Babyalarm test – Find de 14 bedste her

Din babyalarm er altafgørende for, at din hverdag med en lille ny kan komme til at hænge ordentligt sammen. Derfor er det afgørende, at du får valgt en babyalarm, der passer til dine behov.

babyalarm test billede
Udgivet 14.06.2021 | Senest redigeret 24.01.2022 | Artiklen indeholder reklamer

Når man som forælder køber udstyr til sit barn, så må og skal kvaliteten af produktet også være i orden. Det kan være svært at vurdere, hvorvidt et produkt egentlig er pengene værd, og netop derfor er det en kæmpe fordel at tjekke de test, som løbende bliver foretaget på markedet for babyalarmer.

Når du som forælder leder efter en babyalarm, så er det ud over at holde øje med diverse testresultater også en fordel at kigge på anmeldelser fra forældre, der selv har gjort sig erfaringer med babyalarmerne, da det ofte siger mere om produkterne, end en simpel test gør.

Top 3 bedste babyalarmer i 2022

padwico 850

#1 – Padwico 850 (testvinder)

Padwico 850 babyalarm indstiller sig selv automatisk, og du kan derfor brug babyalarmen uden, at du skal læse en brugsanvisning. Automatisk søgning og spring til ledig kanal. Rækkevidde på 500 m ved frit sigte. Lav udstrålingseffekt (kun 8 % af normal DECT og 40 % af ECO DECT)

Til butik
9.3score
Ad
owlet

#2 – Owlet Cam Babyalarm

Smart teknologi gør at du kan holde dig informeret om babys behov med én enhed og din smartphone. Hør og se dit barn hvor som helst med Owlet Cam babyalarmen. Mange features gemt i denne lille enhed til fire personer kan streame optagelser fra dit Cam samtidigt.

Til butik
9.2score
Ad
philips avent scd 715

#3 – Philips Avent SCD715

SCD715 babyalarm giver dig større fleksibilitet med op til 24 timers overvågning før genopladning og krystalklar lyd. Med temperatursensor, beroligende natlys og vuggeviser kan du give dit barn afslappende omgivelser. Indendørs rækkevidde op til 50 m. Udendørs rækkevidde op til 330 meter

Til butik
9.0score
Ad

Philips Avent DECT SCD502

avenit dect scd506

Philips Avent DECT SCD506 er et mesterværk af en babyalarm, der indeholder alle de funktioner, du måtte ønske dig af en babyalarm. Den har en høj og god lydkvalitet, så du er sikker på, at den mindste lyd fra babyen vil gå igennem.

Denne imponerende babyalarm fra Philips har mange fordelagtige funktioner, som gør den lidt bedre end andre gode babyalarmer. For eksempel har den talk-back-funktion, som giver dig mulighed for at tale til dit barn gennem forældreenheden. Desuden har den en smart eco-funktion, som forlænger batteriets levetid, og giver dig samtidig mulighed for at anvende adapter til opladning. Yderligere har den en beroligende natlampe, samt mulighed for at afspille vuggeviser, der kan hjælpe dit barn med at falde i søvn.  Denne babyalarm er desuden datakrypteret, så I er sikret en privat forbindelse. Rækkevidden er 50 meter indendørs og 330 meter udendørs, som også giver god tryghed.

Philips Avent DECT 580 babyalarm

aveit dect scd 580

Philips Avent DECT 580 er endnu et pletskud i rækken af virkelig exceptionelle babyalarmer. Med denne får du en uovertruffen følelse af sikkerhed og tryghed. Den tilbyder blandt andet en krystalklar lyd, som ikke forstyrres af andre elektroniske produkter.

Desuden er den udstyret med både temperaturkontrol og fugtsensor, som måler disse faktorer hos barnet, så du altid ved om klimaet i barnevognen eller vuggen er som det skal være. Et virkelig godt køb til forældre, der kan lide at være godt dækket ind.

Med denne babyalarm har du således alle de herlige funktioner, du kan forvente – plus lidt ekstra. Lige som flere af forgængerne fra Philips, får du også beroligende lys og mulighed for vuggeviser, så du kan hjælpe dit barn med at falde i søvn, selv når du er på afstand. Du er også altid sikret at babyalarmen virker som den skal, da forældreenheden altid vil gøre dig opmærksom på, hvis du er ude for rækkevidde eller strømniveauet er lavt.

