The Perfect Pants eller Performance Pants – Hvilke skal jeg vælge?

I denne artikel vil vi gennemgå en særdeles grundig beskrivelse, test og ikke mindst sammenligning af henholdsvis ”The Perfect Pants” fra Shaping New Tomorrow samt ”Performance Pants” fra Teeshoppen.

Udgivet 29.05.2021 | Senest redigeret 12.08.2021 | Artiklen indeholder reklamer

Der er utrolig stor konkurrence på det nuværende tøjmarked, og der findes derfor utallige modeller, som herunder har mange forskellige design, materialer, farver, funktioner o. lign.

Det kan derfor være ufattelig svært, når man skal udvælge det par bukser, der passer bedst til det opståede behov. Der findes rigtig mange modeller med enormt højt kvalitetsmæssigt design, hvorved det blot er den smagsmæssige egenskab, der er afgørende.

Langt størstedelen af forbrugerne køber netop deres bukser på baggrund af det kvalitetsmæssige design. Men hvad med dets holdbarhed og ikke mindst dets funktioner?

Dette er egenskaber, man nemt kan glemme i sin udvælgelsesproces, men er ikke desto mindre enormt vigtige i bestræbelserne på at finde det par bukser, der passer akkurat til dit behov.

Lige netop derfor har vi i denne artikel fundet to af markedets mest populære buksemodeller i 2019 for at guide dig igennem, hvilke design, materialer, farver, funktioner o. lign. du præcis får ved køb af enten ”The Perfect Pants” fra Shaping New Tomorrow eller ”Performance Pants” fra Teeshoppen.

performance pants anmeldelse

15% rabat hos TeeShoppen

Performance Pants hos TeeShoppen koster normalt 299 kr. Få yderligere 15% rabat med koden “doc24”

Besøg shop
9.2score
Ad

 

The Perfect Pants – de perfekte bukser er en realitet

The Perfect Pants er kort fortalt et par superlækre bukser, der i udseende er enormt pæne og kan bruges i både fritiden, på arbejde og sågar til festarrangementer. De er tætsiddende, men stadig yderst strækbare, hvilket giver en ekstraordinær bevægelighed.

Det helt unikke ved disse modeller er netop, at du får et par bukser, som er yderst velegnet til pænt brug, men på kroppen føles de som et par joggingbukser. Stoffet tilpasser sig dine bevægelser og føles derfor meget mere løstsiddende, end de i virkeligheden er.

Kollektionen ”The Perfect Pants” har forskellige modeller, design, farver og funktioner, og herunder vil samtlige af disse gennemgås, så du får et større overblik over de forskellige valgmuligheder.

Designmodel Materiale Farver Størrelser Pasform Pris
SNT Classic Pants 3% Lycra, 97% Bomuld 15 forskellige Vidde: 26-42

Længde: 28-36

Normal pasform – smal ved anklen 750 kr.
SNT Hybrid Pants 3% Lycra, 97% Bomuld Light Grey Vidde: 28-40

Længde: 30-36

Normal pasform – smallere ved anklen 799 kr.
SNT Pico Pants 4% Lycra, 96% Virgin Wool 7 forskellige Vidde: 28-40

Længde: 30-36

Tapered Fit – Sidder lidt løsere 899 kr.
SNT Gordo Wide Pants 3% Elastan, 97% Bomuld Gordo Wide Navy Vidde: 28-42

Længde: 30-36

Bred Pasform 750 kr.

SNT Classic Pants – bukser med maksimal komfort

 • Indeholder stræk for maksimal komfort
 • Dansk design
 • Fås i 15 forskellige farver

SNT Classic Pants er Shaping New Tomorrows mest basale svar på et par hverdagsbukser. De har et ganske stilrent look, med både sublim komfort og ikke mindst rendyrket bevægelsesfrihed.

performance pants anmeldelse

15% rabat hos TeeShoppen

Performance Pants hos TeeShoppen koster normalt 299 kr. Få yderligere 15% rabat med koden “doc24”

Besøg shop
9.2score
Ad

Med et par SNT Classic Pants kan du rent faktisk tillade dig både at klare dit arbejde, tage til vigtige møder, nyde dine fritidsaktiviteter, holde en fortjent pause hjemme på sofaen og endda smutte til fest senere på aftenen; alt i det samme par bukser.

Det kvalitetsmæssige design udtrykker et par pæne bukser, men funktionaliteten minder mest af alt om et par joggingbukser.

De er danskproduceret og består af 3 % lycra og 97 % bomuld. De fås i mange forskellige størrelser, hvor vidden spænder helt fra størrelse 26-42, hvorimod længden spænder fra størrelse 28-36.

Buksens pasform er meget normal, dog lidt smallere ved anklen ift. de fleste andre bukser. Denne model fås i hele 15 forskellige farver, nemlig marine blue, lincoln green, black, midnigt blue, navy, ocean, cox grey, steel blue, nature green, light grey, castor grey, oxford tan, almond brown, shadow grey og bordeux.

Der er derfor lidt til enhver smag. Med et par SNT Classic Pants skal du være opmærksom på, at buksernes indhold af lycra gør dem yderst strækbare.

