doc24.dk

Skribenter

På denne side finder du en oversigt over alle vores skribenter. Fælles for dem alle er, at de har en stor interesse for alle emnerne, der skrives på Doc24.dk. Det betyder altså, at du får den bedste forudsætning for at læse indhold, som du finder spændende og nyttig.

Lea Christensen

lea christensen

Lea Christensen er vores dygtige skribent, som beskæftiger sig med alle kategorier indenfor krop og sundhed. Hun er uddannet bioanalytiker samt Ph.d fra Københavns Universitet. Lea bidrager med dybdegående undersøgelser og godkender artikler på Doc24.dk

Thorbjørn Petersen

thorbjørn petersen

Thorbjørn er uddannet fysioterapeut, men har i de seneste år fokuseret mere på sind og krop. Thorbjørn elsker at hjælpe vores mange læsere med at få besvaret nogle af deres spørgsmål via brevkassen.

Rikke Eriksen

Rikke Eriksen

Rikke er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og journalisthøjskole i København. Tidligere har hun en baggrund i ernæring og sundhed med stor interesse i krop og fysiologi. Rikke har to børn (6 år og 11 år), og elsker at bruge sin fritid på DIY-projekter.

Frederik Hald Jensen

frederik hald

Frederik elsker sport og motion, og har dedikeret sin tid hos Doc24.dk for at skrive nogle af de bedste artikler på nettet om, hvordan og hvorledes din krop fungerer, når det kommer til motion og sundhed. Så er Frederik også vores administrator.