VTech BM2200

vtech bm2200

VTech BM2200 er en babyalarm, som er både enkel og mere prisvenlig end mange andre alternativer, og samtidig giver dig netop de funktioner, du har allermest brug for. Blandt andet har du med denne babyalarm den eftertragtede DECT-teknologi, som sikrer virkelig god lyd uden støj på linjen.

Derudover har du tovejskommunikation, så du kan tale til og berolige din baby selv på afstand. Et virkelig smart valg til forældre, som gerne vil have god kvalitet og basale funktioner til en fornuftig pris.

Denne babyalarm har desuden en funktion, som mange forældre og børn nyder godt af: Den er nemlig udstyret med en projektor, som kan projektere en beroligende nattehimmel op på loftet, som barnet kan ligge og kigge på og falde i søvn til. Alarmen er lille, handy og praktisk og der er desuden tre års garanti på dette produkt.

Babymoov babyalarm – NEW Easy Care

babymoov new easy care

Easy Care fra Babymoov er en alarm, som er både flot designet, nem at håndtere og ganske intuitiv at betjene. Du får en virkelig god rækkevidde på 500 meter, som er virkelig praktisk i forbindelse med festlige lejligheder eller lignende, hvor baby måske vil hvile længere fra jer end normalt.

Desuden har denne alarm hele 40 timers levetid på helt almindelige AAA-batterier, hvilket også giver god tryghed. Denne babyalarm er ideel for forældre som ønsker en lille, handy og flot babyalarm, som er pålidelig og holdbar.

Læs også: Stor test af blespande

Med denne alarm har du automatisk kanalsøgning, som er en fordelagtig funktion, hvis du bor i et ejendomskompleks, hvor der er andre spædbørn. Alarmen er desuden udstyret med bælteclips, så du nemt kan sætte den i buksekanten eller andre steder for nem adgang. Som en ekstra fordel får du 14 dages prøveperiode, samt desuden en uovertruffen livtidsgaranti på dette produkt. Alarmen skal registreres hos Babymoov senest to måneder efter køb, for at opnå livstidsgarantien.

Babymoov babyalarm – simply care

babymoov babyarlarm

Simply Care er en utroligt klassisk og simpel babyalarm, som er perfekt til dig, som ikke har de store krav, men blot ønsker en babyalarm som opfylder de primære behov. Alarmen kan indstilles til at være enten visuel eller akustisk, så du selv kan bestemme, hvordan du vil alarmeres, når baby vågner. Den har lav stråling og i øvrigt praktisk stemmeaktivering gennem VOX teknologi.

Med denne alarm er alle overflødige funktioner skåret fra, og du får et klassisk kvalitetsprodukt til en absolut favorabel pris. Den har en flot 300 meters rækkevidde og kan anvende både almindelige AAA-batterier eller strømadapter. Det er en god babyalarm til de praktisk anlagte forældre, eller som reserve hos bedsteforældre eller venner, som passer barnet fra tid til anden. Også med denne alarm fra Babymoov får du 14 dages prøveperiode på dit køb, og desuden også livtidsgaranti, så du er sikret en funktionel babyalarm hele vejen gennem forløbet. Alarmen skal registreres hos Babymoov senest to måneder efter køb, for at opnå livstidsgarantien.

Reer babyalarm – prisvenlig babyalarm med beroligende lys

reer babyalarm med lys og tale

Denne babyalarm fra Reer er et rigtig smart valg, da den er lille og handy, har mange funktioner og er ganske prisvenlig. Den har beroligende lys, så du nemt kan bruge den både som alarm og som vågelys på børneværelset. Den er perfekt velegnet til den praktiske familie, som ikke stiller krav til for mange komplekse funktioner, men blot ønsker et simpelt produkt der virker.

Babyalarmen fra Reer minimerer stråling hos din baby og kører på simple AAA-batterier, hvoraf der medfølger tre genopladelige af slagsen, når du køber denne alarm. Desuden har denne alarm en imponerende rækkevidde på 300 meter, så du ikke skal være bekymret for ikke at kunne høre den, selv hvis barnevognen står i haven, mens du sidder indenfor. Desuden er babyalarmen udstyret med en praktisk bælteclips, så du nemt kan have den med alle steder.

