Neonate BC 5800D babyalarm – anmeldelse og test

En Neonate BC 5800D babyalarm er en driftssikker og smart alarm. Læs alt herunder om de mange forskellige typer af funktioner og bliv klogere på, om det er den rigtige for dig og din baby.

Neonate BC 5800D babyalarm
Udgivet 08.07.2021 | Senest redigeret 24.01.2022 | Artiklen indeholder reklamer

I Neonates sortiment af babyalarmer er Neonate BC-5800D at finde blandt de nyere modeller, der er en videreudvikling af den populære model BC-5500A. På trods af at de to babyalarmer er beslægtede, så adskiller BC 5800D sig meget fra sin forgænger, eftersom den har gennemgået en række forbedringer.

Neonate BC-5800D er blandt andet udstyret med digital kodet frekvens, der sørger for en 100% støjfri transmission af lyd uden risiko for interferens. Den digitalt kodede frekvens leverer desuden fantastisk god lyd, og det er med til at forbedre babyalarmens mikrofons følsomhed.
[toc] Denne form for digital kodet frekvens overgår langt det tidligere anvendte analog signal, som altså er at finde i de lidt ældre babyalarmer fra Neonate, mens den digital kodede frekvens også er at finde i Neonates seneste topmodeller BC-6500D og BC-6900D.

Top 3 bedste babyalarmer i 2022

padwico 850

#1 – Padwico 850 (testvinder)

Padwico 850 babyalarm indstiller sig selv automatisk, og du kan derfor brug babyalarmen uden, at du skal læse en brugsanvisning. Automatisk søgning og spring til ledig kanal. Rækkevidde på 500 m ved frit sigte. Lav udstrålingseffekt (kun 8 % af normal DECT og 40 % af ECO DECT)

Til butik
9.3score
Ad
owlet

#2 – Owlet Cam Babyalarm

Smart teknologi gør at du kan holde dig informeret om babys behov med én enhed og din smartphone. Hør og se dit barn hvor som helst med Owlet Cam babyalarmen. Mange features gemt i denne lille enhed til fire personer kan streame optagelser fra dit Cam samtidigt.

Til butik
9.2score
Ad
philips avent scd 715

#3 – Philips Avent SCD715

SCD715 babyalarm giver dig større fleksibilitet med op til 24 timers overvågning før genopladning og krystalklar lyd. Med temperatursensor, beroligende natlys og vuggeviser kan du give dit barn afslappende omgivelser. Indendørs rækkevidde op til 50 m. Udendørs rækkevidde op til 330 meter

Til butik
9.0score
Ad

Sammenlignet med BC-5500A har BC-5800D også en signifikant forbedret batterilevetid, der er blevet forøget fra 27 timer til hele 80 timer. I Neonate BC-5800D er højttaleren i forældreenheden desuden blevet forbedret markant, så du får den bedst mulige lydkvalitet.

Hvad indeholder pakken?

Når du køber en Neonate 5800D, så vil pakken indeholde følgende:

  • Selve babyalarmen (Baby Unit)
  • Forældreenhed (Parent Unit)
  • To strømadapterer
  • To lynladere samt tilhørende ladestationer
  • Rem til forældreenheden

Det anbefales, at man også køber et monteringssæt til babyalarmen, således at den nemt kan monteres i eksempelvis barnevognen eller på væggen i barneværelset.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at selvom at modellerne BC-5500A og BC-5800D ligner hinanden, så kan du udelukkende anvende den ladestation, der medfulgte din babyalarm til at oplade den med. Du må eksempelvis aldrig anvende ladestationen fra en BC-5800D til at oplade en BC-5500A.

Alarmens egenskaber

Det er ikke for sjov, at Neonate BC-5800D er blandt de mest populære babyalarmer på markedet i dag. Babyalarmen er nemlig i besiddelse af alle de helt basale funktioner, som en babyalarm skal have og mere til.

Modellen BC-5800D tilbyder super god lyd, en fantastisk forbindelse og rækkevidde uden risiko for interferens, alarmering hvis forbindelsen fra babyalarm til forældreenhed mistes, hvis enheden er tæt på at løbe tør for batteri samt hvis temperaturen ved barnet bliver for høj eller for lav.

Med hensyn til de basale ting såsom rækkevidde og batterilevetid er Neonate-5800D også en af de førende babyalarmer på markedet:

  • 800 meters rækkevidde
  • Batterilevetid på 80 timer
  • Maksimal stråling på 20 mW
  • LCD display

Neonate BC-5800D har få mangler i form af, at den ingen talk-back funktion har, samt at den ikke har video, således at du også er i stand til at se dit barn.

Video anmeldelse af Pixizoo

Standby funktion mindsker stråling

Noget af det, som gør Neonate BC-5800D særligt speciel, er dens såkaldte standby funktion, der helt simpelt går ud på, at babyalarmen går på standby, når den ikke opfanger nogen lyde, hvilket betyder, at alarmen sparer strøm, og samtidig mindskes strålingen markant.

anmeldelse af 5800dDen maksimale stråling fra Neonate BC-5800D er i forvejen super lav, idet den maksimalt kan komme op på 20 mW, og når babyalarmen går på standby, er strålingen altså endnu lavere. At standby funktionen samtidig bevirker, at babyalarmen altså også sparer strøm, betyder også, at du som forældrerikke skal rende og lade babyalarmen op konstant.

Du skal ikke være bange for, at babyalarmen ikke opfanger lyde, mens den er på standby. At babyalarmen er på standby betyder helt simpelt, at alarmen ikke transmitterer, når der ikke er nogen lyd at transmittere, men ligeså snart din baby giver lyd fra sig, så vil babyalarmen igen sende lyd til forældreenheden.

Derudover kan du indstille på babyalarmens følsomhed, hvilket betyder, at du kan indstille babyalarmen, så den opfanger selv de mindste små pludre lyde, eller du kan indstille den, så du eksempelvis kun kan høre, hvis barnet græder.

Testvinder og favorit

Neonate BC-5800D har formået at klare sig formidabelt i diverse tests, men også at vinde indpas i de danske hjem, hvorfor denne model også har utroligt mange positive brugeranmeldelser.

BC-5800D har blandt andet vundet titlen som bedst i test hos Søndagsavisen, fordi babyalarmen blev vurderet til at have den bedste rækkevidde og dækning. Hos brugerne vinder modellen særligt point på grund af dens pålidelighed og krystalklare lyd uden nogen støj overhovedet.

Derudover er mange brugere begejstrede for standby funktionen, der altså både sparer strøm og samtidig mindsker strålingen. På et punkt mener nogle brugere dog, at Neonate BC-5800D ikke helt lever op til deres forventning, og det er babyalarmens udseende.

I nogle brugeranmeldelser kan man nemlig læse, at babyalarmen på alle de tekniske punkter er helt perfekt, men at alarmen rent udseendemæssigt kan se lidt billig ud på grund af det plast materiale, som alarmen er fremstillet af. Hvis du gerne vil have koblet flere enheder til, så er Neonate BC-5800D ikke det rigtige valg for dig, for det er nemlig ikke muligt at koble babyalarmen til eksterne enheder.

Fagligt godkendt af Lea Christensen

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Find mere information her

Skriv en anmeldelse
5/5