Vi har fundet de bedste store havetrampoliner

Det er ikke så underligt at udendørs trampoliner er blevet så populære. De giver nemlig uendelig mange timers sjov, til både børn og voksne.

Udgivet 02.06.2021 | Senest redigeret 23.01.2022 | Artiklen indeholder reklamer

Men det er vigtigt at finde den rette trampolin, der passer til haven og ikke mindst dig og dine behov. Der er mange trampoliner at vælge imellem på markedet. Der er mange forskellige udformninger, modeller samt fordele og ulemper.

Vi har derfor her lavet en stor havetrampolin test og hjælper dig med at finde en trampolin der er både holdbar, sikker og robust – og garant for mange timers sjov.

BERG Favorit trampolin – prisvindende og prisvenlig

BERG Favorit trampolin er en god prisvenlig trampolin der er anbefalet af Vores Børn og bedst i test ved Bäst-i-test-se. I Favorit modellen her, får du en trampolin der scorer høje karakterer på ting som sikkerhed, ydeevne og byggekvalitet – og value for money.

Grundet den tunge og solide konstruktion, så er den også velegnet til både større børn og voksne grunden den gode stabilitet. Rammen kommer i en massiv tykkelse der sikrer en robust kvalitet. Helt ligesom affjedringen og hoppedugen er spændstig, der gør det muligt at lave høje hop.

Om BERG Favorit trampolin

De solide svejsninger og galvaniseringen sikrer dig en ramme i skarp kvalitet. For udover en solid konstruktion giver det også en længere levetid, specielt ift. billigere trampoliner. Du skal dog stadig være opmærksom på at der kan dannes rust på sig, hvis den står udenfor hele året.

Ift. sikkerhed og holdbarhed kan også den gode kantbeskyttelse nævnes, som fint dækker ramme og fjedre. BERGs kvalitet sikrer dig altså en lang levetid, men du skal være opmærksom på også at vedligeholde trampolinen, det kræver dog ikke mere end at huske at rengøre den.

Denne udendørs trampolin er dermed særdeles sikker, og den kommer også med en selvlukkende indgang, hvilket gør at man ikke glemmer at lukke den. Det er særdeles smart, at man på den måde kan undgå at bruge en lynlås. En lynlås går ofte i stykker, og den selvlukkende indgang, giver således sikkerhedsnettet en længere levetid.

Fordele ved BERG Favorit trampolinen:

 • Fornuftig pris i forhold til kvalitet
 • Højt niveau af sikkerhed med et godt sikkerhedsnet
 • Flot design
 • Høj springkraft grundet Goldspring Solo-fjedre
 • Trampolinen er således udstyret med en 38 centimeter og 20 mm tyk beskyttelseskant

Bestil hos Abalicaonline.dk

BERG Elite – en eksklusiv havetrampolin i top kvalitet

BERG Elite er en trampolin der kombinerer sikkerhed med en kraftfuld hoppeoplevelse. Den er også lavet i UV-modstandsdygtigt materiale, hvilket gør at den kan stå ude uden at solen skader den. Det der gør BERG Elite til noget ganske særligt, er at den udstyret med TwinSpring Gold fjedre og den geniale Airflow hoppedug.

Det betyder at man får ikke mindre end 50% mere luftmængde. Det giver mindre modstand og højere spring, og det har gjort denne havetrampolin særdeles populær.

Om BERG Elite

Sikkerheden er også i top på BERG Elite. Den selvlukkende indgang sikrer at man ikke behøver at huske at lukke til, som man skal ved en indgang med lynlås.

Derudover har trampolinen kraftigt skum rundt om søjlerne, hvilket sikrer man ikke slår sig voldsomt, skulle man ramme en af søjlerne. Derudover har BERG Elite et meget elegant design, og den lave installationshøjde, gør at den ser elegant ud i haven.

Du kan vælge mellem grøn eller grå beskyttelseskant, og du kan også få BERG Elite i forskellige størrelser, alt efter dine behov. Det gør at man selv kan sammensætte en trampolin der passer i størrelsen til den man ønsker, og derved finde en perfekt udendørs trampolin i Elite modellen.

