Kongens Hemmelighed: En spændende mystery hunt

Elsker du mysterier? Hemmeligheder? Gåder? Og har du en gruppe venner, der deler disse interesser? Så er det værd at overveje, om I ikke skulle tage en tur på mystery hunt i Kongens Have i København.

mystery_makers
Udgivet 16.07.2021 | Senest redigeret 20.07.2021 | Artiklen indeholder reklamer

Her kan I få muligheden for at gætte gåder og grave kongelige hemmeligheder frem i dagens lys. Det er en perfekt måde at tilbringe et par timer på, uanset om det er i anledningen af noget teambuilding, fødselsdag eller andre arrangementer. Det er en skattejagt, som alle kan deltage i.

Kongens Hemmelighed er lavet af Mystery Makers.

En voksen skattejagt

En mystery hunt er basalt set det samme som escape rooms eller de skattejagter, vi rendte rundt på ude i haven som børn. Denne gang er det dog ikke påskeæg eller slikposer, vi skal jagte. I stedet er der tale om en slags intelligent kulturskattejagt, der centrerer sig omkring unikke lokaliteter, hvor du i en lille gruppe af deltagere skal lede efter spor som fører dig videre i historien.

logo mystery makers

Byens bedste er “Mystery Makers”

Mystery Makers vinder år efter år “byens bedste” oplevelse med deres mystery room og escape rooms. Bl.a. hos Lonely Planet og TripAdvisor.

Besøg Mystery Makers
9.2score
Ad

I starten af 1980’erne begyndte det verdenskendte MIT i Massachusetts, USA at lave årlige mystery hunts, og herfra har fænomenet så spredt sig til andre amerikanske universiteter og ud til resten af det amerikanske og internationale samfund.

Kongens Hemmelighed

Hvad handler Kongens Hemmelighed om?

Kongens Hemmelighed tager dig og din gruppe ud på eventyr gennem Kongens Have i København, hvor I skal finde ledetråde, der afslører hemmeligheder om kongen og de kongelige. Mere detaljeret kan det ikke blive, for det ville jo blive lidt af en spoiler, hvis I vidste præcis, hvad I går ind til!

Det der kan afsløres er, at der er tale om kongelige hemmeligheder og historier, der faktisk er sande og ikke opdigtede. Det er altså nærmest en interaktiv museumsoplevelse.

Se også vores artikel omkring Kronborgs hemmelighedDen skjulte krig og Magtens hemmelighed som minder meget om dette.

Vigtige facts om Kongens Hemmelighed

  • Der kan deltage mellem 4 og 8 personer pr. gruppe
  • Det koster 250 kr. pr. person
  • Det anbefales, at I holder jer ædru gennem spillet
  • Spillet er selvkørende. Dette betyder, at I vil modtage en såkaldt Mystery Box før spillets start, som indeholder alle de informationer, I har brug for at vide for at komme i gang.
  • Bestiller I mindst 10 arbejdsdage før skattejagten, vil I få tilsendt en Mystery Box. Bestiller I senere, skal I selv hente den på vores kontor (Grønningen 15, ved Kastellet).
  • Det er muligt at tage ud på skattejagten alle ugens dage
  • Det er muligt at spille på både dansk og engelsk

Hvem kan deltage?

Kongens Hemmelighed kan spilles af deltagere, der er helt ned til 8 år – og i så fald har følgeskab af en eller flere voksne. Det er dog værd at påpege, at Kongens Hemmelighed ikke handler om at vinde, men om at udforske. Der er dermed ikke nogen grund til at forsøge at gøre en konkurrence ud af skattejagten.

Handicapvenlig skattejagt

Det er også muligt for kørestolsbrugere at tage på mystery hunt i Kongens Have, men der bør dog være ikke-kørestolsbrugere med på turen.

Tag hul på jeres eventyr

Så hvis I er ivrige efter at opleve Kongens Have fra en ny vinkel, er det her altså spillet for jer! Tag jeres fine kuverter med ledetråde under armen og kom i gang med at lede efter de mange hemmeligheder i parken, som I aldrig havde bemærket før.

Læs andre anmeldelser 

Vi har samlet 282 anmeldelser til dig fra forskellige hjemmesider.

Fagligt godkendt af Lea Christensen

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Find mere information her

Læs anmeldelse på Kongens hemmelighed

Skriv en anmeldelse
5/5