Babyalarm test – Vi tester de 4 bedste babyalarmer

Din babyalarm er altafgørende for, at din hverdag med en lille ny kan komme til at hænge ordentligt sammen. Derfor er det afgørende, at du får valgt en babyalarm, der passer til dine behov. Med vores store test bliver det nemt at vælge den rette.

babyalarm test billede
Udgivet 01.02.2019 reklame

Denne artikel er blevet opdateret d. 1 februar 2019, og indeholder nu tests af de nyeste produkter på markedet.

Når man som forælder køber udstyr til sit barn, så må og skal kvaliteten af produktet også være i orden. Det kan være svært at vurdere, hvorvidt et produkt egentlig er pengene værd, og netop derfor er det en kæmpe fordel at tjekke de test, som løbende bliver foretaget på markedet for babyalarmer.

Når du som forælder leder efter en babyalarm, så er det ud over at holde øje med diverse testresultater også en fordel at kigge på anmeldelser fra forældre, der selv har gjort sig erfaringer med babyalarmerne, da det ofte siger mere om produkterne, end en simpel test gør.

 • #1 Neonate BC 6500 D – Score 9.5
 • #2 Neonate BC 5800 D – Score 8.9
 • #3 Prima Nova 3 – Score 8.4
 • #4 Philips SCD505 – Score 7.6

4 bedste babyalarmer i 2019

neonate bc 6500d

#1 NEONATE BC-6500D

Denne Neonate babyalarm BC-6500D er den bedste version fra Neonate. Sammenlignet med forgængeren BC-5500A, som også er en intelligent alarm, så har denne endnu bedre batteri, større display og mulighed for at tilkoble op til 3 babyenheder på én gang

Til butik
neonate bc 5800d

#3 NEONATE BC-5800D

Denne Neonate babyalarm BC-5800D er afløseren for den super populære Neonate BC-5500A. Størrelse og funktioner er de samme, men BC-5800D er forbedret på en lang række andre områder.

Til butik
prima nova

#5 Prima Nova 3

Super funktionel og flot Prima Nova 3 babyalarm med masser af smarte egenskaber. Alarmen har en rækkevidde på 450 meter, og mister de 2 enheder forbindelsen til hinanden, varsler forældreenheden med lys og lyd.

Til butik
philips scd505 babyalarm

#7 Philips babyalarm SCD 505

Kåret til “Bedst i test” 2012 af forburgermagasinet “TÆNK”. Den smarte DECT teknologi sikrer, at der ikke kommer andre babyalarmer på linjen, samtidig med at lyden fra baby går krystalklart igennem.

Til butik

Neonate BC-6500D, har en ekstraordinær lang batterilevetid. Derudover er signalet og kvaliteten af babyalarmen også høj. BC-6500D er en af de nyeste babyalarmer fra Neonate, hvori alle de gode egenskaber fra mærkets tidligere babyalarmer er blevet samlet, heriblandt temperaturmåler, vibration i forældre enheden plus muligheden for at tilslutte høretelefoner, alarm ved lavt batteriniveau, lav stråling og meget mere.

Neonate BC 5800 D

Nr. 3 på listen finder du Neonate BC-5800D, der er videreudviklingen af den populære babyalarm Neonate BC-5500A. Denne babyalarm er ekstremt brugervenlig. Den fylder ikke mere end en mobiltelefon, den har klar lyd og tilmed en god rækkevidde, og så har babyalarmen en meget lav stråling.

Denne babyalarm er desuden i besiddelse af en række ekstra, men yderst praktiske egenskaber heriblandt har den en digitalkodet frekvens, der bevirker, at babyalarmen selv indstiller sig til den bedst mulige frekvens. Forældre enheden kan vibrere, hvilket er praktisk, hvis der er meget larm omkring dig. Alarmen kan fungere som natlampe, og så har den en indbygget temperaturmåler.

Prima Nova 3

Femte pladsen er gået til Prima Nova 3, der uden tvivl er en af de pæneste og mest elegante babyalarmer på markedet med sit blanke sorte design. Ud over at babyalarmen har et lækkert design, så er den også kompakt og lille, brugervenlig og så er den i besiddelse af egenskaber såsom temperaturmåler, lang batterilevetid og god rækkevidde.

