Fiskeolie Test 2024 – Top 14 Bedste Fiskeolier På Markedet

Vi ved alle, at det er sundt at tage fiskeolie. Men hvilken type er egentlig bedst? I denne store gennemgang af eksterne tests af fiskeolie kan du få svaret og finde frem til den helt rette fiskeolie for dig.

test af fiskeolie
Udgivet 16.10.2023 | Senest redigeret 05.02.2024 | Artiklen indeholder reklamer

Denne undersøgelse er blevet opdateret d. 16  oktober 2023 med en ny up-to-date liste af fiskeolier i Danmark.

Uanset om du har tænkt dig, at gå i gang med at tage fiskeolie som kosttilskud, eller allerede har gjort det et stykke tid, er du sikkert interesseret i at finde ud af, hvilken fiskeolie er den bedste og hvilket mærke giver mest Omega-3 for pengene?

Top 14 bedste fiskeolier

Vi har fundet og læst mange eksterne tests og brugerdata og kommet frem til disse 14 produkter i Danmark og sammenlignet på kvalitet og pris. Gå til bunden hvis du ønsker at blive klogere på, hvad vi helt præcis har bedømt efter. Resultaten af vores score ser således ud:

 • #1 Bodylab Pure Omega – Score 9.5
 • #2 Puori Pharma O3 – Score 8.9
 • #3 Pikasol Premium – Score 8.6
 • #4 Eye Q Kapsler – Score 8.4
 • #5 Eskimo 3 – Score 7.4
 • #6 Fitness Pharma – Score 6.8
 • #7 Nordic Naturals Omega 3 – Score 5.6
 • #8 Solary All Omega 3-6-9 – Score 4.2
 • #9 Biosym OmniKrill – Score 2.4
bodylab pure fiskeolie

#1 Bodylab Omega 3

Den suverænt bedste fiskeolie i alle tests er Body Labs Omega 3. Her får du altså en fiskeolie, som har en utrolig høj standard til en lav pris. Dette er klart den mest populære fiskeolie i Danmark i øjeblikket.

Bestil Testvinder fiskeolie
9.2score
Ad
puori omega 3

#2 PUORI/PURE PHARMA O3

Puori O3 (eller det gamle Pure Pharma) kommer ind på en flot 2. plads. Det er ikke den billigste på markedet, men ift. koncentrationen og at produktet er IFOS certificeret, så er det et godt køb.

Bestil, modtag i morgen
Ad
pikasol premium

#3 Pikasol Premium

Pikasol® Premium med essentielle omega 3 fedtsyrer fungerer som et rigtig godt supplement til den daglige vitaminpille, og det er særlig velegnet til dem, som sjældent spiser fede fisk.

Bestil, modtag i morgen
Ad
eye q chews kapsler

#4 Eye Q kapsler

Eye Q Chews indeholder ren fiskeolie af høj kvalitet. Kapslerne er beregnet til at blive tygget, og de er derfor perfekte til børn eller til voksne der har problemer med de almindelige kapsler der skal sluges. 

Bestil, modtag i morgen
Ad
eskimo 3 pufanox

#5 Eskio-3 fiskeolie

Eskio-3 er naturlig, ren og meget stabil fiskeolie. Omega-3 indholdet på 38 procent svarer til indholdet når du spiser fed, frisk fisk. Olien i Eskimo-3 er ikke koncentreret for at opbygge et kunstigt højt niveau af fedtsyrer, men er i stedet holdt på det naturligt forekommende niveau

Bestil, modtag i morgen
Ad
fitnes pharma

#6 Fitness Pharma

Fitness Pharma Fiskeolie er kosttilskud af rent fiskeolie med naturligt indhold af Omega 3. Kosttilskuddet virker som supplement af naturlige fiskefedtsyrer (Omega 3).

Bestil, modtag i morgen
Ad
nordic naturals

#7 Nordic Naturals Omega-3

Nordic Naturals’ Omega-3 er en glimrende kilde til de essentielle omega-3 fedtsyrer, der optræder i fiskens normale EPA-DHA ratio.

Bestil, modtag i morgen
Ad
solaray

#8 Solaray All Omega 3-6-9

All Omega er et kosttilskud, der tilfører din krop de essentielle fedtsyrer, omega 3, 6 og 9. All Omega fra Solaray er et kosttilskud i kapselform, der indeholder en unik kombination af 3 essentielle fedtsyrer, som alle er vigtige byggesten i kroppens celler.

