31 flotte og praktiske vasketøjskurve

Er du på jagt efter en vasketøjskurv, der både er flot og praktisk så læs mere her. Vi gennemgår hele 31 vaskekurve, og du vil derfor nemt kunne finde den, der passer til dit behov.

vasketoejskurve
Udgivet 09.03.2018|Senest redigeret 01.02.2019

En vasketøjskurv skal opbevare vasketøj, og det vil være dens vigtigste funktion i hjemmet. Når det er sagt, spiller design og udseende for de fleste også en meget stor rolle uanset hvilket indretningsartikel, der drejer sig om.

Vi har fundet 31 flotte og praktiske vasketøjskurve, som du med fordel kan bruge som inspiration eller til dekoration i dit hjem.

Vasketøjskurve i træ eller flet

De følgende vasketøjskurve på vores liste adskiller sig især i materialevalget. Ønsker man sig et mere organisk udtryk, kan kurve i træ eller i flet passe bedst til netop det behov. I følgende afsnit vil vi fremhæve nogle forskellige modeller inden for denne kategori.

House Doctor Effect-vasketøjskurve i flettet søgræs

house doctor effectDoctor House Effect er et sæt vasketøjskurve fra den danske designertrio, Doctor House, der specialiserer sig i innovative indretningsartikler til hjemmet i flotte designs. Effect-vasketøjskurvene kommer således i et flot, stribet mønster i brun og lysebrun, der vil pynte i de fleste hjem.

De to kurve er flettet af søgræs, hvilket giver dem et stilet udseende.

Den store kurv måler 53 centimeter i højde og har en diameter på 45 centimeter. Den lille kurv er 42 centimeter høj med en diameter på 31 centimeter. De har begge et aftageligt låg.

Størrelsesforskellen mellem de to kurve betyder, at de kan anvendes til separate tekstiler eller farver. På den måde blander man ikke tøj, der ikke skal vaskes sammen.

Man kan også vælge at placere kurvene i to forskellige rum, og de kan let transporteres rundt med deres bærehåndtag.

 

Bestil med hurtig levering

Vasketøjskurv fra Dixie af vandhyacint 

dixie kurvDet svenske interiørmærke Dixie laver indretningsartikler i et udtryksfuldt og holdbart design, og med tanke på bæredygtighed. Disse vasketøjskurve afbalancerer et flot og simpelt udseende med funktionalitet.

Kurvene fås i sæt med en lille og en stor. De er begge lavet af flettet vandhyacint, som har en særegen struktur og giver kurvene et rustikt look. De er desuden meget enkle, da de består af de flettede kurve samt en hvid stofpose inden i, der let kan tages ud og vaskes sammen med vasketøjet. Derudover har kurvene begge et låg på toppen og håndtag i siderne.

Den store kurv er 60 centimeter høj med en diameter på 42 centimeter, mens den lille kurv ikke er særlig meget mindre med en højde på 52 centimeter og en diameter på 36 centimeter.

 

Bestil med hurtig levering

Håndflettede rattankurve fra Hübsch

Hübsch store kurve i Rattan 1Det danske designfirma Hübsch holder den nordiske stil med de rustikke kurve i det slidstærke rattan.

Rattan er et naturmateriale, der består af bøjelige stængler fra forskellige palmearter i Sydøstasien og de flettede kurve får derfor et groft udseende samtidig med en lethed, der gør dem utroligt stilede og oplagte til opbevaring af vasketøj, tæpper eller andet.

Kurvene købes separat og findes i stor og lille størrelse.

Den store kurv kan rumme helt op til 144 L vasketøj og har en størrelse på 51cm i højden og 60 cm i diameter, mens den lille kurv måler 41cm i højden, har en diameter på 45cm og kan rumme 65L.

 

Bestil med hurtig levering

Flettede papirkurve med bæredygtig omtanke fra OOhh

oohh_vasketoejskurvFra Vietnam fremstilles denne fine kurv fra OOhh, lavet af bæredygtigt genbrugspapir, der tvindes til tykke tråde og flettes.

