Udstrål sundhed døgnet rundt

Vil du gerne se sund ud, er det essentielt, at du har sunde og smukke tænder. Du kan få bleget dine tænder på helt naturlig vis, så de bliver langt hvidere at se på. Læs mere herunder om hvordan.

Udgivet 31.05.2017|Senest redigeret 18.01.2019 reklame

Vil du gerne udstråle sundhed døgnet rundt, så bør du overveje om tandblegning er noget for dig. Hvide tænder udstråler at du er velplejet og sund hele dagen, og så er det lige meget om det er om morgenen eller om aftenen.

Et smukt hvidt tandsæt giver dig også selvtillid, og du kan nemt klare tandblegningen hjemme ved dig selv. Vi giver dig her en guide til tandblegning, så du kan udstråle sundhed.

Hvide tænder udstråler sundhed

At se sund og velplejet ud er vigtigt for de fleste af os. En ting der dog kan ødelægge looket for et eller sundt og velplejet ydre, er dine tænder. Brune eller gule tænder, eller tænder med pletter udstråler ikke ligefrem sundhed, men ikke desto mindre vil de fleste af os med tiden opleve at få misfarvninger på tænderne, som følge af at drikke kaffe, te eller rødvin, eller af at spise madvarer, med højt farveindhold. Og på misfarvninger og urenheder nytter tandbørsten pludselig ikke meget. Den eneste løsning er faktisk at få tænderne bleget, eller at leve med dine misfarvninger.

Tandblegning med aktivt kokoskul

Du behøver ikke længere tage til tandlægen eller til kosmetolog, for at få bleget til dine tænder. Du kan med et tandblegningskit nemt gøre det selv, og kvaliteten er tilmed den samme som hos en professionel. Med et kit følger der alt det med, som du har brug for, lige fra tandblegningsgel og tandskinner til brugsvejledning. Du har måske hørt skræmmehistorierne om at tandblegning skader emaljen på tænderne, hvilket til dels også er rigtigt. Der er dog kommet et nyt tandblegningsprodukt på markedet, som i stedet for at skade emaljen faktisk styrker den! Det nyeste indenfor tandblegning er nemlig produceret af aktivt kokoskul, og du kan finde det her.

Naturlige og økologiske ingredienser

Aktivt kokoskul er både økologisk og naturligt, så du slipper altså for en masse tilsætningsstoffer. Det aktive kokoskul er nemlig lavet af kokosnøddeskal, og giver dig hvide tænder på en mild og skånsom måde. Det aktive kul går ind og fjerner misfarvninger og urenheder på tænderne, og udover det, styrker kullet også emaljen og fjerner plak fra tænderne. Så du får altså ikke kun hvidere tænder, du plejer også dine tænder, ved at dræbe bakterier og fjerne plak.

Kokoskullet er også bæredygtigt at fremstille, og du skåner altså naturen for en masse forurening, ved at købe tandblegning lavet af naturlige ingredienser.

Sådan gør du

Når du første gang skal blege dine tænder, skal du starte med at forme tandskinnerne efter dit tandsæt, således de passer helt perfekt til netop dig. Herefter smører du tandblegningsgelen ud på skinnen, og tager så skinnerne i munden. Du skal lade skinnerne sidde i 30 – 60 minutter. Hvor mange gange du skal gentage behandlingen afhænger af, hvor misfarvede dine tænder er. Dog må du højst blege dine tænder 2 gange om ugen.

 

Denne artikel er godkendt af

Ph.d. Karolinska Institute

Om skribenten

Lea Josefine Christensen

Lea har taget en kandidatuddannelsen i folkesundhedsvidenskab fra Karolinska Institutet med ph.d. i samfundsmæssige forholds indflydelse på befolkningsgruppers fysiske helbred og generelle sundhed. Lea bidrager med viden, og tjekker den faglige kvalitet af vores læge- og sundhedsfaglige artikler om lidelser, sygdomme og helbredsspørgsmål.

Find mere information her

Skriv en anmeldelse
5/5