Neonate BC5000a babyalarm – anmeldelse og test

Er du på udkig efter en god og stabil babyalarm, er Neonate BC5000a et godt bud. Det er en ældre model, hvilket betyder, at den er blevet prøvet af mange med gode resultater. Find ud af mere om den herunder.

neonate bc 5000a
Udgivet 11.06.2021 | Senest redigeret 20.07.2021 | Artiklen indeholder ads

Som en lidt ældre, men også utroligt populær, model fra Neonate finder du Neonate BC-5000A, der blev lanceret tilbage i 2012. BC-5000A adskiller sig fra tidligere Neonate modeller ved, at den ikke er tilknyttet nogen ladestationer, men derimod blot skal sættes i  et stik, således at alarmens genopladelige litium batterier kan lades op.

Modellen BC-5000A er en simpel og brugervenlig babyalarm, der er i besiddelse af alle de basale funktioner samt nogle ekstra praktiske funktioner i form af temperaturmåler samt alarmering, hvis temperaturen omkring babyalarmen bliver for høj eller for lav i forhold til, hvad du har indstillet alarmen til at reagere på.

Læs også test af lamaze aktivitetstæpper

En temperaturalarm er ideel i et land som Danmark, hvor vi har meget omskifteligt vejr. Ligesom alle de andre babyalarmer fra Neonate, så har denne model også en god rækkevidde på hele 800 m samt en utroligt lav stråling, der maksimalt kan komme op på 10 mW.

Top 3 bedste babyalarmer i 2021

padwico 850

#1 – Padwico 850 (testvinder)

Padwico 850 babyalarm indstiller sig selv automatisk, og du kan derfor brug babyalarmen uden, at du skal læse en brugsanvisning. Automatisk søgning og spring til ledig kanal. Rækkevidde på 500 m ved frit sigte. Lav udstrålingseffekt (kun 8 % af normal DECT og 40 % af ECO DECT)

Til butik
9.3score
Ad
owlet

#2 – Owlet Cam Babyalarm

Smart teknologi gør at du kan holde dig informeret om babys behov med én enhed og din smartphone. Hør og se dit barn hvor som helst med Owlet Cam babyalarmen. Mange features gemt i denne lille enhed til fire personer kan streame optagelser fra dit Cam samtidigt.

Til butik
9.2score
Ad
philips avent scd 715

#3 – Philips Avent SCD715

SCD715 babyalarm giver dig større fleksibilitet med op til 24 timers overvågning før genopladning og krystalklar lyd. Med temperatursensor, beroligende natlys og vuggeviser kan du give dit barn afslappende omgivelser. Indendørs rækkevidde op til 50 m. Udendørs rækkevidde op til 330 meter

Til butik
9.0score
Ad

Fakta om Neonate BC-5500A

  • Rækkevidde på 800 meter
  • Maksimal stråling på 10 mW
  • Genopladelige lithium batterier
  • Oplades med stik (ingen ladestationer)
  • Termometer med alarmering
  • LCD display
  • Vibrerende forældreenhed

Hvor kan den købes?

Modellen Neonate BC-5000A er desværre udgået, hvilket altså betyder, at den ikke længere er i produktion, men hvis du er heldig, så kan du måske finde nogle forhandlere, som stadig har babyalarmen på lager.

Derudover så kan du muligvis finde private, som sælger modellen brugt online; dette eksempelvis på Den Blå Avis eller på Gul og Gratis. Hvis du leder efter et alternativ til Neonate BC5000A, så kan du med fordel kigge på modellen Neonate BC-5800D, der er erstatningen for 5000A.

Rent designmæssigt minder BC-5800D meget om BC-5500A, bortset fra at den er sort i stedet for grå, og så er den langt mindre og dermed mere praktisk i størrelsen. Rent teknisk er BC-5800D langt overlegen, da denne model har gennemgået en lang række forbedringer, hvorfor den også er en af de bedste babyalarmer på markedet i dag.

Fagligt godkendt af læge (dr.med.)

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Hun interesserer sig for det menneskelige psyke, og hvordan vi kan leve sundere og længere.

Find mere information her

Skriv en anmeldelse
5/5