Anmeldelse af Magtens hemmelighed (Mystery Hunt)

Lad dig hvirvle ind i et historisk eventyr på Christiansborg slot, hvor du sammen med dine medspillere skal løse gåder og opgaver for at komme frem til den endelige afslutning og slippe fri inden tiden rinder ud.

Mystery Hunt
Udgivet 05.05.2021 | Senest redigeret 20.07.2021 | Artiklen indeholder reklamer

Det handler om at snuppe magten og udfordre hinanden på godt og ondt, når I kastes gennem 600 års hæsblæsende kamp om magten over Danmark. De historiske omgivelser er med til at give spillet en ekstra og mere livagtig dimension, der helt klart er en time af dit liv værd!

Find slottets og magtens hemmelighed

Det handler om at lukke op for alle sanserne når I, i jeres jagt på spor og gåder skal færdes gennem historien for at finde løsningen på det store mysterium på Christiansbrog slot. De spændende og smukt udførte ledetråde er med til at skabe en historisk stemning med deres fine udførelse og gennemførte udtryk.

Magtens Hemmelighed er lavet af Mystery Makers.

logo mystery makers

Byens bedste er “Mystery Makers”

Mystery Makers vinder år efter år “byens bedste” oplevelse med deres mystery room og escape rooms. Bl.a. hos Lonely Planet og TripAdvisor.

Besøg Mystery Makers
9.2score
Ad

Arbejd sammen, men stol ikke på nogen, når I sammen arbejder jer op gennem historien og gennem sale og rum på slottet for at finde løsningen på det  stillede mysterium.

Selve spillet finder sted i de kongelige repræsentationslokaler på Christiansborg slot og de smukke omgivelser danner også rammen og en del af de spor og ledetråde I skal bruge for at finde frem til jeres ’skat’.

Der er virkelig lagt op til en oplevelse af de helt store og mindeværdige med Magtens Hemmelighed – og skulle I ønske at tilføje ekstra spænding og mystik kan I overveje Magtens Hemmelighed Special Edition, hvor eventyret udspiller sig efter museets lukketid og mørkets frembrud.

Escape room

Fakta og tal

Hvis I ønsker at deltage i en mystery hunt på Christiansborg slot er der lidt fakta der er godt at have med i bagagen, før I bestiller jeres jagt på Magtens Hemmelighed.

  • Hvor mange kan i være? I inddeles i grupper på 4-6 personer i hver, men der kan være op til 100 deltagere med i jagten på samme tid.
  • Hvor lang tid tager skattejagten? Du skal afsætte mellem 1,5 og 2 timer til hele oplevelsen fra I kommer til I går.
  • Hvad koster det? Den almindelige oplevelse koster 250-300 kroner pr person, men der skal også indberegnes yderligere 75 kroner pr person som indgangsgebyr på slottet. Ønsker I en Special Edition koster det yderligere 100 kroner pr person
  • Hvor foregår det? På lokation på Christiansborg slot i København K.

Hvordan foregår det?

Oplevelsen starter fra det øjeblik I modtager jeres Mystery Box. I den fantastiske box finder I de første spor til den spændende skattejagt, der kommer til at foregå på slottet, den dag jeres eventyr udfolder sig.

Når I ankommer vil jagten på spor og ledetråde gå ind i de kongelige repræsentationslokaler på Christiansborg.

logo mystery makers

Byens bedste er “Mystery Makers”

Mystery Makers vinder år efter år “byens bedste” oplevelse med deres mystery room og escape rooms. Bl.a. hos Lonely Planet og TripAdvisor.

Besøg Mystery Makers
9.2score
Ad

Lad de mange ledetråde og de allerede eksisterende skatte i rummene tale til jer og sammen lede jer i retningen af det store uløste mysterium, der danner rammerne om jeres oplevelse.

Lad jer ikke aflede eller forlede til at tro på hverken jer selv eller hinanden, for det er et spil – spillet om Magtens hemmelighed.

Se også vores artikel omkring Kronborgs hemmelighedDen skjulte krig og Kongens hemmelighed som minder meget om dette.

Magtens hemmelighed

Hvorfor skal I booke Magtens Hemmelighed?

De såkaldte Mystery Rooms er blevet vanvittigt populære over hele verden siden det første af slagsen så dagens lys i Asien for mere end 20 år siden.

I dag findes der op mod 25 forskellige steder herhjemme, der tilbyder forskellige fortolkninger af det populære spil.

Så, hvorfor skal I booke Magtens Hemmelighed?

  • Det er baseret på vores historie
  • Spillet udspiller sig der, hvor historien har sin oprindelse og personerne færdes mens den udspillede sig
  • Der er lagt stor vægt på autenticitet og livagtighed i spillet, så det ikke kun er fabrikerede spor og ledetråde I leder efter, men også eksisterende og originale stykker af historien
  • Centralt og smukt placeret midt i hjertet af København

Er I på udkig efter en oplevelse, der er mere end et gys eller en gåde, så er Magtens Hemmelighed jeres løsning. Med den perfekte blanding af historie og spænding bliver i klogere på magtens vej og de mennesker der har være med til at gøre Danmark til det vi kender i dag.

Lad jer hvirvle ind i et historisk eventyr og arbejd sammen om at løse gåden om Magtens Hemmelighed

 

Læs andre anmeldelser 

Vi har samlet 282 anmeldelser til dig fra forskellige hjemmesider.

Hvem kan booke Magtens Hemmelighed Mystery Hunt?

Det kan alle.

Bare I er 4 eller flere, der kan arbejde sammen om at løse mysteriet. Det er en oplagt mulighed for jer, hvis I arbejder på at planlægge en spændende og udfordrende teambuilding oplevelse for kollegaer eller medarbejdere.

Det er en rigtig god mulighed for at lære at arbejde sammen og blive klogere på hinandens stærke og svage sider, hvilket kan gøre fremtidigt samarbejde både letter og mere gnidningsfrit.

Det er også en rigtig god oplevelse for jer som en gruppe venner og veninder eller på en dobbeltdate, hvor der skal ske noget anderledes end en middag og en film.

Undtaget er polterabendarrangementer, der ikke kan booke sig inde her, men ellers er der frit for alle, der gerne vil have en anderledes og spændende oplevelse sammen og blive klogere på hinanden og historien.

Book allerede i dag din Mystery Hunt på Megtens Hemmelighed og forbered dig på en mindeværdig oplevelse i historiske omgivelser!

Fagligt godkendt af Lea Christensen

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Skriv en anmeldelse
5/5