klapvogn test 2017

Vi har testet 9 populære klapvogne

Vi har testet 9 populære klapvogne

I bund og grund skal en klapvogn kunne klare én essentiel ting: Hjælpe dig med at få dit barn fra A til B sammen med dig. Men når dét så er sagt, er der masser af kloge valg, du kan foretage dig, for at gøre turen langt nemmere – både for dig selv, din omverden og naturligvis dit barn. Markedet kan være stort og uoverskueligt og have mange forskellige plusser og minusser. Vi har her set på en række klapvogne og fundet både fordele og ulemper, så du kan skyde effektiv genvej til det bedste valg for dig.

Står du midt i valget og købet af din første eller næste klapvogn, så tag et kig med i artiklen her, hvor vi har gjort en del af arbejdet for dig, så du dermed forhåbentligt sparer både tid og penge.

Vi giver dig et overblik over klapvogne fra en række uvildige tests, der har undersøgt forskellige barne- og klapvogne på markedet. De nævnte klapvogne nedenfor kan findes i et større udvalg af butikker landet over.

Baby Jogger City Mini

Baby Jogger City Mini

Handy klapvogn til brug i byen – Fra 2798 kr.

Baby Jogger City Mini har ikke vundet nogen tests, men er lillesøsteren til testvinderen Baby Jogger City Mini GT, og de to ”søstre” minder meget om hinanden

Til butik >

Den mest markante forskel er måske nok hjulene, der på City Mini er mindre end på City Mini GT. Derfor er City Mini bedst egnet til kørsel på hårde overflader, som asfalt og faste stier.

Junior kan sidde let tilbagelænet i det velpolstrede og godt ventilerede sæde. Det allerbedste er måske vægten. Klapvognen vejer kun 7,5 kg, altså hele 1,5 kg mindre end storesøsteren. Baby Jogger City Mini er en sporty klapvogn, der kan foldes sammen til næsten ingenting, hvilket gør den velegnet til bagagerummet, kørsel med offentlig transport og på ferierejser.

Klapvognen har en håndbetjent parkeringsbremse samt en godopbevaringslomme bag på sædet. Hér kan du opbevare sutter såvel som andre pusleting, samt hvad der nu ellers er rart at have inden for rækkevidde på gåturen.

Klapvognen har fuldstændig samme praktiske Quick Fold-system som alle andre Baby Joggere. Det betyder, at med et enkelt træk i håndtaget mellem sæde og ryglæn, kan du kan folde den sammen.

Forhjulsophænget er støddæmpet, og hjulene på 8″ er naturligvis punkterfri, hvilket gør, at du ikke punkterer, selvom du færdes på stier af f.eks. grus. Så der er lagt op til at komme ud i det fri – der er i hvert fald ingen undskyldning for ikke at gøre det.

Klapvognen har en bæreevne på 22,5 kg og kan derudover bære 9 kg i bagagenettet. Junior har også mulighed for en lille lur undervejs på turen, da sædet kan tilbagelænes i en 150° position.

Baby Jogger City Elite Single

Baby Jogger City Elite Single klapvogn

Overskud og fede features – Fra 4498 kr.

Amerikanske Baby Jogger designer og producerer en række sporty klapvogne, som generelt klarer sig rigtig godt i tests. Baby Jogger City Elite Single blev da også testvinder i både Vores Børn samt Foreldre.no i februar 2014.

Til butik >

Fordele ved denne model

 • Ideel til både by og skov
 • Lang liggelængde på 90 cm
 • Store 12″ punkterfrie dæk
 • 360° svingbart og låsbart forhjul med støddæmper
 • Quick Fold-system, der gør det muligt at folde vognen sammen med et enkelt løft
 • Et sæde, der kan lægges helt ned
 • Håndbremse
 • Behagelig 5-punktssele med skulderpuder
 • Varekurv under sædet
 • Justerbart styr

Baby Jogger City Elite Single er en klapvogn, der er gavmildt udstyret med gode funktioner, der gør hverdagen lidt lettere.

