Neonate babyalarm anmeldelse og test

Overvejer du en Neonate babyalarm, bør du læse med her. For lever alarmen op til de krav, som du stiller til den? Og er den så god, som firmaet lover? Vi har undersøgt det hele og meget mere.

neonate babyalarm
Udgivet 11.06.2021 | Senest redigeret 20.07.2021 | Artiklen indeholder ads

Denne artikel er blevet opdateret d. 22 juni 2018 med en nye informationer. 

Gennem de seneste år har Neonate produceret den ene babyalarm efter den anden, som har vundet diverse tests. Neonate har i alt produceret syv forskellige babyalarmer, hvoraf den nyeste model er Neonate BC-6900D, som dermed er firmaets seneste bud på den ideelle babyalarm.

For hver gang Neonate har præsenteret en ny babyalarm, har de forsøgt at tage alle de gode ting fra deres tidligere alarmer og samtidig forsøgt at udbedre eventuelle mangler samt tilføje praktiske ekstra egenskaber til deres babyalarmer, hvilket man må sige udelukkende har været rene successer.

Top 3 bedste babyalarmer i 2021

padwico 850

#1 – Padwico 850 (testvinder)

Padwico 850 babyalarm indstiller sig selv automatisk, og du kan derfor brug babyalarmen uden, at du skal læse en brugsanvisning. Automatisk søgning og spring til ledig kanal. Rækkevidde på 500 m ved frit sigte. Lav udstrålingseffekt (kun 8 % af normal DECT og 40 % af ECO DECT)

Til butik
9.3score
Ad
owlet

#2 – Owlet Cam Babyalarm

Smart teknologi gør at du kan holde dig informeret om babys behov med én enhed og din smartphone. Hør og se dit barn hvor som helst med Owlet Cam babyalarmen. Mange features gemt i denne lille enhed til fire personer kan streame optagelser fra dit Cam samtidigt.

Til butik
9.2score
Ad
philips avent scd 715

#3 – Philips Avent SCD715

SCD715 babyalarm giver dig større fleksibilitet med op til 24 timers overvågning før genopladning og krystalklar lyd. Med temperatursensor, beroligende natlys og vuggeviser kan du give dit barn afslappende omgivelser. Indendørs rækkevidde op til 50 m. Udendørs rækkevidde op til 330 meter

Til butik
9.0score
Ad

Neonates babyalarmer ligger blandt de allerbedste og mest konkurrencedygtige babyalarmer på markedet, og det er der flere årsager til. Babyalarmer fra Neonate er generelt kendt for at have en god rækkevidde, dækning og god lyd, godt signal samt for at være super brugervenlig og nem at indstille og håndtere.

Blandt Neonates sortiment finder du

  • BC-6900D Neonates seneste babyalarm, som allerede har indtaget en solid første plads i diverse tests.
  • BC-6500D (testvinder) Denne model er en af Neonates mest populære og anmelderroste alarmer. BC-6500D er blandt andet blevet kåret til test vinder af Vores Børn.
  • BC-5800D (testvinder) En populær videreudvikling af BC-5500A, der blandt andet er blevet kåret til test vinder af Søndagsavisen.
  • BC-5700D Dette er en søster alarm til BC-5800D, og er dermed også en videreudvikling af BC-5500A.
  • BC-5500A (testvinder) Denne babyalarm blev bedst i test i 2012 hos danske Søndagsavisen i juni og hos svenske Vi Foraldrar i september.
  • BC-5000A (testvinder) En søster alarm til BC-5500A, og den kan derfor stort set det samme, hvorfor denne alarm ligeledes blev kåret til testvinder hos både Søndagsavisen og Vi Foraldrar.
  • BC-4500A Dette er den allerførste babyalarm, som blev produceret af Neonate, og er derfor også deres mest simple model.

Video: Anmeldelse af Neonate af Pixizoo

De nyere modeller fra Neonate har desuden en forbedret batterikapacitet, hvilket skyldes, at man er gået over til at bruge genopladelige litium batterier, som sikrer en af markedets længste drifstider. Køber du en babyalarm fra Neonate, så står du med en unik kvalitets vare i hånden med mange gode egenskaber:

Troværdighed

Neonate tilbyder med en rækkevidde på 800 meter den længste rækkevidde, som er tilgængelig på markedet i dag. Med en babyalarm fra Neonate skal du ikke være bange for, at signalet ikke kan gå gennem tykke mure eller for irriterende interferens, og hvis det skulle ske, at du kommer uden for babyalarmens rækkevidde, så advarer forældreenheden dig om det.

Læs også: Vi tester de bedste blespande

Temperatur

Neonate har sørget for at dets babyalarmer sagtens kan modstå de kolde temperaturer i Norden, hvilket betyder, at babyalarmer fra Neonate virker i temperaturer helt ned til -20 grader. Du kan dermed rolig lade dit barn sove middagslure udenfor hele året rundt, uden at du skal være bange for, at babyalarmen pludselig sætter ud.

Størrelse

Babyalarmer fra Neonate har ikke bare et flot, men også et super praktisk design, idet deres størrelse gør, at de passer perfekt i lommen. Neonate har nemlig arbejdet på at samle alle de bedste funktioner en babyalarm kan have på mindst muligt plads.

Sikkerhed

Neonate har udarbejdet et unikt system, hvor de anvender ægte stemmeaktivering, hvilket betyder, at babyalarmen vil gå på standby, hvis der ikke er nogen støj eller lyde omkring den. Dette system er med til at sænke strålingen fra Neonates babyalarmer markant, hvorfor de også ligger blandt de babyalarmer, som har den laveste stråling på markedet.

Batterier

Babyalarmer fra Neonate kører på store lithium batterier, som er inkluderet, hvis man køber en af følgende modeller: BC-5000A, BC-5500A og BC-6500D. Litium batterier har en masse fordele sammenlignet med almindelige batterier; de er genopladelige, uanset hvor meget strøm som er tilbage på dem, de mister ikke strøm så længe babyalarmen er slukket, de fungerer i alle temperaturer og så kommer de med en to årig garanti.

Om virksomheden

Neonate er et norsk firma, som blev grundlagt af en norsk far, der ikke var i stand til at finde en babyalarm på det allerede eksisterende marked, som kunne imødegå hans krav til en babyalarm. Da det ikke var muligt at finde en ordentlig baby alarm, besluttede den norske far sig for selv at kreere den ultimative babyalarm.

Neonate blev dermed grundlagt med det formål, at fremtidige forældre skulle have et bedre udvalg af babyalarmer, sådan så at de kunne vælge en bedre løsning, end manden bag Neonate selv kunne da han blev far.

Neonate er fortsat et forholdsvis nyt firma, men det har ikke stoppet Neonate fra at indtage markedet for babyalarmer med storm og i dag være et af de mest populære og anerkendte babyalarmmærker.

Neonates eget mål lyder på at blive markedets bedste og førende leverandør af babyalarmer, og dette vil de opnå ved at udvikle små og praktiske babyalarmer med helt unikke egenskaber, der tilmed er super brugervenlige og nemme at betjene.

Fagligt godkendt af læge (dr.med.)

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Hun interesserer sig for det menneskelige psyke, og hvordan vi kan leve sundere og længere.

Find mere information her

Skriv en anmeldelse
5/5