i grevens hus.

Dette rum er kun egnet til personer med god erfaring inden for escape rooms.

Noget for en hver smag og til enhver lejlighed

Gennem disse tre ovenstående escape rooms, tilbyder Clockedin Room fantastisk aktivitet og nervepirrende kampe mod tiden. Der er noget for en hver smag – både de helt nye inden for universet af escape rooms, og for de mere rutinerede.

Her kan I få den perfekte aktivitet til både polterabend, teambuilding event, eller en sjov dag med familie eller venner. Måske endda en dobbeltdate, som er noget anderledes end I er vant til?

Det vigtige for Clockedin Room, er at sikre jer en sjov og uforglemmelig dag, hvor I lærer hinanden bedre og kende – og nok også jer selv.

I får testet både styrker og svagheder, og får at føle hvordan I selv og hinanden arbejder under intenst tidspres.

Clockedin room tilbyder sjov og spændende leg gennem escape room, og det passer til (næsten) alle aldre. Det anbefales at alle deltagere er mellem 10 og 110 år.

Hvis I stadig er i tvivl om, hvilket rum, der er det bedste til jeres event, så ring til Clockedin Room og hør mere. De står klar med kyndig rådgivning.

Læs andre anmeldelser 

Vi har samlet 229 anmeldelser til dig fra forskellige hjemmesider.

Hvor ligger Clockedin Room og hvordan kommer du igang?

Clockedin escape room Copenhagen er din udbyder af escape room aktiviteter og events i København.

Clockedin Room ligger centralt i København på Brolæggerstræde 6. Det er ca. midt imellem Rådhuspladsen, Nørreport Station og Kogens Nytorv, og er derfor nemt at komme til med alle former for offentlig transport.

Det er nemt at reservere tid direkte på deres hjemmeside. Hvis du ikke finder tid i kalenderen som, passer dig, kan du prøve at give dem et kald og finde ud af, hvad der ellers kan lade sig gøre.

Se også vores artikel omkring Live Escape room, Quest room, Breakout room og Mystery Room. Alle disse games minder meget om clockedin room.

Opsummering: Hvorfor Clockedin Room er perfekt til jer

Her er en kort og hurtig opsummering af, hvorfor I skal overveje live escape room hos netop Clockedin Room:

  • Høj kvalitet og gennemførte temaer
  • Noget til enhver smag og en hver lejlighed
  • Interessante rum med udfordrende gåder
  • Godt til både nybegyndere og øvede
  • Velegnet til både private og virksomheder
  • God og central beliggenhed i København
  • Nem booking og høj grad af service
Fagligt godkendt af Lea Christensen

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Skriv en anmeldelse
5/5