Hvor kan jeg købe billig argan olie?

Vil du gerne bruge arganolie til din hud- og hårpleje, vil du sikkert også gerne finde den billigst muligt. Ikke mindst i lyset af, at det er en af de billigste olier på markedet. Herunder guider vi dig til, hvor du kan købe den billigt.

billig argan olie
Udgivet 24.05.2021 | Senest redigeret 05.02.2024 | Artiklen indeholder reklamer

Argan olie er kendt for at være en af de dyreste olier på markedet, hvilket både skyldes argan oliens popularitet og høje efterspørgsel, men også det faktum, at olien tager lang tid at fremstille, og så selvfølgelig at argan træerne er truede, hvilket altså betyder, at der ikke er mange træer, som kan producere den populære olie.

Prisen på argan olie kan svinge meget, alt efter hvilket mærke man har fået fat i. Hvis vi starter med at kigge på produkter, som udelukkende indeholder almindelig argan olie og altså er det, vi kender som ren, rå arganolie, så har selve mærket du køber ingen indflydelse på kvaliteten af argan olien.

Det eneste, der har en betydning for oliens kvalitet, er de kerner, som er blevet anvendt til at lave olien, samt måden hvorpå disse kerner er blevet presset. Bare fordi et mærke lyder godt og har flotte produkter til høje priser, så betyder det altså ikke nødvendigvis, at deres argan olie er bedre end et billigere alternativ.

Det kan være svært at sammenligne kvaliteten af argan olie, men det kan være en fordel at undersøge, hvordan diverse firmaer udvinder argan olien, samt om firmaerne har fået gode eller dårlige anmeldelser online.

arganolie

Urtegaarden Arganolie 100 ml

Halvtør olie, der absorberes middelhurtigt af huden uden at efterlade den fedtet. Velegnet til alle hud- og hårtyper, især egnet til moden hud, sensitiv hud og tør/skadet hud samt tørt/skadet hår. 

Til butik
Ad

Billig argan olie 2024

argan nøddernes kvalitet
Kvaliteten af olien afhænger af argan nøddernes kvalitet.

Priserne på argan olie varierer som sagt meget, og dette særligt efter hvilket mærke, der er tale om, men også efter om det bliver købt i en Matas, Stylebox eller i helsebutikker.

Ofte vil der være penge at spare ved at købe argan olie online, og derudover så kan man finde et langt større sortiment, hvormed det også bliver nemmere at sammenligne de forskellige produkter.

Følgende er listet en række webbutikker med lave priser:

  • Den danske webshop nafema.com, som tidligere gik under navnet www.billigarganolie.dk.
  • Den engelske hjemmeside akomaskincare.co.uk, der tilbyder mange forskellige og billige 100% naturprodukter.
  • Den danske webshop shop.cosmos-co.eu, der ud over argan olie blandt andet også tilbyder den eksklusive Barbary Fig Kaktus olie.
  • Den danske side arganolieshop.dk, som tilbyder både ren arganolie og en række forskellige blandingsprodukter.

Hvis man er ude efter økologisk og altså certificeret argan olie, så findes der også en række online butikker, som udbyder olien til billige penge. Nedenfor er listet en række af de webbutikker, som sælger økologisk ren argan olie billigt:

  • Den danske online butik puregreenshop.dk, der har et stort udvalg af økologiske varer.
  • Den danske webshop kamilleshop.dk, som tilbyder meget billig økologisk argan olie.
  • Den danske online helsekost butik jala-helsekost.dk, der er blevet kåret som Danmarks bedst bedømte helsekost butik på nettet.

find den billigste argan olie herDe mange blandingsprodukter, der findes på markedet, varierer helt vildt meget i pris, og der findes mange kendte mærker, som blander argan olie i deres produkter.

Blandt nogle af de anerkendte mærker, som har produkter med argan olie i deres sortiment, finder man Lee Stafford, Moroccanoil, Matas egen produktlinje, L’Oreal og The Body Shop.

Hos The Body Shop finder man eksempelvis produktet Wild Argan Oil The Radiant Oil, som modtog året forbrugerpris ved Danish Beauty Awards 2015.

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Find mere information her

Skriv en anmeldelse
5/5