Forkølelsessår i næsen

Forkølelsessår i næsen

Forkølelsessår i næsen

Som regel får du forkølelsessår omkring munden, men i sjældne tilfælde kn du også få det i næsen. Du kan behandle det på samme måde som andre forkølelsessår.

Forkølelsessår opstår typisk omkring munden eller på selve læberne. I nogle tilfælde kan du dog være uheldig, at du får forkølelsessår i næsen eller udenpå næsen.

Det er lige så smertefuldt som på læberne, og særligt når forkølelsessårene sidder inde i næsen kan de være svære at behandle. Uden på næsen er de nemme at komme til i forhold til behandlingen, men der har du så ulempen med det grimme sår uden på næsen.

Behandles på samme måde som andre forkølelsessår

Heldigvis kan du behandle forkølelsessår i næsen på samme måde som dine andre forkølelsessår.

Problemet er, at det kan være svært for dig at sætte et plaster fast eller at smøre creme på. Du kan prøve dig frem og se, hvad der fungerer bedst for dig.

Når du får forkølelsessår med jævne mellemrum, er det altid en god ide, at du sørger for at styrke dit immunforsvar bedst muligt. Det kan være ved at tage multivitaminpiller, leve sundt og dyrke motion. Når du har et sundt immunforsvar, vil du være mindre tilbøjelig til at få forkølelsessår.

Forkølelsessår i næsen

Thorbjørn Petersen

doc24.dk

Find mere information her

Om skribenten

Thorbjørn Petersen

Thorbjørn er uddannet fysioterapeut, men har i de seneste år fokuseret mere på sind og krop. Thorbjørn elsker at hjælpe vores mange læsere med at få besvaret nogle af deres spørgsmål via brevkassen.