neonate bc 5000a

Neonate BC5000a babyalarm – anmeldelse og test

Neonate BC5000a babyalarm – anmeldelse og test

Som en lidt ældre, men også utroligt populær, model fra Neonate finder du Neonate BC-5000A, der blev lanceret tilbage i 2012. BC-5000A adskiller sig fra tidligere Neonate modeller ved, at den ikke er tilknyttet nogen ladestationer, men derimod blot skal sættes i  et stik, således at alarmens genopladelige litium batterier kan lades op.

Modellen BC-5000A er en simpel og brugervenlig babyalarm, der er i besiddelse af alle de basale funktioner samt nogle ekstra praktiske funktioner i form af temperaturmåler samt alarmering, hvis temperaturen omkring babyalarmen bliver for høj eller for lav i forhold til, hvad du har indstillet alarmen til at reagere på.

Find priser på Neonate BC500a hos Pricerunner

En temperaturalarm er ideel i et land som Danmark, hvor vi har meget omskifteligt vejr. Ligesom alle de andre babyalarmer fra Neonate, så har denne model også en god rækkevidde på hele 800 m samt en utroligt lav stråling, der maksimalt kan komme op på 10 mW.

Fakta om Neonate BC-5500A

  • Rækkevidde på 800 meter
  • Maksimal stråling på 10 mW
  • Genopladelige lithium batterier
  • Oplades med stik (ingen ladestationer)
  • Termometer med alarmering
  • LCD display
  • Vibrerende forældreenhed

Hvor kan den købes?

Modellen Neonate BC-5000A er desværre udgået, hvilket altså betyder, at den ikke længere er i produktion, men hvis du er heldig, så kan du måske finde nogle forhandlere, som stadig har babyalarmen på lager.

Find bedste pris

Derudover så kan du muligvis finde private, som sælger modellen brugt online; dette eksempelvis på Den Blå Avis eller på Gul og Gratis. Hvis du leder efter et alternativ til Neonate BC5000A, så kan du med fordel kigge på modellen Neonate BC-5800D, der er erstatningen for 5000A.

Rent designmæssigt minder BC-5800D meget om BC-5500A, bortset fra at den er sort i stedet for grå, og så er den langt mindre og dermed mere praktisk i størrelsen. Rent teknisk er BC-5800D langt overlegen, da denne model har gennemgået en lang række forbedringer, hvorfor den også er en af de bedste babyalarmer på markedet i dag.

neonate bc 5000a

Thorbjørn Petersen

Dok24.dk

Find mere information her

Om skribenten

Thorbjørn Petersen

Thorbjørn er uddannet fysioterapeut, men har i de seneste år fokuseret mere på sind og krop. Thorbjørn elsker at hjælpe vores mange læsere med at få besvaret nogle af deres spørgsmål via brevkassen.