Dette betyder, at når du første gang får bukserne på, kan de føles meget stramme, men dette er ikke desto mindre helt normalt. I løbet af kort tid giver de sig både i taljen, på lårene og ved læggen og giver derefter et naturligt fit til netop din krop.

performance pants anmeldelse

15% rabat hos TeeShoppen

Performance Pants hos TeeShoppen koster normalt 299 kr. Få yderligere 15% rabat med koden “doc24”

Besøg shop
9.2score
Ad

Denne model er noget for dig, hvis du ønsker et par klassiske chinos, som er lige så komfortable som et par joggingbukser. Desuden er det et oplagt valg, hvis du ønsker et par bukser, du kan bruge både til hverdag samt fint brug.

SNT Hybrid Pants – habitbukser, der føles som joggingbukser

 • Unikke hybridbukser – en blanding af Classic Pants og habitbukser
 • Elegant snit med habitlukning
 • Former sig til din krop

SNT Hybrid Pants er et af Shaping New Tomorrows nyeste modeller. Det er en model, som på mange måde minder om deres Classic Pants-model, da de ligeledes har et ganske stilrent look, med både sublim komfort og ikke mindst rendyrket bevægelsesfrihed.

Designet er dog i højere grad udtænkt som værende en model til finere brug, da de har pasform som et par habitbukser, bl.a. med pressefolder og habitlukning. Du vil derfor med et par SNT Hybrid Pants opleve det bedste fra begge verdener, hvor den høje komfort og store bevægelsesfrihed stadig bibeholdes.

De er ligeledes danskproduceret og består ligesom Classic Pants-modellen af 3 % lycra og 97 % bomuld. De fås i mange forskellige størrelser, hvor vidden spænder helt fra størrelse 28-40, hvorimod længden spænder fra størrelse 30-36.

Buksens pasform er ligeledes normal, dog meget smal ved anklen. Den fås kun i farven light grey, dog med en vævet sort og hvid tråd, som giver et supergodt sammenspil med den lysegrå farve. Desuden har Shaping New Tomorrow fjernet baglommerne ved denne hybridmodel for ligeledes at udtrykke buksernes eksklusive design.

Med et par SNT Hybrid Pants skal du på samme måde være opmærksom på, at buksernes indhold af lycra gør dem yderst strækbare. Dette betyder ligeledes, at når du første gang får bukserne på, kan de føles meget stramme, men dette er ikke desto mindre helt normalt.

I løbet af kort tid giver de sig både i taljen, på lårene og ved læggen og giver derefter et naturligt fit til netop din krop. Denne model er lige dig, hvis du gerne vil udtrykke en lidt mere eksklusiv udstråling, men stadig gerne vil bibeholde det dejlige og helt klassiske stof fra Classic Pants-modellen.

SNT Pico Pants – habitbukser med ekstremt stræk og luksuriøs komfort

 • Klassisk hook-lukning
 • Habitbukser med ekstremt stræk og luksuriøs komfort
 • Lugt- og pletfri funktion samt temperaturregulerende

SNT Pico Pants er Shaping New Tomorrows mest basale svar på et par habitbukser. Det er en model, som har været lang tid undervejs, da udviklingen af materialet er helt unikt.

Designet af bukserne er præget af en elegance, som giver et udtryk som et par klassiske habitbukser. Dog har de en ekstrem strækfunktion og en luksuriøs komfort.

Bukserne føles utroligt lette på kroppen, og med den ekstreme strækfunktion giver det en unik komfort og ikke mindst rendyrket bevægelsesfrihed, som jo er varemærket ved Shaping New Tomorrow. Aldrig har det været så rart at se så godt ud.

Ligesom mange andre af Shaping New Tomorrows bukser er SNT Pico Pants danskproduceret og består af 4 % lycra og 96 % virgin wool, som er noget af det fineste og blødeste uld i verden.

Det er en helt ubrugt form for uld, som er yderst åndbart og giver stoffet en lugt- og pletfri funktion, som ligeledes gør dem delvist vandafvisende pga. dens temperaturregulerende effekt. Fibrene i virgin uld er ikke trevlet og er derfor ualmindeligt robuste og slidstærke.

De fås i mange forskellige størrelser, hvor vidden spænder helt fra størrelse 28-40, hvorimod længden spænder fra størrelse 28-36. Buksens pasform er af tapered fit, hvilket vil sige, at det er en lidt løsere model end både Classic Pants-modellen og Hybrid Pants-modellen.

Denne model fås i 7 forskellige farver, nemlig dark grey pinstriped, navy pinstriped, navy, light grey, light grey pinstriped, dark grey og black. Der er derfor også lidt til enhver smag i denne model.

Du skal vælge SNT Pico Pants, hvis du savner et par habitbukser med ekstraordinær stræk, som gør dem yderst behagelige at have på, og ikke mindst giver et overordentligt bevægelsesregister.

Det er markedets mest behagelige habitbukser, hvilket giver mulighed for at suit up alle dage i ugen – endda selv på søndage.

SNT Gordo Wide Pants – markedets mest elastiske og slidstærke chinos

 • Mere slidstærke end resten af kollektionen
 • Mere vidde i lår og lægge
 • Føles fuldstændig som et par joggingbukser

SNT Gordo Wide Pants er den nyeste model i den populære The Perfect Pants-kollektion. De har som resten af kollektionen ligeledes et klassisk, stilrent look, med både sublim komfort og ikke mindst rendyrket bevægelsesfrihed.

