Nabby Babyalarm Anmeldelse og Test

Vil du have en smart babyalarm, der kan kobles til din mobiltelefon, er Nabby den oplagte løsning. Ved at installere en app på din mobil, kan du nemt følge med i, hvordan det går med junior. Læs mere herunder om, hvordan det fungerer.

nabby babyalarm
Udgivet 04.10.2015 | Senest redigeret 18.01.2019 | Artiklen indeholder ads

Er du træt af store, upraktiske og grimme babyalarmer, så er babyalarmen fra Nabby måske lige præcis, hvad du leder efter. Nabby babyalarm er nemlig blevet udviklet af de danske mænd Anders og Alex, der var trætte af, at de både skulle rende rundt med en forældre enhed, deres mobiltelefoner og alt det andet, som man nu engang render rundt med.

Derfor fik de ideen til at kreere en app, som kunne fungere sammen med en babyalarm, således at du er i stand til at tjekke op på dit barn direkte via din telefon og samtidig slipper for at rende rundt med en bøvlet forældreenhed. I nutidens samfund har du altid din telefon lige ved hånden, så hvorfor ikke bare bruge den til at holde øje med dit barn.

Babyalarm, der tilkobles din smartphone

Nabby babyalarm er utroligt brugervenlig. Selve babyalarmen er kun udstyret med en enkelt knap, som du blot skal trykke ind en enkelt gang, og så er babyalarmen tændt. Sendeenheden er udviklet i et flot og simpelt hvidt design, og så er den så lille og fiks at den kan være med over alt. Babyalarmen har desuden en super lav stråling på kun 0,08 mW, når enheden er på standby, hvorfor babyalarmen sagtens kan ligge tæt på barnet og være med i barnevognen uden problemer.

Der hører som sagt ikke nogen forældre enhed med – i stedet henter du en gratis applikation, som du så forbinder med din Nabby babyalarm.

Nabby babyalarmen kan forbindes med diverse smartphones og tablets via bluetooth; det vil sige, at alarmen både kan anvendes til android og iPhones.

nabby babyalarm

Nabby Babyalarm

Vinder af Reddot award 2014 og Danish App Awards 2013. Nabby babyalarm bruges sammen med en gratis app på din smartphone/tablet, så kan du nemt høre dit barn uden at skulle slæbe rundt på andre enheder.

Til butik
Ad

Hvorfor Nabby?

Babyalarmen Nabby er en af de mest populære babyalarmer på det danske marked, og det med god grund, for Nabby klarer sig fantastisk i tests, og så har Nabby fået mange positive brugeranmeldelser.

Læs også: 19 flotte og praktiske vasketøjskurve

Nabby er en af de dyrere babyalarmer, men til gengæld så får man også et super godt produkt, der er pengene værd. Af Bomagasinet.dk er Nabby desuden blevet kåret til at være en af de fem bedste babyalarmer i år 2015, og hos Testguro.dk er Nabby babyalarm også blevet bedst i test. Man hvad er det så, som gør Nabby til en genial babyalarm?

 • Vinder af Reddot award 2014
 • Vinder af Danish App Awards 2013
 • En rækkevidde på omkring 340 m
 • Fuldstændig trådløs via Bluetooth
 • 70 timers overvågning på en opladning
 • At lade alarmen helt op tager kun 60 min (Via USB)
 • Praktisk og tidsløst dansk design
 • Gennemsnitsstråling ved standby på 0,08mW (verdens laveste stråling)
 • Ingen signalforstyrrelser
 • Brugervenlig alarm med kun en enkelt knap
 • Brugervenlig og simpel app, der er nem at navigere rundt i
 • Mulighed for at skræddersy alarmens egenskaber efter dit behov

Selvom Nabby reklamerer med en rækkevidde på 340 m, men en del brugere har dog oplevet, at deres babyalarm fra Nabby slet ikke lever op til så lang en rækkevidde, hvilket kan tænkes at skyldes det faktum, at Nabby benytter sig af bluetooth, der som mange ved normalt ikke har den længste rækkevidde.

Der er stor forskel på, om brugere oplever Nabbys rækkevidde som god eller dårlig, hvilket også kan have en sammenhæng med, hvilke materialer dit hjem består af. Det giver eksempelvis god mening, at du vil miste signalet til din babyalarm, hvis den er placeret i en kælder af beton.

Ekstra funktioner

Ønsker du bare en helt normal og simpel babyalarm, der ikke er udstyret med en masse ekstra funktioner, så er Nabby perfekt til dig, men hvis du skulle ombestemme dig, så du alligevel ønsker at få noget ekstra ud af din babyalarm, så er Nabby stadigvæk et godt valg.

Det er nemlig muligt at tilkøbe sig ekstra egenskaber i applikationen på smartphone, så hvis du for eksempel får brug for at holde øje med temperaturen ved dit barn, hvis det eksempelvis står ude, så kan du tilkøbe temperaturmåleren, som altså allerede er indbygget i babyalarmen, men som ikke kan benyttes, før du har gjort et tilkøb i applikationen.

Indtil videre findes der tre funktioner, som kan tilkøbes, nemlig temperaturmåleren, søvntælleren og lyt nu funktionen. Ved du på forhånd, at du får brug for alle funktioner, for at en babyalarm dækker alle dine behov, så kan der sandsynligvis være penge at spare ved at vælge en anden babyalarm end Nabby.

Hvad er prisen?

Den populære babyalarm fra Nabby ligger i den lidt dyrere ende af skalaen, så det kan klart være en fordel at vente med at købe, til Nabby er på tilbud. Hvis du er heldig, så vil du en gang imellem kunne finde Nabby alarmer på tilbud i diverse webshops, og ellers så er det på hjemmesiden www.pixizoo.dk, hvor du kan købe den billigste Nabby babyalarm lige nu.

Hvis du ikke har noget imod, at din babyalarm ikke er spritny, så kan du også med fordel lede efter brugte Nabby babyalarmer på nettet; dette eksempelvis på www.dba.dk og www.guloggratis.dk.

Fagligt godkendt af læge (dr.med.)

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Hun interesserer sig for det menneskelige psyke, og hvordan vi kan leve sundere og længere.

Skriv en anmeldelse
5/5