Beurer BY 84 babyalarm

beurer

Beurer BY 84 er en herlig babyalarm, fordi den både har meget lavt energiforbrug og en imponerende lang levetid. Denne alarm kan desuden vise babyens tilstand grafisk på sit display; enten sovende, grædende eller vågen tilstand. Det er en funktion, som mange forældre sætter pris på. Alarmen har desuden en virkelig flot rækkevidde på hele 800 meter, som er mere end rigeligt for langt de fleste familier.

Med denne alarm følger desuden flere forskellige handy funktioner, som gør brugen af denne alarm i hverdagen til en leg. For eksempel er alarmen ganske lille, og nem og intuitiv at håndtere, samtidig med at den er udstyret med praktiske bælteclips og desuden også har mulighed for vægmontering. Både sensitivitet og lydstyrke kan nemt justeres for en optimal oplevelse. Der medfølger tre genopladelige AAA-batterier, og der er i øvrigt tre års garanti på denne alarm.

VTech BM2600

vtech bm2600

VTech BM2600 er en genial babyalarm med video, som giver dig mulighed for at holde øje med din baby, mens den hviler sig – det er en stor tryghed for mange forældre, blandt andet i forbindelse med sygdom eller dårlige soveperioder.

Den har nattesyn indbygget, så du også kan benytte videoen optimalt om natten eller i et mørkt værelse. Denne babyalarm er godt designet med mange praktiske funktioner, som giver øget tryghed.

Med det praktiske kamera har du zoom-funktion med 2 x digitalt zoom for en god billedoplevelse. Derudover kan du manuelt tilte kameraet, så du får den bedste vinkel. Du har desuden mulighed for at tale med dit barn via smart og praktisk tovejskommunikation, og der er også indbygget beroligende vuggeviser, som hjælper baby med at sove. Denne babyalarm er et virkelig godt bud på en prisvenlig alarm med alle de funktioner, du måtte ønske dig, samtidig med at den er brugervenlig i sit design.

Philips Avent Baby video Monitor SCD630

avent scd 630 video monitor

Avent Baby video Monitor SCD630 tager kategorien af babyalarmer til et helt nyt niveau. Med sin 3,5” skærm, har det aldrig været nemmere at holde øje med barnet, der ligger i sin barnevogn eller på værelset. Det giver god tryghed, og gør det nemt at følge barnets søvnrytme på afstand.

Denne babymonitor er perfekt for dig, som ønsker at kunne holde øje med dit barn og sikre dig, at forholdene er gode, mens dit barn sover. På grund af den smarte eco-teknologi, opretter enhederne kun forbindelse til hinanden i eco-tilstanden, når barnet laver lyde. Det sparer gevaldigt på energiforbruget og sikrer lang levetid. Kameraet er udstyret med infrarødt nattesyn, så du nemt kan følge med selv om natten eller når barnet ligget i et mørkt værelse. Denne alarm har en beroligende nattelampe, fem forskellige vuggeviser, du kan afspille, og der er desuden talk-back-funktion, hvis du ønsker at berolige dit barn yderligere. Derudover kan alarmen også måle temperaturen, hvor barnet ligger, og har desuden en god rækkevidde på 330 meter udendørs.

Neonate BC 5800 D

Nr. 3 på listen finder du Neonate BC-5800D, der er videreudviklingen af den populære babyalarm Neonate BC-5500A. Denne babyalarm er ekstremt brugervenlig. Den fylder ikke mere end en mobiltelefon, den har klar lyd og tilmed en god rækkevidde, og så har babyalarmen en meget lav stråling.

Denne babyalarm er desuden i besiddelse af en række ekstra, men yderst praktiske egenskaber heriblandt har den en digitalkodet frekvens, der bevirker, at babyalarmen selv indstiller sig til den bedst mulige frekvens. Forældre enheden kan vibrere, hvilket er praktisk, hvis der er meget larm omkring dig. Alarmen kan fungere som natlampe, og så har den en indbygget temperaturmåler.