Bestil, modtag i morgen
Ad
biosym epa-gla+

#9 Biosym EPA-GLA+

Biosym EPA-GLA+ indeholder naturlig fiskeolie og omega 3-6-7-9 fedtsyre. EPA-GLA+ er et produkt, da præparatet ligger under EU’s grænseværdier for forurening af fiskeolie.

Bestil, modtag i morgen
Ad

Generelt er markedet herhjemme delt mellem de tre største mærker Pikasol, Eskimo-3 og Eye Q og en række mindre producenter, som f.eks. danske PurePharma, Pure Max, Lekaform, Futura og Nordic Naturals, samt proteinpulverproducenten BodyLab – der sælger nogle af de billigste fiskeoliekapsler på markedet.

Matas og andre kæder, der ikke selv producerer, men videresælger andres fiskeolieprodukter under eget navn. Der findes også mange udenlandske producenter, men de er aldrig rigtigt slået igennem i Danmark.

Test af Bodylabs fiskeolie

bodylab fiskeolie kapslerDen suverænt billigste pris pr. gram Omega-3 får du ved at købe Bodylab’s fiskeoliekapsler fra 59 DKK. De forhandles på nettet hos proteinpulverproducenten Bodylab, der dog ikke producerer fiskeoliekapslerne selv ifølge vores oplysninger.

 • 3 stk anbefalet som dagsdosis
 • 40 dage i en pakke
 • 990 mg EPA pr. dagsdosis
 • 660 mg DHA pr. dagsdosis
 • 1950 mg omega 3 fedtsyrer pr. dagsdosis
 • 3000 mg fiskeolie pr. dagsdosis
 • 2,20 kr. pr. dagsdosis

Desværre fremgår det ikke, hvorvidt produktet har nogle certificeringer eller hvorvidt fisken stammer fra bæredygtige bestande. Fiskeolien er udvundet fra sardiner og ansjoser, som alle andre fiskeolieprodukter i testen, men vi ved ikke andet om den end det.

Læs også vores test af AG1

Kapslerne er på 500 mg så de er væsentlig nemmere at synke end de store 1000 mg kapsler, der anvendes af mange andre produkter. Til gengæld er koncentrationen af fiskeolie ikke meget højere end Eskimo-3, så du skal spise flere kapsler, for at få den daglige anbefalede mængde Omega-3 fedtsyrer i kosten.

Test af PurePharma O3

PurePharma er en nyere dansk producent af kosttilskud, der lægger stor vægt på at fremstille produkter i høj kvalitet efter de seneste teknologiske og videnskablige landvindinger.

PurePharma O3Deres fiskeolieprodukt ligger prismæssigt i midten af feltet til 219 DKK og stammer fra bæredygtige bestande af vildtfangede ansjoser og sardiner. De er FOS-certificerede og deres produktion er GMP-certificeret, hvilket betyder at den foregår efter de samme strenge krav, som der stilles til produktionen af lægemidler.

 • 3 stk anbefalet som dagsdosis
 • 60 dage i en pakke
 • 1250 mg EPA pr. dagsdosis
 • 500 mg DHA pr. dagsdosis
 • 2000 mg omega 3 fedtsyrer pr. dagsdosis
 • 2700 mg fiskeolie pr. dagsdosis
 • 6,15 kr. pr. dagsdosis

På testsiden anvender de det meget skrappe IFOS-laboratorium, hvilket betyder, at du kan forvente et produkt i høj kvalitet og renhed.

Læs også: Vi tester 8 gode CBD-olier

Prismæssigt ligger PurePharma O3 i midten af feltet og har den højeste koncentration af fiskeolie i kapslerne. Til gengæld hører kapslerne på 900 mg til i den større ende af skalaen.

PurePharma O3 kan købes online på producentens egen webshop, samt på hos en række andre webshops, der sælger helsekost og kosttilskud online.

Test af Pikasol Premium

pikasol premium

Pikasol er den gamle kending inden for fiskeolie og dem, der kan tage æren for, at fiskeolie er så udbredt herhjemme. Med start i 1990 var det de første til at sælge fiskeolie i Danmark.

