7 forskellige pest repeller til insektbekæmpelse på markedet

Pest-repellere er et must i ethvert hjem, der jævnligt plages af insekter og andre former for skadedyr. Dog kan det være svært at finde ud af, hvilken model du skal vælge. For der findes mange forskellige produktmuligheder.

pest repeller
Udgivet 02.07.2021 | Senest redigeret 29.11.2021 | Artiklen indeholder reklamer

Du er sikkert bekendt med situationen, hvor hjemmet pludselig overtages af et utal af ubudne gæster. Hvad end det kribler, krabler og kravler med sølvfisk, væggelus, myrer, møl eller noget helt femte, kan de fleste blive enige om, at skadedyr er temmelig irriterende.

Står det rigtig galt til, kan det en sjælden gang imellem være nødvendigt at tilkalde hjælp fra professionelle skadedyrsbekæmpere. Men vidste du, at du faktisk også selv kan gøre en del for at holde hjemmet fri fra de små pestilenser?

Pest-repellere er produkter som kan bruges i kampen mod skadedyr. Du behøver ikke at have forstand på skadedyrsbekæmpelse for at kunne få nytte af en pest-repeller, for som oftest er de ganske simple at anvende.

Begrebet dækker både over forskellige former for spray og over en lang række elektroniske apparater, der ved hjælp af for eksempel ultralyd eller blitz er designet til at holde insekter og andre små plager på afstand.

Der findes mange pest-repellere på markedet, og det kan ske, at mulighederne synes en smule uoverskuelige. Alligevel er der ingen grund til fortvivlelse. Vi har afprøvet syv af produkterne, og i denne artikel får du vores bud på vinderen af pest-repeller.

Testvinder

Anbefalet produkt

Vores anbefalede produkt blandt 6 andre modeller på markedet. Find produktet hos Frishop.dk

Se testvinder
9.2score
Ad

Ultralydsskræmmer mod mus og rotter fra specialbutikken.dk

ryomDenne ultralydsskræmmer, der forhandles på specialbutikken.dk, er udviklet særligt til de hjem, der plages af større skadedyr som for eksempel rotter, mus og mårer.

Ultralyd fungerer ved, at der udsendes en frekvens, som ikke kan høres af mennesker, men som gør det ubehageligt og derved uønskeligt for skadedyrene at opholde sig i apparatets nærhed.

Denne model måler 11,5 x 7,9 x 8,5 cm., og den udsender konstant en lyd på mellem 30 og 65 KHz. Skræmmeren bruger 230V, og den har et strømforbrug på omtrent 3 Watt.

Frekvensen skifter automatisk og kontinuerligt, men hvis du vil være helt sikker på, at du opnår den maksimale effekt, bør du udskifte frekvensrytmen ca. en gang om måneden.

Skræmmeren skal placeres enten op ad en væg eller i ét af det valgte rums hjørner, og det er vigtigt, at du peger skræmmeren i den retning, som du ønsker, at dyret skal følge.

Apparatet har en rækkevidde på omkring 50 m2, men hvis du har skadedyr i flere af hjemmets rum, bør du som udgangspunkt montere én skræmmer per værelse. Ultralyd kan nemlig ikke bevæge sig igennem hverken vægge eller rum med mange møbler. Vær dertil opmærksom på, at skræmmeren ikke er vandtæt og på intet tidspunkt bør komme i kontakt med vand.

Har du et mindre hjem, der jævnligt besøges af de større pestilenser, kunne denne skræmmer godt være noget for dig.

Ryom ultralydsskræmmer med alarm, op til 70 m2.

Bestil produktet hos Frishop.dk

Trinol 810 Insektmiddel, 700 ml. på lomax.dk

trinol 810Nogle invasioner klares nemmere end andre, og heldigvis er det ikke alle skadedyrssituationer, som absolut kræver permanent monterede løsningsmodeller.

