gratis rygestop

Sådan får du succes med dit rygestop

Sådan får du succes med dit rygestop

Vil du gerne have succes med dit rygestop? Det er faktisk slet ikke så svært som først antaget. Find ud af hvorfor i denne artikel.

Fortæl om stoppet til din familie og dine venner

Det er fantastisk effektivt, hvis du fortæller din familie og dine venner om rygestoppet. På den måde er der andre end dig selv som ved, at du gerne vil kvitte smøgerne.

Hvis du ikke fortæller det til nogen, så har du nemmere ved at falde i ”saksen” og vende tilbage til smøgerne. Ved at dele det med andre, så er du på en måde ”tvunget” til at præstere, hvis ikke du vil skuffe dem. Og det er super effektivt i forhold til et rygestop.

Sæt dig et mål med rygestoppet: Hvad vil du opnå?

Det er super effektivt at sætte dig et mål med dit rygestop. Det kan for eksempel være, at du ønsker at leve længere end gennemsnittet, vil være i en bedre form eller noget helt tredje.

Ved at have et mål med dit rygestop vil du have nemmere ved at motivere dig selv. Det kan godt være svært at kvitte smøgerne, hvis du ikke rigtig noget formål med det med. Derfor: Sæt dig et mål og forfølg det!

Find en makker som også vil stoppe med at ryge og motivér hinanden

Det kan være en ganske god ide at finde en person som du kan ”kæmpe” sammen med. Et rygestop i fællesskab med en anden kan være en stor motivationsfaktor. Og hvis der er noget som er uhyre vigtigt i forbindelse med et rygestop, så er det motivation.

Ved at stoppe med at ryge sammen med en ven, så kan I bruge hinanden som motivation. Når den ene har en dårlig dag, så kan den anden være med til at opmuntre og omvendt. Dette vil uden tvivl øge chancen for et succesfuldt rygestop.

Nikotinplaster, e-cigaretter og lignende kan være gode, men:

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at nikotinplaster, e-cigaretter og lignende kan være rigtig gode. Dog skal du være opmærksom på, at de i mange tilfælde forlænger den tid det tager dig at stoppe med at ryge. Derfor anbefales det ikke at gøre brug af disse ting, hvis du gerne vil stoppe 100% med at ryge fra den ene dag til anden.

Hvis du har problemer med at stoppe fra den ene dag til den anden, så er der ikke andet for end at forsøge med en e-cigaret. E-cigaretten kan fjerne din trang til almindelige smøger, hvilket er en god start. Du kan så efterhånden trappe ned på dit forbrug af e-cigaret og til sidst være 100% røgfri. Find en e-cigaret til rygestoppet her.

gratis rygestop

Thorbjørn Petersen

Dok24.dk

Find mere information her

Om skribenten

Thorbjørn Petersen

Thorbjørn er uddannet fysioterapeut, men har i de seneste år fokuseret mere på sind og krop. Thorbjørn elsker at hjælpe vores mange læsere med at få besvaret nogle af deres spørgsmål via brevkassen.