Denne trampolin er det oplagte valg hvis du har børn der interesserer sig for f.eks. springgymnastik eller meget kraftfulde hop. Hoppedugens Airflow teknologi gør denne trampolin mere kraftfuld, og det giver mulighed for at udvikle sine atletiske færdigheder.

Fordele ved BERG Elite:

 • Ekstra holdbar grundet gode materialer og overflader
 • Velegnet til den professionelle bruger
 • Airflow teknologi sikrer 50% mere luftmængde, hvilket sikrer mindre modstand og højere spring.

Bestil hos Abalicaonline.dk

JumpMaster – kvalitetstrampolin i firkantet form til en god pris

jumpmaster

Med denne Jumpmaster får du en god trampolin til en rigtig god pris, og det er således en god budgettrampolin. Trampolinen er ikke helt i samme klasse som BERG Elite, men den er stadig solidt bygget. Fjedrene i trampolinen er godt afstemt, og det giver mulighed for høje og kraftfulde spring. Kanterne på trampolinen er kraftigt sikret af tykt skum.

Alt i alt giver JumpMaster en god stødabsorption på grund af en godt afstemt ramme samt fjedre. Rammen kommer med en garanti på hele 10 år, så vi anbefaler at du gemmer kvitteringen.

Om JumpMaster

Som sagt er sikkerheden helt i top på JumpMaster. Det betyder også at sikkerhedsnettet er meget fintmasket, hvilket minimerer risikoen for at fingrene bliver fanget i det mens man hopper.

Fordele ved JumpMaster:

 • Solid byggekvalitet og materialevalg
 • Høj sikkerhed, selvlukkende sikkerhedsnet,
 • 10 år ramme garanti

JumpMaster – meget kvalitet til prisen

Selvom JumpMaster kommer til en fornuftig pris, får man masser af kvalitet til prisen. JumpMaster er således en budgetmodel, men i forhold til andre trampoliner i samme prisleje skiller den sig ud. JumpMaster vil tiltale familier der ønsker en trampolin til en god pris, der kan holde mange år. Og med en rammegaranti på hele 10 år, må man sige at JumpMaster leverer varen.

Bestil hos Abalicaonline.dk

BERG Talent – lille kvalitetstrampolin til den lille have

Hvis du leder efter en lille trampolin til en mindre have, er BERG Talent måske noget for dig. Det er den billigste model som BERG tilbyder indenfor trampoliner. Men selv om denne trampolin ikke er den største på markedet, er det en fin udendørs trampolin, som har masser af gode egenskaber.

Så selvom det er en mindre trampolin, er der altså stadig masser af springkraft i den, og den egner sig fint som en fin udendørs trampolin til den mindre have.

Video: BERG Talent Trampolin

Om BERG Talent

BERG Talent er på trods af sin mindre størrelse godt sat sammen. Og som på de større BERG-trampoliner, er svejsearbejdet meget gennemført, og denne trampolin kan således modstå vind og vejr i mange år. Derudover har trampolinen også et finmasket sikkerhedsnet der forhindrer at små fingre sidder fast mens børnene hopper.

BERG Talent har også en selvlukkende åbning, hvilket gør den nem både at åbne og lukke. Hoppedugen er UV beskyttet, hvilket sikrer at trampolinen kan stå ude hele sommeren, uden man skal bekymre sig om solens stråler.

Fordele ved BERG Talent:

 • Gennemført byggekvalitet
 • Høj sikkerhed
 • Nem montering med videoinstruktioner
 • Hoppedugen er UV beskyttet

BERG Talent – God lille kvalitets trampolin

Med BERG talent får du en fin lille trampolin, der er som skabt til børnefamilier med en mindre have. Der er ikke gået på kompromis med sikkerheden, og på kanterne er der således en polstring der er 17 mm tyk, og 29 cm bred. På den måde bliver både ramme og fjedre dækkede.

Du skal dog være opmærksom på, at denne trampolin har en max vægt på 50 kg, så det er ikke til de store børn i familien, for de mindre børn er det dog et oplagt valg.

