Garden Igloo – perfekt til haven og de hyggelige stunder

Savner du også sommeren og udesæsonen, lige så snart den slutter? Er du træt af de mørke vinterperioder indenfor, og ville du ønske, at du hver dag lige meget årstid, kunne hygge dig udenfor?

Udgivet 29.06.2021 | Senest redigeret 19.07.2021 | Artiklen indeholder reklamer

Med Garden Igloo får du en transportabel og meget smartere udestue, som du helt selv kan bestemme, hvor skal stå hvornår.

Igloen er perfekt som en skøn oase i baghaven, hvor man kan gå for sig selv og læse en bog udenfor trods vind og vejr, mens man stadig er omgivet af natur.

Garden Igloo er også rummelig nok til at kunne anstille havemøbler heri, for at kunne nyde et lækkert måltid under stjernerne eller slappe af til legende børn i haven.

Coolstuff har den bedste pris på Garden Igloo i Danmark

Garden Igloo kan derfor også benyttes som et samlingssted for ens gæster, eller bare for hele familien, når man skal komme hinanden ved og have en hyggelig tid sammen.

Igloen er det perfekte samlingspunkt for familien, når der rigtigt skal hygges i dejlige omgivelser. Men igloen er også det perfekte udgangspunkt, for et sted, hvor man kan have alenetid og koble fra.

Her kan man ligge for sig selv og lade op til hverdagens strabadser og lade op til at kunne tackle enhver udfordring man ville kunne møde.

 

Skal du have en smartere udestue end naboen?

En Garden Igloo tilbyder det bedste fra to verdener, du er både ude og kan nyde naturen og udsigten, mens du er inde og kan holde varmen, samt du er afskærmet fra insekter og dårligt vejr.

Din Garden Igloo kan nemt flyttes fra ét sted til et andet. Dette gør, at du uden besvær kan slå græsset under igloen, men at du også bare kan flytte igloen til et mere ideelt sted, hvis det bliver nødvendigt.

Garden Igloo er ikke bare produceret med smarte og iøjnefaldende funktioner, men også med et unikt og yderst stilrent design. Udendørsfornemmelsen skabes via den gennemsigtige dug, som gør oplevelsen med naturen udenfor meget mere realistisk og nærværende.

Den gennemsigtige dug kan også skabe fornemmelsen af at være ude under regnen, mens man i realiteten sidder inde og lytter til en lydbog.

Coolstuff har den bedste pris på Garden Igloo i Danmark

 Naboen kommer med sikkerhed til at sende lange blikke, når den nye Garden Igloo opstilles i haven derhjemme. Med det smarte look er igloen allerede meget sejere end naboens udestue, samt at den også giver et lækkert udtryk i haven.

Den søde nabo vil med sikkerhed komme forbi noget oftere for at hyggesnakke, og man kan med fordel vise sin nye lækre udestue frem til den lidt misundelige nabo, som bestemt ville ønske, at de havde investeret i sådan en, i stedet for den dyre udestue, de fik bygget til.

I den smarte iglo er der ingen begrænsninger for, hvor fantasien kan tage dig og dine nærmeste hen.

I kan nyde en lækker brunch ude i haven, med en all-around udsigt til en morgenrød himmel og stadig hygge jer i varmen. I vintertimerne kan i også drikke en varm kakao og spise nybagte boller, ude i sneen, mens i stadig er inde, og kigge på snefnuggene komme dalene.

Men igloen kan også bruges på den varmeste sommerdag, du kan komme i tanke om, med sit skyggenet. Her tilbyder din Garden Igloo dig altså en skyggeeffekt, som kan opstilles ude midt i haven eller på terrassen og ikke under træerne, hvor insekterne og bladene kan irritere.

Igloen kan også benyttes i henseende med arrangementer ude i haven, hvor skyggenettet kan gøre igloen til et godt spot for maden og de kolde drikkevarer. Så når gæsterne ankommer, fungerer igloen som et samlingspunkt for alle festens gæster.

Garden Igloo er dermed en del af skabelsen af hyggen og feststemningen, som også gør det nemmere for værten at nyde arrangementet og gæsterne uden mange bekymringer på mad og drikke.

