Padwico babyalarm – Find priser og tilbud

Overvejer du en Padwico babyalarm, kan du her finde gode priser og tilbud på de forskellige alarmer. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den rette alarm for dig til en billig pris.

padwico babyalarm
Udgivet 11.10.15 reklame

Det svenske mærke Padwico ligger på listen over de førende producenter af babyalarmer, der producerer alarmer, som er i besiddelse af en lavere stråling end den gennemsnitlige babyalarm.

Padwico babyalarmer er populære

Er du i tvivl om, hvilken type babyalarm, der passer lige præcis til dit behov, så er Padwicos babyalarmer måske noget for dig. Fælles for alle babyalarmer fra Padwico er, at de har en god rækkevidde på mellem 500 og 800 meter, alt efter hvilken model, der er tale om, og så har alle babyalarmerne en lav stråling.

Find bedste pris

Hos Padwico finder du et bredt sortiment af forskellige babyalarmer:

  • Padwico 850, der er en af producentens seneste og hidtil bedste babyalarmer, som desuden er den første EU godkendte 100% digitale babyalarm. Denne model ligner udseendemæssigt en iPhone, og alarmen er da også udstyret med avanceret teknologi.
  • Padwico 835, der også er en 100% digital babyalarm, men som er langt mindre moderne i sit udseende – denne model minder mere om de klassiske babyalarmer rent designmæssigt. Padwico 835 er en opdateret version af Padwico 830.
  • Padwico 830, er den ældre version af 835 og rent udseendemæssigt er det kun farven, som er anderledes; hvor 830 er sort, og 835 er hvid.
  • Padwico 938, der er en lille og praktisk babyalarm, som er digitalkodet, og som er i besiddelse af en ekstremt god lydkvalitet.
  • Padwico 926, en tynd og lille babyalarm i et klassisk design.
  • Padwico 903, er en lidt ældre model, som kun har en rækkevidde på 250 meter. Hvis du leder efter en helt simpel babyalarm, så er 903-modellen lige noget for dig.

Lidt om Padwico alarmerne

Babyalarmerne fra Padwico har en stråling på helt ned under 10 mW, hvilket er super lavt sammenlignet med andre populære babyalarmer på markedet, som bygger på DECT-teknologi, der har en pulserende stråling på helt op mod 500 mW.

Selvom Padwicos babyalarmer er i besiddelse af en lav stråling, så betyder det ikke, at de har en kort rækkevidde eller dårlig forbindelse. Faktisk så har de fleste babyalarmer fra Padwico en rækkevidde på helt op til 800 meter i fri luftlinje.

Babyalarmer fra Padwico er kendt for at være utroligt brugervenlige samt for at være meget pålidelige, og Padwico er anerkendt for at have et godt udvalg af babyalarmer i høj kvalitet samt for at have skabt den første EU godkendte babyalarm.

Padwico har flere gange vundet bedst i test i Sverige, og i en test foretaget af Tænk tilbage i 2012 fik to af modellerne fra Padwico tildelt henholdsvis en fjerde og en femte plads.

doc24.dk

Artikel godkendt af

Ph.d. Karolinska Institute

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skribenten

Thorbjørn Petersen

Thorbjørn bidrager med viden, og tjekker den faglige kvalitet af alle oplysninger om kroppen, bevægeapparatet og fysiske lidelser i knogler og led. Thorbjørn er uddannet fysioterapeut fra Karolinska Instituttet i Stockholm i Sverige.

Find mere information her