Er dit skadedyrsproblem et mindre ét af slagsen, kan Trinol 810 insektmidel, der bl.a. forhandles på lomax.dk, tages i brug. Det oliebaserede middel indeholder pyrethrin, permethrin og piperonyltoxyd, og produktet har flere fordele. Det er hygiejnisk, biologisk nedbrydeligt og lugtfrit, og ved korrekt anvendelse efterlader det hverken pletter eller skjolder i dit hjem.

Midlet virker øjeblikkeligt dræbende på de små dyr, det er langtidsvirkende i op til syv uger, og du kan desuden både bruge det til forebyggelse og bekæmpelse af skadedyr.

Produktet er effektivt til bekæmpelse af for eksempel hvepse, kakerlakker, edderkopper og biller, og det er dertil særdeles velegnet i kampen mod katte- og hundelopper i dyrenes omgivelser.

Med Trinol 810 Insektmiddel behøver du selvsagt ikke at bekymre dig om montering, for sprayen kan tages med overalt. Den er perfekt til dem, der sætter pris på at have skadedyrsmidler ved hånden, uanset om de befinder sig hjemme, på en længere udenlandsrejse eller på sommerhustur i det danske.

Bestil Trinol 810 hos Frishop.dk

Pest eProtect 5-i-1 – mod skadedyr og insekter på manillo.dk

pest eprotect 5-1Pest eProtect 5-i-1 forhandles af manillo.dk, og dette fikse apparat virker ved konstant at udsende lavfrekvente elektro-vibrationsbølger. Produktet er effektivt i forbindelse med bekæmpelsen af alle de skadedyr, som du måtte have i hjemmet, heriblandt lopper, rotter, biller, edderkopper, mus og mider.

Hvis du lider af astma og støvallergi, og hvis du vil du sikre dig, at dine børn ikke udvikler det, er det særligt vigtigt altid at holde antallet af husstøvmider nede. Pest eProtect 5-i-1 forstyrrer midernes centrale nervesystem, og derved forhindrer apparatet dem i at spise og formere sig.

Allerede efter omtrent 14 dage med apparatet vil du kunne mærke en betydelig formindskelse af de mide-relaterede allergigener, som du og resten af din familie måtte have i jeres hjem.

Apparatet fylder med sine 12,5 x 7 x 4,2 cm. så godt som ingenting, og det monteres nemt og hurtigt, for alt hvad du skal gøre, er at sætte det i stikkontakten. Pest eProtect 5-i-1 indeholder ingen farlige kemikalier og er hverken skadelig for kæledyr eller mennesker. Du bør dog være opmærksom på, at produktet ikke kan anbefales til hjem, der holder kaniner, hamstere eller andre gnavere som kæledyr.

Bor du i hus med flere etager, vil vi råde dig til at købe en Pest eProtect 5-i-1 til hver enkelt etage. Bor du i lejlighed eller et mindre hus, kan du snildt nøjes med en enkelt enhed, og du kan naturligvis montere den i dét rum, hvor det bedst passer dig.

Det lille apparat er miljøvenligt, og det indeholder LED-indikatorer og natlys, som enten kan tændes eller slukkes manuelt eller indstilles til at tænde automatisk, når der er mørkt i værelset.

Pest eProtect 5-i-1 har rigtig mange fordele, og uanset dit hjems størrelse og omfanget af skadedyrsproblemet, skulle denne model gerne overskueliggøre udryddelsesprocessen.

Bestil Pest eProtect 5-i-1 hos Manillo.dk

Pest-repeller på satana.dk

pest repeller Satana test

Denne pest-repeller sælges på satana.dk. Når den tilsluttes én af dit hjems stikkontakter, vil den med det samme begynde at udsende elektromagnetiske impulser, som påvirker skadedyr og insekters nervebaner og derved forhindrer dem i at formere sig.

Impulserne går igennem hjemmets vægge, så uanset om skadedyrene befinder sig frit fremme, under gulvbrædderne eller i sprækker ved dørkarme og vinduer, vil apparatet sørge for at sende dem på afstand.

Pest-repelleren bruger ingen form for kemikalier, og den er uskadelig for både mennesker og kæledyr. Den kan monteres i enhver stikkontakt, så du bestemmer selv, hvor i hjemmet den skal opsættes.