Den flotte fletstruktur træder tydeligt frem og skaber en formstærk og dekorativ kurv, der fås både i naturfarve eller som mørk kurv i bejdset sort.

Kurven kan bruges til mange former for opbevaring i boligen og er stor og rummelig.

Med et mål på 60cm i højde og 40cm i diameter kan den rumme op til 75L vasketøj.

OOhh har i samme serie lavet fletbakker og mindre kurvevarianter, så du kan matche din vasketøjskurv med opbevaringskurve til fx håndklæder eller andet på badeværelset.

 

Bestil med hurtig levering

Sjov vasketøjskurv med mønster fra Ferm Living

vaskepose-ferm livingFerm Living har igen skabt en anderledes og spændende vasketøjskurv

Spear-kurven har et flot grafisk design, der bringer farve og liv ind i badeværelset eller andre steder i boligen, og da den er udstyret med dekorative læderhåndtag, kan den nemt transporteres rundt.

Farvespektret blander bl.a. rosa, mint, blå og karry og skaber en spændende kontrast til den nordiske minimalisme, der længe har været populær.

Kurven er lavet i groft økologisk bomuld og har et indvendigt beskyttelseslag, som gør den slidstærk og modstandsdygtig over for snavset vasketøj – som der er massere af plads til!

Den rummer nemlig 75L med et mål på 60cm i højde og 40cm i diameter.

 

Bestil med hurtig levering

Rummelig kurv i karakteristisk design fra Alibaba

alibaba kurvDenne kurv fra Alibaba er håndflettet af naturmaterialehåndflettet med hvide plaststrips i Senegal. Derfor får man en unik vasketøjskurv med den flotte runde form, der afspejler det afrikanske design.

Der sidder samtidig et låg på toppen, der kan tages af og på med en stor, rund knop.

Vasketøjskurven er forholdsvis stor med sin højde på 70-75 centimeter og en bredde på 50-65 centimeter. Hver kurv er unik i størrelsen og fås i forskellige farvenuancer alt efter, hvad der passer bedst ind i hjemmet.

Kurven er praktisk med sin store størrelse, der sagtens kan rumme tre fyldte maskinvaske. Bor man i opgang, eller har man brug for at transportere kurven hen til en vaskemaskine, kan den let transporteres med de to hanke i siderne.

Bestil med hurtig levering

Flettede Chaka vasketøjskurve fra House Doctor

Housedoctor Vasketøjskurve - ChakaHouse Doctor benytter sig også af naturmaterialer i Chaka-vasketøjskurvene, der er lavet af 99% rattan og 1% bambus.

De flettede kurve er utroligt dekorative og en eksotisk tilføjelse til det moderne badeværelse. Med hanke på siderne er det muligt at transportere dem, og de er udstyrede med et låg, der gør det muligt at skjule vasketøjet nemt og elegant.

Vasketøjskurvene kommer i sæt med en stor og en lille, der måler henholdsvis 64cm i højde med tilhørende diameter på 45cm og 57cm i højde med en diameter på 37cm.

På den måde er der mulighed for at have vasketøjskurve to steder i hjemmet, eller bruge den ene til opbevaring af fx tæpper i stuen.

Bestil med hurtig levering

Håndlavede afrikanske vasketøjskurve

Afrikanske vasketøjskurvDisse vasketøjskurve kommer som et sæt bestående af en stor og en lille kurv. De er håndflettet af naturmateriale i Senegal med sorte plastikstrimler, hvilket giver dem et flot rustikt udseende. Det gør dem samtidig unikke og bidrager til et autentisk udtryk i bade- eller soveværelset.

Den store kurv måler 55 centimeter i højden og har en diameter på 55 centimeter, mens den lille kurv er 40 centimeter høj med en diameter på 40 centimeter. Som sagt er kurvene håndflettede, og størrelsen kan variere en lille smule inden for disse mål.

