Hvem er Doc24

Vi hjælper mere end 100.000 danskere

Doc24.dk er en uafhængig sundhedstjeneste, som hjælper mere end 100.000 danskere hver eneste måned med at få styr på deres sundhed og livsstil ved hjælp af gennemarbejdede guides skrevet af professionelle skribenter.

Vi har en vision om, at vi skal være Danmarks førende hjemmeside omkring kroppen, sundhed, personligpleje, og mange flere emner. Alle vores artikler er skrevet i et letforståelig sprog sådan, at alle kan være med.

En analyse udført at Netdoktor.dk viser, at 87 % af alle danskere over 18 år søger informationer om sygdomme, sundhed og kroppen på nettet.

100 % gennemsigtighed

Doc24.dk ønsker 100% gennemsigtighed til deres besøgende, hvorfor vi ikke modtager nogen former for offentlig tilskud eller sågar støtte fra private fonde. For at vores hjemmeside opererer 24-7, kræver det vi hist og pist placerer annoncer i vores indlæg.

Alle vores artikler er skrevet uden indflydelse fra annoncører eller andre tredje parter. Med andre ord er alt indhold skrevet ud fra ideen om, at det ikke må være påvirket af kommercielle interesser.

Kontakt os via formularen

Vi værdsætter altid ris og ros, hvorfor du kan bruge nedenstående formular, hvis du har spørgsmål eller kommentar til vores hjemmesidens indhold eller dets funktioner.

NB: Vi besvarer ikke spørgsmål relateret til sydom og sundhed. Ønsker du svar på et spørgsmål om krop og sundhed gå til denne side.