babyalarm test billede

Babyalarm test – Vi tester de bedste babyalarmer

Babyalarm test – Vi tester de bedste babyalarmer

Når man som forælder køber udstyr til sit barn, så må og skal kvaliteten af produktet også være i orden. Det kan være svært at vurdere, hvorvidt et produkt egentlig er pengene værd, og netop derfor er det en kæmpe fordel at tjekke de test, som løbende bliver foretaget på markedet for babyalarmer.

Når du som forælder leder efter en babyalarm, så er det ud over at holde øje med diverse testresultater også en fordel at kigge på anmeldelser fra forældre, der selv har gjort sig erfaringer med babyalarmerne, da det ofte siger mere om produkterne, end en simpel test gør.

Babyalarm bedst i test 2017

Kvalitet og pris er ikke to ting som nødvendigvis følges ad, for det er muligt at finde gode kvalitets babyalarmer til billige priser, men hvis du er på udkig efter de mere avancerede babyalarmer med mange forskellige funktioner, så må du også være villig til at ofre lidt flere penge. Når der bliver testet babyalarmer, så tester man som oftest babyalarmerne på en række specifikke punkter.

Disse områder kan eksempelvis være:

 • Dækning og rækkevidde (sædvanligvis målt i meter)
 • Stråling
 • Genopladelighed
 • Lydkvalitet og videokvalitet
 • Brugervenlighed
 • Drifttid

Er du på udkig efter en babyalarm, og synes du at markedet for babyalarmer er svært og uoverskueligt at finde rundt i? Så vil det være en fordel at kigge med her, for der findes et hav af forskellige modeller og mærker, og det er ikke altid lige let at finde frem til det bedste produkt.

Neonate BC-6500D

neonate bc 6500d

Find bedste pris

Den anden bedste babyalarm, Neonate BC-6500D, har en ekstraordinær lang batterilevetid. Derudover er signalet og kvaliteten af babyalarmen også høj. BC-6500D er en af de nyeste babyalarmer fra Neonate, hvori alle de gode egenskaber fra mærkets tidligere babyalarmer er blevet samlet, heriblandt temperaturmåler, vibration i forældre enheden plus muligheden for at tilslutte høretelefoner, alarm ved lavt batteriniveau, lav stråling og meget mere.

Neonate BC-5800D

neonate bc 5800d

Find bedste pris

Nr. 2 på listen finder du Neonate BC-5800D, der er videreudviklingen af den populære babyalarm Neonate BC-5500A. Denne babyalarm er ekstremt brugervenlig. Den fylder ikke mere end en mobiltelefon, den har klar lyd og tilmed en god rækkevidde, og så har babyalarmen en meget lav stråling.

Denne babyalarm er desuden i besiddelse af en række ekstra, men yderst praktiske egenskaber heriblandt har den en digitalkodet frekvens, der bevirker, at babyalarmen selv indstiller sig til den bedst mulige frekvens. Forældre enheden kan vibrere, hvilket er praktisk, hvis der er meget larm omkring dig. Alarmen kan fungere som natlampe, og så har den en indbygget temperaturmåler.

Philips SCD505

philips scd505 babyalarm

Find bedste pris

Philips SCD505 er at finde på tredje pladsen, da den både er en god og billig babyalarm. Babyalarmen er i besiddelse af en god rækkevidde, og den har mulighed for ECO-mode, hvor strålingen bliver mindre. Babyalarmen kan desuden fungere som natlampe, og du kan tilmed afspille sange for dit barn eller selv synge for det gennem talk-back funktionen.

Super Nova D8 alarm

super nova d8

Find bedste pris

Fjerde pladsen er gået til SuperNOVA D8, der uden tvivl er en af de pæneste og mest elegante babyalarmer på markedet med sit blanke sorte design. Ud over at babyalarmen har et lækkert design, så er den også kompakt og lille, brugervenlig og så er den i besiddelse af egenskaber såsom temperaturmåler, lang batterilevetid og god rækkevidde.

