Maroccan argan olie – De bedste produkter

Vil du bruge produkter med arganolie til huden og håret, er det oplagt at vælge Moroccanoils. Deres produkter indeholder blandt andet den nærende olie. Læs herunder om, hvilke typer af produkter der findes.

Maroccan argan olie
Udgivet 23.06.2021 | Senest redigeret 20.07.2021 | Artiklen indeholder reklamer

Der findes mange forskellige mærker og produkter inden for argan olie industrien, men blandt de mærker, som er blevet mest kendte og eftertragtede, finder man mærket Moroccanoil. Moroccanoil har gjort sit indtog i frisørsaloner og specialbutikker samt hos stylister over hele verden.

Moroccanoils produkter er såkaldte blandingsprodukter, hvilket betyder, at de blot indeholder argan olie, og altså ikke er ren argan olie. Nogle bliver snydt af navnet Moroccanoil, idet det kan antyde, at produkterne er ren marokkansk argan olie og altså ikke blandingsprodukter.

Her skal det siges, at det er forbrugerne selv, der blot misforstår mærket, eftersom Moroccanoil aldrig har reklameret med, at de skulle sælge ren argan olie. De fleste af Moroccanoils produkter indeholder silikone, hvilket måske ikke vil klinge lige godt i alles ører, men al den anvendte silikone er farmaceutisk kontrolleret, naturlig og udvundet af sand.

Maroccan argan olie vs. Organix Renwing Maroccan Argan

Grundet det faktum, at Moroccanoils produkter er blandingsprodukter, hvilket også er bedre kendt som stylingprodukter, så egner produkterne sig særligt godt til dig, som ofte sætter hår og ønsker, at håret skal være så samarbejdsvilligt som muligt.

Silikonen, som er at finde i Moroccanoils produkter, er med til:

  • At beskytte håret mod varmen fra diverse stylingredskaber såsom hårtørrer og glattejern.
  • At hjælpe med at bevare fugt i håret.
  • At håret ikke tørrer ud og mister sin shine i løbet af dagen, eller når håret bliver stylet.

Silikone har et dårligt ry for at gøre håret tungt og efterlade såkaldt ”built-up”, hvilket betyder, at produktet ophober sig i håret ved vedvarende brug. Moroccanoil reklamerer dog med, at deres silikone har en unik molekylestruktur, som resulterer i en åndbar barriere, og det er også de færreste brugere, der oplever, at deres hår bliver tynget eller fedtet ved brug af Moroccanoils produkter.

Moroccanoil – Shampoo, hårkur, hårolie, hårspray

Der findes mange forskellige produkter fra Moroccanoil, men det mest populære produkt er dog deres hårolie, som kan fås i to forskellige versioner. Den ene version, Moroccan Treatment Original, er den oprindelige hårolie, som i første omgang skaffede Moroccanoil sin store succes, men senere hen kom den anden version, Moroccan Treatment Light, som er særligt lavet til folk med meget tyndt hår og meget lyst hår.

alle de bedste produkter
Maroccan Oil koster typisk lidt mere end de andre produkter på markedet, men ifølge de fleste anmeldelse er det også blandt det bedste, når det kommer til effekt og virkning.

 

Hos Moroccanoil finder man, som tidligere nævnt, et stort udvalg af produkter, men hvis man vil have et overblik over de forskellige produkter, er der her en kort liste over nogle af deres mest eftertragtede produkter:

  • Shampoo og balsam
  • Hårolie samt olie specielt egnet til hovedbunden
  • Hårkur
  • Hårmousse
  • Diverse stylingcremer (også nogle særligt egnede til krøllet hår)
  • Varmebeskyttende spray
  • Hårspray

Moroccanoils produkter ligger i den lidt dyre ende, men man kan dog læse i samtlige anmeldelser online, at flertallet mener, at produkterne klart er pengene værd.

Virker Moroccanoil?

Det er meget forskelligt hvordan Moroccanoils produkter virker for den enkelte, da det afhænger meget af, hvem man er og hvilken hårtype man har. Langt størstedelen af anmeldelserne af Moroccanoil er positive, men der er dog også brugere, som oplever, at produkterne ikke virker for dem.

Læs også: Argan Olie virker mod forkølelsessår

Enten så elsker du produkterne, eller også virker de bare ikke for dig, så du er nødt til at prøve produkterne, før du ved, om det er noget for dig. Moroccanoils produkter egner sig bedst til folk, som ofte sætter hår og ønsker et fejlfrit look. Hvis man vil benytte sig af Moroccanoils produkter, så skal man også være villig til at ofre en del penge på det, for som tidligere nævnt ligger produkterne i den dyrere ende.

Hvis man er til mere naturlig pleje, og man hellere vil betale for at få helt ren olie uden diverse tilsætningsstoffer, så skal man derimod vende sig mod de rene arganolie produkter, som dog ikke er at finde i Moroccanoils sortiment.

Fagligt godkendt af Lea Christensen

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Find mere information her

Skriv en anmeldelse
5/5