Garden Igloo holder varmen inde og forlænger udendørssæsonen

Igloen er lavet af miljøvenligt PVC, hvilket gør at den bestemt ikke skader udemiljøet i haven. Du kan altså med god samvittighed placere din Garden Igloo et lækkert sted, hvor den over flere årstidsskiftninger kan blive ved med at bidrage til hyggelige stunder hele året rundt.

Igloen er resistent over for dårligt vejr, og du er sikret en iglo, som klarer regn, torden og storme. For at igloen ikke løsriver sig i det meget dårlige vejr, medfølger der pløkker, så den kan fastgøres til jorden.

Pløkkerne muliggør dermed, at man kan lade sin iglo stå ude hele året, ligegyldigt hvilket vejr den skal stå i.

Derudover er den også modstandsdygtig overfor de varme stråler, der om sommeren opheder igloen. For at kunne nyde de meget solrige dage, hvor solen står lige på, kan du købe en skyggedug med.

Skyggeduen dækker en 3/4 del af igloen, som gør, at du kan bruge din Garden Igloo som et skyggested. Skyggeduen købes med som tilbehør til igloen og vejer ca. 9,5 kg.

Når man skal til at samle sin Garden Igloo – det går som smurt

Så er de store problemer allerede løst, inden man går i gang. Man kan placere den på hvilket som helst underlag og til monteringen af denne iglo, skal man altså ikke bruge værktøj.

Igloen er nemlig lavet med et praktisk forbindelsessytem, hvilket gør, at skruerne udelades under samlingen. Grundet det meget hensigtsmæssige monteringssystem, som tilmed er børnevenligt, kan børnene også være med i samlingen af den nye og smarte iglo.

Derfor kan opstillingen af igloen også gøres til en sjov aktivitet for hele familien, men også hurtig oplevelse, så den med det samme kan nydes i fulde drag.

Når man modtager sin kasse med sin nye Garden Igloo i, medfølger der en opstillingsanvisning, som gør arbejdet med rejsningen af igloen meget mere gnidningsfrit.

I kassen finder man den hvide teltramme, hvorpå den gennemsigtige dug skal monteres. Dugen har to vinduer og en indgang, hvilket gør, at man også kan sidde med åbne vinduer og dør, hvis vejret er til det.

Igloen er lavet af miljøvenligt PVC og polyester, som er nemt at rengøre og vedligeholde. PVC-dugen er 0,18 mm tyk og vejer kun 227 gram pr. kvadratmeter.

Med din nye Garden Igloo får du en flot, lækker, rummelig og mobil udestue, der er 2,2 meter høj, 3,6 meter i diameter med en total overflade på 10 m2, og som kun vejer ca. 26 kg samlet set.

Opstillingen af igloen kommer til at gå som smurt, lige så snart man ved alt om den, og hvor man skal starte. Det smarte er, at der ikke er særlig meget at sætte sig ind i på forhånd og at samlingen af ens Garden Igloo er meget standardiseret.

Dette sikrer, at du kan sætte din iglo meget hurtigt op med hjælp fra de helt små – uden der vil være fare for skader eller andre ulykker.

Hvilke egenskaber får man så med, når man køber en Garden Igloo?

Opsummeret får man i sin Garden Igloo rigtig mange gode ting med i ét køb. Så for at gøre det mere overskueligt, bliver de væsentligste fakta om Garden Igloo remset op nedenfor:

 • Igloen er meget let at samle
 • Montering af igloen foregår uden brug af værktøj
 • Igloen er ekstremt familievenlig – både brug af den, men også samlingen
 • Igloen forlænger udesæsonen
 • Den er resistent mod alt vejr
 • Den kan stå ude over længere tid
 • Den har en transparent dug, som skaber en tæt naturfølelse
 • Til igloen kan en skyggedug tilkøbes
 • Den er let at vedligeholde, da den er lavet af PVC og polyester
 • Igloen vejer ca. 26 kg., når den er samlet
 • Diameteren på igloen er 3,6 meter
 • Højden på igloen er 2,2 meter
 • Den totale overflade på igloen er 10 m2

Med i købet får man:

 • En gennemsigtig dug, hvorpå der er to tagvinduer og en indgang
 • En hvid teltramme, hvorpå dugen skal fastsættes
 • Pløkker, som hjælper til fastgørelsen af igloen og gør at den kan stå ude i hårdt vejr
 • En opstillingsanvisning, som gerne skulle gøre monteringen og opstillingen af igloen meget nem, hurtig og overskuelig
 • Derudover kan der tilkøbes en skyggedug, som derfor også kan være en del af den kasse, man får

Det bedste alternativ til den dyre udestue

Når du står i en situation, hvor du føler, at du mangler et ekstra rum i huset eller et afslapningssted, kan det se ud til at blive en dyr investering. Igloen sikrer, at denne investering ikke bliver nødvendig.