Med et par SNT Gordo Wide Pants er kvaliteten i materialet sammensat således, at du både er i stand til at klare dit arbejde, tage til vigtige møder, nyde dine fritidsaktiviteter, holde en fortjent pause hjemme på sofaen og endda tage til fint arrangement senere på aftenen; alt i det samme par bukser.

Buksen er designet med et klassisk chino look med en blød såvel som glat overflade, der gør dem yderst behagelige at have på. De er danskproduceret og består af 3 % elastan og 97 % bomuld.

De fås i mange forskellige størrelser, hvor vidden spænder helt fra størrelse 28-42, hvorimod længden spænder fra størrelse 30-36. Buksens pasform er meget bredere på benene i forhold til de andre modeller, men bibeholder stadig det figursyede design, således at de gradvist bliver smallere ned mod anklen.

Denne model fås i første omgang kun i den populære navy-farve, som er en meget mørkeblå farve og derfor passer til alle lejligheder.

Med et par SNT Gordo Wide Pants skal du være opmærksom på, at buksernes indhold af elastan giver dem en endnu højere grad af strækbarhed i forhold til resten af kollektionen. Dette betyder, at når du første gang har bukserne på, er det ikke unormalt, hvis de strammer rundt om lår, lægge eller talje.

Elastan er nemlig noget af det mest elastiske materiale, du kan få, hvilket ligeledes gør bukserne yderst slidstærke. I løbet af et par timer vil de give sig en hel del både i taljen, på lårene og ved læggen og giver derefter et naturligt fit til netop din krop.

SNT Gordo Wide Pants er noget for dig, hvis du leder efter et par klassiske chinos med lidt mere vidde i lår og lægge. Desuden får du også et par bukser med en komfort, som kun joggingbukser kan hamle op med.

Historien bag Shaping New Tomorrow og Perfect Pants-kollektionen

Eventyret startede for alvor for de tre aalborgensere Kasper Ulrich, Christoffer Bak og Christian Aachmann, der sammen står bag brandet Shaping New Tomorrow. I april 2018 fremlagde de tre nordjyder deres idé for åben skærm, da de medvirkede i iværksætterprogrammet Løvens hule på DR1.

Her fremlagde de idéen om ”The Perfect Pants” for de 5 investorer, hvor både Jesper Buch og Birgit Aaby indvilligede i at investere i forretningen. Siden har det været et særdeles hæsblæsende eventyr, hvor både interessen, økonomien og selve organisationen er steget gevaldigt.

Ideen bag kollektionen er i bund og grund, at man skal slippe for det velkendte dilemma, hvor man skal vælge, om man vil have joggingbukser eller formelle bukser på. Med denne populære Perfect Pants-kollektion har Shaping New Tomorrow udviklet det, de selv vil kalde for de perfekte bukser.

Du får både joggingbukser og formelle bukser i ét par bukser. Du bliver i stand til at vedligeholde en kontinuerlig bevægelsesfrihed samtidig med en yderst præsentabel udstråling.

Uanset om du skal cykle langt på arbejde, gå op ad alle trapperne til lejligheden eller skal på en længere spadseretur med familien, så slipper du for bekymringen om, hvorvidt dine bukser vil irritere dig eller ej.

Shaping New Tomorrow har en mission om at forbedre og udvikle de mest basale produkter, som er hyppigst brugt i hverdagen.

Til forskel for mange andre udbydere på markedet ønsker de altså ikke at udfordre markedet med konstante nye design og årlige udskiftninger af kollektioner, så man som forbruger har svært ved at følge med.

Shaping New Tomorrow insisterer med deres The Perfect Pants-kollektion på et klassisk, tidløst og yderst stilrent fundament til dit look.

Derfor fandt de et fundament til en helt klassisk herrebuks, som forbrugerne i højeste grad efterspurgte. Herefter videreudviklede de dem til perfektion.

Step ét i produktionsprocessen lød simpelthen på, hvordan de forskellige elementer af den klassiske herrebuks kunne forbedres, i en mere praktisk, pæn og komfortabel henseende.

Dette er de helt fundamentale tanker bag The Perfect Pants-kollektionen, som i dag er meget populær og kendetegnet ved et par herrebukser, der både er slidstærke, med elastisk stræk i alle retninger og giver en ekstraordinær bevægelsesfrihed, da bukserne tilpasser sig til lige præcis din krop.

Videoer på Youtube viser endda flere forskellige freestylere, skatere og bikere tonse rundt i et par SNT Classic Pants bukser, hvor fleksibiliteten og strækbarheden i bukserne virkelig kommer på prøve. Ikke desto mindre holder de uden problemer til de forskellige forsøg, hvor en af dem sågar går i split med bukserne på.

Hemmeligheden ligger i materialet

En ting er, at bukserne fra kollektionen The Perfect Pants er målt og syet til absolut perfektion. Men kigger man lidt mere nøgternt på det, ligger den sande hemmelighed faktisk i valget af deres materialer.

Det har også været en længerevarende proces at finde frem til det helt rigtige materiale. Alle modellerne er designet med en helt speciel bomuldsart fra Portugal, som er et ekstra fint garn, som har flere fordelagtige funktioner.