Bestil hos Abalicaonline.dk

BERG Grand Champion – imponerende udendørs trampolin

For folk der stiller mere krævende krav til deres udendørs trampolin, er BERG Grand Champion det rette valg. Her er der på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten, og det har resulterer i en meget gennemført trampolin. Denne trampolin er udstyret med de såkaldte TwinSpring.

Dette er en teknologi der reducerer belastningen på hver enkelt fjeder, og på den måde kan fjedrene holde i mange år, uden at miste springstyrke. BERG Grand Champion kommer også med AirFlow hoppedugen, hvilket lader luften passere på en helt unik måde, hvilket giver et højere spring, og det er noget specielt mindre børn har stor glæde af.

Video: BERG Grand Champon Trampolin

Om BERG Grand Champion

Det der gør BERG Grand Champion helt unik, er dens stærke konstruktion. Trampolinen er udført med ekstra solide svejsninger. Dette sammen med resten af konstruktionen har skabt en meget solid trampolin, og BERG giver ikke mindre end 13 års garanti på rammen. Rammen er naturligvis galvaniseret, hvilket sikrer den mod rust.

BERG Grand Champion har et meget højt niveau af sikkerhed, og fjedre og ramme har en effektiv stødabsorption, hvilket giver en meget behagelig og afbalanceret oplevelse når man hopper. Trampolinen kommer med et fintmasket sikkerhedsnet, med en indgang med velcro, der sikrer den automatisk lukkes når man går ind på trampolinen.

Fordele ved BERG Grand Champion:

 • Fremragende materialer
 • Meget høj byggekvalitet
 • Meget høj sikkerhed
 • Imponerende og nem monteringsvejledning på video
 • Hele 13 års garanti på rammen

BERG Grand Champion – en gennemført havetrampolin

Med BERG Grand Champion får man en meget gennemført havetrampolin. Fjedre og rammer sikrer en unik og afbalanceret hoppe oplevelse, der giver et meget behageligt opspring. Det betyder at børn ned til 20 kilo, kan fornøje sig på trampolinen.

Om man er rutineret på en havetrampolin eller nybegynder, så kan man nemt få glæde af BERG Grand Champion. Kvaliteten er meget gennemført på denne havetrampolin, og det vidner de 13 års garanti på stellet om.

Bestil hos Abalicaonline.dk

JumpMaster 430 – prisfornuftig og stor havetrampolin med sikkerhedsnet

Dette er en stor havetrampolin der har en diameter på imponerende 430 centimeter, og der er bestemt ikke gået på kompromis med sikkerheden, og trampolinen er godt polstret. Den firkantede form kan både små og voksne få stor glæde af, da de skaber lidt ekstra plads og mere komfort, når man hopper rundt på trampolinen.

Om JumpMaster 430

Jumpmaster er en god budgettrampolin, der har en god springkraft. Som på alle BERG havetrampoliner, er rammen og benene lavet af galvaniseret stål, hvilket gør den kan stå ude hele året. Den kommer med et sikkerhedsnet, hvilket gør den mere sikker at hoppe på, især for de mindre størrelser.

Med en bæreevne på helt op til 150 kilo kan JumpMaster 430 bruges af både store og små. Denne havetrampolin passer godt til de rutinerede brugere, der leder efter en havetrampolin, med en fornuftig størrelse.

Video: JumpMaster 430 Trampolin

Fordele ved JumpMaster 430:

 • Hele 92 fjedre gør den ekstra god at hoppe på
 • God kantbeskyttelse
 • Kraftigt sikkerhedsnet medfølger

Bestil hos Abalicaonline.dk

BERG InGround Favorit – en lækker nedgravet trampolin

BERG InGround Favorit er en særdeles elegant havetrampolin. Den bliver nemlig gravet ned i jorden frem for at skulle stå ovenpå, og det er derfor en såkaldt nedgravningstrampolin. Du skal dog være opmærksom at de kræver lidt arbejde, da der skal graves et stort hul i haven, men det bliver det hele værd, når du først får placeret trampolinen.

