Her får du en udekørende massør hjem i stuen eller til din arbejdsplads

Udgivet 20.05.2024 | Senest redigeret 29.05.2024 | Artiklen indeholder reklamer

Massagekonceptet RaskRask, kendt fra DR-programmet Løvens Hule, har specialiseret sig i at levere professionelle massageoplevelser i hele landet. På deres hjemmeside kan du booke en udekørende massør hjem i stuen eller til din arbejdsplads, når det passer dig.

 

I det moderne samfund, hvor vi skal nå det hele på halv tid, er tiden blevet en af vores vigtigste ressourcer. Derfor søger vi som forbrugere i stigende grad løsninger, der kan spare os tid og besvær. Det landsdækkende massagekoncept RaskRask er et godt eksempel på en sådan service. Siden 2016 har de bragt professionelle massører ud i hele landet med stor succes.

 

“Det hele startede, da jeg personligt oplevede behovet for behandling efter mange stillesiddende timer ved arbejdscomputeren. Det slog mig, at der ikke fandtes en service, der kunne bringe behandlingen direkte til mig. I stedet måtte jeg selv køre til lægen med rygsmerter, kun for straks at blive henvist til en fysioterapeut. Hele processen var tidskrævende og til tider smertefuld, hvilket gjorde oplevelsen endnu mere ubehagelig. Denne erfaring inspirerede mig til at grundlægge RaskRask.” siger Albert Kirk Iversen. 

 

Massage med fokus på kundens behov

 

Siden de første massører kom på landevejene tilbage i 2016, er det gået stærkt. Allerede få år senere havde konceptet bredt sig til resten af landet, og i 2020 blev det for alvor kendt, da de deltog i DR-programmet Løvens Hule og modtog sæsonens største investering. Det er måske ikke så underligt, at konceptet er blevet en stor succes, da de bestræber sig på at skabe den ultimative kundeoplevelse fra booking til behandling.

 

“Det er meget afgørende for os, at vores kunder får en god helhedsoplevelse med vores service. Massage i hjemmet er meget mere end en god massage. Det skal også være en tryg og behagelig oplevelse at invitere en fremmed massør ind i sit hjem. Derfor lægger vi stor vægt på at skabe en god og tryg oplevelse hele vejen fra hjemmesiden til det øjeblik, massøren træder ud ad døren hos kunden,” siger Albert Kirk Iversen. 

 

Professionelle og nøje udvalgte massører

 

RaskRask samarbejder med professionelle, udekørende massører i hele landet. RaskRask håndterer alle de administrative opgaver som hjemmeside, markedsføring og regnskab, mens massøren fokuserer på kunderne. Ifølge Albert Kirk Iversen giver dette det bedste resultat.

 

“Ved at hver især gør det, vi er bedst til, kan vi give kunden en bedre oplevelse. Mange af vores massører er utroligt passionerede for deres fag og for at hjælpe andre mennesker. Samtidig synes ikke alle, det er lige sjovt at håndtere markedsføring og regnskab. Derfor overtager vi den del, så massøren kan fokusere på at give kunden den allerbedste oplevelse.”

 

Hvis du ønsker en udekørende massør hjem til dig eller til din arbejdsplads, kan du læse mere om mulighederne på raskrask.dk eller ved at ringe til 93880063.”

Om skribenten

Find mere information her

Skriv en anmeldelse
5/5