De to kurve har begge to et fladt låg samt håndtag i siderne. Kurvene forhandles i sæt hos Boxdelux, og deres størrelse betyder at der er rigeligt med opbevaring til hele familien. De har mange brugsmuligheder, og man kan eksempelvis placere den store i soveværelset og den lille på badeværelset.

 

Bestil med hurtig levering

Lillerød-vasketøjskurv i enkelt, flettet design

lille vasketøjskurv i træ farve

Lillerød er en dansk virksomhed, der helt tilbage fra 1890 har designet vasketøjskurv og lignende i flotte, simple mønstre. Denne vasketøjskurv er flettet af lyst asketræ i tynde strimler, hvilket givet det enkle design, der vil pryde ethvert sove- eller badeværelse. Håndværket i naturmaterialet ask giver en moderne vasketøjskurv, der både har funktionalitet og udseende i centrum.

Kurven er minimalistisk i sit udtryk, og består således blot af den flettede kurv og en hvid stofpose indeni. Tager man stofposen ud, kan kurven også anvendes til anden opbevaring af tæpper eller andet.

Anvendes den som vasketøjskurve, kan man, når posen er fyldt, let lukke den ved at trække den snor, der sidder i posens omkreds. Kurven måler 60 centimeter i højden og 45 centimeter i diameteren.

 

Bestil med hurtig levering

Vasketøjskurve i filt, stof, plast eller papir

Med vasketøjskurve er det smag og behag, da de kommer i mange materialer. Passer en flettet kurv i træ ikke ind i hjemmet, er der heldigvis mange alternativer. Vasketøjskurve kommer i mange materialer, hvor filt og stof er en af de mere gængse kategorier. Vi vil i følgende præsentere fem forskellige slags samt inddrage nogle alternative materialer.

Uashmama Vasketøjspose

vasketøjspose i papirEt anderledes valg er Uashmama Vasketøjspose – Natural.

Vasketøjskurven er lavet således, at den kan knappes sammen med de andre farver af vasketøjskurve i serien. Så har du en til mørkt tøj og lyst tøj, eller til hans og hendes tøj.

Du kan også bruge dem til f.eks. tomme dåser, pantflasker og aviser i bryggerset. Der er en lille klap på vasketøjsposen som du kan knappe af og på. På denne kan du med kridt f.eks. skrive “Lyst tøj”, “Mørkt tøj”.

Paper Bags kan vaskes om og om igen og stadig fastholde formen. De vil med tiden blive mere og mere “krøllet” i selve strukturen i materialet, dette er blot en charme ved det lækre materiale.

 

Bestil med hurtig levering

Rå vasketøjspose af papirfibre

papir vasketøjskurvDenne vasketøjspose er fra det italienske mærke Uashmama (udtales ’Wash Mama’), der laver indretningsartikler fra en kombination af italiensk håndværk, innovation og tradition.

Resultatet er her en vasketøjspose, der faktisk er lavet af materialet papirfibre. Dette betyder, at posen har et råt look, der samtidig nemt kan pakkes sammen og gemmes væk, når den ikke er i brug.

Papirfibrene kan godt tåle vask, og med tiden vil den rå overfalde få et slidt look, der giver den patina. Dens fås i forskellige farver, og på siden er der med to nitter monteret en label, som man kan bruge til at skrive på.

Eksempelvis kan man have én Uashmama-pose med ”Hvidt tøj”, en med ”Farvet”, osv., hvilket gør sortering lettere.

Posen er utrolig let og flytbar og måler kun 58 centimeter i højden og 30×25 centimeter for længde og bredde. Der er to håndtag i siden, men man har valgt ikke at give posen et låg.

 

Bestil med hurtig levering

House Doctor vasketøjspose i stof med sjove instruktioner

house doctor kurv bEndnu et bud på en vasketøjskurv fra House Doctor er den enkle og fine pose lavet i bomuld og polyester.