Denne Baby Jogger er let at gå med, og den er endnu lettere at klappe sammen på grund af dens Quick Fold-system, der passer godt til sit navn. Den fylder desuden kun lidt, når den er klappet sammen (den kan for eksempel snildt være i bagagerummet på en mindre bil). Ganske apropos kan der også let klikkes en autostol på.

Klapvognen har desuden også støddæmpere. Både støddæmperne, de kraftige hjul samt mange andre funktioner betyder, at der ikke er nogen undskyldning for ikke at tage ud at jogge med en lille passager – og klapvognen er gearet til både byen og i skoven med alle dens forskellige underlag.

Forhjulet kan låses for ekstra komfort på længere gåture, så det ikke svinger rundt hele tiden, men kan altså også låses op, så det kan drejes 360° for ultimativ frihed.

Barnevognens styring og køreegenskaber får topkarakter på både asfalt, fliser, græs, grus og skovstier, og balancen er også i top. City Elite har desuden bremsebetjening på håndtaget, som kan vise sig at blive ganske nyttig, så du ikke skal betjene bremsen med foden.

Der sidder dog kun bremsehåndtag på den ene side af vognen, hvor det i nogle situationer kunne være praktisk med et på begge sider.

Mange fine detaljer

Der er lagt vægt på funktion og komfort. Der er således også gode muligheder for ventilation, så barnet ikke bliver overophedet.

Klapvognen har behagelige puder og liggefunktion, så mens du er ude at motionere eller på vej ud at handle, kan dit barn få sig en god lur. Sædet kan lægges helt, så barnet kan sove godt, og den har desuden et langt liggemål, der også passer til de lidt større børn.

Hjulene er designet til at være punkterfri, og på City Elite-klapvognen er der monteret 12″ hjul, hvilket gør, at klapvognen let glider igennem terrænet. City Elite er en meget populær klapvogn, som jo også kan siges at være et rigtig godt tegn.

Bl.a. har et testpanel på 8 personer i en test tilsammen testet klapvognen i en periode, der svarer til 14 års brug. I denne test blev klapvognen rost for at være både praktisk og komfortabel.

Derforuden foldes Baby Jogger City Elite let sammen ved at trække i et håndtag. Herefter låses den automatisk for nem transport.

I den indbyggede lomme kan du opbevare småting, som er rare at have lige ved hånden, såsom sutter, drikkevarer og handsker. Mens et større bagagenet under klapvognen giver mulighed for opbevaring af pusletaske, overtøj og lignende, og der er også plads til impulsive indkøbsture.

Alt i alt egner City Elite-klapvognen sig godt til transport af junior i mange tilfælde. Og så findes den ovenikøbet i flere farver, så du kan finde den, der passer til din stil.

Af ulemper kan nævnes, at den er er ret bred og fylder en del. Det kan være et problem på smalle fortov og stier, hvor du kan risikere at skulle mødes med andre.

BabyTrold paraplyklapvogn Venus

BabyTrold-Venus-klapvogn

Mødrenes favorit – Fra 799 kr.

BabyTrold Venus var Mødregruppens favorit i Vores Børn i december 2014 og er dermed en testvinder.

Til butik >

Fordele ved denne model

 • En solid letvægtsvogn
 • Høj kvalitet
 • Klassisk design
 • Svingbare forhjul
 • Kaleche med rude

BabyTrold Venus er kåret som ‘Mødregruppens favorit’ i månedsbladet Vores Børn december 2014, og hvis der er nogen, der har forstand på børn og nødvendigheder, så må det være netop dette specialiserede magasin.

BabyTrold Venus er en meget let og praktisk paraplyklapvogn med et robust stel af aluminium og forhjul, der er lette at dreje. De ruller ubesværet og gør vognen nem at komme rundt med.

Af mindre tekniske detaljer kan det siges, at klapvognen er udstyret med kopholder, aftagelig varekurv, justerbar fodstøtte og aftagelig frontbøjle.

