Chokbølgebehandling af impotens

En alternativ behandling af impotens er chokbøgeterapi. Har du overvejet terapiformen, er du sikkert interesseret i at vide, hvordan den fungerer, og om det kommer til at gøre ondt på dig?

Chokbølgebehandling af impotens
Udgivet 25.06.2021 | Senest redigeret 20.07.2021 | Artiklen indeholder reklamer

Den nyste form for behandling af impotens er chokbølgebehandling. Chokbølgebehandling har allerede vist en stor effekt mod bl.a. tennisalbuer, mussearm og skulder- og knæsmerter, og nye undersøgelser viser, at chokbølgebehandling også kan bruges mod impotens.

Lider du af rejsningsproblemer, og ønsker du en alternativ behandlingsform? Mange mænd der er i behandling for impotens med f.eks. Viagrapiller synes, at det er besværligt, at pillen altid skal tages forud for seksuel aktivitet. Det gør, at sexlivet bliver sat i system, og det spontane går af det.

Derudover oplever mange mænd generende bivirkninger med medicinen mod impotens. Derfor søger mange mænd alternative behandlingsformer, hvor chokbølgebehandling er en af de mest populære løsninger, som allerede har givet sexlivet tilbage til mange mænd.

Chokbølgebehandlinger mod impotens

Chokbølgebehandling virker ved, at bølgerne gør det muligt for penis at danne ny blodkar, således at blodgennemstrømningen i penis øges. Bølgerne skal sendes ind gennem mellemkødet og penis, da det er en øget blodtilførsel til disse dele, der gør, at penis er i stand til at erigere ved seksuel stimulation.

Rent teknisk så er chokbølger en energi, der opstår ved, at et elektromagnetisk system indeholder vand i et lukket kammer. Chokbølgerne sendes i form af lydbølger ud gennem et lydhoved og ved at tilføre energi til kroppens væv, bliver kroppen i stand til selv at danne nye blodkar. Chokbølger gør altså kroppen i stand til selv at hele.

Sådan foregår chokbølgebehandlingen af impotens

Allerførst vil behandleren foretage en grundig undersøgelse af penis og mellemkødet for at finde ud af, hvilken slags behandling der er bedst for dig. Herefter vil behandleren lægge en plan for behandlingens forløb, som oftest indebærer tre til seks chokbølgebehandlinger med omkring syv dages mellemrum.

Det gør ikke ondt af få sendt chokbølger op i penis og mellemkødet, men du kan mærke en let stikken eller prikken, som mange patienter beskriver det.

Behandlingen giver ikke bivirkninger, ligesom behandlingen heller ikke er skadelig. Mange mænd kan derfor undgå de bivirkninger, der er ved medicin, samtidig med at de kan få deres potens tilbage uden at skulle medicinere sig selv eller lave en indsprøjtning en times tid inden sex.

Chokbølgebehandlingen kan du bl.a. få hos sexologer og fysioterapeuter. En undersøgelse fra 2011 viste, at 11 ud af 15 mænd fik deres potens tilbage efter at have fået fem chokbølgebehandlinger.

De fleste læger er behjælpelige med at finde professionelle behandlere og kan lave en henvisning til disse.

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Skriv en anmeldelse
5/5