Posen er enkel med sin runde form, der holder strukturen på grund af det grove materiale. På det hvide kanvas er der som en sjov og kreativ idé printet vaskeinstruktioner på, så ingen i hjemmet kan undskylde sig for ikke at hjælpe til med vaskeriet.

Den findes også med print i tern eller striber. Vasketøjsposen kan rumme 60 L vasketøj med en højde på 50 cm og en diameter på 40 cm, og kan nemt transporteres til vaskemaskinen ved hjælp af de monterede hanke i toppen.

 

Bestil med hurtig levering

Venice-vasketøjskurv i plastflet fra Handed By

venice vasketøjskurvVenice-vasketøjskurven fra det hollandske mærke Handed By er lavet af materialet plastflet, og kommer i mange forskellige skønne farver.

Kurven fås i fire forskellige størrelser, og det særdeles slidstærke materiale betyder, at de kan bruges til mange andre formål, såsom opbevaring af legetøj, sengetøj, og meget andet.

Vasketøjskurven er flettet i små tern, der gør den modstandsdygtig over for fugt og vand, og samtidig er den let at holde ren for snavs og skidt.

Kurven har ingen håndtag eller hank, hvilket giver den et minimalistisk look. Der er dog et låg på toppen, så vasketøjet kan opbevares diskret.

Kurven måler 52 centimeter i højden, og har et længde- og bredde-mål på 33×33 centimeter.

 

Bestil med hurtig levering

House Doctor Vadsæk med striber og snorelukning

house doktor vasketøj striberEt alternativ til kurvene er den sort/hvidstribede vadsæk fra Hose Doctor.

Posen har snorelukning med detaljer i skind, og hanken bagpå gør den super praktisk at transportere eller hænge op på badeværelset, hvis man ønsker det.

Designet er super stilet og en anderledes tilføjelse til det kreative hjem, der godt kan lide at skille sig ud.

Med et slidstærkt materiale i kanvas er posen robust og god til opbevaring samtidig med at vasketøjet nemt kan gemmes væk ved at snøre posen sammen i toppen. Posen er 65cm høj, har en diameter på 35cm, og kan opbevare lidt mindre end 62L vasketøj alt efter hvor tæt posen snøres.

 

Bestil med hurtig levering

Hide-vasketøjskurv i stilren filtflet fra Zone

filtkurv-graaDenne vasketøjskurv er fra Zone Denmark, og lever op til standarden for mærkets velkendte boligdesigns.

Således er vasketøjskurven Hide et stilrent bud på en vasketøjskurv, hvor funktionalitet og kvalitet er i højsæde. Kurven er flettet i brede filtremme, hvilket giver et flot mønster med store lysegrå terninger.

Materialevalget i filt gør den blød, og derved også meget nem at pakke sammen og gemme, når den ikke bruges.

Står den fremme vil den dog pynte i hjemmet, og den kan bruges til alle former for opbevaring med det meget minimalistiske design. Den har to store hanke på toppen, der gør den let at transportere, og Zone har valgt ikke at give den et låg.

På forsiden af kurven er der syet et Zone-logo fast. Den måler 55 centimeter i højden og 37 centimeter i både længden og bredden.

 

Bestil med hurtig levering

Slidstærk vasketøjskurv i genbrugt papirfibre fra Cinas

plastik vasketøjskurvDenne vasketøjskurv er fra den danske designvirksomhed Cinas og har et karakteristisk udseende og materialevalg.

Kurven kommer i en flot, mat sort eller mørkegrå farve, der betyder at den kan passe ind i hvilket som helst rum. Den er udformet med en flad bagside og en oval front, så den kan stilles op ad en væg.

Ovenpå sidder der et fladt låg med stropper, så man let kan åbne låget uden at det svinger bag om kurven.

Ud over formen er det særlige ved vasketøjskurven dens materiale, da den er lavet af genbrugt papirfibre. Produktionen har således skånet miljøet, og har samtidig resulteret i et kraftigt og slidstærkt produkt med en pæn mat overflade.