Ryglænet er justerbart og praktisk og kan lægges ned. Kalechen på klapvognen er aftagelig og giver god solskygge, og så kan den justeres i længde fra 54 cm og op til 81 cm for de højere børn. Klapvognen har desuden transportlås og håndtag, så du nemt kan transportere den.

Ryggen i denne klapvogn kan føles en smule hård, så den er ikke så egnet til den nyfødte baby eller til de længere ture uden pause.

Med tanke på både junior og dig

Klapvognen har af andre nævneværdige fordele en solid frontbøjle og en god, bred kaleche med en praktisk rude. Dermed kan du stadig holde øje med junior, og junior kan kikke ud og stadig være i ly for solen. Parasollen giver skygge for den stærke middagssol og skåner dermed også junior for de skadelige UV-stråler – og som nævnt kan kalechen nemt justeres alt efter komfort og behov, hvis du lyner lynlåsen op.

Her får du både god komfort, et flot design og holdbar kvalitet (stoffet er også slidstærkt). Skal du tit ud at handle eller klare andre gøremål, er det værd at huske på, at klapvognen også kommer med en stor varekurv til for eksempel pusleting og indkøb.

Bumbleride Indie

Bumbleride-Indie-klapvogn

Smart og miljøvenlig – Fra 5999 kr.

Bumbleride Indie er en af all-time testfavoritterne hos Tænk, Vores Børn og Jyllands Posten – December 2014/Juli 2015.

Til butik >

Fordele ved denne model

 • Bæreevne på over 20 kg – kan derfor anvendes til børn til op til 4 år
 • Meget let klapvogn
 • Bæredygtig produktion
 • Mange farvevalg
 • God i alsidigt terræn

Amerikanske Bumbleride er grundlagt i San Diego i Californien i 2004. Bumblerides klapvogne er gennemtestede og generelt alle designet til langtidsbrug og hverdagens slid og slæb.

Alle Bumblerides klapvogne er nemlig designet med fokus på et aktivt liv med hele familien. Det, der gør Bubleride ekstra attraktiv, er, at der tages ekstra hensyn til miljøet i hele produktionsprocessen. Bumbleride benytter sig nemlig i vidt omfang af genbrugsmaterialer og har også andre kloge tilvalg for at skåne miljøet mest muligt.

14 plastikflasker = 1 klapvogn

Bumblerides klapvogn er bl.a. lavet af genanvendeligt PET (polyethylene terephthalate) – det et polyester som bl.a. anvendes til vandflasker.

Det betyder, at i stedet for at basere materialet på polyester fra ny og syntetiske fibre, genbruges PET/polyester fra sterile vandflasker. Dermed udnyttes flaskens levetid og samtidig gøres en indsats for at genbruge plastik, så det ikke ender i vores have.

Desuden bruges der kemikaliefri bambus – et materiale, der både er komfortabelt at sidde på og er miljømæssigt betænksomt og forsvarligt.

Bambussen gror hurtigt og er helt uden tilsætning af for eksempel kunstgødning eller pesticider. Bambussen er med til at give en blød, holdbar og antibakteriel kvalitet til både sæde og interiøret i vognen – og så er den desuden temperaturregulerende.

I modsætning til typiske bambusfabrikker, der bruger kemikalier, bruger Bumbleride rå græsfibre. Græsfiberen bliver nedbrudt i små nanopartikler, som derefter kan bruges i polyestermaterialet.

Bæredygtighed behøver dog ikke nødvendigvis at være lig med kedeligt. Bumblerides klapvogne fås i mange farvestrålende, moderne farver.

Bumbleride er beviset på, at forældre ikke behøver at gå på kompromis med personlig stil, komfort eller principper.

Med en totalvægt på 9 kg er klapvognen en ægte letvægter. Junior har mulighed for at komme helt ned at ligge, og den er ganske komfortabel og nem at køre med. Bumbleride Indie har desuden store, oppustelige gummihjul, hvilket giver en lettere køreoplevelse og bedre komfort i alle mulige terræner – fra byens fortov til landligt terræn.

