Padwico 938 babyalarm – test og anmeldelse

Skal du til at købe babyalarm, har du sikkert overvejet en Padwico 938. Men hvordan adskiller den sig fra de andre babyalarmer? Og vil den være den rigtige babyalarm for dig?

padwico 938 babyalarm
Udgivet 15.05.2021 | Senest redigeret 20.07.2021 | Artiklen indeholder ads

Modellen Padwico 938 er en lidt nyere model end Padwico 903, hvorfor den også er i besiddelse af en del flere funktioner. Derudover er babyalarmen også blevet forbedret på en lang række punkter. Eksempelvis har Padwico 938 en rækkevide på hele 800 meter, hvor Padwico 903 kun havde en rækkevide på 250 meter.

Lydkvaliteten er desuden blevet forbedret betydeligt, og babyalarmen er blevet forsynet med temperaturmåler, og du kan også holde øje med, hvor meget strøm, der er på dine enheder.

Top 3 bedste babyalarmer i 2021

padwico 850

#1 – Padwico 850 (testvinder)

Padwico 850 babyalarm indstiller sig selv automatisk, og du kan derfor brug babyalarmen uden, at du skal læse en brugsanvisning. Automatisk søgning og spring til ledig kanal. Rækkevidde på 500 m ved frit sigte. Lav udstrålingseffekt (kun 8 % af normal DECT og 40 % af ECO DECT)

Til butik
9.3score
Ad
owlet

#2 – Owlet Cam Babyalarm

Smart teknologi gør at du kan holde dig informeret om babys behov med én enhed og din smartphone. Hør og se dit barn hvor som helst med Owlet Cam babyalarmen. Mange features gemt i denne lille enhed til fire personer kan streame optagelser fra dit Cam samtidigt.

Til butik
9.2score
Ad
philips avent scd 715

#3 – Philips Avent SCD715

SCD715 babyalarm giver dig større fleksibilitet med op til 24 timers overvågning før genopladning og krystalklar lyd. Med temperatursensor, beroligende natlys og vuggeviser kan du give dit barn afslappende omgivelser. Indendørs rækkevidde op til 50 m. Udendørs rækkevidde op til 330 meter

Til butik
9.0score
Ad

Derudover er babyalarmen blevet udstyret med alarmering, hvis din babyenhed eller forældreenhed er ved at løbe tør for strøm, og du kan nu indstille mikrofonfølsomheden, således at du kan vælge at høre selv de allermindste pludrelyde fra dit barn, eller om du bare vil kunne høre, når dit barn græder og har brug for din opmærksomhed.

Fakta om Padwico 938:

 • Forældreenhed og babyenhed
 • 2 ladestationer medfølger
 • Enhederne bruger AAA batterier som medfølger
 • Digital kodet babyalarm
 • 8 kanaler, 68 digitale koder
 • Rækkevide på 800 meter i fri luftlinje
 • Alarmering hvis du kommer uden for rækkevidde (rækkeviddekontrol)
 • Temperaturmåler (ingen alarmering)
 • Justerbar mikrofonfølsomhed
 • Alarmering med både lys, lyd og vibration
 • Natlys

God, men dyr..

Padwico 938 er en lille og praktisk digitalkodet alarm, der tilmed har god lyd og er i besiddelse af en lang række af de andre essentielle funktioner, som en babyalarm skal have.

Padwico 938 har dog hverken temperaturalarm, talk back funktion eller kamera, hvorfor den er meget dyr i forhold til de funktioner, alarmen er i besiddelse af sammenlignet med andre alarmer i samme prisklasse.

Padwico 938 er ellers en super god alarm med klar lyd, og den er også super brugervenlig, så hvis du ikke leder efter en babyalarm med overdrevent mange funktioner, så er denne model måske noget for dig.

Fagligt godkendt af læge (dr.med.)

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Hun interesserer sig for det menneskelige psyke, og hvordan vi kan leve sundere og længere.

Find mere information her

Skriv en anmeldelse
5/5