Ikke nok med at Garden Igloo er meget billigere og en hurtigere og nemmere måde at få en ny udestue på, så er den også langt mere bæredygtig. Igloen er lavet af PVC, som er en af de mest anvendte plastmaterialer i verden.

PVC laves af salt og olie og er derfor miljøvenligt. Typisk bruges PVC til langtidsholdbare og genanvendelige byggeprodukter, fordi PVC’en sikrer en længere og mære bæredygtig holdbarhed.

Derudover er sikkerheden også i top, da PVC typisk bruges i produkter som blandt andet drikkevandsrør og medicinsk udstyr, hvor sikkerheden er afgørende.

Garden Igloo er også lavet af polyester, som er meget let at vedligeholde, samt at det er meget slidstærkt. Derudover krøller polyester ikke, og igloen kan derfor holde sin form året rundt. Polyester kan genanvendes, og derudover kræver det heller ikke særlig mange ressourcer at få produceret.

Igloen er derfor meget mere miljøvenlig og bæredygtig i sin produktion, og du støtter derfor op om klimaet, når du køber en Garden Igloo hjem til din have.

Når man skal have bygget en udestue til, kræver det enormt mange ressourcer, og der udledes en masse CO2. Opførelsen af nye bygninger er en stor synder, når det gælder CO2-udledningen i den danske byggeindustri.

For at være en del af miljørigtigheden og den grønnere løsning kan du i stedet for at tilbygge en udestue investere i en Garden Igloo. Igloen skåner miljøet markant i forhold til alternativerne.

Garden Igloo som et billigere alternativ til det dyre orangeri

Fordi den smarte Garden Igloo kan stå året hele året, kan den også benyttes som et orangeri eller som drivhus. Igloen åbner op for muligheden om et anderledes drivhus eller orangeri, som ikke er lavet af glas.

Da igloen er lavet af plast, er den også mere egnet for børnefamilien. Med en Garden Igloo i haven kan børnene derfor stadig spille bold udenfor uden at skulle være bange og bekymrede for at smadre ruderne i igloen.

Et orangeri kan være en dyr fornøjelse at skulle smide penge efter. Ud over de store omkostninger, kan det også være svært at opsætte og finde plads til i haven. Da igloen som sagt kan stå ude hele året, kan man benytte den som orangeri.

Fordi igloen i bund og grund har samme funktion som et orangeri med de gennemsigtige ruder, er der rig mulighed for et anderledes og mere modstandsdygtigt orangeri. Med igloen kan man også spare en del plads i haven i forhold til størrelserne og proportionerne på et orangeri.

Igloen er derfor et smart alternativ til det almindelige orangeri. Med en Garden Igloo sparer du en masse penge, da et orangeri kan være en dyr investering.

Så hvis pengepungen ikke mener, at et orangerie er en god idé, kan en Garden Igloo være den helt perfekte løsning på problemet.

Igloen tilbyder langt hen ad vejen samme funktioner og løsninger som et orangeri, så det perfekte alternativ på det dyre orangeri eller upraktiske drivhus, vil være den yderst funktionsrige og meget smarte Garden Igloo.

Den alternative udestue som kan det hele

Kort og godt er købet af en Garden Igloo lagt godt ud. Man får et udeområde, som giver ly, men samtidig er smart både i både funktion og rummelighed men også i design.

Derfor kan den roligt benyttes til at afholde diverse arrangementer i men også benyttes som et afslapningssted, når man trænger til at gå for sig selv. Den smarte Garden Igloo kan det hele – hele året rundt.

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Liselotte

5/5

Vi er super glade for vores iglo. Især vi nu skal tilbringe sommeren hjemme i Danmark i 2020.

Skriv en anmeldelse
5/5