Bumbleride Indie kan bære et barn på op til 20,4 kg, den har en siddehøjde på 56 cm og endvidere en skulderbredde på 32 cm. Det giver plads til de lidt større børn, men den er selvfølgelig også egnet til de mindre.

Der er monteret en 5-punkts sele i klapvognen, som sørger for altid at holde junior sikkert på plads. Den store opbevaringskurv i bunden kan rumme pusletaske og indkøb. De bageste hjul kan bremses ved hjælp af en fodbetjent parkeringsbremse. Det er meget praktisk og ses da også på størstedelen af klapvogne, der er på markedet i dag.

Baby Jogger City Mini GT

Baby Jogger City Mini GT klapvogn

Skru farten op på turen – Fra 4749 kr.

Baby Jogger City Mini GT blev kåret som ’bedst i test’ af Tænk i marts 2015.

Til butik >

Fordele ved denne model

 • Store, terrængående hjul, som passer lige godt til vildmarken og storbylivet
 • Justerbart styr
 • Kan lægges helt ned
 • Håndbetjent parkeringsbremse
 • Fylder ingenting, når den er klappet sammen
 • Den høje ryg giver god komfort og det polstrede sæde giver god komfort
 • Har stor solskærm, som er testet til at modstå UV 50+ stråler
 • Luftigt stof på bagsiden giver optimal luftcirkulation

Denne alsidige babyjogger har store hjul og en høj ryg. Den er praktisk og komfortabel og er også rigtig god til terrænkørsel på en mere ujævn overflade, når det ikke er ligetil at finde et jævnt underlag at færdes på – junior sidder stadig trygt.

City Mini GT er topmodellen inden for transportable klapvogne. City Mini GT er en mellemting mellem en ”almindelige” klapvogn og en paraplyklapvogn, uden at der er gået på kompromis med komforten ved den ”almindelige” klapvogn.

Denne model kom på førstepladsen i det danske forbrugerblad Tænks klapvognstest. Der er da også tale om en ret attraktiv og ekstremt kompakt klapvogn, der til trods for lav vægt og gode transportegenskaber stadig også giver god siddekomfort til dit barn.

Hjulene er større end på den mindre City Mini-model, og de er selvfølgelig punkterfri, så du aldrig skal bekymre dig om et fladt dæk midt på turen.

Denne klapvogn egner sig både godt til gåture i byen, men kan også bruges i terræn, der ikke er alt for udfordrende – som f.eks. grusveje eller stisystemer – da hjulophænget er støddæmpet ligesom på City Elite-klapvognen.

Den gode komfort og det kompakte desing gør den ligeledes perfekt, når junior og klapvogn skal med på en aktiv ferie.

Nem anvendelighed i dagligdagen

Sædet kan næsten lægges helt ned, og junior vil nok finde ekstra komfort på de varme dage med den indbyggede mulighed for ventilation ved at åbne i siderne og bagpå.

City Mini GT har en bæreevne på hele 30 kg og en siddehøjde på 60 centimeter. Klapvognen er dog stadig meget let. Den vejer kun 9 kg og har samtidig – som alle andre klapvogne i serien – et Quick Fold-system, der hurtigt og simpelt folder klapvognen helt sammen ved hjælp af et enkelt træk i et håndtag.

Udover indbygget sele og sikkerhedslåse på stellet, så klapvognen ikke folder sig sammen ved et uheld, er Klapvognen også udstyret med en håndbetjent parkeringsbremse.

Under klapvognen er der et rummeligt bagagenet til puslesager, indkøb eller til en større håndtaske. Nettet har en kapacitet på 9 kg.

Thule Urban Glide

Thule Urban Glide klapvogn

Hurtigt gennem landskabet – Fra 3336 kr.

