Forkølelsessår i næsen

Det er virkelige ubehageligt for dig at have forkølelsessår i næsen. Heldigvis kan du nemt behandle dem. Læs mere om her, hvordan du hurtigt kan slippe af med sårene.

Forkølelsessår i næsen
Udgivet 18.07.2021 | Senest redigeret 20.07.2021 | Artiklen indeholder ads

Som regel får du forkølelsessår omkring munden, men i sjældne tilfælde kn du også få det i næsen. Du kan behandle det på samme måde som andre forkølelsessår.

Forkølelsessår opstår typisk omkring munden eller på selve læberne. I nogle tilfælde kan du dog være uheldig, at du får forkølelsessår i næsen eller udenpå næsen.

Det er lige så smertefuldt som på læberne, og særligt når forkølelsessårene sidder inde i næsen kan de være svære at behandle. Uden på næsen er de nemme at komme til i forhold til behandlingen, men der har du så ulempen med det grimme sår uden på næsen.

ultra lysin

Ultra Lysin – Dokumenteret effekt

Ultra Lysin fra “Innovative KAL quality” til immunsystemet. Vitamin C, vitamin B6 og zink bidrager til immunsystemets normale funktion. Indeholder også L-Lysin, vitaminer, mineraler, rødalge, beta glucan, olivenblad og urter. 

Til butik
Ad

Behandles på samme måde som andre forkølelsessår

Heldigvis kan du behandle forkølelsessår i næsen på samme måde som dine andre forkølelsessår.

Problemet er, at det kan være svært for dig at sætte et plaster fast eller at smøre creme på. Du kan prøve dig frem og se, hvad der fungerer bedst for dig.

Når du får forkølelsessår med jævne mellemrum, er det altid en god ide, at du sørger for at styrke dit immunforsvar bedst muligt. Det kan være ved at tage multivitaminpiller, leve sundt og dyrke motion. Når du har et sundt immunforsvar, vil du være mindre tilbøjelig til at få forkølelsessår.

Fagligt godkendt af læge (dr.med.)

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Hun interesserer sig for det menneskelige psyke, og hvordan vi kan leve sundere og længere.

Find mere information her

Skriv en anmeldelse
5/5