Padwico 850 babyalarm – test og anmeldelse

En Padwico 850 er en smart babyalarm med en lang række praktiske funktioner. Læs alt om den smarte alarm herunder, og find ud af, om det er den rette alarm til dig og din baby.

padwico babyalarm 850
Udgivet 11.10.2015 | Senest redigeret 18.01.2019 | Artiklen indeholder ads

Blandt Padwicos nyeste og mest populære babyalarmer finder du Padwico 850. Denne model fra Padwico har et super moderne og flot design, der minder meget om en iPhone.

Alarmen kan desuden både erhverves i hvid og i sort, alt efter hvilken farve som du føler passer bedst ind i dit hjem. Padwico 850 kører på fuldkommen digital teknik og arbejder inden for intervallet 863-870 MHz.

Babyalarmen søger automatisk efter den bedst mulige kanal og skifter også selv kanal, hvilket sikrer dig som forbruger, at der ikke er nogen støj eller interferens på linjen. Padwico 850 har en rækkevidde på 500 meter i fri luftlinje, og samtidig har babyalarmen en super lav stråling. Derudover er der både akustisk samt visuel alarm på forældreenheden, hvis det skulle ske, at rækkevidden bliver overskredet.

[otw_shortcode_button href=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=15133&bannerid=25156&htmlurl=https://www.wupti.com/produkter/leg-og-boern/boern-og-baby/babyalarmer/padwico-926-babyalarm” size=”large” icon_type=”general foundicon-right-arrow” icon_position=”left” shape=”square”]Kæmpe udvalg Padwico Wupti.dk[/otw_shortcode_button]

Med denne Padwico model er udstyret med et super smart automatisk effektreduktionssystem, som sørger for, at strålingen fra babyenheden bliver halveret, hvis babyenheden og forældreenheden er tæt på hinanden. Babyalarmen er desuden udstyret med en temperaturmåler, så du hele tiden kan følge med i, hvor koldt eller varmt der er ved dit barn. Padwico 850 er dog ikke udstyret med en temperatur alarm, så du må selv holde øje med, om temperaturen ændrer sig.

Video: Anmeldelse af Padwico 850

Funktioner

Padwico 850 er en højteknologisk babyalarm, hvilket man også forventer med dens flotte tekniske design. Modellen er udstyret med en lang række praktiske funktioner, dog ikke kamera.

Vi har også testet de bedste klapvogne i 2017

 • Rækkevidde på 500 meter (alarm hvis rækkeviden overskrides)
 • Lav stråling (8% af normal DECT, 40% af ECO DECT)
 • Fuldstændig digital babyalarm
 • Automatisk effektreduktionssystem
 • Temperaturmåler (ingen temperatur alarm)
 • Akustisk, visuel og vibrerende alarm på forældreenheden
 • Alarmering hvis forældreenhed eller babyalarm løber tør for strøm
 • Talk back funktion
 • Babyenheden kan fungere som natlys
 • Justerbar mikrofonfølsomhed
 • Genopladelige litium batterier og ladestationer medfølger

Brugeranmeldelser

Padwico 850 har endnu ikke været med i nogle danske tests, men brugeranmeldelser siger nu ofte også mere om et produkt, end en test gør det. Derfor har vi haft kigget på en lang række af brugeranmeldelser for at kunne samle et overordnet indtryk af denne babyalarm.

850 alarmPadwico 850 har generelt modtaget en masse positive brugeranmeldelser, og hvor tidligere modeller har fået nogle hug for at have problemer med forbindelsen, så lader denne model til at kunne stå distancen.

Læs også: Guide til probiotika

Et punkt, som modellen modtager særligt meget ros for, er dens udseende og størrelse. Babyalarmen er nemlig lille og derfor nem at tage med sig, og så har den et stilrent og moderne design, der gør, at den passer ind i et moderne indrettet hjem.

Padwico 850 får rigtig meget ros for dens krystalklare lyd, som er sikret grundet det faktum, at alarmen altså er fuldstændig digital og selv er i stand til at skifte kanal. Mange brugere er desuden tilfredse med den måde, hvorpå babyalarmen kan alarmere, hvis dit barn græder, eller hvis enten forældre- eller babyenhed er ved at løbe tør for strøm, idet det foregår ved både vibration, lyd og lys i skærmen, således at du ikke undgår at opdage det.

Padwico 850 mangler dog kamera samt alarmering ved temperaturændringer, hvilket særligt er vigtigt, hvis du ofte har dit barn til at sove udenfor i barnevognen.

Pengene værd?

Padwico 850 ligger i den dyre ende af skalaen, og det er muligt at finde tilsvarende alarmer, som tilmed også har temperaturalarmering i samme priskategori. Hvis designet på babyalarmen betyder meget for dig, så kan du med fordel vælge Padwico 850, da det er en af de mest stilrene babyalarmer, som du kan finde på markedet i dag. Babyalarmen er desuden super brugervenlig og af god kvalitet, så det er ikke sådan, at du smider penge ud af vinduet ved at erhverve denne model.

Fagligt godkendt af læge (dr.med.)

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Hun interesserer sig for det menneskelige psyke, og hvordan vi kan leve sundere og længere.

Find mere information her

Skriv en anmeldelse
5/5