Neonate bc6500d babyalarm – anmeldelse og test

Overvejer du en Neonate bc6500d babyalarm, kan du her læse alt om, hvordan den fungerer, hvorfor den er smart, og dermed nemt finde ud af, om det er den rette babyalarm for dig.

Neonate-BC-6500D-Babyalarm
Udgivet 12.05.2021 | Senest redigeret 20.07.2021 | Artiklen indeholder ads

Blandt Neonates nyeste modeller finder du Neonate BC-6500D, der har bibeholdt alle de gode egenskaber fra de tidligere modeller samt opgraderet dem, og samtidig er der blevet tilføjet nye praktiske egenskaber. BC-6500D overgår med alle sine opgraderinger de tidligere modeller fra Neonate på rigtig mange punkter.

Forbedret batteri

Batteriet i Neonate BC-6500D er blevet forbedret betydeligt, således at alarmen har en bedre batterilevetid, selvom de forrige modeller fra Neonate på ingen måde havde en dårlig batterilevetid. Neonate BC-6500D har en batterikapacitet på 1300 mAh.

Top 3 bedste babyalarmer i 2021

padwico 850

#1 – Padwico 850 (testvinder)

Padwico 850 babyalarm indstiller sig selv automatisk, og du kan derfor brug babyalarmen uden, at du skal læse en brugsanvisning. Automatisk søgning og spring til ledig kanal. Rækkevidde på 500 m ved frit sigte. Lav udstrålingseffekt (kun 8 % af normal DECT og 40 % af ECO DECT)

Til butik
9.3score
Ad
owlet

#2 – Owlet Cam Babyalarm

Smart teknologi gør at du kan holde dig informeret om babys behov med én enhed og din smartphone. Hør og se dit barn hvor som helst med Owlet Cam babyalarmen. Mange features gemt i denne lille enhed til fire personer kan streame optagelser fra dit Cam samtidigt.

Til butik
9.2score
Ad
philips avent scd 715

#3 – Philips Avent SCD715

SCD715 babyalarm giver dig større fleksibilitet med op til 24 timers overvågning før genopladning og krystalklar lyd. Med temperatursensor, beroligende natlys og vuggeviser kan du give dit barn afslappende omgivelser. Indendørs rækkevidde op til 50 m. Udendørs rækkevidde op til 330 meter

Til butik
9.0score
Ad

Læs også: Flotte og praktiske vasketøjskurve

Den forbedrede batterilevetid skyldes tre faktorer overordnede faktorer:

  • Automatisk strømbesparelsessystem (APRS), der opfanger rækkeviden mellem enhederne og reducerer strømforbruget, hvis enhederne er placeret tæt på hinanden.
  • Ægte stemme aktivering, der tillader, at babyalarmen går på standby, når dit barn ikke siger noget, og at alarmen straks bliver aktiv igen, ligeså snart den opfanger en lyd; følsomheden kan indstilles. Det sparer en masse strøm, når babyalarmen er på standby.
  • Ingen-stråling funktionen (ZRF), der sørger for, at der ikke bliver sent nogen signaler fra babyenheden til forældreenheden, hvis der ikke bliver opfanget nogen lyde, når ZRF er slået til, hvilket betyder, at standby funktionen nu er fuldstændig fri for stråling.

Video: Anmeldelse af BC6500D

Når Neonate BC-6500D genopladelige litium batterier har brug for strøm, så tilslutter man blot enhederne til en af de to docking stationer, som medfølger, når man køber babyalarmen.

Forbind op til tre babyenheder

En af de super smarte nye egenskaber, som Neonate BC-6500D besidder, er muligheden for at tilslutte helt optil tre forskellige babyenheder til den samme forældreenhed.

Denne nye funktion er super smart, hvis man har mere end et barn, og børnene ikke befinder sig i det samme rum, eller hvis man eksempelvis arbejder som dagplejemor, og derfor kan have behov for at have mere end en babyenhed til rådighed.

Hvis du har tilsluttet mere end en babyenhed til din forældreenhed, så er det nemt at se, hvilken babyenhed der alarmerer forældreenheden, da babyenhederne har hver sin farve, som vil lyse op på forældreenheden.

Bedst i test

Neonate BC-6500D er uden tvivl en af de allerbedste babyalarmer på markedet. Alarmen er yderst populær, den har modtaget vildt gode brugeranmeldelser, og så har den klaret sig fantastisk i tests. BC-6500D er blandt andet blevet kåret som test vinder af Vores Børn på baggrund af alarmens gode signal og høje kvalitet.

Find den billigste pris på Neonate BC6500 hos Pricerunner

På baggrund af alarmens mange egenskaber, dens brugeranmeldelser samt dens placering i tests, så kan Neonate BC-6500D klart anbefales.

Fagligt godkendt af læge (dr.med.)

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Hun interesserer sig for det menneskelige psyke, og hvordan vi kan leve sundere og længere.

Find mere information her

Skriv en anmeldelse
5/5