kontaktlinser-udklaedning

Kontaktlinser til udklædning – Perfekt til fest og sjov

Kontaktlinser til udklædning – Perfekt til fest og sjov

Farvede kontaktlinser er ideelt til udklædning, temafester, skuespil, halloween og fastelavn. Hvis dit kostume lige mangler det sidste skub for at være eminent, så er et par farvede kontaktlinser prikken over i’et.
[toc]

Til udklædning kan man bruge de helt simple farvede kontaktlinser, der eksempelvis kan være røde, sorte eller hvide, hvis man for eksempel skal klædes ud som en vampyr eller en zombie. Hvis man vil gå all in og investere i nogle lidt mere detaljerede og specielle farvede kontaktlinser, så kan man få såkaldte crazy linser, der kan indeholde sjove motiver som lyserøde hjerter eller gule smilende smileyer.halloween kostume

Klæd dig ud som en vampyr

Crazy lenses kan også imitere slange eller dæmon øjne ved at få pupillen til at fremstå som værende aflang med sort farve i kontaktlinsen. Det er også muligt at få de selv samme farvede kontaktlinser, som blev anvendt i Twilight filmene til at give vampyrerne deres karakteristiske glødende øjne.

Uanset hvilke linser du køber, skal du altid sørge for at passe på øjnene. Læs hvordan du undgår at få tørre øjne.

Denne type farvede kontaktlinser er også kategoriseret som crazy linser. Party linser er en forholdsvis ny variant inden for farvede kontaktlinser.
Navnet party lenses kommer af at denne type kontaktlinser er selvlysende når man er i nærheden af UV-lys, som man ofte er det i forbindelse med fester, byture og festivaller. Linserne vil dermed kun lyse når man er i nærheden af en UV lyskilde, mens man i normal belysning ikke vil se kontaktlinserne lyse op.

Party linser er sjove og helt ufarlige kontaktlinser, og så kan man også få dem i mange forskellige farver, mønstre og motiver. Party linser er ideelle hvis man for eksempel skal til et rave-party, da de vil være et fint og anderledes supplement til de glowsticks og den selvlysende maling, der normalt bliver anvendt til denne type fester.

Video: Sådan forvandler du dig til et monster

Hvor kan jeg købe Crazy linser?

De fleste crazy og party linser kan desværre kun erhverves uden styrke, dette eksempelvis på den danske hjemmeside Crazylinser.dk og den udenlandske side Party-lenses.com.

På den danske hjemmeside Linsen.dk, der også forhandler almindelige kontaktlinser, er det dog muligt at få crazy linser med styrke, dog er sortimentet ikke specielt stort, men de tilbyder nogle af de mest populærere motiver og farver. To af de party linser som Linse-Xpres udbyder er desuden fluorescerende, hvilket betyder at de har den samme effekt som party linser og er dermed selvlysende.

På den danske hjemmeside Lentiamo.dk er det også muligt at få crazy linser med styrke, men igen er det et meget begrænset udvalg af kontaktlinser.

kontaktlinser-udklaedning

Thorbjørn Petersen

Dok24.dk

Find mere information her

Om skribenten

Thorbjørn Petersen

Thorbjørn er uddannet fysioterapeut, men har i de seneste år fokuseret mere på sind og krop. Thorbjørn elsker at hjælpe vores mange læsere med at få besvaret nogle af deres spørgsmål via brevkassen.