For det første giver det tøjet en holdbarhedsstruktur, der gør, at tøjet bliver meget slidstærkt. Derudover suger det også farven meget bedre end normalt, hvilket i højere grad afholder bukserne fra at blive matte og miste kulør, selvom du bruger og vasker dem ofte.

Derudover har alle produkter et indhold af enten elastan og lycra eller endda begge dele. Elastan og lycra er nogle af de mest elastiske materialer, du kan få og er ofte det, du ser i undertøj, badedragter, strømper og andre meget elastiske tøjprodukter.

Det er naturligvis disse to materialer, der gør, at du får et ekstremt stræk i bukserne fra The Perfect Pants-kollektionen. Det er desuden dette materiale, der giver efter, når du bevæger dig og dermed konstant opnår en sublim komfort, uanset hvilke anstrengelser du gør dig.

Dog skal det siges, at rigtig mange bukser er indeholdende enten lycra eller elastan. Endda også i et par stive jeans. Der, hvor Shaping New Tomorrow i allerhøjeste grad udmærker sig, er ved vævningen.

Et par klassiske herrebukser giver sig typisk kun på den ene led, men skrædderne ved Shaping New Tomorrow har sikret en speciel vævning, der giver firevejs-stræk.

Performance Pants – det perfekte valg til enhver lejlighed

Performance Pants-kollektionen fra Teeshoppen er på rigtig mange måder sammenlignelig med The Perfect Pants-kollektionen fra Shaping New Tomorrow. 

Det er samme historie om et par bukser, der er superlækre, og som i udseende er enormt pæne og kan bruges i både fritiden, på arbejde og sågar til festarrangementer. De er tætsiddende, men stadig yderst strækbare, hvilket giver en ekstraordinær bevægelighed.

Det helt unikke ved denne model er netop, at du får et par bukser, som er yderst velegnet til pænt brug, men på kroppen føles de som et par joggingbukser. Stoffet tilpasser sig dine bevægelser og føles derfor meget mere løstsiddende, end de i virkeligheden er.

Performance Pants-kollektionen har på samme måde flere forskellige modeller, design, farver og funktioner, og herunder vil vi ligeledes gennemgå samtlige af disse, så du får et større overblik over de forskellige valgmuligheder.

Designmodel Materiale Farver Størrelser Pasform Pris
Performance Pants 4% Elastan, 20% Viscose og 76% Polyester 10 forskellige Vidde: 28-36

Længde: 30-34

Normal pasform – smallere ved anklen 299 kr.
Performance Jeans 74% Bomuld, 25% Polyester og 1% Elastan 4 forskellige Vidde: 28-36

Længde: 30-34

Normal pasform – Figursyet med stræk 299 kr.
Performance Suit Pants 62% Polyester, 33% Viscose og 5% Elastan 5 forskellige Vidde: 28-36

Længde: 30-34

Normal pasform – smal ved anklen 499 kr.
Performance Jog Pants 70% Bomuld, 23% Nylon og 7% Elastan 9 forskellige Vidde: 27-42

Længde: 30-36

Sidder lidt løsere 299 kr.
Performance Cargo Pants 98% Bomuld og 2% Elastan 2 forskellige Vidde: 28-36

Længde: 30-34

Bred pasform 399 kr.

Performance Pants – markedets mest behagelige bukser

 • Indeholder stræk for maksimal komfort
 • Dansk design
 • Fås i 10 forskellige farver

Performance Pants er Teeshoppens mest basale svar på et par hverdagsbukser. De har et enormt stilrent look og en uovertruffen funktionalitet, da både sublim komfort og ikke mindst rendyrket bevægelsesfrihed er nøgleordene for denne model.

Med et par Performance Pants får du et par bukser, der passer til enhver garderobe og giver dig muligheden for at opnå et stilrent look, endda samtidig med en komfort i særklasse. Det kvalitetsmæssige design udtrykker et par pæne bukser, men funktionaliteten minder mest af alt om et par joggingbukser.

Derfor er de ligeledes velegnet til enhver given situation, om end du er på arbejde, derhjemme, på skovtur eller endda til festligt arrangement.

Performance Pants-modellen er af dansk design og består af 4 % elastan, 20 % viscose og 76 % polyester. De fås i mange forskellige størrelser, hvor vidden spænder fra størrelse 28-36, hvorimod længden spænder fra størrelse 30-34.

Buksens pasform er meget normal, dog lidt smallere ved anklen ift. de fleste andre bukser. Denne model fås i hele 10 forskellige farver, nemlig sort, kangaroo, mørke grå, lyse grå, stripe sort, rosin green, darkest spruce, mørke grå, navy, stripe grey. Der er derfor lidt til enhver smag.

Med et par Performance Pants skal du være opmærksom på, at buksernes indhold af elastan gør deres strækbarhed helt ekstraordinær. Dette betyder, ligesom flere af ovenstående modeller, at når du første gang får bukserne på, kan de føles meget stramme.

Dette er dog helt normalt, da de i løbet af kort tid giver sig i taljen, på lårene og ved læggen, hvorefter de giver et naturligt fit til din krop. Det betyder derfor også, at man, modsat af hvad mange tror, sagtens kan have et par bukser, hvorpå moderne stil og design går hånd i hånd med god komfort.

