Vi gennemgår rygskraberen Bakblade 2

Bakblade 2 er opgraderingen af bakblade 1 til mænd – Den bliver af mange omtalt som værende verdens bedste barberskraber til ryggen, men er der nu også hold i dette, og hvad er det i det hele taget, der gør lige netop denne skraber ideel til at fjerne hår på ryggen?

rygskraber test
Udgivet 17.05.2021 | Senest redigeret 29.11.2021 | Artiklen indeholder reklamer

Alt dette har vi sat os for at undersøge, og resultatet af vores Bakblade 2 guide får du her.

Først og fremmest må det siges, at Bakblade 2 er noget for sig, og lige så vel som at Bakblade 1.0 var en stor succes, så har versionen 2.0 taget forbrugerne med storm, og begrundelsen er faktisk ganske simpel, det bliver nemlig ikke nemmere at fjerne uønsket hår end med en skraber, der kan nå selv de mest besværlige rækkevidder på din krop.

I en rygskraber test af Bakblade 2 vil du derfor formentlig også hurtigt bemærke, hvor meget tid du egentlig kan spare, når hårfjerningen klarer sig selv.

Hvorfor fjerne hår på ryggen?

Der findes ikke noget entydigt svar på, hvorfor så mange mænd, og i nogle tilfælde kvinder, fjerner uønsket hår på ryggen. I sidste ende må det dog siges at handle om præferencer.

Kan du lide en glat ryg? Og hvad finder en eventuelt kommende partner mest tiltrækkende?

bakblade 2 anmeldelse

Bakblade 2 hos Helsebixen

Længe ventet rygskraber fra BaKblade. Made4men er som de eneste i hele Skandinavien forhandler af Bakblade 2.0 der er verdens bedste rygskraber!

Til butik
9.1score
Ad

Som du kan høre, så handler hårfjerning altså ofte om naturens gang. Mennesket stammer fra aberne, men har over tid vokset sig frem til at blive en mindre behåret udgave af vores forfædre.

Dette har skabt en særdeles udbredt holdning, der bygger på alt eller intet princippet. Dette vil sige, at personer med en smule hår på ryggen ofte er mere tilbøjelige til at fjerne dette, da der ikke findes nogen gylden mellemvej, når det kommer til uønsket hårvækst.

Det er dog langt fra kun en smule uønsket hår, der bliver fjernet blandt danskerne. Mange danskere ser nemlig generelt bare det at have hår på ryggen som en skam.

Læs også: Vi tester 11 forskellige massagepistoler

Der er ikke tale om et decideret tabu men derimod en naturlig del af kroppen, som vi ikke ønsker at omtale i et åbent forum.

Derfor er den nemmeste udvej ofte også at fjerne problemet regelmæssigt, men dette er ofte ikke uden yderligere besværligheder.

En skraber samt en barbermaskine er ofte danskernes foretrukne redskaber, når det kommer til at fjerne hår på ryggen.

Fælles for disse redskaber er dog, at de begge har svært ved at nå hele ryggens omfang.  Dette bliver der dog lavet om på med Bakblade 2, der er storebroren til den succesfulde Bakblade 1.0.

Mere end bare en skraber       

I bund og grund er Bakblade 2 ikke en barbermaskine men derimod en skraber. Der hvor lige netop denne skraber skiller sig ud er dog, at den er lige så nem at bruge som en barbermaskiner, og så skåner den huden under barberingen.

Dette er alt sammen uden at gå på kompromis med skarpheden af bladet, da skraberen er udstyret med beskyttende kanter, så hårfjerningen kommer til at foregå på den mest nænsomme måde.

Selvom der er tale om en skraber, som er designet til effektivt at fjerne hår på ryggen, så betegnes Bakblade 2 som værende en bodyskraber.

Dette vil sige, at skraberen også egner sig særdeles godt til barbering af blandt andet bryst, mave, skuldre, arme og lænd.

Der er derfor også tale om en mere udvidet version af Bakblade 1.0, der egner sig bedst til at fjerne hår på ryggen.

Mulighederne er derfor også mere åbne med denne nyere version af skraberen. Dette gør sig således både gældende, når det kommer til effektiviteten, men i højere grad også når det gælder brugervenligheden.

Brugervenlighed er nøgleordet

Menneskekroppen er designet til at være yderst fleksibel, hvilket er med til at gøre hverdagen nemmere for langt de fleste.

bakblade 2 anmeldelse

Bakblade 2 hos Helsebixen

Længe ventet rygskraber fra BaKblade. Made4men er som de eneste i hele Skandinavien forhandler af Bakblade 2.0 der er verdens bedste rygskraber!

