Hvordan ser psoriasis ud?

Psoriasis guttat
Udgivet 14.05.2021 | Senest redigeret 20.07.2021 | Artiklen indeholder reklamer

Er du i tvivl om, hvorvidt du selv lider af psoriasis smitten, men er usikker på hvordan lidelsen egentlig ser ud?

Det kan være lidt urovækkende at gennemse billeder af psoriasis, og du kan gå hen at miste appetitten. Når det er sagt, er det dog en god idé at gøre sig klogere på, hvordan denne hudsygdom kan vise sig.

Givet at sygdommen kan have så forskellige udseender alt efter typen, og hvor udspredt den er, kan nedenstående billedreferencer være behjælpelige. Det kan eksempelvis give dig en idé om, hvorvidt du bør opsøge en læge eller ej.

#1 Psoriasis i nakken

psoriasis billede i nakken

#2 Psoriasis på ryggen

psoriasis billede på ryggen

#3 Psoriasis på hånden

psoriasis billede hånden

bodylotion mod psoriasis

Bodylotion mod Psoriasis

Man kan ikke helbede Psoriasis med dette produkt, men 9 ud af 10 oplever forbedringer i form af forebyggelse. Brug rabatkoden “abc10f” og få 10% rabat.

10% rabat med "abc10f"
9.5score
Ad
bodycare creme

Bodycare mod Psoriasis

En creme mod skadet og meget tør hud. Tea Tree olien forebygger Psoriasis. Brug rabatkoden “abc10f” og få 10% rabat.

10% rabat med "abc10f"
9.5score
Ad

#4 Psoriasis på benet

psoriasis billede ved låret

Yderligere afbildninger, som du kan have interesse i at se, er af psoriasis i neglene eller af psoriasis i ansigtet. For skønt de mest sædvanlige områder for psoriasis at vise sig på, er i hovedbunden, på albuer og knæ, samt nederst på ryggen, vil psoriasis på disse åbne områder vække speciel opsigt hos dig som får det.

Video: psoriasistyper (engelsk)

Som sagt findes der flere forskellige typer af psoriasis, og som du vil kunne se fra afbildninger, skiller de sig ud fra hinanden ved at have forskelligartet udseende. Hvis du gerne vil vide, hvordan du behandler psoriasis, så læs mere her.

Fagligt godkendt af Lea Christensen

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Skriv en anmeldelse
5/5