Denne model er altså noget for dig, hvis du ønsker et par klassiske chinos, som er lige så komfortable som et par joggingbukser. Desuden er det et oplagt valg, hvis du ønsker et par bukser, du kan bruge både til hverdag samt fint brug.

Performance Jeans – markedets mest strækbare og slidstærke jeans

 • Markedets mest strækbare og slidstærke jeans
 • Figursyet design
 • Passer til al slags overkropstøj

Performance Jeans er Teeshoppens mest basale svar på et par hverdagsjeans. De har et ganske stilrent og tidløst look, der sikrer et godt og absolut sikkert fundament for dit outfit.

Disse Performance Jeans går supergodt til stort set al slags overkropstøj, herunder både T-shirts, skjorter, hættetrøjer, cardigans, blazere og meget andet.

Med både en sublim komfort og ikke mindst rendyrket bevægelsesfrihed sikrer denne model dig en nemt anvendelig buks, som du nemt kan have på hele dagen uden at føle ubehag.

Performance Jeans-modellen er af dansk design og består af 74 % bomuld, 25 % polyester og 1 % elastan. De fås i mange forskellige størrelser, hvor vidden spænder fra størrelse 28-36, hvorimod længden spænder fra størrelse 30-34.

Buksens pasform er meget normal, dog med et figursyet design og strækbart materiale, således at de gradvist bliver smallere ned mod anklen, præcis som dine ben gør. Denne model fås i hele 4 forskellige farver, nemlig denim blue, denim sort, sort og denim grå.

Samtlige af disse er meget tidløse farver og kan nemt fuldende et trendy og lækkert look med en af dine fede skjorter, trøjer eller T-shirts fra din garderobe.

Performance Jeans-modellen fra Teeshoppen er for noget for dig, hvis du er vild med et par klassiske jeans med et stilrent, tidløst og lækkert design, men er træt af det ubehag, et par jeans ofte kan medføre.

Så er disse Performance Jeans et helt oplagt valg, da de oven i købet er super elastiske med exceptionel komfort.

Man kunne godt være nervøs for, at den gode komfort opnås ved at gå på kompromis med det lækre design, men tværtimod vedligeholdes den lækre stil ved denne model. Hvis du kan nikke genkendende til dette, vil denne model sikre en supergodt fundament til dine outfits.

Performance Suit Pants – stilrent look og rendyrket bevægelsesfrihed i én buks

 • Billige habitbukser med exceptionel komfort
 • Mest strækbare model i Performance Pants-kollektionen
 • Et af markedets mest behagelige par habitbukser

Performance Suit Pants er Teeshoppens mest basale svar på et par habitbukser. Det er en model, som har været lang tid undervejs, da udviklingen af materialet er meget speciel og derfor sjældent set.

Designet af bukserne er præget af en elegance, som giver et udtryk som et par klassiske habitbukser. Dog har de en ekstrem strækfunktion og en luksuriøs komfort.

Bukserne føles utroligt lette på kroppen, og med den ekstreme strækfunktion giver det en unik komfort og ikke mindst rendyrket bevægelsesfrihed, som jo er varemærket ved alle Performance Pants.

Denne model er blot af en anelse finere kvalitet. Igen fristes man til at sige: aldrig har det været så rart at se så godt ud.

De er ligeledes af dansk design og består meget lig Performance Pants-modellen af 62 % polyester, 33 % viscose og 5 % elastan. Performance Suit Pants-modellen er dog med sine 5 % elastan den mest strækbare model i Performance Pants-kollektionen.

De fås i mange forskellige størrelser, hvor vidden spænder helt fra størrelse 28-36, hvorimod længden spænder fra størrelse 30-34. Buksens pasform er ligeledes normal, dog bliver de gradvist smallere ned mod anklen.

Den fås i 5 forskellige farver, nemlig mørke grå, sort, lyse grå, ocean blue og dark navy. Bukserne fuldender en kontinuerlig komfort, uanset om du befinder dig på dit arbejde, i skole, hjemme på sofaen, til koncert eller blot ude til fritidsaktiviteter.

Du skal vælge Performance Suit Pants fra Teeshoppen, hvis du savner et par billige habitbukser med ekstraordinært stræk, som gør dem yderst behagelige at have på, og ikke mindst giver et overordentligt bevægelsesregister.

Det er et af markedets absolut mest behagelige habitbukser, hvilket giver mulighed for konstant at være påklædt med stil, da denne model også sagtens kan gå under kategorien ”søndags-bukser”.

Performance Jog Pants – markedets pæneste joggingbukser

 • Markedets pæneste joggingbukser
 • Fås i 9 forskellige farver
 • Godt fundament til et stilet og casual look

Performance Jog Pants er Teeshoppens mest basale svar på et par joggingbukser, dog stadig med et særdeles stilrent look, som jo kendertegner hele Performance Pants-kollektionen.

Ligesom de fleste andre joggingbukser har denne model en ekstraordinær komfort, er yderst strækbare, hvilket ikke mindst giver en rendyrket bevægelsesfrihed.

Det kvalitetsmæssige design udtrykker altså et par klassiske og pæne bukser, men funktionaliteten er som ethvert andet par joggingbukser.

Derfor er de ligeledes velegnet til enhver given situation, hvor du sikrer dig selv et yderst godt velbehag i hverdagen.