Til butik
9.1score
Ad

Det at vores kroppe er fleksible betyder nemlig, at vi er bedre rustede til blandt andet at kunne nå besværlige højder samt steder.

Kroppen har dog nogle begrænsninger, som gør, at det kan være svært, og faktisk næsten umuligt for nogen, at få hænderne om på ryggen. Det at fjerne hår på ryggen kan derfor hurtigt blive et spørgsmål om, hvor smidig du egentlig er.

Dette har formentlig været en af tankerne bag både Bakblade 1.0 og 2.0, for hele pointen med disse skrabere er, at du skal kunne nå selv de mest afsides og besværlige steder på din krop.

Dette har designerne bag skraberne blandt andet forsøgt at løse ved at udstyre Bakblade 2 med et håndtag, der kan bøjes på midten.

På denne måde er brugerne af skraberne nemlig ikke tvunget til at skulle have hele armen om på ryggen, men kan derimod blot styre denne fra siden.

Når mange hører dette, er den første tanke, som slår dem ofte, at de ikke kan kontrollere skraberen, hvis de mister følelsen af barberbladet mellem deres hænder samt synet af resultatet. Dette er der dog ingen grund til at være bekymret for, alt kræver jo tilvænning.

Hårfjerning med succes

Der kommer ofte mange sanser i spil, når det kommer til barbering, og at fjerne hår på ryggen er ingen undtagelse.

Det kan i sig selv være en smertefuld proces at fjerne hår med den forkerte skraber, men hvad der kan gøre processen endnu mere smerte fuld er, at du ikke kan se, hvordan skraberen arter sig på ryggen.

Når det kommer til barbering af ryggen, svækkes flere af dine sanser herunder høre- og følesansen. Derfor kan det for eksempel hurtigt komme til at føles koldere eller mere smertefuldt at barbere dig, når du føler, at du mangler kontrol over skraberen.

Med en Bakblade 2 får du dog mulighed for at bevare kontrollen og det kølige overblik gennem det meste af barberingen. Vores Bakblade 2 test viser nemlig, at du blot skal stille dig med siden til et spejl for at kunne følge bedre med i processen.

Det praktiske knæk på skraberens håndtag gør det sågar muligt for dig at stå en smule med ryggen til spejlet, uden at du mister skraberen af syne.

Der er altså tale om en skraber, som når det kommer til sanserne er bedst i test. Med en Bakblade 2 er det derfor slut med at fjerne hår på ryggen i blinde, hvilket også er den måde, hvorpå du opnår det bedste resultat.

En praktisk og ubesværet oplevelse

Barbering af ryggen kan ofte være en lang og kedelig proces, der i sidste ende munder ud i et middelmådigt resultat, som du skal bruge hjælp til at rette op på.

Situationen er derfor hverken optimal for dig, din familie eller dine venner, eller hvem der ellers skal agere den hjælpende hånd, når barberingen når ud på et skråplan.

En dårlig barbering kan således også hurtigt skabe dårlig stemning, da selve barberingen i forvejen har været tidskrævende for dig, men nu også tager ekstra tid fra dine nære og kære.

Dette gør sig dog blot gældende for almindelige skrabere og ikke for Bakblade 2. Denne skraber er nemlig designet til, at du kan bruge den med en hånd og samtidig komme rundt på hele ryggen.

Skraberen er længere end en normal skraber, og så er den også bredere, hvilket betyder, at den hurtigere formår at barbere et større omfang af din ryg.

Bakblade 2 er designet til at være den mest effektive måde at barbere store kropsarealer på, og det må siges, at designet lever op til forventningerne. Så hvis du forventer en lille og fleksibel skraber, kan du godt tro om igen.

For denne skraber er kommet for at spare dig tid og kræfter på barberingen af din ryg og hvilken bedre måde at gøre dette på end ved at benytte en skraber, som er designet til både at være bedre på størrelse og kvalitet.

Hårfjerning kan være sjovt

Du har måske prøvet kræfter med flere forskellige former for hårfjerning, som både er tidskrævende og til tider smertefulde.

Det behøver dog ikke at være en pestilens at fjerne hår på ryggen eller andre steder på kroppen. Godt udstyr er nemlig ofte med til at gøre barberingen sjovere, da du er sikret et godt resultat.

Derudover er mere avanceret skrabeudstyr også en sjovere fornøjelse at udforske, da der ikke er tale om barbering, som du kender det.

Med en Bakblade 2 får du altså ikke kun et godt resultat men også en sjov proces med at udforske denne nye og mere avancerede udgave af Bakblade 1.0.

Skraberen hverken ligner eller skraber som en almindelig skraber, hvilket gør, at den i sig selv giver dig en helt ny og spændende oplevelse, de første gange du bruger den.