Det er derfor en god ide, at I overvejer præcis hvor I vil have trampolinen placeret, da den ikke lige er sådan at flytte rundt. Men at det er en nedgravningstrampolin gør at den ser mere elegant ud i haven, og ikke tager så meget plads som en klassisk havetrampolin.

Om BERG InGround Favorit

Det at den kan graves ned gør at den falder den mere naturligt ind i haven end de klassiske havetrampoliner. En anden fordel ved dens lave højde, er at den er meget sikker at betjene. Det gør nemlig at risikoen for faldulykker falder betragteligt, og samtidig er det meget nemmere for de små børn i familien at komme op på trampolinen.

Denne trampolin er også til de voksne familiemedlemmer, da den kan klare op til 100 kg.

Fordele ved BERG FlatGround Champion:

 • Solidt bygget med galvaniseret ramme
 • Kan bruges af personer op til 100 kg og er dermed ganske alsidig
 • Nedgravningstrampolin der er i niveau med havens græsplæne

Bestil hos Abalicaonline.dk

Salta First Class – sikker havetrampolin i fornuftig størrelse

Salta trampolinen er skabt til de lidt mindre eller mellemstore haver. En rigtig fin begyndertrampolin for børnefamilien, men samtidig med plads til mere avancerede hop og større børn også. Den kan nemlig tage op til 150 kg, som det anbefalede.

Om Salta First Class

Salta First Class er en trampolin til haven med masser af kraft, og som en stor fordel, er der et sikkerhedsnet med selvlukkende indgang. Både mindre og større børn kan have glæde af trampolinen. Til prisen får du rigtig meget værdi for pengene – alt i alt får du her meget til ganske få penge, når man ser på den robuste opbygning, kvalitetsmaterialerne og den gode sikkerhed.

Video: Salta Fist Class Trampolin

Fordele ved Salta First Class:

 • Diameter på 305 cm, som giver plads til både store og små
 • God beskyttelse med en kraftig kantsikring
 • Elegant og tidløst design, der passer godt til enhver have
 • Brugervægt op til 150 kg

Dette er en meget gennemført mellem trampolin til haven, der giver en god oplevelse for både store og små. Trampolinen er særdeles prisvenlig, og den kommer blandt andet med kraftige stålklemmer og solide monteringselementer.

Bestil hos Moreland.dk

Sport Supply minitrampolin – specielt god til træning

Sport Supply er en robust lille minitrampolin der kun måler en meter i diameter. Trampolinens beskedne størrelse gør at den kan bruges både ude og inde. Sport Supply er et perfekt redskab til mindre børn, men også dig, som ønsker at bruge den til diverse træningsøvelser.

Således er den perfekt til at træne motorik, styrke og koordination.

Om Sport Supply minitrampolin

Sport Supply minitrampolin er en særdeles velbygget lille trampolin der kommer med 6 fødder og 36 fjedre. Men selvom Sport Supply minitrampolin er perfekt til børn, er den også en god til voksne. Den kan således klare 150 kg så alle i familien kan bruge den, og træne deres motorik.

Dens lille størrelse gør den nem at gemme væk, når den ikke bruges. En anden fordel ved denne trampolin er, at den kun er 20 cm høj, hvilket gør det sikkert for de små at bruge trampolinen udendørs også. Derudover er der naturligvis god afskærmning fra fjedrene, og der er også monteret en kantpude, der beskytter med uheld.

Fordele ved Sport Supply minitrampolin:

 • Træner motorik og koordination
 • Kan bruges af både børn og voksne
 • Kan bruges både ude og inde
 • Nem at opbevare
 • God til træning

Bestil hos Abilicaonline.dk

Mini trampolin til børn – træner dit barns balance og motorik

Denne minitrampolin er skabt til de allermindste. Den er således skabt til børn mellem 1 og 5 år og den måler derfor kun 70 x 70 centimeter. Minitrampolinen kan bruges både inde og ude. Du skal dog være opmærksom på at den ikke er skabt til at stå ude, men skal opbevares tørt, når den ikke bruges. Denne lille trampolin er perfekt til at træne dit barns balance og motorik

Om Mini trampolinen

Før dine børn kaster sig ud i de større havetrampoliner, er det godt for dem at starte med f.eks. denne mini trampolin. På den måde lærer de trampolinen at kende, samtidig med at de træner deres motorik. Trampolinen kommer med et håndtag, og på den måde står børnene sikkert mens de hopper og leger på trampolinen.