Performance Jog Pants er danskproduceret og består af 70 % bomuld, 23 % nylon og 7 % elastan. De fås i mange forskellige størrelser, hvor vidden spænder helt fra størrelse 27-42, hvorimod længden spænder fra størrelse 30-36.

Buksens pasform er en anelse løsere end de resterende modeller, men bibeholder stadig den figursyede funktion, hvor de gradvist bliver en anelse smallere ned mod anklen. Nede ved anklen sidder de desuden helt tæt og vil med fordel kunne fremhæve et par fede sneakers.

Denne model fås i hele 9 forskellige farver, nemlig mørke grå, sort, navy, denim blue, denim sort, oliven, sand, lyse grå, bordeaux rød. Der er derfor lidt til enhver smag.

Du skal vælge et par Performance Jog Pants fra Teeshoppen, hvis du elsker at gå rundt i joggingbukser til daglig. Med denne model får du et supergodt alternativ til et par sportsbukser, hvor du samtidig får et trendy og stilet look.

På denne måde får du med et par Performance Jog Pants en enestående mulighed for at gå i joggingbukser, selvom du er på arbejde, til vigtige møder, til festlige arrangementer el. lign, hvor man godt må se lidt anstændig ud.

Performance Jog Pants kan med fordel sammensættes med en hættetrøje, rullekrave eller T-shirts både med lange såvel som korte ærmer. De giver et supergodt fundament til et stilet og samtidig casual look.

Performance Cargo Pants – bukser med et råt og maskulint look

 • Mere slidstærke end resten af kollektionen
 • Mere vidde i lår og lægge
 • Giver et råt og maskulint look

Performance Cargo Pants er Teeshoppens nyeste model i den populære Performance Pants-kollektion. De har som resten af kollektionen ligeledes et stilrent look, med både sublim komfort og ikke mindst rendyrket bevægelsesfrihed.

Med et par Performance Cargo Pants er kvaliteten i materialet sammensat således, at du sagtens kan bruge dem til praktiske gøremål både indendørs og udendørs. De er yderst slidstærke og benyttes især af friluftsmennesker.

Buksen er designet med et streetwear look, bl.a. pga. deres store lommer på hver side af låret. De er desuden designet i et lækkert og blødt bomuldsmateriale, der gør dem yderst behagelige at have på.

Performance Cargo Pants er ligeledes danskproduceret og består af 98 % bomuld og 2 % elastan. De fås også i mange forskellige størrelser, hvor vidden spænder helt fra størrelse 28-36, hvorimod længden spænder fra størrelse 30-34.

Buksens pasform er meget bredere på benene i forhold til de andre modeller, men bibeholder stadig det figursyede design, således at de gradvist bliver smallere ned mod anklen. Denne model fås i første omgang kun i den populære olivengrønne farve, men kan ligeledes vælges i sort.

Med et par Performance Cargo Pants skal du dog også være opmærksom på, at buksernes indhold af elastan giver dem en høj grad af strækbarhed, ligesom resten af kollektionen.

Dette betyder, at når du første gang har bukserne på, er det ikke unormalt, hvis de strammer lidt. Elastan er nemlig noget af det mest elastiske materiale, du kan få, hvilket ligeledes gør bukserne yderst slidstærke.

I løbet af et par timer vil de give sig en hel del både i taljen, på lårene og ved læggen og giver derefter et naturligt fit til din krop.

Du skal vælge denne model, hvis du ønsker at udtrykke et råt og maskulint image igennem din stil. De er ligeledes noget for dig, hvis du elsker lange gåture i den smukke natur. Den mere baggy pasform gør nemlig, at de er utrolig lette at vandre i.

Historien bag Teeshoppen og Performance Pants-kollektionen

Teeshoppen er en online webshop, der blev grundlagt i 2014, og siden da har de haft på den gode side af 100.000 glade kunder.

På opfordring fra forbrugerne var Teeshoppen hurtige til at videreudvikle deres passion for nytænkning, da de i løbet af ganske kort tid fik tilføjet flere forskellige produktkategorier til deres sortiment, udelukkende med produkter af rene snit og klassiske design af høj kvalitet.

Siden lanceringen har de arbejdet på højtryk på et ganske enkelt og basic design for at imødekomme ideen om et koncept, hvor man i bund og grund kun betaler for kvaliteten af det tøj, man ønsker, og undgår meromkostninger ved brands og mærker.

Visionen bag Performance Pants-kollektionen er at blive det billigste og mest kvalitetssikre forhandlingssite af basic herrebukser, hvor fokus ikke kun ligger på at skabe unikke bukser, de selv vil gå i, men i høj grad ligeledes at producere nogle af Skandinaviens fedeste design til en af markedets absolut billigste priser, således alle kan være med.

På den måde giver det også i højere grad muligheden for at kunne købe nyt og lækkert tøj lidt oftere. Et af Teeshoppens absolut klareste formål er nemlig at give alle modeentusiaster muligheden for at fylde garderobeskabet derhjemme med flere forskellige fede design ad gangen.

De arbejder hårdt for hele tiden at forstærke deres fundament ved kontinuerligt at være kreativ og forøge udviklingsbasen.