Når du undersøger skraberen nærmere, vil du desuden opleve, at der er endnu flere fordele, der følger med ved købet af denne opgraderede skraber.

Opnå besparelser med Bakblade 2

Selvom en Bakblade 2 er en smule dyrere end mange almindelige skrabere, så er der faktisk mange penge at hente over tid.

Læs også: Bideskinne test

For med denne skraber kan du blandt andet spare penge på, ikke at skulle udskifte bladet lige så ofte som ved andre skrabere, eller lige så ofte som du skifter engangsskrabere.

Den brede overflade betyder nemlig, at du skal skrabe færre gange med en Bakblade 2, hvilket skåner knivene i skraberen.

Desuden opnår du endnu flere besparelser ved, at en Bakblade 2 ofte er billigere end mange elektriske barbermaskiner uden at gå på kompromis med det færdige resultat.

Du slipper endvidere også for at bruge flere penge på batterier samt opladning af din barbermaskine, da Bakblade 2 hverken er elektronisk eller energikrævende andet end den naturlige energi, du ligger i at fjerne hår på ryggen.

Som du formentlig kan høre, så er Bakblade 2 altså designet til at være en økonomisk god investering. Det er dog vigtigt også at overveje de andre besparelser, du kan opnå ved denne skraber.

Her tænkes der mere specifikt på besparelser i forhold til tid i hverdagen. Bakblade 2 er nemlig en af de hurtigste måder at fjerne uønsket hårvækst på.

Den tid du sparer ved at bruge den tre gange så store skraber, kan du derfor for eksempel bruge med din familie eller med vennerne.

Det lyder måske som en bagatel, men har du nogensinde overvejet, hvor mange minutter du bruger hver eneste uge på at barbere din krop?

bakblade 2 anmeldelse

Bakblade 2 hos Helsebixen

Længe ventet rygskraber fra BaKblade. Made4men er som de eneste i hele Skandinavien forhandler af Bakblade 2.0 der er verdens bedste rygskraber!

Til butik
9.1score
Ad

Ofte bruger vi danskere mere tid på barbering, end vi lige går og tror, den manglende tid i hverdagen skyldes derfor ikke altid hverken arbejde eller tidskrævende hobbyer men derimod vores egen forfængelighed samt lysten til udstråle sit bedste jeg både indvendigt og udvendigt.

Tommel op til Bakblade 2.0

Det at bruge en skraber er blevet en fast del af mange danskeres hverdagsrutiner, og uanset hvor det uønskede hår skal fjernes, så findes der en skraber, som kan komme dig til gavn.

Der er dog væsentlig forskel på diverse skrabere og mærker, og du kan derfor ikke komme udenom, at nogle skrabere bare er bedre end andre, og lige præcis dette er vi nået frem til i vores Bakblade 2 test.

Det har aldrig været nemmere at foretage en fuldkommen barbering af ryggen samt den frontale overkrop end med en Bakblade 2.

Vores rygskraber test viser lige netop derfor også et entydigt resultat, som taler for sig selv. Både beskrivelserne og den praktiske brug af skraberen er i top.

Skraberens multifunktionelle evne betyder desuden, at det ikke kun er din ryg, der kommer til at mærke omsorgen, men derimod alle de større overflader på din krop, som du ønsker skal være glatbarberede og bløde.

Bakblade 2 kommer som kaldet. Vi lever i en tid, hvor glat er moderne og ligesom ved så mange andre skønhedsrutiner, så må mange danskere ved barbering lide for skønheden.

Med en Bakblade 2 kan du dog være helt sikker på, at det er slut med snitsår og glemte behårede pletter. Dette gør sig desuden gældende, uanset om du benytter skraberen i badet eller på tør hud, den kan nemlig klare det hele.

Det anbefales dog, at du benytter den i badet, da dette ofte kan føles behageligere, og som et lille sidetip kan det nævnes, at du på denne måde slipper for at gøre rent efter dig efter endt barbering.

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Find mere information her

Bakblade 2.0 – bakbladeeurope.com

Joackim Andersen

5/5

Jeg er meget tilfreds med min bakblade 2. Jeg har prøvet et par andre stykker på markedet men synes, at denne er nemmest at bruge og tager 99% af alle hår på ryggen væk.

Niels N

4/5

Kan varmt anbefales, hvis man er behrået på ryggen som jeg!

Sebastian

5/5

Bestilte min Bakblade 2 og må indrømme, at den gør jobbet godt. Det tager 5-10 minutter at fjerne alt hår på ryggen, hvis man holder det ved lige en gang om ugen.

Skriv en anmeldelse
5/5