Den store kurv har plads til masser af vasketøj med sin højde på 57 centimeter, længde på 48 centimeter og bredde på 33 centimeter.

 

Bestil med hurtig levering

Original vasketøjskurv fra Reisenthel

Original vasketøjskurv fra ReisenthelDet tyske mærke Reisenthel udmærkes sig ved at designe funktionelle tasker og kurve i flotte, levende farver.

Denne vasketøjskurv ligner ikke umiddelbart en vasketøjskurv i sit nytænkende design, men er ikke desto mindre original, og kan passe ind i hjem, der ikke er bange for at bryde med tidens præference for mere afdæmpede farver.

Vasketøjskurven er således lavet i en række stærke farver, såsom okkergul med en strop i petrol, petrol med strop i okkergul og en farve, der hedder russet (en slags rød).

Materialet er vandafvisende kraftig polyester, hvilket betyder at den sagtens kan stå på badeværelset. Den har en rektangulær form med en fast bund, så den står urokkelig på gulvet.

Den er forholdsvis stor med en højde på 65 centimeter, 45 centimeter bred og 24 centimer i længden (eller dybde).

 

Bestil med hurtig levering

Vasketøjskurve med metal, jern og stål

Hvis vasketøjskurven gerne må skille sig lidt ud i hjemmet, findes der forskellige modeller, der benytter metal eller jern. Disse vasketøjskurve er samtidig mindre følsomme over for vand og fugt, hvilket for nogle er den bedste løsning. I det følgende vil vi præsentere en række vasketøjskurve, der adskiller sig fra stof/træ-modellerne ovenfor.

Kombinerede materialer i et moderne design

herman vasketøjskurvFerm Living har base i København, hvor de udvikler moderne designs og charmerende løsninger til indretning.

Et eksempel på dette er vasketøjskurven Herman, der kombinerer materialerne kanvas og metal for at lave en flot og stabil kurv.

Herman er lavet af en rustik pose i bomuldskanvas, der står på et stativ af metal forbundet med lædersnore.

På den måde forener vasketøjskurven nogle klassiske materialer, og resultatet er et moderne produkt. Ferm Living-logoet er syet på det bløde kanvaslåg, der på elegant vis gemmer vasketøjet væk.

Der er plads til meget vasketøj med en høj på 65 centimeter, en bredde på 50 centimeter samt en længde (eller dybde) på 40 centimeter.

 

Bestil med hurtig levering

Interessant genfortolkning i et solidt design fra House Doctor

house doctor LaundryMærket House Doctor har med sin vasketøjskurv Laundry Goods gentænkt et gammelt design til at passe ind i en moderne kontekst.

Ved at kombinere et industrielt metalstativ på hjul med en vaskepose i bomuldskanvas har House Doctor formået at skabe en vasketøjskurv, der på samme tid er praktisk, sjov og rustik.

Idet metalstativet er på hjul, kan den let transporteres rundt fra værelset til, hvor vaskemaskinen står.

Det rustikke kanvas er slidstærkt, og selve designet indbyder nærmest til at kurven får lidt snavs og slitage.

Det er en sjov og moderne genfortolkning af gamle vaskeriers kurve i et mindre format.

Den er velegnet til det moderne hjem, der går op i detaljen. Derudover er den meget rummelig og en af de største vasketøjskurve på vores liste med målene 70 centimeter i højden og 40×40 i bredde og længde.

Luksuriøs og minimalistisk kurv i rustfrit stål

vip kurv til vasketøjVasketøjskurven 441 fra det danske designvirksomhed Vipp er lavet i et stilrent design, der passer godt ind i hjem med en minimalistisk indretning.

Det stilrene udtryk kommer fra dens solide overflade i rustfrit stål, der har fået hvid pulverlakering og derved skinner flot.

