Anmeldelse af Timequest Escape Room

Er du på jagt efter den ultimative teambuildingoplevelse? Eller skal familien have en oplevelse, de sent vil glemme? Så tilbyder Timequest i centrum af København et væld af forskellige escaperooms, der kan give dig og din familie, venner eller kolleger en oplevelse, I sent vil glemme.

Udgivet 18.07.2021 | Senest redigeret 31.01.2023 | Artiklen indeholder reklamer

Timequest har noget for enhver smag, hvad end du er til gamle filmklassikere, eller du vil lege fange der skal undslippe din celle.

Find din favoritudfordring, og hiv dit team med ind i en eventyrlig verden.

Hvad er Timequest?

Timequest er en virksomhed, der har åbnet dørene for forskellige former for escaperooms, til jer der ønsker en oplevelse der rummer spænding ud over det sædvanlige. Oplevesen er udarbejdet i samarbejde med deres partnere Catalyst Global, Ahakompagniet og Go Team, der alle tre har kompetencer, når det kommer til fællesaktiviteter, teambuilding og teknologien der skal benyttes i deres escaperooms.

logo mystery makers

Byens bedste er “Mystery Makers”

Mystery Makers vinder år efter år “byens bedste” oplevelse med deres mystery room og escape rooms. Bl.a. hos Lonely Planet og TripAdvisor.

Besøg Mystery Makers
9.2score
Ad

Timequest er lokaliseret lige ved Nyhavn i centrum af København, og er derfor let at komme til og fra med diverse former for offentlig transport, på cykel eller i bil. Her er der både er gode muligheder for parkering samt et bredt udvalg af mad- og drikkevarer.

Escape room

Noget for enhver smag

Timequest tilbyder flere forskellige typer af escaperooms, der alle har hver deres historie og plot. De fleste varer 60 minutter for grupper af privatpersoner, og 66 minutter for erhvervsgrupper. Et enkelt af deres escaperooms varer 90 minutter og leder jer udendørs

Afhængigt af hvilken bane I vælger, vil der være forskellige sværhedsgrader, forskellige muligheder for antal deltagere, og forskellige egenskaber man skal have ekstra fokus på – dette kan være lederskab, kommunikation, tillid eller noget helt fjerde.

Et væld af muligheder

Her kan du danne dig et overblik over de forskellige Escaperooms.

  • Olsen Banden: Her skal du hjælpe Egon Olsen med et genialt kup! Sværhedsgraden er en af de høje, der ligger på 4/5. Dette rum kæmper to teams på 4-6 medlemmer mod hinanden. For at vinde skal I have fokus på teamwork, lederskab og kommunikation
  • Alacatraz: Her agerer I fanger på fængselsøen Alcatraz, og skal nu gøre hvad I kan for at flygte ud af fængslet, inden I bliver opdaget af vagten. Dette er en af de sværere baner, med en sværhedsgrad på 5/5. Her kan I være mellem 4-6 deltagere og skal især have fokus på teamwork, motivation og kommunikation.
  • Banken: Her er jeres fornemmeste opgave at stjæle den store diamant Nordstjernen ud af Nationalbankens underjordiske bankboks. Denne bane har en sværhedsgrad på 3/5 og kræver, I er et team på 4-6 personer. I skal her have jeres hovedfokus på teamwork, motivation og kommunikation.
  • Prison Break: I er to fanger, der er lænket sammen med håndjern og bind for øjnene. På trods af dette, skal I snige jer uden om vagterne og forsøge at flygte fra fængslet. Sværhedsgraden ligger på 2/5. I dette rum skal man være to personer, der primært har fokus på teamwork, tillid og relation.
  • Laboratoriet: Her er I låst inde i en gal videnskabsmands laboratorium, og har til opgave at slippe derfra i god behold, inden hun vender tilbage. Sværhedsgraden er på 3/5 og kræver et team af 4-6 personer, der er i stand til at fokusere på teamwork, motivation og kommunikation
  • Operation Mindfall: Gale videnskabsmænd har opfundet en virus, der vil sprede sig til vores hjerner, så de har mulighed for at kontrollere os. I har derfor til opgave at stoppe virussen. Dette skal foregå i et team af 5 personer, der alle skal arbejde med koordination, tillid og teamwork. Dette escaperoom har en sværhedsgrad på 4/5 og foregår udendørs. Dette varer som det eneste 90 minutter i stedet for 60 minutter.

Hvem kan deltage?

Alle der har lyst til udfordring og spænding, vil med garanti være den rette gæst i en af de udfordrende rum.

De forskellige escaperooms kræver dog visse kompetencer, der gør, at du skal være minimum 10 år, for at være med. Alle under 15 år skal dog stadig være ifølge med en voksen ledsager.

Er man kørestolsbruger, er der mulighed for at prøve kræfter med ”Laboratoriet”. Dette er desværre det eneste rum, hvor man har mulighed ofr at have sin kørestol med sig. Timequest har ikke kørestole til rådighed, og man skal dermed selv medbringe sin egen.

logo mystery makers

Byens bedste er “Mystery Makers”

Mystery Makers vinder år efter år “byens bedste” oplevelse med deres mystery room og escape rooms. Bl.a. hos Lonely Planet og TripAdvisor.

Besøg Mystery Makers
9.2score
Ad

Se også vores artikler om Escape roomQuest room, Mysterium room. Disse spil ligner meget mysterium room.

Med familie, venner, arbejdet eller til polterabend

De forskellige rum kan være sjove at prøve i mange forskellige sammenhænge. Hvad end man vil have en lidt anderledes familieudflugt eller man ønsker at give en kommende brud eller gom en polterabend, de sent vil glemme, så er Timequest escaperooms et sjovt alternativ for dig.

Dog er udfordringerne ikke kun sjov og ballade, men ligeledes en fremragende mulighed for dig og din arbejdsplads, hvis I ønsker at komme lidt ud af de vante kontor-rammer, eller hvis der er behov for en alternativ omgang teambuilding.

Timequests escaperooms er derfor både et godt valg til privatarrangementer og til større firmaarrangementer.

Læs andre anmeldelser 

Vi har samlet 216 anmeldelser til dig fra forskellige hjemmesider.

Timequest yder service i topklasse

Timequest ligger stor vægt på, at deres gæster skal have den bedst mulige oplevelse, uanset hvor store grupper man kommer i, hvad lejligheden er og hvilket escaperoom man booker. Derfor er hele herligheden nøje tilrettelagt fra start, så man ikke behøver at forberede noget, men blot skal medbringe sig selv, godt humør og gåpåmod.

Inden start vil I nøje blive instrueret i, hvordan spillet forløber sig, og hvad I skal have fokus på for at gennemføre. Ydermere er der mulighed for undervejs at at blive guidet over en højtaler, hvis der er behov for yderligere hjælp.

Hos Timequest skal alle have en rar og spændende oplevelse, og derfor er alle rummene lavet, så det er spændingen der er i fokus, og ikke uhyggelige elementer der er til for at skræmme. Uanset hvad, har man dog altid mulighed for at forlade rummet før tid, hvis man ikke har lyst til at gennemføre af forskellige årsager.

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Find mere information her

Anmeldelser for timequest

Skriv en anmeldelse
5/5