Produktet er forsynet med et lille nattelys, og skaber mærkbare resultater efter blot én uge. Modellen er ideel til dem, der bor i hjem med store arealer. Selv i en større lejlighed vil det kun være nødvendigt med én pest-repeller, for den har en rækkevidde på op til 200 m2.

Bestil Pest-repeller på Satana.dk

Tanaco Insektbekæmpelse, stort hus på matas.dk

Hvis du for eksempel bor i et hus med flere etager, i en rummelig lejlighed eller på en stor gård, kan skadedyrsbekæmpelse virke ekstra uoverskueligt. Det er ikke altid lige nemt at gennemskue, hvilke skadedyr du har med at gøre, hvor de befinder sig, og hvor de er på vej hen, for skadedyr kan som bekendt stort set opholde sig overalt.

Matas.dk er én af forhandlerne af produkter fra Tanaco Insektbekæmpelse, og denne Pest-Stop elektronisk afskrækker er udviklet specielt til huse og andre hjem med store arealer. Apparatet dækker op til 370 m2, og den frastøder og afskrækker dine skadedyr ved hjælp af ultrasoniske bølger. Skræmmeren er dertil helt ufarlig for både kæledyr og mennesker.

Har du en bolig med et stort areal, kan du overveje produktet fra Tanaco Insektbekæmpelse. Vil du være sikker på at få dækket hele dit hjem, skal du dog huske, at det kan være nødvendigt at montere mere end én skræmmer.

InnovaGoods Middel med LED Lys på wupti.com

innovagoods ultralydInnovaGoods Middel mod insekter og gnavere forhandles blandt andet af wupti.com. Dette apparat måler omtrent 6 x 10 x 3 cm., og det har en dækning på 180 m2. Det betyder, at en enkelt model som regel vil dække behovet i enhver form for hjem, hvor der ikke er mere end én etage.

Apparatet virker ved emission af elektriske bølger, og bølgerne er usynlige og dertil uskadelige både for kæledyr, mennesker og for miljøet. Bølgerne virker frastødende på blandt andet kakerlakker, myrer, edderkopper, mus og en lang række andre skadedyr.

Samtidig gør de blinkende lys på forsiden af produktet, at det altid er ligetil at aflæse strømmængde og lydbølgecyklus. InnovaGoods Middel mod insekter og gnavere er desuden forsynet med et LED-nattelys med tænd-/sluk-knap.

Har du et lidt større hjem, der ofte frekventeres af forskellige former for både små og store skadedyr, vil du måske kunne få glæde af InnovaGoods midlet mod insekter og gnavere.

Bestil InnovaGoods hos Wupti.dk

Og vinderen er…

Der er rigeligt med parametre at forholde sig til, når du går i gang med at bekæmpe skadedyr. Først skal du naturligvis finde ud af, om problemet kræver, at du får hjælp fra professionelle, eller om du selv kan håndtere det.

Dernæst bør du få afklaret, hvilke dyr du har med at gøre. Hvis du gerne vil undgå pludselig at skulle give afkald på bøger, uldsweatre eller andre værdifulde sager, skal du være opmærksom på:

  1. hvor dyrene opholder sig
  2. hvilken skade de gør på hjemmet
  3. beslutte dig for en løsningsmodel

For at gøre denne beslutning nemmere for dig, har vi afprøvet ovenstående syv pest-repellere, og den klare vinder af testen er Ryom fra Frishop.dk

Produktets mange fordele dækker blandt andet over, at det er småt i størrelsen, nemt at montere, miljøvenligt og uskadeligt for både kæledyr og mennesker. Dertil er det særligt godt egnet til familier, der lider af allergi, og det virker effektivt som led i bekæmpelsen af både helt små insekter og af større skadedyr.

Dette smarte og håndterbare apparat klarer sig kort sagt bedst på alle vores testede parametre. Næste gang din bolig begynder at blive lidt for levende, er der ingen grund til hverken afmagt eller panik. Ryom fra Frishop skal med garanti gøre det nemmere for dig at generobre hjemmet.

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Skriv en anmeldelse
5/5