 • 1-3 stk anbefalet som dagsdosis
 • 46 dage i en pakke
 • 960 mg EPA pr. dagsdosis
 • 720 mg DHA pr. dagsdosis
 • 1980 mg omega 3 fedtsyrer pr. dagsdosis
 • 3000 mg fiskeolie pr. dagsdosis
 • 3,5 kr. pr. dagsdosis

I dag kan du kun købe Pikasol på apoteket og prismæssigt ligger de lidt under midten. Til gengæld skal du sluge testens største fiskeoliekapsler på 1000 mg, hvilket gør det muligt at få det daglige kosttilskud Omega-3 med bare en enkelt kapsel, hvis du også spiser fisk i hverdagen – ellers skal der 3 til.

På trods af at Pikasol er så kendt og udbredt herhjemme, anvender de kun egentest og ikke certificeret på nogen måde.

Test af Eye Q

flydende fiskeolie eye q

Næstdyrest i test er fiskeoliekapslerne fra Eye Q, som koster fra 149 DKK Det særlige ved disse fiskeoliekapsler er, at de ud over de gavnlige Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA også indeholder Omega-6 fedtsyren, der menes at mindske eksem, fordi den hjælper med at opretholde hudens væskebalance.

Ligesom Eksimo-3 og Bodylabs fiskeoliekapsler kommer Eye Q fiskeoliekapsler i slugevenlige 500 mg størrelser og kan købes på nettet, hos helsekostbutikker og dagligvarebutikker med egen helsekostafdeling.

Test af Eskimo-3

Eskimo-3 er fås både som kapsler og på flydende form, men er her kun testet som kapsler. Fiskeolien er ikke koncentreret på samme de andre fiskeolier i testen. Det gør sammensætningen af Omega-3 fedtsyrer mere naturlig og nedbringer risikoen for harskning. Til gengæld skal du indtage lidt flere kapsler, for at få daglige anbefalede mængde fiskeolie.

eskimo 3 pufanoxEskimo-3 har et tilpas højt indhold af de vigtige Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA, har både miljø- og procescertificeringer og kan købes online på nettet, på apoteket, i Matas, helsekostbutikker og i velassorterede dagligvarebutikker med egen helsekostafdeling.

Kapslerne er slugevenlige 500 mg kapsler, men på grund af den lave koncentration af fiskeolie og dermed Omega-3 pr. kapsel, har Eskimo-3 testens højeste pris pr. gram Omega-3 i varen.

Til gengæld har Eskimo-3 vundet masser af priser for kvaliteten af deres fiskeolie, der udover ISO-9001 og ISO-14001 certificering, også er certificeret efter den særlige GMP-certificering for lægemidler.

Og vinderen er?

Går vi udelukkende efter kvalitet og pris, vinder Bodylabs Pure produkt. Kvaliteten er ultra høj, koncentrationen er stor, og så er produktet IFOS certificeret.

Det samme gælder Eskimo-3, der til gengæld er bedst i test på naturligheden af den fiskeolie, der anvendes. De er også det produkt, der har de fleste certificeringer. Så går du efter høj kvalitet og naturlighed, er det dem, du skal vælge.

Hvad angår certificeringer er danske PurePharma med helt i front og med en pris på 2,84 pr. gram Omega-3 synes det at være det bedste valg af fiskeolieprodukt i forhold til prisen.

Går du til gengæld ikke så meget op i det med certificering og uafhængig kontrol, er Pikasol Premium klart den producent, der har det bedste produkt til prisen. Her skal du til gengæld sluge testens største fiskeoliekapslen, men kan så nøjes med en enkelt, hvis fisk indgår mere regelmæssigt i din kost end andre danskere.

Så hvilket produkt der er det bedste for dig, afgøres udelukkende af dine personlige præferencer og ønsker til kvaliteten af produktet. For overskuelighedens skyld bringer vi en sammenligning herunder med links til de billigste webshops på nettet.

Hvad kigger vi på, når vi bedømmer?