Thule Urban Glide er kåret som bedste løbeklapvogn af Aftenposten.no i september 2015.

Til butik >

Fordele ved denne model

 • Den har en fornuftig pris
 • Den vejer minimalt, men har en høj bæreevne
 • Den har store hjul og er godt affjedret
 • Den giver komfortabel kørestilling på grund af et justerbart håndtag
 • Den er nem og hurtig at klappe sammen
 • Den har strop med sikkerhedsbremse til håndleddet
 • Den er udstyret med både hånd- og fodbremse

Denne klapvogn kan samles og skilles ad utrolig let næsten uden hjælp fra instruktionsbogen. Den er desuden let at slå sammen og folde ud igen – blot et klik på pedalen, et træk i håndtaget, og så er den klar til lange ture i det blå.

Når den skal klappes sammen igen, vrider du håndtaget under fodstøtten, som du derefter klapper op. Hjulene kan også tages af, hvis du stadig er i pladsmangel, så klapvognen fylder endnu mindre, når den er klappet sammen. Sammenklappet holdes den helt enkelt, men effektivt sammen med en gummistrop, så du ved, at der er styr på den.

Klapvognen er lidt større end almindelige klapvogne, hvilket også giver den en egenskab af at være yderst robust og god og nem at køre med.

Den har i tilgift en relativ lav vægt for at opveje den store størrelse. Det er derfor ikke noget, du umiddelbart vil lægge mærke til, med mindre du bor i et sted med smalle fortove.

Den robuste klapvogn tilbyder høj bæreevne til både passager og bagage.

Ingen undskyldning for ikke at trække i løbeskoene

Det bliver mere og mere populært at kombinere løbetræningen med samvær med junior ved hjælp af en løbeklapvogn. Denne Thule Urban Glide er endnu én i udbuddet af klapvogne, der kombinerer disse to ting.

Klapvognen er ekstremt gearet til løb i mange forskellige terræner og kan holde en god fart. Den glider let og ubesværet ud ad landevejen, grusvejen – eller hvor du nu ellers løber dine daglige ture.

Med sine brede dæk egner den sig nemlig ikke kun til plane overflader, men også til ujævne underlag. Den kan med lethed bruges på grusveje uden at ryste og ruske junior og gøre ham eller hende helt rundtosset efter en god løbetur.

Forhjulet kan svinge, så du kan bruge den til mere ”almindelig”’ klapvognsbrug, og så kan hjulet låses fast, når du skal ud at løbe en længere tur. Derudover er Thule Urban Glide udstyret med store letløbende hjul. Det er også med til at gøre, at den klarer sig rigtig godt på alle typer af underlag. Den gode affjedring giver god komfort for både barn og forælder/løber.

Et justerbart håndtag giver dig en god kørestilling, lige meget om du er høj eller lav.

Bag på vognen sidder der en bremse, som du let kan aktivere med foden, når du stopper midt på en bakke. Desværre føles selve parkeringsbremsen ret svag og giver ikke stærkt nok hold, så lad være med at satse alt på den.

En anden ulempe ved klapvognen er, at den ikke kan lukkes foran. Den er åben foran, så junior ikke kan skærmes mod den kolde luft, når du løber. Der kan dog tilkøbes en ekstra skærm til forenden.

Til trods for disse minusser er løbevognen stadig et af de mere brugbare valg til den aktive far eller mor.

En klapvogn til mange formål

Thule Urban Glide er en all round kombi-/klap-/løbevogn med et godt og veludtænkt letvægtsdesign, der gør den perfekt egnet til transport i både høj fart og i slentreniveau.