Fordele ved Mini trampolin til børn:

 • Kan bruges af børn fra 1 til 5 år.
 • Kommer med håndtag til øget sikkerhed
 • Kan bruges både ude og inde

Mini trampolin til børn – kan bruges både ude og inde

Denne mini trampolin måler kun 70 x 70 centimeter, og det gør den nem at transportere. Den kan således bruges både ude og inde af børn fra 1 til 5 år. Den er naturligvis polstret forsvarligt, så der ikke er nogen skarpe kanter. Med sit håndtag gør den det nemt for børn at hoppe og derved træne deres motorik og balance.

Bestil hos Abilicaonline.dk

BERG Ultim Champion – en utraditionel havetrampolin

Det der gør BERG Ultim Champion (hed før EazyFit) ganske unik, er at den er firkantet, i modsætning til mange af de runde modeller. Den firkantede form, gør denne trampolin helt unik, og gør at man kan øve mere avancerede øvelser.

Om BERG Ultim Champion

Denne udendørs trampolin, fungerer rigtig godt. Det er en relativ stor trampolin da den måler 220 x 330 centimeter, men den har et elegant design og kommer ikke til at virke klodset i haven. Derudover har Ultim Champion meget velafbalancerede fjedre, der gør, at både små og store børn kan benytte denne trampolin.

Dermed er denne BERG Ultim Champion en herlig trampolin, der altså kan bruges af både voksne og børn. Trampolinens Twinspring Gold fjedre gør desuden hoppeoplevelsen helt unik og ekstra behagelig, især for de mindre størrelser.

Den er ligeledes meget robust da den består af en galvaniseret stålramme med rør i en diameter på 50 millimeter og 2 millimeters tykkelse. Havetrampolinen har 4 ben, som alle har fået en sort pulverlakering og fuldender det elegante look.

Fordelene ved BERG Ultim Champion:

 • Et kompakt og lækkert design
 • Trampolinen er både til store og små
 • Trampolinen har kapacitet til 100 kilo
 • UV-beskyttede overflademateriale

Bestil hos Abilicaonline.dk

BERG Ultim Champion InGround – flot firkantet havetrampolin

BERG Ultim Champion InGround (hed tidligere Eazyfit) er en lækker havetrampolin på 330x220cm, hvilket gør der er masser af plads til at hoppe på den og samtidig passer den fint til selv den mindre have.

Om BERG Ultim Champion InGround

Den har en ganske særlig konstruktion, her tænker vi især på toprammen der står på 27cm lave fødder, der betyder den skal graves ned, men kun en smule. Hvilket er nemmere end når man f.eks. skal lave hul til den komplet nedgravede trampolin.

Ultim Champion InGround:

 • Trampolinen kommer i tre forskellige størrelser
 • Galvaniseret ramme
 • Springmåtten er UV- og vejrbestandigt,
 • TwinSpring-Gold fjedre
 • Kan klare op til 120 kg

Bestil hos Abilicaonline.dk

Om BERG Talent 240

Modellen her er trods den mindre størrelse stadig særdeles kraftigt bygget, og dette kombineret med et godt sikkerhedsnet gør den ganske sikker for de små at benytte. Den egner sig til en max brugervægt på 50 kg, hvorfor den er anbefalet til børnefamilier med mindre til mellemstore børn.

Fordele ved BERG Talent 240

 • 42 fjedrer der sikrer en sjov og god hoppeoplevelse for de små
 • Galvaniseret metal ramme, der sikrer den kan klare vind og vejr
 • Tyk kantpolstring på 17 mm
 • Inkl. sikkerhedsnet

Læs mere om: Trampolin til nedgravning

Læs andre anmeldelser 

Vi har samlet 61 anmeldelser til dig fra forskellige hjemmesider.

Fagligt godkendt af Lea Christensen

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Skriv en anmeldelse
5/5