Neonate BC5000a babyalarm – anmeldelse og test

Er du på udkig efter en god og stabil babyalarm, er Neonate BC5000a et godt bud. Det er en ældre model, hvilket betyder, at den er blevet prøvet af mange med gode resultater. Find ud af mere om den herunder.

neonate bc 5000a
Udgivet 11.10.2015 | Senest redigeret 02.01.2020 | Artiklen indeholder ads

Som en lidt ældre, men også utroligt populær, model fra Neonate finder du Neonate BC-5000A, der blev lanceret tilbage i 2012. BC-5000A adskiller sig fra tidligere Neonate modeller ved, at den ikke er tilknyttet nogen ladestationer, men derimod blot skal sættes i  et stik, således at alarmens genopladelige litium batterier kan lades op.

Modellen BC-5000A er en simpel og brugervenlig babyalarm, der er i besiddelse af alle de basale funktioner samt nogle ekstra praktiske funktioner i form af temperaturmåler samt alarmering, hvis temperaturen omkring babyalarmen bliver for høj eller for lav i forhold til, hvad du har indstillet alarmen til at reagere på.

Læs også test af lamaze aktivitetstæpper

En temperaturalarm er ideel i et land som Danmark, hvor vi har meget omskifteligt vejr. Ligesom alle de andre babyalarmer fra Neonate, så har denne model også en god rækkevidde på hele 800 m samt en utroligt lav stråling, der maksimalt kan komme op på 10 mW.

neonate bc 6500d

Testvinder – NEONATE BC-6500D

Denne Neonate babyalarm BC-6500D er den bedste version fra Neonate. Sammenlignet med forgængeren BC-5500A, som også er en intelligent alarm, så har denne endnu bedre batteri, større display og mulighed for at tilkoble op til 3 babyenheder på én gang

Til butik
Ad
neonate bc 5800d

Bedst til prisen – NEONATE BC-5800D

Denne Neonate babyalarm BC-5800D er afløseren for den super populære Neonate BC-5500A. Størrelse og funktioner er de samme, men BC-5800D er forbedret på en lang række andre områder.

Til butik
Ad

Fakta om Neonate BC-5500A

  • Rækkevidde på 800 meter
  • Maksimal stråling på 10 mW
  • Genopladelige lithium batterier
  • Oplades med stik (ingen ladestationer)
  • Termometer med alarmering
  • LCD display
  • Vibrerende forældreenhed

Hvor kan den købes?

Modellen Neonate BC-5000A er desværre udgået, hvilket altså betyder, at den ikke længere er i produktion, men hvis du er heldig, så kan du måske finde nogle forhandlere, som stadig har babyalarmen på lager.

Derudover så kan du muligvis finde private, som sælger modellen brugt online; dette eksempelvis på Den Blå Avis eller på Gul og Gratis. Hvis du leder efter et alternativ til Neonate BC5000A, så kan du med fordel kigge på modellen Neonate BC-5800D, der er erstatningen for 5000A.

Rent designmæssigt minder BC-5800D meget om BC-5500A, bortset fra at den er sort i stedet for grå, og så er den langt mindre og dermed mere praktisk i størrelsen. Rent teknisk er BC-5800D langt overlegen, da denne model har gennemgået en lang række forbedringer, hvorfor den også er en af de bedste babyalarmer på markedet i dag.

Fagligt godkendt af læge (dr.med.)

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Hun interesserer sig for det menneskelige psyke, og hvordan vi kan leve sundere og længere.

Find mere information her

Skriv en anmeldelse
5/5