Philips SCD505

Philips SCD505 babyalarmen er i besiddelse af en god rækkevidde, og den har mulighed for ECO-mode, hvor strålingen bliver mindre. Babyalarmen kan desuden fungere som natlampe, og du kan tilmed afspille sange for dit barn eller selv synge for det gennem talk-back funktionen.

Hvad har vi bedømt efter?

Kvalitet og pris er ikke to ting som nødvendigvis følges ad, for det er muligt at finde gode kvalitets babyalarmer til billige priser, men hvis du er på udkig efter de mere avancerede babyalarmer med mange forskellige funktioner, så må du også være villig til at ofre lidt flere penge. Når der bliver testet babyalarmer, så tester man som oftest babyalarmerne på en række specifikke punkter.

Disse områder kan eksempelvis være:

 • Dækning og rækkevidde (sædvanligvis målt i meter)
 • Stråling
 • Genopladelighed
 • Lydkvalitet og videokvalitet
 • Brugervenlighed
 • Drifttid

Er du på udkig efter en babyalarm, og synes du at markedet for babyalarmer er svært og uoverskueligt at finde rundt i? Så vil det være en fordel at kigge med her, for der findes et hav af forskellige modeller og mærker, og det er ikke altid lige let at finde frem til det bedste produkt.

Læs også: Vi tester de bedste babystole til cyklen

Video: Vi tester stråling fra babyalarmer

Se denne video som kommer omkring stråling fra babyalarmer. Det er noget, som enhver forældre skal være bevidst om, når de vælger at bestille et produkt på nettet.

Det er værd at bide mærke i, at bare fordi en babyalarm har klaret sig bedst i en test, så betyder det ikke nødvendigvis, at det også er den babyalarm, som vil passe bedst til dig og dine behov. Derfor kan det altså være en klar fordel både at tjekke testresultater og brugeranmeldelser ud.

Læs også: Test af køreposer

Hvis man kigger på både testresultater og anmeldelser, så er den bedste babyalarm på markedet lige nu helt uden sammenligning Neonate BC-5800D, der scorer de helt høje point hos forældre og som blandt andet blev bedst i test i Søndagsavisens test af babyalarmer.

Fem gode råd når du køber baby alarm

Der er, som tidligere nævnt, rigtig mange forskellige slags babyalarmer på markedet, og det kan derfor også være rigtig svært at finde frem til den helt rigtige baby alarm til lige netop dig og din familie, så her er nogle gode råd, som man kan tage højde for, når man skal ud og lede efter en babyalarm:

 • Det er en god ide at overveje, hvilke behov en eventuel babyalarm skal dække, således at du ikke ender med at bruge alt for mange penge på en babyalarm, som har alt for mange funktioner i forhold til, hvad du egentlig har brug for
 • Når du shopper efter en babyalarm, så er det en virkelig god ide også at tjekke, hvilke batterier der skal bruges i de forskellige babyalarmer, idet genopladelige batterier klart er en fordel.
 • Hvis du er på udkig efter en babyalarm, der sender helt klar lyd og som har en meget lille risiko for interferens, så skal du lede efter de babyalarmer, som anvender DECT-teknologi.
 • Der findes nogle trådløse telefoner, som også kan anvendes som babyalarmer, og disse er også baseret på DECT-teknologi.
 • Hvis du synes at det er for dyrt at investere i en babyalarm, så kan en ganske almindelig walkie talkie også udgøre tricket.

Kom med din ærlige vurdering?

Vi værdsætter, hvis du vil knytte din vurdering eller anmeldelse af produkterne som kommentar. Flere tusinde forældre kommer forbi denne side hver eneste måned, og vi forsøger at samle alt info et sted på denne side.

doc24.dk

4.91 35
Artikel godkendt af

Ph.d. Karolinska Institute

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skribenten

Rikke Eriksen

Rikke er skribent og redaktør på mange af artiklerne her på Doc24.dk. Hendes artikler skrives og redigeres altid i samarbejde med relevant sundhedsfagligt uddannede personer, der har bidraget med den nyeste viden på området. Rikke har en master i journalistik fra Universitet i Oslo.