Babymoov Easy Care alarm

babymoob

Find bedste pris

Babymoov Easy Care babyalarm ligger på en fin femte plads. Dette skyldes alarmens kvalitet og pålidelighed. Babymoov leverer en alarm med krystalklar lyd, temperaturmåler, talk back funktion, lav stråling og har tilmed en lang batterilevetid.

Nabby babyalarm

nabby babyalarm

Find bedste pris

Nabby babyalarm er at finde på en stabil sjette plads, hvilket særligt skyldes, at Nabby babyalarmen er lille og enkel i sit design, og fordi den transmitterer den optagede lyd direkte til din smartphone via en app, som du kan hente gratis i app-store og google play.

Philips Avent SCD505

philips-avent-babyalarm-scd505

Find bedste pris

På syvende pladsen finder du Philips Avent SCD505, da den er blevet vurderet til at have den bedste følsomhed i både danske og svenske tests. Avent SCD525 er desuden meget brugervenlig, og den kan desuden måle temperaturen hos dit barn, og du kan indstille den som natlampe med et varmt lys samt afspille vuggesange for dit barn via monitoren.

Video: Vi tester stråling fra babyalarmer

Se denne video som kommer omkring stråling fra babyalarmer. Det er noget, som enhver forældre skal være bevidst om, når de vælger at bestille et produkt på nettet.

Den bedste babyalarm

Det er værd at bide mærke i, at bare fordi en babyalarm har klaret sig bedst i en test, så betyder det ikke nødvendigvis, at det også er den babyalarm, som vil passe bedst til dig og dine behov. Derfor kan det altså være en klar fordel både at tjekke testresultater og brugeranmeldelser ud.

Læs også: Klapvogn test 2017

Hvis man kigger på både testresultater og anmeldelser, så er den bedste babyalarm på markedet lige nu helt uden sammenligning Neonate BC-5800D, der scorer de helt høje point hos forældre og som blandt andet blev bedst i test i Søndagsavisens test af babyalarmer.

Fem gode råd når du køber baby alarm

Der er, som tidligere nævnt, rigtig mange forskellige slags babyalarmer på markedet, og det kan derfor også være rigtig svært at finde frem til den helt rigtige baby alarm til lige netop dig og din familie, så her er nogle gode råd, som man kan tage højde for, når man skal ud og lede efter en babyalarm:

 • Det er en god ide at overveje, hvilke behov en eventuel babyalarm skal dække, således at du ikke ender med at bruge alt for mange penge på en babyalarm, som har alt for mange funktioner i forhold til, hvad du egentlig har brug for
 • Når du shopper efter en babyalarm, så er det en virkelig god ide også at tjekke, hvilke batterier der skal bruges i de forskellige babyalarmer, idet genopladelige batterier klart er en fordel.
 • Hvis du er på udkig efter en babyalarm, der sender helt klar lyd og som har en meget lille risiko for interferens, så skal du lede efter de babyalarmer, som anvender DECT-teknologi.
 • Der findes nogle trådløse telefoner, som også kan anvendes som babyalarmer, og disse er også baseret på DECT-teknologi.
 • Hvis du synes at det er for dyrt at investere i en babyalarm, så kan en ganske almindelig walkie talkie også udgøre tricket.

Kom med din ærlige vurdering?

Vi værdsætter, hvis du vil knytte din vurdering eller anmeldelse af produkterne som kommentar. Flere tusinde forældre kommer forbi denne side hver eneste måned, og vi forsøger at samle alt info et sted på denne side.

babyalarm test billede

Thorbjørn Petersen

doc24.dk

5 12
Rating 5,00 / 12
5 12

Find mere information her

Om skribenten

Thorbjørn Petersen

Thorbjørn er uddannet fysioterapeut, men har i de seneste år fokuseret mere på sind og krop. Thorbjørn elsker at hjælpe vores mange læsere med at få besvaret nogle af deres spørgsmål via brevkassen.