Blandt de bedste funktioner kan tælles:

 • Den énhåndsbetjente foldefunktionen til transport og opbevaring
 • Det drejelige forhjul, der sikrer fin bevægelighed og frihed
 • Håndtaget, som er ergonomisk og tilbyder indstillingsmuligheder til alle – høje som lave forældre
 • Affjedringen bagpå, der sikrer en yderst behagelig tur for både junior og løber, og som ikke ryster junior helt ud af den (eller helt ud af klapvognen!)
 • At klapvognen næsten ingenting fylder, når den er klappet sammen, så den nemt kan være i bagagerummet på bilen
 • At du kan tilkøbe en lift, så hvis du lige har født, kan du anvende den næsten lige fra fødslen, altså når du er klar til at angribe vejene igen med løbeskoene spændt på
 • Justeringsmuligheder i ryglænet

Thule Urban Glide kendetegner sig ved, at den usandsynligt nemt og hurtigt kan klappes sammen. Den indbyggede sikkerhedsbremse, hvor en rem tages rundt om håndleddet, sørger for, at sikkerheden er i top.

Ryglænet kan desuden lægges helt ned, så junior nemt kan tage sig en lille lur under turen, hvilket langt fra er en standardindstilling eller mulighed på alle modeller, så det er godt at have in mente.

Urban Glide fra Thule er desuden udstyret med både fod- og håndbremse, så det er let at stoppe hurtigt op.

Med den praktiske vægt på under 10 kilo er den – på trods af den mere upraktiske størrelse – ganske nem at transportere og føles heller ikke videre belastende at have med sig under løbeturen.

Desuden kan du nyde godt af små detaljer, som en stor rude til junior og ekstra lommer til dig m.m.

God fornøjelse på dine fremtidige ture

Vi håber, at du er blevet en smule klogere på klapvogne, og hvad du skal kigge efter – god jagt på din perfekte klapvogn.

Her på falderebet følger også lige en sikkerhedspåmindelse og -opsummering. Nu til dags er klapvogne yderst sikre og selvfølgelig testet fra top til tå og igen og igen. Men der følger også et par forholdsregler med, som er med til at gøre turen så sikker og behagelig som mulig.

 • Lad aldrig dit barn uden opsyn.
 • Sørg for, at alle låse virker, inden du begiver dig på tur.
 • Hæng ikke ting på klapvognen. Uligevægt kan påvirke stabiliteten af klapvognen.
 • Hold børn på sikker afstand, når du klapper klapvognen sammen.
 • Sæt ikke flere børn i klapvognen samtidig, medmindre klapvognen er bygget til det.
 • Lad ikke børn at stå op i klapvognen eller på fodstøtten.
 • Læg/stil ikke ting på kalechen, da det kan gøre klapvognen ustabil.
 • Kør ikke med klapvognen på trapper.
 • Lås alle bremser, når du parkerer klapvognen.
 • Brug altid selen, også selvom junior endnu ikke selv kan stige ud.
 • Sørg for, at klapvognen er helt slået op, og at alle låsene er låst, inden du sætter junior i klapvognen.
 • Følg anbefalingerne omkring alder og vægt.
 • Overbelast ikke varekurven.
 • Hold altid fast i klapvognen, når dit barn sidder i den. Klapvognen kan tippe forover, så dit barn kommer til skade.
 • Tjek, og vedligehold jævnligt klapvognen for at undgå risiko for skader.

Testkilder

Til artiklen har vi indsamlet en række tests foretaget i Skandinavien. Vi har set på både de mere videnskabelige tests foretaget af Tænk, men også forældres meninger og tests hos eksempelvis Foreldre.no og Vores Børn. Herunder får du indblik i testresultaterne bagved.

Vores Børn (8. december 2014)

Test af 6 paraplyklapvogne – Kilde.

Vores Børns testpanel, bestående af en mødregruppe, har kigget nærmere på i alt 6 paraplyklapvogne af forskellige mærker. Det var især kriterierne pris, manøvrering og komfort, der blev lagt vægt på.

I Vores Børns test endte BabyTrold Venus-klapvognen på førstepladsen med karakteren 6/6, men også barnevogne, der ikke er nævnt her i artiklen, som Chicco Liteway og Hauck Lima er med i feltet med en karakter på 5/6.