Ideen bag kollektionen er i bund og grund samme historie som ved Shaping New Tomorrows Perfect Pants-kollektion. Ideen med Performance Pants-kollektionen er nemlig, at man skal slippe for det velkendte dilemma, hvor man skal vælge, om man vil have joggingbukser eller formelle bukser på.

Med denne populære Performance Pants-kollektion har Teeshoppen udviklet det, de selv vil kalde for markedets lækreste og billigste herrebukser, hvor komforten er i højsædet. Du får både joggingbukser og formelle bukser i ét par bukser.

Du bliver i stand til at vedligeholde en kontinuerlig bevægelsesfrihed samtidig med en yderst præsentabel udstråling. Uanset om du skal cykle langt på arbejde, gå op ad alle trapperne op til lejligheden eller på en længere spadseretur med familien, så slipper du for bekymringen om, hvorvidt dine bukser vil irritere dig eller ej.     

To store konkurrenter med et meget sammenligneligt produkt

Ovenstående gennemgang af henholdsvis Shaping New Tomorrows The Perfect Pants-kollektion og Teeshoppens Performance Pants-kollektion har forhåbentlig gjort dig lidt klogere på, hvilket par der ville passe bedst til dit behov.

Er du dog stadig lidt i tvivl, vil vi herunder udarbejde en lille kort sammenligning af de to kollektioner for at opstille de forskellige parametre mod hinanden.

Herunder vil vi sammenligne både priser, udvalg samt udvalgskriterier, materiale og selvfølgelig også forbrugeranmeldelser.

Først og fremmest er priserne faktisk meget forskellige, hvilket er meget atypisk for et så sammenligneligt produkt. Priserne på bukser fra Shaping New Tomorrows The Perfect Pants-kollektion ligger i et prisleje på mellem 750-899 kr., alt efter hvilket produkt man efterspørger.

Derimod ligger prisen på et par bukser fra Teeshoppens Performance Pants-kollektion i et prisleje på mellem 299-499 kr., ligeledes afhængigt af hvilket produkt man efterspørger.

Men hvad er årsagen til denne store forskel? Funktionerne og selve ideen med de forskellige modeller er jo i bund og grund ens.

Den helt store forskel ligger i materialet. Som bekendt har Shaping New Tomorrow gjort rigtig meget ud af materialevalget, og har haft stort fokus på designets snilde fra start til slut. Derudover er der forskel på de to forretningers image-tankegang.

Teeshoppen har en kerneværdi, hvormed de ønsker at være markedets billigste udbyder af kvalitetsrige herrebukser, hvor alle kan være med.

Shaping New Tomorrow ønsker derimod i højere grad at udstråle eksklusivitet, hvor man får en buks af allerhøjeste kvalitet, hvor designet er tænkt ned til mindste detalje. Med andre ord kan man sige, at man ved køb af et produkt fra Performance Pants-kollektionen udelukkende betaler for et par kvalitative bukser.

Ved køb af et produkt fra The Perfect Pants-kollektionen får man, udover et par kvalitative bukser, et fedt mærke, som udstråler eksklusivitet og et design, hvor der er tænkt ned til mindste detalje.

Udvalget fra de to kollektioner minder på mange måder om hinanden. Teeshoppen har i skrivende stund fem forskellige modeller i deres Performance Pants-kollektion.

Til sammenligning har Shaping New Tomorrow fire forskellige modeller i deres The Perfect Pants-kollektion. De har begge et udvalg, som passer til langt de flestes behov. Farvemæssigt er der begge steder stor forskel på udvalget fra model til model.

Værd er det dog at bemærke, at Shaping New Tomorrow i deres The Perfect Pants-kollektion har et langt bredere størrelsesudvalg, end Teeshoppen har i deres Performance Pants-kollektion. Dog skal det siges, at begge kollektioner har et bredt størrelsesudvalg.

Forbrugeranmeldelser på Shaping New Tomorrow

Et af de absolut vigtigste kriterier ved køb af et par bukser er selvfølgelig anmeldelser fra folk, der allerede har købt det samme produkt. Får man rent faktisk det, som udbyderen lover inden købet?

Derfor klæder vi dig nu yderligere på, så du i allerhøjeste grad er i stand til at udvælge det par bukser, der passer lige netop til dit behov.

Shaping New Tomorrow har i skrivende stund en fremragende anmeldelse på Trustpilot.dk. Ud fra 1.110 anmeldelser har 89 % givet dem fem stjerner. 5 % har givet dem fire stjerner, 3 % har givet dem tre stjerner, 2 % har givet dem to stjerner, og slutteligt har 2 % givet dem en stjerne.

Dette giver dem en nuværende bedømmelse på 4,8 stjerner. Herunder har vi udvalgt to anmeldelser, hvorpå der er givet fem stjerner og ligeledes to anmeldelser, hvorpå der er givet en stjerne.

5 stjerner: Hvordan er det muligt med så rare bukser? Det er nu det andet par bukser jeg har købt, og hold nu kæft hvor er de bare behagelige, bliver så overrasket hver gang jeg tager dem på! Denne gang blev det også til en T-shirt og jeg må bare sige at det er det bedste, flotteste og mest behagelige tøjmærke jeg har prøvet!
Bliv endelig ved!