Prima Nova 3

Femte pladsen er gået til Prima Nova 3, der uden tvivl er en af de pæneste og mest elegante babyalarmer på markedet med sit blanke sorte design. Ud over at babyalarmen har et lækkert design, så er den også kompakt og lille, brugervenlig og så er den i besiddelse af egenskaber såsom temperaturmåler, lang batterilevetid og god rækkevidde.

Philips SCD505

Philips SCD505 babyalarmen er i besiddelse af en god rækkevidde, og den har mulighed for ECO-mode, hvor strålingen bliver mindre. Babyalarmen kan desuden fungere som natlampe, og du kan tilmed afspille sange for dit barn eller selv synge for det gennem talk-back funktionen.

Hvad har vi bedømt efter?

Kvalitet og pris er ikke to ting som nødvendigvis følges ad, for det er muligt at finde gode kvalitets babyalarmer til billige priser, men hvis du er på udkig efter de mere avancerede babyalarmer med mange forskellige funktioner, så må du også være villig til at ofre lidt flere penge. Når der bliver testet babyalarmer, så tester man som oftest babyalarmerne på en række specifikke punkter.

Disse områder kan eksempelvis være:

 • Dækning og rækkevidde (sædvanligvis målt i meter)
 • Stråling
 • Genopladelighed
 • Lydkvalitet og videokvalitet
 • Brugervenlighed
 • Drifttid

Er du på udkig efter en babyalarm, og synes du at markedet for babyalarmer er svært og uoverskueligt at finde rundt i? Så vil det være en fordel at kigge med her, for der findes et hav af forskellige modeller og mærker, og det er ikke altid lige let at finde frem til det bedste produkt.

Læs også: Vi tester de bedste babystole til cyklen

Video: Vi tester stråling fra babyalarmer

Se denne video som kommer omkring stråling fra babyalarmer. Det er noget, som enhver forældre skal være bevidst om, når de vælger at bestille et produkt på nettet.

Det er værd at bide mærke i, at bare fordi en babyalarm har klaret sig bedst i en test, så betyder det ikke nødvendigvis, at det også er den babyalarm, som vil passe bedst til dig og dine behov. Derfor kan det altså være en klar fordel både at tjekke testresultater og brugeranmeldelser ud.

Læs også: Test af køreposer

Hvis man kigger på både testresultater og anmeldelser, så er den bedste babyalarm på markedet lige nu helt uden sammenligning Neonate BC-5800D, der scorer de helt høje point hos forældre og som blandt andet blev bedst i test i Søndagsavisens test af babyalarmer.

Fem gode råd når du køber baby alarm

Der er, som tidligere nævnt, rigtig mange forskellige slags babyalarmer på markedet, og det kan derfor også være rigtig svært at finde frem til den helt rigtige baby alarm til lige netop dig og din familie, så her er nogle gode råd, som man kan tage højde for, når man skal ud og lede efter en babyalarm:

 • Det er en god ide at overveje, hvilke behov en eventuel babyalarm skal dække, således at du ikke ender med at bruge alt for mange penge på en babyalarm, som har alt for mange funktioner i forhold til, hvad du egentlig har brug for
 • Når du shopper efter en babyalarm, så er det en virkelig god ide også at tjekke, hvilke batterier der skal bruges i de forskellige babyalarmer, idet genopladelige batterier klart er en fordel.
 • Hvis du er på udkig efter en babyalarm, der sender helt klar lyd og som har en meget lille risiko for interferens, så skal du lede efter de babyalarmer, som anvender DECT-teknologi.
 • Der findes nogle trådløse telefoner, som også kan anvendes som babyalarmer, og disse er også baseret på DECT-teknologi.
 • Hvis du synes at det er for dyrt at investere i en babyalarm, så kan en ganske almindelig walkie talkie også udgøre tricket.

Kom med din ærlige vurdering?

Vi værdsætter, hvis du vil knytte din vurdering eller anmeldelse af produkterne som kommentar. Flere tusinde forældre kommer forbi denne side hver eneste måned, og vi forsøger at samle alt info et sted på denne side.

Fagligt godkendt af Lea Christensen

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Skriv en anmeldelse
5/5