Fedtfrysning København – Bedste klinikker i KBH

Bor du i København, og vil du gerne slippe af med fedtet på en nem måde, er en fedtfrysning en oplagt mulighed. Men hvilken klinik i hovedstaden er den bedste for dig at vælge til indgrebet?

fedtfrysning og cooltech i københavn
Udgivet 14.07.2021 | Senest redigeret 29.09.2021 | Artiklen indeholder reklamer

Hvor kan du få fedtfrysning i København? Hvis du bor i København og gerne vil have en fedtfrysning, men ikke ved, hvilke klinikker der tilbyder det, kan du med fordel læse med i denne artikel.

Vi guider dig gennem de forskellige klinikker i Hovedstaden, som tilbyder fedtfrysninger. Det kan være fedtfrysninger af mave, baller, lår, dobbelthage, elskovshåndtag og meget mere. Klinikkerne tilbyder alle forskellige priser, forskellige slags personale med hver deres baggrunde og erfaringer, og så findes der forskellige maskiner til at udføre fedtfrysning med også.

Du kan også læse alt om fedtfrysning her.

Fedtfrysninger i København – anmeldelser og erfaringer

Under hver klinik kan du læse en anmeldelse samt erfaringer, så du forhåbentlig kan finde den klinik, der bedst opfylder dine behov.

CeriX – (Gratis konsultation)

cerix logo

CeriX klinik

Cerix er en af Danmarks mest populære kliniker indenfor fedtfrysninger. Servicen er god og vigtigst af alt, så er kvaliteten af de udførte behandlinger ekstrem høj.

Læs mere hos Cerix
Ad

Speciallægeklinikken CeriX ligger i hjertet af København. Lokalerne er indrettet i en moderne stil, der gør dem meget indbydende at træde ind i. Klinikken er startet af specialsygeplejersken Rie Jensen og tv-værten Cecilie Hother, og her kan du få alle facetter af ikke-kirurgiske behandlinger, hvoraf fedtfrysning er en af dem.

Alle behandlere på klinikken er læger eller sygeplejersker med special- eller masteruddannede baggrunde. CeriX har desuden den sygeplejerske i Danmark med størst erfaring på fedtfrysningsområdet ansat til at skabe fantastiske resultater.

CeriX giver en gratis og uforpligtende konsultation til førstegangskunder, som nemt kan bookes på klinikkens hjemmeside.

Inviocare

Inviocare ligger ligesom CeriX i hjertet af København, hvilket gør den let at komme til og fra. Inviocare er en speciallægeklinik, som holder sig opdateret med de nyeste teknikker og bedste udstyr på markedet, og så har klinikken et nyt og veluddannet personale.

Klinikken er indrettet med smukke designmøbler, hvilket giver en rolig og rar stemning.

For at få en fedtfrysning kræver det en konsultation inden. Den er gratis, og går ud på at få vurderet dine individuelle ønsker for at finde ud af, hvad der er muligt, og hvor mange behandlinger der skal til for at opfylde ønskerne. Den gratis konsultation kan nemt bookes på Inviocares hjemmeside.

Cool Wave Clinic

Du finder Cool Wave Clinic i Sundhedscentret ved siden af Brøndby Rådhus. I dette sundhedsfaglige miljø har Susanne Marker, som har 30 års erfaring som sygeplejerske, sin smagfuldt indrettede kosmetiske klinik med personlig og engagerende behandling samt høj faglighed og hygiejne i højsædet.

Klinikken er registreret hos Sundhedsstyrelsen og i Styrelsen for Patientsikkerhed, og Susanne er naturligvis certificeret i de behandlinger, der tilbydes.

Klinikken er specialiseret i fedtfrysning og Acoustic Wave Therapy (Shockwave) og anvender CoolTech og Stortz AWT.

Susanne bistås af Nils Andersson. Han er MSc og har derfor adgang til internationale medicinske forskningsresultater. Derved sikres inddragelse af den nyeste faglige viden og individuel tilpasning af behandlingsprotokoller – især i forbindelse med cellulitebehandling

Det betyder bl.a., at Cool Wave Clinic foruden den standardiserede CoolTech fedtfrysning har udviklet en Signaturbehandling, som integrerer fedtfrysning og AWT. Det giver et betydeligt bedre, hurtigere og i særdeleshed mere homogent resultat.

