Hvem er Doc24.dk

Vores mission

Doc24.dk er en uafhængig sundhedstjeneste, som hjælper mere end tusindvis af danskere hver eneste måned med at få styr på deres sundhed og livsstil ved hjælp af gennemarbejdede guides skrevet af professionelle skribenter. Vi henvender os til alle i befolkningen, som ønsker at forstå sundhedsvidenskab i et let sprog.

Vi har en vision om, at vi skal være Danmarks førende hjemmeside omkring kroppen, sundhed, personligpleje og test af produkter.

Oplysninger på doc24.dk må ikke erstatte professionel anbefaling fra din egen læge samt bruges til at stille en diagnose eller behandling.

Alt indhold på Doc24.dk er skrevet af erfarne skribenter med hjælp fra 3. parts kilder (typisk speciallæger og uafhængige læger, der har udgivet publikationer på sundhedsrelaterede sider som Healthline.com, Sundhed.dk, Netdoktor.dk osv.).

Gennemsigtighed og interesser

Doc24.dk ønsker 100% gennemsigtighed til deres besøgende, hvorfor vi ikke modtager nogen former for offentlig tilskud eller sågar støtte fra private fonde. For at vores hjemmeside opererer 24-7, kræver det vi har annoncer i vores indhold. Dette vil du typisk finde som links til produkter eller tjenester, hvor Doc24.dk modtager en kommission hvis du køber.

Du kan læse mere om vores reklamepolitik her.

Vi er en dansk hjemmeside med danske tekstforfattere. Vi blev opkøbt i 2018, og er i dag ejet af et udenlandsk firma, som gerne vil øge informationsniveauet i Danmark omkring sundhedsrelaterede emner.

Vores adresse:

Matias Mijatovic
Jusufa Duhovica
73208
Gorazde

Oplysninger om domænets ejerforhold og placering på internettet kan ses her.

Annoncering

Ønsker du at annoncere på doc24.dk, kan du kontakte os via formularen.

Kontakt os via formularen

Vi værdsætter altid ris og ros, hvorfor du kan bruge nedenstående formular, hvis du har spørgsmål eller kommentar til vores hjemmesidens indhold eller dets funktioner.

NB: Vi besvarer ikke spørgsmål relateret til sygdom og sundhed. Ønsker du svar på et spørgsmål om krop og sundhed gå til denne side.