doc24.dk

Skribenter

Hos Doc24.dk gør vi alt for at sikre dig de bedste og mest korrekte oplysninger om det emne, du søger viden om. En af de vigtigste måder at sikre dette på, er ved at have et korps af erfarne og veluddannede skribenter inden for de forskellige sundheds- og lægefaglige områder, som vi behandler her på siden – samt erfarne formidlere, der kan formidle sidens emner i øjenhøjde med almindelige mennesker.

Mød vores dygtige skribenter her ellers læs vores redaktionelle retningslinjer her.

Lea Josefine Christensen

lea christensen

Lea har taget en kandidatuddannelse i folkesundhedsvidenskab fra Karolinska Institutet med ph.d. i samfundsmæssige forholds indflydelse på befolkningsgruppers fysiske helbred og generelle sundhed.

Lea bidrager med viden, og tjekker den faglige kvalitet af vores læge- og sundhedsfaglige artikler om lidelser, sygdomme og helbredsspørgsmål.

Læs mere om Lea Josefine Christensen her!

Thorbjørn Petersen

Thorbjørn Petersen billede

Thorbjørn er uddannet fysioterapeut fra Karolinska Instituttet i Stockholm, Sverige med speciale i langtidsvirkninger på kroppens bevægeapparat efter både stillesiddende, gentagende og hårdt fysisk arbejde.

Thorbjørn bidrager med viden, og tjekker den faglige kvalitet af alle oplysninger om kroppen, bevægeapparatet og fysiske lidelser i knogler og led.

Læs mere om Thorbjørn Petersen her!

Rikke Eriksen

Rikke Eriksen

Rikke har en master i journalistik fra Universitet i Oslo. Hun bruger sin journalistiske tilgang og dansk/norske baggrund til at formidle og forklare sundheds- og helbredsmæssige emner helt nede på jorden i et direkte og let forståeligt sprog.

Rikke er skribent og redaktør på mange af artiklerne her på Doc24.dk. Hendes artikler skrives og redigeres altid i samarbejde med relevant sundhedsfagligt uddannede personer, der har bidraget med den nyeste viden på området.

Læs mere om Rikke Eriksen her!

Frederik Hald Jensen

frederik hald

Fitnessinstruktør, life- og løbe coach fra AT Works skolen i København. Han rådgiver elitesportsudøvere, erhvervsfolk og andre med behov for livsstilsforandring og større fokus på motion og sundhed i at opnå de ønskede resultater.

Frederik bidrager med viden, og tjekker alle artikler om motion, sundhed og ernæring, ligesom han også er administrator på Doc24.dk. Har skriver også lejlighedsvis selv artikler om disse emner.

Læs mere om Frederik Hald Jensen her!