Du kan læse nærmere på klinikkens hjemmeside og booke en gratis konsultation, hvor du vil få rådgivning om dine muligheder og om forudsætninger for og eventuelle bivirkninger ved behandlingerne, så du modtager den rigtige behandling og får det bedste resultat.

DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudklinik, som går meget op i personlig service og at have et veluddannet personale med den rette uddannelse og erfaring.

Klinikken er en af Danmarks største kosmetiske hudklinikker og er en del af en kæde på tre hudklinikker fordelt i Danmark. Klinikken startede i 2005, og på grund af den store kundetilfredshed kommer mange af kunderne fra dengang stadig på klinikken i dag.

Klinikken blev startet af speciallæge i Dermatologi Erik René Obitz, som stadig udfører både konsultationer og behandlinger.

DermoCosmetic tilbyder ligesom de andre ovenstående klinikker en gratis og uforpligtende konsultation for at høre nærmere om fedtfrysning. Konsultationen kan bookes ved at ringe til klinikken.

Magic Laser

Magic Laser ligger centralt på Frederiksberg. Den blev startet af Lona, som er kosmetolog og har arbejdet flere år på kirurgisk afdeling, hvorfra hendes interesse for hud og helingsprocesser stammer. Hun er siden uddannet laserbehandler og har kurser fra bl.a. National Laser Institute i USA.

Som det ser ud lige nu, er Magic Laser den eneste klinik i Danmark, der har CLATUU 360° surround freeze, som er en af de nyeste teknologier på området. Maskine er med en højere afkølingsteknologi, som skulle give hurtigere og mere effektive resultater.

Nygart

Nygart Privathospital har et stort erfarent og professionelt team af sygeplejersker, narkoselæger og kirurger. Det højtuddannede personale skaber tryghed, giver god rådgivning og udfører fantastiske behandlinger.

Nygarts klinik i København har eksisteret siden 1997 og ligger midt i centrum af byen. Du kan booke en gratis og uforpligtende forundersøgelse til en fedtsugning på Nygarts hjemmeside. Til denne konsultation vil behandleren gennemgå fedtfrysningen trin for trin og finde frem til det bedste forløb, som er afhængig af individuelle ønsker og muligheder.

Body Change

Body Change tilbyder ligesom de andre klinikker også fedtfrysninger i København. Lisbeth, som står bag Body Change, har 17 års erfaring i branchen og har mange kurser og uddannelser med i rygsækken. Bl.a. er hun uddannet hudterapeut, klinisk kosmetolog og slankecoach.

Lisbeth tilbyder alternative behandlinger til kirurgi, da hun gennem sit arbejde har set alt for mange eksempler på, hvor galt det kan gå, når man lægger sig under kniven.

Hun lægger selv krop til det udstyr, hun bruger i klinikken og går meget op i, at det er høj kvalitet, testet og det nyeste på markedet.

En forundersøgelse til fedtfrysning i København hos Body Change tager 30 minutter og koster 350,- kr. Her bliver der stillet en diagnose omkring, hvad der skal behandles samt lagt en plan for forløbet.

Differenz

Fedtfrysning i København kan du også få hos Differenz, som ligger centralt på Frederiksberg. Tina er indehaver af klinikken, og hendes mål er at få alle kunder til at se og føle en forskel, efter de er blevet behandlet hos Differenz.

Hver tirsdag tilbyder klinikken 20 % til studerende, og derudover kører klinikken med et smart system, som består af klippekort. Du kan købe et klippekort med fem fedtfrysningsbehandlinger på, og når de er brugt op, er den sjette behandling gratis.

Klinik BodyImage

På Østerbro ligger Klinik BodyImage, som også tilbyder fedtfrysninger i København. Personalet hos BodyImage går op i at give den bedst mulige behandling til det individuelle behov hver enkelt kunde må have.

Det er LipoContrast-modellen, som de benytter sig af hos Klnik BodyImage, når de foretager fedtfrysninger. Det er en behandling, hvor fedtcellerne først udsættes for høj varme og derefter bliver nedkølet for derefter igen at opvarmes. Virkningen er den samme som ved fedtfrysning, da fedtcellerne ødelægges og udskilles fra kroppen, men nogle mener at LipoContrast-modellen er endnu mere effektiv, idet cellerne også bliver udsat for varme.

Ved køb af fire påsætninger af LipoContrast får du hver behandling til 1900,- kr.