På grund af Vipps minimalistiske stil, hvor farverne holdes i hvid og sort, er 441-kurven velegnet på badeværelset, såvel som i entreen eller i soveværelset.

Der er samtidig kæles for detaljen på den luksuriøse vasketøjskurv, da bunden er byggen til at sikre optimal luftcirkulation. Dette sker gennem de små perforerede huller, som også findes på låget, der er lavet af børstet rustfrit stål. Derudover har kurven en todelt inderpose, som nemt kan tages ud og vaskes, hvis man ønsker det.

Kurven er rund med en diameter på 39 centimeter samt en højde på 69 centimeter, hvilket sikrer, at der er plads til flere maskinvaske på én gang.

 

Bestil med hurtig levering

Minimalistisk design i børstet stål fra Blomus

blomus kurvBlomus er et tysk mærke, der holder funktionalitet op mod nytænkte designs. Deres Spinta vasketøjskurv skiller sig ud blandt øvrige vasketøjskurve i sit smarte udseende i rustfrit stål.

Den passer til alle badeværelser med dens neutrale farvekombinationer såsom lys- og mørkegrå eller sølv og sort.

Formen er lavet i et særdeles minimalistisk design, der med små detaljer skaber en rolig atmosfære.

Dens fod eller holder har en let bue og er lavet af børstet stål. Selve vasketøjskurven er skabt af syntetiske fibre af høj kvalitet, som gør den utrolig slidstærk. Der er ikke noget låg, men den har en indvendig pose, som let kan tages ud og vaskes.

Den er 61 centimeter høj, og måler 47 centimeter i bredden og 28 centimeter i dybden.

 

Bestil med hurtig levering

Minimalistisk og moderne vasketøjskurv fra Blomus

blombusBlomus bruger deres signaturmateriale rustfrit stål i denne stilede vasketøjskurv SPINTA Laundry Bin.

Det minimalistiske design og den afdæmpede farve i taupe gør den velegnet til hjem, der ønsker funktionalitet og en diskret men elegant kurv i badeværelset.

Den er opbygget af slidstærke materialer, der kan holde mange år, med et stativ i rustfrit stål og en pose af syntetiske fibre.

Der er stor plads i kurven, der kan rumme op til 76L vasketøj med en højre på 61cm og en bund, der måler 27,5×45,5cm.

Alligevel er kurven ikke prangende i badeværelset netop på grund af det stilrene design og afdæmpede farvevalg.

 

Bestil med hurtig levering

Praktiske og smarte vasketøjskurve

I nogle hjem er designet lidt mere underordnet, når det handler om en vasketøjskurv. Dette betyder ikke at den gerne må være grim, men derimod at den også vægter funktionen højt. I følgende afsnit vil vi præsentere nogle vasketøjskurve, der har tænkt to gange over forbrugerens behov.

Praktisk vasketøjskurv med håndtag og skulderrem

Hübsch kurvBor du ikke i et hjem med en vaskemaskine, og skal du eksempelvis slæbe vasketøjet op og ned ad mange etager for at få rent tøj, kan det være en god idé med en vasketøjskurv, der passer til dette behov.

En moderne kurv i poleret stål eller et metalstativ på hjul vil være upraktisk, men det vil en transportabel vasketøjskurv fra den danske designvirksomhed Hübsch ikke være.

Modellen er stilren i lysegråt stof og med en sammenklappelig bøjle lavet af bambus. Denne bøjle fungerer herefter som et håndtag, der er nemt at bære rundt med.

Er kurven blevet fyldt eller skal den transporteres langt, kan man desuden påmontere en skulderrem, hvilket gør den særdeles praktisk at bære ned til vaskerummet.

Den måler 55 centimeter i højden, og har et længde- og breddemål på 53×33 centimeter.

 

Bestil med hurtig levering

Enkel og funktionel vasketøjskurv fra Aldo

boxdelux aldoIgen har Aldo skabt en yderst funktionel vasketøjskurv i stof med indbyggede håndtag i begge sider, så den kan transporteres fra badeværelses til vaskemaskinen på ingen tid.

