Kronborgs Hemmelighed – et escape room uden lige

Kunne du forestille dig et bedre sted at være på skattejagt end på selveste Kronborg? Dette gamle stolte slot, som ligger der på pynten ud mod Øresund, og som har dannet ramme om så mange historiske begivenheder og om så mange historiske personers liv. Det har en helt særlig ånd og stemning over sig.

Mysterium Room
Udgivet 17.07.2021 | Senest redigeret 20.07.2021 | Artiklen indeholder reklamer

Det er faktisk muligt at booke sig ind på slottet for at deltage i en fiktiv, men meget livagtig skattejagt, hvor du og din gruppe er på en særlig mission. Det skal prøves.

Hvad går det ud på?

Kort fortalt, så går det ud på, at man i mindre grupper af 4 – 8 personer kan deltage i denne form for mystery hunt. I får tildelt en mission, som I, i fællesskab, skal udføre. I løbet af denne mission, vil I blive ført igennem mange slottets mere eller mindre skumle lokaliteter. Blandt andet kommer I også en tur ned i kælderen.

Kronborgs Hemmelighed er lavet af Mystery Makers.

Scenariet er sådan, at Rigets skatkiste er tømt, og det er jeres opgave at få den fyldt op igen. Det er ikke nemt. Der hviler nemlig en forbandelse over Kronborg, som I skal have ophævet først. Det kommer også til at koste blod, sved og tårer.

logo mystery makers

Byens bedste er “Mystery Makers”

Mystery Makers vinder år efter år “byens bedste” oplevelse med deres mystery room og escape rooms. Bl.a. hos Lonely Planet og TripAdvisor.

Besøg Mystery Makers
9.2score
Ad

Den nervepirrende opgave varer omkring 90 minutter, hvor I kommer til at opleve lidt af hvert.

En form for escape room

At løse opgaven om Kronborgs Hemmelighed kan godt sammenlignes med den type opgaver, du finder i et såkaldt escape room. Her er opgaven bare ikke defineret, som at I skal slippe ud af et aflåst rum. Her skal I finde den rigtige vej igennem et helt slot – vel at mærke et særdeles autentisk slot – og løse de mange udfordringer, I møder undervejs. Indtil I forhåbentlig får klaret jeres mission.

Særligt det, at oplevelsen foregår på selveste Kronborg, gør netop denne udgave af et escape room til noget helt særligt.

Se også vores artikel omkring Kongens hemmelighedDen skjulte krig, Mystery Room og Magtens hemmelighed som minder meget om dette.

Praktisk information om Kronborgs Hemmelighed

For at I kan være så godt forberedt til at begive jer ud på denne helt specielle mission som muligt, så er der nogle praktiske informationer, som I bør sætte jer ind i, inden I booker en eller flere gruppe-ture.

Vær opmærksom på følgende:

  • En gruppe består af 4 – 8 personer
  • Alle deltagere skal være min. 15 år, hvis der ikke er voksne i gruppen
  • Børn fra min. 8 år kan deltage ifølge med voksne
  • I skal booke jeres besøg på forhånd
  • I får udleveret jeres Mystery Box ved ankomsten
  • I skal betale entre til Kronborg Slot ud over prisen for spillet
  • Alkohol eller beruselse er ikke tilladt
  • Det er ikke muligt at booke et spil i forbindelse med en polterabend
  • Ved spillet er grupperne selvkørende
  • Fortsætter I efter slottets almindelig åbningstid, koster det ekstra

Det er også muligt at booke Kronborgs Hemmelighed by night. Det gør det ekstra spændende og ekstra uhyggeligt.

En helt unik oplevelse

Skal I have en uforglemmelig unik oplevelse, så book Kronborgs Hemmelighed. Det kan være til hele familien, til en vennegruppe, til kollegaer eller en hvilken som helst anden gruppering.

Så vil I få en oplevelse, som er noget ud over det sædvanlige, når I går rundt på Kronborg Slot for at klare jeres mission, der skal redde Danmark fra at gå fallit.

Det er også muligt at give et gavekort til Kronborgs Hemmelighed. Du kender nok nogen, der vil sætte pris på sådan en helt særlig gave, som tilmed kan deles med nogen.

Fagligt godkendt af Lea Christensen

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Skriv en anmeldelse
5/5