Foreldre.no (10. februar 2014)

Test af 19 klapvogne – Kilde

Det norske forbrugermagasin Foreldre.no foretog en stor test af klapvogne, hvor i alt 500 forældre deltog.

Testen er foretaget af et testpanel bestående af forældre fra Foreldre og Barns mere end 700 medlemmer. Testen krævede, at der var mindst 5 brugere af hver klapvogn for at den kunne indgå i bedømmelsen.

Alle brugerne besvarede et spørgeskema med over 20 spørgsmål, for at man kunne afdække deres oplevelse af klapvognens egenskaber, bl.a.:

 • Køreegenskaber
 • Sammenklapning
 • Manøvrering og balance
 • Komfort
 • Slitage
 • Rengøring
 • Bremsekvalitet

Vinderen af testen endte med at blive Baby Jogger City Elite, som fik en score på i alt 5,5 point af et testpanel, som repræsenterede mere end 14 års brug tilsammen.

Forbrugerrådet Tænk (16. marts 2015)

Test af 20 klapvogne – Kilde

Forbrugerrådet Tænk testede 20 klapvogne i marts 2015. De testede små, lette klapvogne samt større klapvogne. I alt 6 forældre og 3 eksperter deltog i testen.

Klapvognene blev bedømt ud fra følgende kriterier:

 • Brugertest – 70 %
 • Sikkerhed – 10 %
 • Mærkning – 10 %
 • Brugervejledning – 10 %

Baby Jogger City Mini GT og Emmaljunga Nitro City – som ikke er nævnt her – blev bedst i test, mens Emmaljunga City Cross, Brio Spin, Baby Care Living – som heller ikke er nævnt i denne artikel – og Bumbleride Indie fulgte lige efter. De klarer sig alle godt på både sikkerhed og holdbarhed samt kørsel, komfort og manøvrering.

Hele testen kan læses af betalende medlemmer hos Tænk.

Jyllands Posten (7. juli 2015)

Test af 6 klapvogne – Kilde

Jyllands Posten har ladet en mødregruppe teste 6 forskellige klapvogne for at finde den bedste. Testen er udgivet i samarbejde med Vores Børn, så testen findes også på deres hjemmeside.

I testen er der bl.a. lagt vægt på:

 • Førstehåndsindtryk
 • Egnethed
 • Sikkerhed
 • Prissætning

Baby Jogger City Elite Single klarede sig bedst og fik flotte 6/6 stjerner for en uovertruffen køreoplevelse, godt design og generel høj komfort. Den klarede sig også fint på sikkerhed.

Bumbleride Indie klarede sig også godt og fik 5/6 stjerner. Det er en flot klapvogn i et pænt design, og den rostes især for at være let og manøvredygtig. Den har sele og låsbare hjul, og så kører den stabilt på trods af den lave totalvægt.

Aftenposten.no (15. september 2015)

Aftenposten har taget WiseGuide med på råd og testet 6 forskellige løbeklapvogne på forældre, der er aktive løbere. Der testes bl.a. på:

 • Kvalitet
 • Kapacitet
 • Brugervenlighed

Thule Glide blev testvinderen (4,7/5) blandt forældrene. Det gjorden den pga. dens vægt, stabile hjul, kvaliteten samt fine detaljer såsom justerbart håndtag m.m.

Baby Jogger blev også vurderet højt og kom på andenpladsen i testen med 4,3/5.

En anden producent, North 13.5 Jogger fik også en venlig bemærkning med på vejen og kåredes til ’mest for pengene’, selvom den dog ikke nåede op på mere end 3/5.

Video: Babysam klapvognsguide

klapvogn test 2017

Thorbjørn Petersen

Dok24.dk

5 9
Rating 5,00 / 9
5 9

Om skribenten

Thorbjørn Petersen

Thorbjørn er uddannet fysioterapeut, men har i de seneste år fokuseret mere på sind og krop. Thorbjørn elsker at hjælpe vores mange læsere med at få besvaret nogle af deres spørgsmål via brevkassen.