Nima Clinic

Nima Clinic holder til på Vesterbro i København. Her kan du bl.a. få tandblegning, fjernelse af tatoveringer, ansigtsbehandlinger og fedtfrysninger. Hos Nima Clinic bruger de fedtfrysningsteknologien kaldet CoolSculpting, som ligesom de andre slags fedtfrysninger er en kontrolleret nedkøling af fedtvævet, der starter en naturlig nedbrydning og udskillelse af fedtcellerne.

Behandlingen kræver først en personlig rådgivning for i samarbejde med behandleren at finde frem til den optimale løsning og behandlingsforløb.

Nima Clinik tilbyder både enkelte behandlinger og pakker bestående af tre eller fem påsætninger, som dermed giver mængderabat.

Fedtfrysning omkring København – anmeldelser og erfaringer

Alle ovenstående fedtfrysningsklinikker ligger i København, men der ligger også klinikker omkring København, altså i forstæderne til hovedstaden. Herunder finder du udvalgte klinikker omkring København, som alle tilbyder fedtfrysninger.

Kosmeklinik

Tæt på København, nærmere sagt i Valby, ligger Kosmeklinik, som speciallægen Rawaa står bag. Rawaa har tidligere arbejdet med kirurgi, men en stor kærlighed til den kosmetiske branche har fået hende til at starte sin egen kosmetiske klinik.

Her er moderne maskiner og god kundepleje i fokus, og Rawaa anbefaler, at du kombinerer en fedtfrysning med ultraterapi for at opnå optimale resultater.

Dette kan aftales med behandleren til en gratis konsultation, og derudover tilbyder Rawaa også en gratis hudanalyse, hvis du skulle være interesseret i det.

Klinik Frydendal

I Taastrup uden for København ligger Klinik Frydendal, som Per Frydendal står bag. Per Frydendal er uddannet erhvervs- og sortsmassør med forskellige akupunkturuddannelser bag sig, men han har også erfaring med fedtfrysning.

Klinikken ligger i hjemlige omgivelser, hvilket giver en tryg og behagelig stemning. Konsultationen før behandling koster 350,- kr., men vælger du at få udført fedtfrysningen, trækkes dette beløb fra igen.

Hudlægens Kosmetiske Klinik

Klinikken er registreret af Sundhedsstyrelsen til at udføre kosmetiske behandlinger nær Køge og Roskilde. De kan tage hånd om alderens tegn, fjerner rynker og furer effektivt. Ejeren hedder Urs Broby Johansen og er erfaren.

Nova Beauty Clinic

I Glostrup tæt på København og i Københavns Nordvest-kvarter, som ligger i udkanten af byen, ligger Nova Beauty Clinic, som tilbyder fedtfrysninger. Personalet på klinikken, som består af et dygtigt team på fire medarbejdere, har én mission, som er at fremhæve deres kunders skønhed på bedste vis.

Klinikken har faste priser på henholdsvis fedtfrysninger med et eller to håndtag i brug, som gør det let at overskue, hvor fyldt pengepungen skal være for at en få en fedtfrysning.

Derfor er fedtfrysning smart

Fedtfrysning er blevet så populært, som det er, fordi det ikke kræver nogen kirurgiske indgreb, og fordi bivirkningerne er så små og få, at du ikke behøver at tage fri for arbejde dagene efter behandling.

Undersøgelser har vist, at de eneste celler i kroppen, som tager skade af at blive nedkølet er fedtceller, og det er en af grundene til, at metoden er så smart.

Den måde en fedtfrysning foregår på, kan på en måde sammenlignes med en støvsuger. ”Støvsugerhovedet” bliver placeret på det ønskede område, det suger huden ind i støvsugerhovedet ved hjælp af vakuum. Her bliver huden udsat for kulde i en halv til en hel time, mens du kan sidde og lytte til musik, læse bog eller arbejde på computeren.

Behandlingen er stort set smertefri, men nogle vil føle en prikken eller et ubehag i det huden suges ind i ”støvsugerhovedet”.

Efter endt behandling bliver det nedkølede område masseret, hvorefter du kan fortsætte dagen helt normalt.

Nogle bliver følelsesløse i området, hvilket kan vare nogle dage, men herefter vil følelsen vende tilbage til normal igen.

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Find mere information her

Skriv en anmeldelse
5/5