Her er de kriterier, vi baserer vores vurderinger på:

 • EPA og DHA pr. portion: Da EPA og DHA er essentielle bestanddele i fiskeolie, er det afgørende at kende til deres koncentration. Vi sammenligner produktets EPA og DHA indhold med andre på markedet. Minimumsstandarden er ofte 500 mg EPA/DHA pr. portion.
 • Pris pr. EPA og DHA: Vi ser på, hvad du faktisk betaler for EPA/DHA. Dette gøres ved at tage den totale pris og dele med mængden af EPA/DHA i hele beholderen.
 • Samlet Omega 3: Dette kriterium evaluerer andelen af Omega 3 pr. portion.
 • Kundeanmeldelser: Baseret på vores egen erfaring og input fra et panel, vurderer vi handelsoplevelsen med produktforhandleren. Vi inddrager også Trustpilot for et bredere perspektiv.
 • Certificeringer: Certificeringer sikrer produktkvalitet og friskhed. Et IFOS-certifikat giver topkarakter, mens selvtestede produkter får middelkarakter. Manglende oplysninger om certificeringer resulterer i laveste karakter.
 • Doc24s egen vurdering: Dette er en aggregering af de foregående scores, hvor vi vægter vigtigheden af hvert kriterium. Eksempelvis giver vi certificeringer højere prioritet end kundeanmeldelser.
 • Hvilke fiskearter, fiskeolien er udvundet af
 • Hvordan fiskeolien er raffineret
 • Hvor ren fiskeolien er
 • Hvor frisk er fiskeolien
 • Hvilke Omega-3 og andre n-3 fedtsyrer, fiskeolien indeholder
 • Hvilken stor en del af produktet, der er fiskeolie
 • Om fiskeolien er testet og hvem der har testet den
 • Hvilke miljø- og produktionscertificeringer producenten har
 • Prisen på fiskeolien

Nu ved du, hvad det er vi har set efter på de produkter vi har testet – og det er i princippet nøjagtigt de samme ting, du selv skal kigge efter, når du undersøger et nyt fiskeolieprodukt. Så vores test går udelukkende på, hvor meget og hvilken kvalitet fiskeolie, du får for pengene. Vi har ikke testet, om vi har opnået nogle af de gavnlige virkninger, som fiskeolie siges at have. Det vil være for svært at måle, uden at vi skulle have brugt et stort antal testpersoner.

Hvordan kan fiskeolie gavne dit helbred?

Der er udført adskillige undersøgelser om fiskeolie og dens indhold af omega-3 fedtsyrer, som belyser de sundhedsmæssige fordele. Uanset om du er almindelig borger, sportsentusiast eller styrketræner, kan du drage fordel af fiskeolie.

Vores research af diverse studier fremhæver disse potentielle fordele ved fiskeolie:

 • Fiskeolie kan reducere inflammation, hvilket teoretisk kan nedsætte hævelser ved skader som forstuvninger.
 • Det kan hjælpe med at lindre betændelsestilstande og irritationer i forbindelse med tilstande som leddegigt, slidgigt, akne og muskeloverbelastning. (Kollagen er også kendt for at have lignende effekter)
 • Kan reducere risikoen for hjerte-kar-sygdomme ved at udvide blodkarrene.
 • Bidrager til at sænke dårligt kolesterol i blodet.
 • Enkelte studier antyder, at fiskeolie kan styrke mental sundhed og forbedre hukommelse og indlæringsevne.
 • Potentielt forebyggende mod visse kræfttyper, såsom bryst-, tarm- og prostatakræft.
 • Kan stimulere stofskiftet, som kan medføre vægttab.
 • Kan virke forebyggende mod diabetes.
 • Styrker immunforsvaret.
 • Hjælper med at reducere stress ved at nedsætte kortisol-niveauer.
 • Kan bremse progressionen af skizofreni.
 • Ved indtagelse under graviditet kan det mindske risikoen for astma hos barnet.
 • Under graviditet kan fiskeolie også bidrage til øget vækst hos børn.

Det er vigtigt at bemærke, at selvom fiskeolie har mange positive effekter, bør man ikke se det som en mirakelkur.

Hvilke fiskearter er olien udvundet af?

Generelt skal du gå efter fiskeolier, der er produceret af fisk, der ligger så tidligt i havets fødekæde som muligt. Jo tidligere i fødekæden, fisken befinder sig, jo mindre er indholdet af tungmetaller og andre skadelige stoffer. Så det er bedre at købe fiskeolie, der er produceret af ansjoser og sardiner end af laks og makrel.

