Redaktionelle retningslinjer

Fysiske adresse:

Matias Mijatovic
Jusufa Duhovica
73208
Gorazde

Oplysninger om domænets ejerforhold og placering på internettet kan ses her.

  • Autoritet – indholdet er skrevet og redigeret af skribenter med interesse for sundhed og sygdomme. Skribenterne benytter viden og data fra 3. parts hjemmesider, hvor indholdet er skrevet at læger, sygeplejersker m.m. på hjemmesider som Healthline.com, Sundhed.dk og Netdoktor.dk
  • Komplementaritet – indholdet på siden skal supplere og ikke erstatte kontakt med læge eller andet sundhedsfagligt personale før en behandling indledes
  • Fortrolighed – vi behandler alle personlige oplysninger fortroligt, som du angiver i formularer eller mails til os. Samtidig deler vi ikke dine personlige oplysninger, mailadresse eller anden kontaktoplysninger med trejdemand.
  • Kildeangivelse – Vi forsøger at finde kildehenvisnigner til vores artikler. Det lykkes ikke altid, og derfor skal du være ekstra opmærksom og bruge selv tid på at researche på troværdigheden.
  • Økonomiske interesser – Udgiverens interesse i og eventuelle økonomiske udbytte af at udgive indholdet på siden, bør fremgå tydeligt på siden
  • Annoncepolitik – Det skal være tydeligt for den besøgende, hvornår der er tale om redaktionelt og betalt indhold, ligesom det skal være nemt at se, hvad der er annoncer på siden. På alle vores artikler er angivet “Artiklen indeholder reklamer” og “Ad”.

Autoritet

Alle artikler og andet indhold på Doc24.dk er skribenter, som bruger 3. parts indhold fra læger, sygeplejersker og andre uddannede fagpersoner.

Komplementaritet

Alle sundhedsfaglige oplysninger og symptombeskrivelser på Doc24.dk kan på ingen måde erstatte kompetent professionel rådgivning fra læger og andet sundhedsfagligt personale. Du kan således ikke bruge indholdet til at stille en diagnose ud fra. Blot få en indikation af, hvad der er galt. For at få stillet en endelig og sikker diagnose for dig og din situation, skal du søge egen læge.

Samtidig kan de behandlingsanvisninger artiklerne kommer med ikke erstatte betryggende behandling af uddannede, praktiserende læger og andre sundhedsfaglige behandlere. Beskrivelserne er blot orienterende og ikke tilstrækkeligt nøjagtige til netop din situation.

Fortrolighed

Alle personlige oplysninger som du angiver i formularer eller mails til os, behandles fortroligt, ligesom vi ikke overgiver dine personlige oplysninger, mailadresse eller andre kontaktoplysninger til tredjemand.

Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger her, lige som du kan læse mere om, hvilke oplysninger vi registrerer om dit besøg her på siden og hvad vi bruger dem til.

Økonomiske interesser

Doc24.dk modtager ikke offentlig finansiering eller støtte fra private fonde, ligesom vi ikke modtager økonomisk støtte fra medicinalindustrien.

Doc24.dks forretningsmodel er udelukkende baseret på betalt annoncering og sponseret indhold. Sidstnævnte er tydeligt markeret med ordet annonce eller ad jævnfør Ombudsmandens anvisninger og god journalistisk praksis.

Bemærkning omkring salg af medicin på nettet

De virksomheder som vi henviser til, der sælger receptpligtigt medicin er godkendt af EU til dette formål. De overholder EU’ regler omkring omkring køb og salg af medicin på nettet med det såkaldte logo:

eu medicin på nettet logo

Læs mere om logoet hos European Medicines Agency og hos European Commission.

På nuværende tidspunkt benytter Doc24.dk følgende forhandlere:

  • Treated.dk – Find deres tilladelser her og her.