Padwico babyalarm – Find priser og tilbud

Overvejer du en Padwico babyalarm, kan du her finde gode priser og tilbud på de forskellige alarmer. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den rette alarm for dig til en billig pris.

padwico babyalarm
Udgivet 09.07.2021 | Senest redigeret 20.07.2021 | Artiklen indeholder reklamer

Det svenske mærke Padwico ligger på listen over de førende producenter af babyalarmer, der producerer alarmer, som er i besiddelse af en lavere stråling end den gennemsnitlige babyalarm.

Padwico babyalarmer er populære

Er du i tvivl om, hvilken type babyalarm, der passer lige præcis til dit behov, så er Padwicos babyalarmer måske noget for dig. Fælles for alle babyalarmer fra Padwico er, at de har en god rækkevidde på mellem 500 og 800 meter, alt efter hvilken model, der er tale om, og så har alle babyalarmerne en lav stråling.

Top 3 bedste babyalarmer i 2021

padwico 850

#1 – Padwico 850 (testvinder)

Padwico 850 babyalarm indstiller sig selv automatisk, og du kan derfor brug babyalarmen uden, at du skal læse en brugsanvisning. Automatisk søgning og spring til ledig kanal. Rækkevidde på 500 m ved frit sigte. Lav udstrålingseffekt (kun 8 % af normal DECT og 40 % af ECO DECT)

Til butik
9.3score
Ad
owlet

#2 – Owlet Cam Babyalarm

Smart teknologi gør at du kan holde dig informeret om babys behov med én enhed og din smartphone. Hør og se dit barn hvor som helst med Owlet Cam babyalarmen. Mange features gemt i denne lille enhed til fire personer kan streame optagelser fra dit Cam samtidigt.

Til butik
9.2score
Ad
philips avent scd 715

#3 – Philips Avent SCD715

SCD715 babyalarm giver dig større fleksibilitet med op til 24 timers overvågning før genopladning og krystalklar lyd. Med temperatursensor, beroligende natlys og vuggeviser kan du give dit barn afslappende omgivelser. Indendørs rækkevidde op til 50 m. Udendørs rækkevidde op til 330 meter

Til butik
9.0score
Ad

Hos Padwico finder du et bredt sortiment af forskellige babyalarmer:

  • Padwico 850, der er en af producentens seneste og hidtil bedste babyalarmer, som desuden er den første EU godkendte 100% digitale babyalarm. Denne model ligner udseendemæssigt en iPhone, og alarmen er da også udstyret med avanceret teknologi.
  • Padwico 835, der også er en 100% digital babyalarm, men som er langt mindre moderne i sit udseende – denne model minder mere om de klassiske babyalarmer rent designmæssigt. Padwico 835 er en opdateret version af Padwico 830.
  • Padwico 830, er den ældre version af 835 og rent udseendemæssigt er det kun farven, som er anderledes; hvor 830 er sort, og 835 er hvid.
  • Padwico 938, der er en lille og praktisk babyalarm, som er digitalkodet, og som er i besiddelse af en ekstremt god lydkvalitet.
  • Padwico 926, en tynd og lille babyalarm i et klassisk design.
  • Padwico 903, er en lidt ældre model, som kun har en rækkevidde på 250 meter. Hvis du leder efter en helt simpel babyalarm, så er 903-modellen lige noget for dig.

Lidt om Padwico alarmerne

Babyalarmerne fra Padwico har en stråling på helt ned under 10 mW, hvilket er super lavt sammenlignet med andre populære babyalarmer på markedet, som bygger på DECT-teknologi, der har en pulserende stråling på helt op mod 500 mW.

Selvom Padwicos babyalarmer er i besiddelse af en lav stråling, så betyder det ikke, at de har en kort rækkevidde eller dårlig forbindelse. Faktisk så har de fleste babyalarmer fra Padwico en rækkevidde på helt op til 800 meter i fri luftlinje.

Babyalarmer fra Padwico er kendt for at være utroligt brugervenlige samt for at være meget pålidelige, og Padwico er anerkendt for at have et godt udvalg af babyalarmer i høj kvalitet samt for at have skabt den første EU godkendte babyalarm.

Padwico har flere gange vundet bedst i test i Sverige, og i en test foretaget af Tænk tilbage i 2012 fik to af modellerne fra Padwico tildelt henholdsvis en fjerde og en femte plads.

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Find mere information her

Skriv en anmeldelse
5/5