Hvordan er fiskeolien blevet raffineret?

Det meste fiskeolie koncentreres gennem en kemisk proces. Processen denaturerer fiskeolien en smule, men har ingen indflydelse på smagen. Ved at bruge koncentreret fiskeolie kan der stoppes en større procentdel fiskeolie i det færdige fiskeolieprodukt. Derved slipper du for at skulle tage nær så meget, som hvis fiskeolien ikke var koncentreret.

Video: Hvor ren er fiskeolien?

Det meste fiskeolie bliver renset for tungmetaller og andre skadelige stoffer, ligesom den naturlige forekomst af A- og D-vitamin fjernes, fordi en overdosis af disse vitaminer har skadelige virkninger på din organisme. Det forværres af, at vitaminerne kan ophobes i kroppen, så de skadelige virkninger ikke fortager sig lige med det samme.

Hvor frisk er fiskeolien?

Jo friskere fiskeolien er og jo mere skånsomt den er behandlet under produktionen, jo mindre harsk er den. Forharskningen sker gennem en oxidationsproces og måles med det såkaldte TOTOX-tal. Jo lavere tal, jo friskere og bedre behandlet fiskeolie.

Harsk fiskeolie giver ingen sundhedsmæssige fordele og kan potentielt være skadeligt, hvis indtaget i store mængder. DTU’s forskning viser, at de skadelige mængder typisk overstiger den daglige anbefalede dosis.

For at forhindre fiskeolien i at blive harsk, er det essentielt at starte med et friskt produkt. En lav TOTOX værdi indikerer friskhed, så det er vigtigt at være opmærksom herpå. Selvom det er svært at afgøre friskheden ved blot at lugte til en kapsel, kan sure opstød med en fiskesmag være en indikator for harsk eller dårlig kvalitetsolie. En god metode til at teste kvaliteten er at skære kapslen op og smage olien; hvis den smager mildt med et hint af fisk, er kvaliteten i orden.

En korrekt renset fiskeolie bør have fjernet alle mikroorganismer, som kan forårsage harskhed. Derfor er det en god idé at vælge produkter fra danske mærker som Bodylab eller Pikasol, som overholder EU’s standarder og har yderligere certificeringer.

Opbevaringstips for fiskeolie Når du har anskaffet dig fiskeolie, bør du opbevare den væk fra direkte sollys, da det kan forårsage harskhed. Desuden bør olien ikke opbevares ved høj varme, da det kan forringe kvaliteten.

Hvilke Omega-3 og andre n-3 fedtsyrer indeholder fiskeolien?

Som minimum skal fiskeolien indeholde de to Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA i rimelig høje mængder. Det er de to mest gavnlige fedtsyrer, der giver de gavnlige virkninger, som fiskeolie menes af have. Eventuelt tilstedeværelse af Omega-6 fedtsyren GLA, samt den plantebaserede ALA (f.eks. gennem hørfrøolie) er også anbefalelsesværdigt, men ikke et must.

Hvilken stor en del af produktet, der er fiskeolie?

Jo mere koncentreret fiskeolie er, jo færre kapsler eller portioner fiskeolie skal du indtage, for at få de gavnlige virkninger af fiskeolien. Så jo højre procentdel af Omega-3, der er pr. kapsel eller milliliter fiskeolie, jo mere fiskeolie får du per portion – og for pengene.

Er fiskeolien testet og hvem har testet den

Siden DR1’s Kontant bragte sin opsigtsvækkende test af kvaliteten af fiskeolie – som de godt nok senere måtte trække tilbage – har der været ekstra opmærksomhed på, om fiskeolien er blevet testet undervejs i produktionen og af hvem.

billede af den bedste fiskeolieEn producent som danske Pikasol tester selv deres produkter internt og offentliggør løbende de senste TOTOX-målinger på deres hjemmeside for at dokumentere, at deres fiskeolie er i orden. Andre producenter som f.eks. Eskimo-3 har eksterne laboratorer, der tester og garanterer fiskeoliens kvalitet.

Producenter der vælger at lade deres fiskeolie teste af en uvildig tredjepart må siges at være de mest troværdige og den højeste garanti for frisk fiskeolie er de producenter, der kan fremvise en pletfri IFOS-test. IFOS står for International Fish Oil Standards og har branchens strengeste krav til kvaliteten af fiskeolien.

