Anmeldelse af Mystery Hunt – Den Skjulte Krig

Hvis du nogensinde har drømt om at være den usynlige helt som alle vidste eksisterede, men meget få havde indsigt i hvad rent faktisk foretog sig – så er der en mulighed her.

Udgivet 06.06.2021 | Senest redigeret 20.07.2021 | Artiklen indeholder reklamer

Den hemmelige mission foregår i historisk korrekte rammer på Kastellet i København, hvor Forsvarets Efterretningstjeneste har til huse. Du skal ud for at dyste på information og misinformation, hvad kan du stole på, og hvem? Hvem er ven eller fjende? Kommer du igennem med skindet på næsen?

Mystery Hunt er lavet af Mystery Makers.

Kastellet som ramme

Kastellet er et af verdens ældste aktive fæstningsanlæg, her er der stadig soldater på vagt, og ikke mindst daglig militær aktivitet – hvilket i sig selv gør at man kan mærke historiens tyngde og vingesus.

Heldigvis lever vi ikke i en verden hvor vi har behov for at forsvare os mod udefrakommende fjender, ikke med militær magt i hvert fald…

logo mystery makers

Byens bedste er “Mystery Makers”

Mystery Makers vinder år efter år “byens bedste” oplevelse med deres mystery room og escape rooms. Bl.a. hos Lonely Planet og TripAdvisor.

Besøg Mystery Makers
9.2score
Ad

Normalt er Kastellet hyggeture på voldene, usikker gang på de toppede brosten, hyggelige historiske dage, men der foregår stadig militær aktivitet der sikrer landets sikkerhed.

Og det er i de rammer Den Skjulte Krig foregår, og efter sigende får man den besked at der er en dobbeltagent i ens team, hvor opgaven består i at afsløre agenten, hvor man vinder hvis det lykkes, hvis ikke vinder agenten.

Så man starter som et hold, og skal løse opgaver som et hold, men hvor man også arbejder mod hinanden indbyrdes, for hvem er personen der skal afsløres – man ved det ikke, hvilket godt kan give lidt paranoia.

Undervejs i øvelsen kommer man rundt på Kastellet, hvor forskellige opgaver skal løses, både fysiske og mentale, hvor der skal arbejdes sammen, men undervejs skal man være på vagt over for den lede dobbeltagent – der kommer med forkerte informationer.

Se også vores artikel omkring Kronborgs hemmelighedKongens hemmelighed og Magtens hemmelighed som minder meget om dette.

den skjulte krig

Et spil i flere planer

Det er muligt at spillet som udgangspunkt er fysisk, hvor alle opgaverne skal løses, men der dystes bestemt også på det psykiske plan, fordi man hele tiden tvivler på hvilke informationer de andre kommer med.

Det betyder at man undervejs udvikler en sund skepsis, hvilket kan være en skræmmende oplevelse, hvis det drejer sig om folk man normalt kan stole på.

Undervejs i spillet lærer man også en del historiske facts om området, og bestemt også hvordan den skjulte krig føres i den virkelige verden.

Uanset hvad man tager med fra oplevelsen, og hvem der vinder spillet, så er jeg sikker på at der er overraskelser i vente, ikke mindst hvem agenten i virkeligheden var.

Mystery hunt er den perfekte firma tur billigdraaber.dk var på tur hos Mystery hunt og fik en fantastisk oplevelse i følge direktøren. De kan stærkt anbefale at tage virksomheden på sådan en tur, da det giver sammenhold. 

Og til syvende og sidst får man som voksen en mulighed for at lege skattejagt udendørs, lege og grine som i de gode gamle dage, og forhåbentlig have sig en fest undervejs.

De praktiske informationer

  • Grupper fra 4-8 personer
  • Alt foregår udendørs – man skal gå ca. 2 km samlet
  • Man får udleveret en Mystery Box der indeholder alt materialet til Den Skjulte Krig, den skal afhentes på kontoret Grønningen 15, lige ved Kastellet
  • Alle Mystery Hunt spil er selvkørende
  • Det anbefales at man er ædru når man prøver Den Skjulte Krig
Fagligt godkendt af Lea Christensen

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Find mere information her

Anmeldeser på Mysery hunt

Skriv en anmeldelse
5/5