1 stjerne: ”Elendig kvalitet!! Min venstre forlomme flækkede samt mine syninger på baglommen var gået op, den venstre lomme hang mere end den højre, jeg gik ind i butikken med dem og fik dem syet, allerede 4 timer efter skete det samme med lommerne. Fin service. Men alt for overvurderet. Jeres bukser er ikke så gode som I vil have folk til at tro. Ellers er det en skæv portugiser der har syet mine bukser.”

5 stjerner: Kundeservice og kvalitet på et andet niveau. Tak for de sublime bukser af så høj kvalitet. Nu har jeg købt bukser hos jer siden I startede og jeg kan ikke sige andet end WOW! Bukserne er bestemt ikke blevet ringere med tiden tværtimod – i dag kan man kun finde SNT bukser i mit skab.

Alle snakker om jeres brand og alle elsker dem uanset farve og nu har I gjort det igen, med de videste skjorter som er perfekt til bankmanden! Kundeservicen er i top og hver gang bliver man mødt i øjenhøjde. Vi ses helt sikkert igen og jeg kan kun give jer de varmeste anbefalinger.”

1 stjerne: Købte nogle lækre og dyre habit bukser hos Shaping New Tomorrow i KBH, sælgeren forklarede mig hvor elastiske bukserne var osv. – Alt i alt var det nogle meget lækre bukser, dog er jeg meget skuffet over hvor nemt de gik i stykker.


Tror jeg havde haft dem på 4 gange før og har haft god smidighed med dem på, men da jeg skulle samle en bordtennisbold op, så flækker de helt op bagi :/ Heldigvis var det tidligt på aftenen, så jeg kunne nå hjem og skifte – Men føler overhovedet ikke bukserne lever op til de forventninger SNT sætter for dem. Så kan slet ikke anbefale SNT, find hellere et bedre sted.”

Forbrugeranmeldelser på Teeshoppen

Teeshoppen har ligeledes i skrivende stund en fremragende anmeldelse på Trustpilot.dk. Ud fra hele 4.022 anmeldelser har 88 % givet dem fem stjerner. 7 % har givet dem fire stjerner, 2 % har givet dem tre stjerner, 1 % har givet dem to stjerner, og slutteligt har 2 % givet dem en stjerne.

Dette giver dem også en nuværende bedømmelse på 4,8 stjerner. Herunder har vi på samme måde udvalgt to anmeldelser, hvorpå der er givet fem stjerner og ligeledes to anmeldelser, hvorpå der er givet en stjerne.

5 stjerner:Har netop købt to par bukser hos teeshoppen på Black friday, og det var mit første køb hos dem, men bestemt ikke det sidste.
Fantastisk pasform. Hurtig levering og god kvalitet til billige penge.
Stor ros og tak for handelen.”

1 stjerne: Købte 2 par bukser, hvoraf det ene var med defekt syning. Teeshoppen vil bytte dem og sender mig en returlabel, hvorefter jeg returnere dem. Nu en måned senere har jeg ikke modtaget et ombytningspar, og de svarer heller ikke på mine henvendelser.
Det andet par har jeg brugt nogle gange nu, og overfladen er allerede fnulret og ikke ret god kvalitet. Jeg handler ikke her igen.”

5 stjerner: Jeg blev opmærksom på TeeShoppen på Facebook og var lidt skeptisk mht. de mange meget positive anmeldelser. En kollega kunne dog bekræfte at Performance Pants lever op til deres ry. Godt så. Bestilte 2 par en lørdag eftermiddag og allerede mandag morgen 06:16 blev de leveret. Dette fortjener kæmpe ros. At produktets kvalitet ydermere er helt fantastisk er ret imponerende og tilmed til en overkommelig pris. Jeg giver 5+++ stjerner.”

1 stjerne: ”Besluttede mig for at prøve de der 2 for 500 (performance pants) bukser, må ærligt erkende jeg er skuffet. De er super behagelige, absolut. Men de ligner jo også det de er, et par navy blå jogging bukser. At argumentere for at de her kan erstatte et par ordentlige suit pants eller klassiske bukser, er bare dumt.
I øvrigt var de to par jeg fik også forskellig længde, selv om de har samme størrelse i mærkaten. Billigt skrammel men for 250 kr. er det vel hvad man kan forvente. De røg direkte i skraldespanden og handler ikke her igen.”

Doc24.dk – god rådgivning er ren kvalitet

Vi håber, du med denne artikel er blevet en del klogere på to af markedets mest populære udbydere af herrebukser. Der er utrolig stor konkurrence på det nuværende tøjmarked, og der findes derfor utallige modeller, som herunder har mange forskellige design, materialer, farver, funktioner o. lign.

Det kan derfor være ufattelig svært, når du skal udvælge det par bukser, der passer bedst til netop dit behov. Det er ikke altid kun det kvalitetsmæssige design, der bør være afgørende for dit valg.

Det er vigtigt at finde flere alternativer for dernæst at nærstudere både design, kvalitet og ikke mindst funktioner. Én ting er i hvert fald helt sikkert; de perfekte bukser til lige netop din krop findes derude, det er blot med at finde de helt rigtige.

Det kunne jo være, de lå ved Shaping New Tomorrows The Perfect Pants-kollektion eller ved Teeshoppens Performance Pants-kollektion. Hvem ved?

Fagligt godkendt af Lea Christensen

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Find mere information her

Skriv en anmeldelse
5/5