Hvilke miljø- og produktionscertificeringer producenten har?

Det er også rart at vide, hvorvidt fiskeolien stammer fra bæredygtige fiskebestande og produktionen er sket uden nævneværdige miljømæssig belastning og efter certificerede standarder. Jo flere miljø- og produktionscertificeringer producenten kan fremvise, jo mere seriøs er de – og jo højere kvalitet må du forvente af deres fiskeolie.

En FOS (FriendOfSea) certificering garanterer bæredygtigt fiskeri under acceptable vilkår for fisk og hygiejne og ISO-9001 og ISO-14001 certificeringer garanterer ordentlige forhold i produktionen og minimal belastning af miljøet.

Andre tests i Danmark

Vi har kigget på en række andre hjemmesider i Danmark, som også har lavet bedst i test af fiskeolie. Brug også dem til inspiration, når du gerne vil finde de bedste producenter og produkter.

Candidlab – Top 10 (kilde)

 • Myprotein Omega Balance – Score 9.0
 • Pure Pharma Omega 3 Fish Oil – Score 7.6
 • Pikasol Premium Omega 3 – Score 7.4
 • Myprotein Omega-3 – Score 6.7
 • Bodylab Omega 3 – Score 6.6
 • Fitness Pharma – Score 6.2
 • Nordic Naturals Omega 3 – Score 3.7
 • Biosym EPA-GLA+ – Score 1.8
 • Biosym OmniKrill – Score 1.5
 • Solaray All Omega – Score 0.9 (kilde)

Top 5 referencer fra Candidlab

 1. Arterburn LM, Hall EB, Oken H. Distribution, interconversion, and dose response of n−3 fatty acids in humans. Am. J. Clin. Nutr. 2006;83(6):S1467–1476S.
 2. Wall R, Ross RP, Fitzgerald GF, Stanton C. Fatty acids from fish: the anti‐inflammatory potential of long‐chain omega‐3 fatty acids [Internet]. Nutr. Rev. [published online ahead of print: 2010]
 3. Simopoulos AP. The importance of the ratio of omega-6/omega-3 essential fatty acids. Biomed. Pharmacother. 2002;56
 4. Friedberg CE, Janssen MJ, Heine RJ, Grobbee DE. Fish oil and glycemic control in diabetes. A meta-analysis. Diabetes Care 1998
 5. Colussi G, Catena C, Novello M, Bertin N, Sechi LA. Impact of omega-3 polyunsaturated fatty acids on vascular function and blood pressure: Relevance for cardiovascular outcomes. Nutr. Metab. Cardiovasc. Dis. 2017;27(3)

Litteratur

Rizos, E. C., Ntzani, E. E., Bika, E., Kostapanos, M. S., & Elisaf, M. S. (2012). Association between omega-3 fatty acid supplementation and risk of major cardiovascular disease events: a systematic review and meta-analysis. Jama, 308(10), 1024–1033. doi:10.1001/2012.jama.11374

Gebauer, S. K., Psota, T. L., Harris, W. S., & Kris-Etherton, P. M. (2006). n-3 fatty acid dietary recommendations and food sources to achieve essentiality and cardiovascular benefits. Am J Clin Nutr, 83(6 Suppl), 1526S–1535S.

https://videnskab.dk/krop-sundhed/dtu-fiskeolie-er-ikke-radden

https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa1503734

https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-993/fish-oil

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5481805/

Arterburn, L. M., Hall, E. B., & Oken, H. (2006). Distribution, interconversion, and dose response of n-3 fatty acids in humans. Am J Clin Nutr, 83(6 Suppl), 1467S–1476S.

https://www.bmj.com/content/362/bmj.k3312.full

http://www.nutrasource.ca/ifos/

  Om skribenten

  Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

  Emil Mortensen

  5/5

  Klart det bedste fiskeolie på markedet. Bodylab har høj kvalitet og god pris!

  André

  5/5

  Jeg har været kæmpe fan af Bodylabs Omega 3 fordi, at prisen er så god og kvaliteten er mindst lige så god som de andre på markedet.

  Morten

  4/5

  Den klare testvinder. Omega 3 af Bodylab er perfekt, hvis man træner 3-5 gange om ugen som mig.

  Skriv en anmeldelse
  5/5