Fedtfrysning priser – Hvad koster det?

Overvejer du en fedtfrysning, spiller prisen selvfølgelig en vigtig rolle i forhold til, om du vælger at få indgrebet eller ej. Læs mere herunder om, hvad de forskellige former for fedtfrysninger koster.

hvad koster fedtfrysning
Udgivet 11.05.2021 | Senest redigeret 19.07.2021 | Artiklen indeholder reklamer

’Hvad koster det at få en fedtfrysning?’ ’Er fedtfrysningsbehandlinger dyre?’ og ’Hvor kan jeg få en billig fedtfrysning?’ er spørgsmål, de fleste, som har overvejet behandlingen.

Fedtfrysning bliver også kaldt for fedtnedsmeltning, og det er en ny teknologi, som er et godt alternativ til kirurgiske behandlinger.

Behandlingen er stort set smertefri, ligesom der er meget få bivirkninger.

Områder så som dobbelthage, flanker (også kaldet for ’elskovs-’ eller ’bollehåndtag’), mormorarme, inder- og yderlår, mave og mandebryster kan alle blive behandlet med fedtfrysning, og størstedelen af alle klienter vil opleve en positiv udvikling.

cerix logo

CeriX klinik

Cerix er en af Danmarks mest populære kliniker indenfor fedtfrysninger. Servicen er god og vigtigst af alt, så er kvaliteten af de udførte behandlinger ekstrem høj.

Læs mere hos Cerix
Ad

Priser på fedtfrysninger

Der er forskel på, hvad en fedtfrysning koster afhængig af, hvilken klinik du vælger, og hvilket område du ønsker behandlet. En tommelfingerregel er, at jo større området er, jo mere stiger prisen.

De fleste klinikker tilbyder en gratis konsultation, hvor du snakker med behandleren om, hvad dine ønsker og forventninger er.

Behandleren vil oftest undersøge dig for at finde ud af, om området er egnet til fedtfrysning samt for at estimere, hvor mange behandlinger der er nødvendigt for en synlig forskel. Det hænger ofte sådan sammen, at har du et lille fedtdepot, vil du se en lille reduktion, og har du et stort fedtdepot, vil du omvendt se en stor reduktion.

De fleste klinikker anbefaler, at du får behandlet det ønskede område mindst to gange, da der er en større forskel efter anden behandling. Derfor er det også priser på to behandlinger, som de fleste fedtfrysningsklinikker annoncerer med.

Områder som mave, lår, flanker, arme, knæ og bh-deller koster ofte det samme, hvilket ligger omkring de 5.000,- til 8.000,- for to behandlinger. Det er meget billige priser i forhold til indgreb som fedtsugninger, der oftest ligger omkring de 10.000,- til 20.000,- og ansigtsoperationer samt operationer for overskydende hud, som ligeledes koster fra 10.000,- og op efter.

Udover at du sparer mange penge ved at vælge en fedtfrysning frem for et kirurgisk indgreb, så sparer du også de mange bivirkninger og eventuelle smerter, som ofte følger med ved kirurgiske indgreb. Af samme grund kan du snildt gå på arbejde dagen efter en fedtfrysning, for det kræver altså ikke flere fridage til at komme sig.

Find priser hos disse behandlere

Tilbud på fedtfrysning

Hvis du er ude efter tilbud på fedtfrysninger, er det som regel til at opsøge klinikker, som kører med relevante tilbud, hvor det er muligt at spare en del penge.

Der er eksempelvis mange klinikker, som tilbyder lavere priser på fedtfrysningsbehandlinger, hvis du vælger et forløb på to, tre eller flere behandlinger. Mange steder gives der desuden rabat på efterfølgende behandlinger eller gratis konsultation efter ca. en måneds tid efter endt behandling.

Hvis du er studerende, er det ligeledes muligt at finde klinikker, som tilbyder studierabat på fedtfrysning på op til 15 %.

cerix logo

CeriX klinik

Cerix er en af Danmarks mest populære kliniker indenfor fedtfrysninger. Servicen er god og vigtigst af alt, så er kvaliteten af de udførte behandlinger ekstrem høj.

Læs mere hos Cerix
Ad

Der er altså mange ting, der spiller ind, når du skal finde en god og billig fedtfrysningsklinik, og det handler også om at vælge de mest professionelle steder med de bedste teknologier for at få den bedste behandling.

Derudover er det også værd at undersøge, hvordan klinikkens afbudspolitik er, da der ved nogle bliver opkrævet betaling, hvis du melder afbud for sent.

Priser på CoolTech og Zeltiq fedtfrysning

Der er to slags maskiner, som klinikker bruger til fedtfrysning, og det er Cooltech og Zeltiq. Begge maskiner fungerer optimalt og giver gode resultater, og priserne på de forskellige maskiner er derfor heller ikke afvigende fra hinanden.

Teknologien er udviklet på den måde, at maskinen selv kontrollerer kølepladerne og temperaturen ved hjælp af indbyggede sensorer. Maskinerne sørger også selv for at kontrollere, at huden ikke kommer i direkte kontakt med kølepladerne. Det giver en stor tryghed for dig, for så kan du hvile dig, læse eller arbejde på computeren under behandlingen.

Mange klinikker vælger dog at bruge Cooltech, da den giver mulighed for at have to påsætninger på samme tid, hvilket gør den mere effektiv. Men du bør altid også vurdere, hvor erfaren og professionel behandleren er, da det også har en indvirkning på, hvordan resultatet bliver.

Sådan fungerer fedtfrysning

Fedtfrysningen virker ved, at man nedkøler præcis de områder, som du ønsker at reducere fedtet på. Når fedtcellerne bliver nedkølet i en halv til en hel time, begynder en nedbrydningsproces af dem, det vil sige, at de dør og forsvinder fra kroppen.

Det er dog ikke alle fedtcellerne der dør, men omkring 20-30 % ved blot én behandling. Nedbrydelsen begynder lige efter en endt behandling, og efter omkring fem uger, vil det endelige resultat være synligt. Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, kan du få en eller flere behandlinger herefter.

Fedtfrysning er muligt, fordi det kun er kroppens fedtceller, som tager skader af nedkølingen. Muskler, nerver og blodkar bliver ikke påvirket af kulden, og det er altså kun fedtcellerne, som bliver nedbrudt af at blive kølet ned.

Rent praktisk foregår en fedtfrysning ved, at et slags støvsugerhoved suger sig fast omkring det ønskede område. Sugehovedet danner vakuum og nedkøler området, og efter behandlingen vil området være koldt og følelsesløst. Der kan godt gå nogle dage — og i visse tilfælde uger – før følelsen er helt tilbage, samtidig kan området godt blive ømt efter behandlingen, men det er de eneste bivirkninger, der er ved fedtfrysning.

De små bivirkninger – om nogen – er én af de væsentligste grunde til, at mange vælger fedtfrysning frem for kirurgiske indgreb, som kræver operation, og hvor det kan tage længe for området at hele igen.

Priser på fedtfrysning kommer som tidligere nævnt an på klinikken, og hvor stort området, som skal behandles, er.

Resultatet af fedtfrysning i forhold til et kirurgisk indgreb er ikke altid det samme, men en fedtfrysning er ligeledes en permanent reduktion af fedtet (såfremt du lever sundt og har en god livsstil efter behandlingen), og størstedelen af dem, der har fået en fedtfrysning, har oplevet positive resultater.

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Skriv en anmeldelse
5/5