Der er intet låg, men det gør kurven nem at tømme, og når den ikke bruges, kan den klappes sammen og pakkes væk.

Det grå stof er diskret og en tone mørkere indvendigt. Det gør at den passer ind i alle hjem og er oplagt, hvis man ønsker en mere afdæmpet vasketøjskurv i minimalistisk stil, der samtidig er super funktionel.

Der er plads til 75L vasketøj og kurven måler 57,8cm i højden og har en kvadratisk bund på 36,2×36,2cm.

 

Bestil med hurtig levering

Tøjsortering med dobbeltrum

aldo vaskekurvKan du bedst lide at sortere tøjet undervejs, som vasketøjskurven fyldes, og har du det godt med at holde orden i tingene, er denne kurv fra Aldo det rigtig valg til dig.

Kurven har to forskellige rum, så du let kan dele dit vasketøj ind i to grupper efter eksempelvis farve eller stof. Det rektangulære design har et praktisk låg med velcro, som gør det let at holde vasketøjet lidt hengemt.

Ud over tøjsortering med de to rum kan denne vasketøjskurv foldes sammen, så den næsten ikke fylder noget. Der er to håndtag i siderne til transport, og den kommer i et simpelt gråt mønster, der er fremstillet i polyester.

Denne vasketøjskurv passer til dig, der godt kan lide orden og som ikke behøver en vasketøjskurv, der skiller sig ud. Den er praktisk og rummelig med målene 63 centimeter høj, 61 centimeter bred og 30 centimeter dyb.

 

Bestil med hurtig levering

Vasketøjskurv med praktisk åbning

Brabantia stabelDenne vasketøjskurv fra Brabantia er også tiltænkt dig, der kan lide at adskille forskellige vasketøj løbende og som vægter en praktisk løsning tungere end et flot og stilet design.

Vasketøjskurven er først og fremmest funktionel, hvilket blandt andet kommer til udtryk i dens store åbning, som gør den let at fylde og tømme.

Kurven er relativt lille sammenlignet med nogle af de øvrige modeller, da den kun rummer 35 liter vasketøj.

Fordelen er dog her, at man kan købe flere kurve og stable på hinanden, og stadig kunne bruge dem ved hjælp af åbningen. Således egner denne (eller disse) vasketøjskurv(e) sig godt til hele familien.

Designet er enkelt og rektangulært i en sort farve, der også gør den velegnet til anden opbevaring. Der er et velcro-låg på toppen samt to håndtag i hver side. Vasketøjskurven måler 44 centimeter i højden, 32 centimeter i bredden og 37 centimeter i dybden.

 

Bestil med hurtig levering

Disse 31 vasketøjskurve er blot et udpluk af de mange forskellige modeller, der findes på markedet i dag. Hvis du gerne se endnu flere produkter, kan du gå på opdagelse hos shoppingportalen Katoni.dk. Her er der samlet over 100 forskellige vasketøjskurve fra en lang række populære boligbrands.

Video: DIY vasketøjskurve

Du kan også lave dit eget vasketøjskurv (DIY). Det er billigt, og ikke særlig svært. Det kræver dog, at du er lidt fingernem med værktøj og diverse. Vi har samlet en række gode videoer, som viser hvordan du kan komme igang.

https://youtu.be/gu8OWjvfuMg

vasketoejskurve

doc24.dk

4.87 53
Artikel godkendt af

Denne artikel er professionelt godkendt af Lea Christensen (Ph.d. Københans Universitet)

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skribenten

Rikke Eriksen

Rikke er skribent og redaktør på mange af artiklerne her på Doc24.dk. Hendes artikler skrives og redigeres altid i samarbejde med relevant sundhedsfagligt uddannede personer, der har bidraget med den nyeste viden på området. Rikke har en master i journalistik fra Universitet i Oslo.