Virker Hairlust Hair Gummies?

Det lyder næsten for godt til at være sandt, at vingummier skulle kunne give dig et smukt og sundt hår — men er der noget om snakken? Og hvordan virker de? I denne guide giver vi dig svar på spørgsmålene, og gør dig meget klogere på de lyserøde vingummier.

hairlust hairgummies
Udgivet 11.05.2021 | Senest redigeret 05.02.2024 | Artiklen indeholder reklamer

Hair Gummies er velsmagende og prisvindende vingummier udviklet af det danske brand HairLust. Udover den gode smag indeholder de søde vingummier en masse vitaminer og mineraler, som er essentielle for opbygningen og vedligeholdelsen af et sundt og stærkt hår.

Hvordan virker vingummierne?

Med deres minimalistiske og stilrene indpakning og søde, skønne smag er Hair Gummies både en fryd for øjet og for ganen. Men der er tænkt over mere end blot udseendet og smagen, da de to danskere, som står bag brandet, er eksperter indenfor hårpleje og kosttilskud. Med deres brede vidensbaggrund har de nemlig udviklet et gennemført produkt, som ikke er til at tage fejl af.

Vingummierne indeholder den optimale blanding af vigtige vitaminer og mineraler, som alle er med til at vedligeholde hårets sundhed indefra og ud på én og samme tid. Og netop den indre vedligeholdelse, som også kan kategoriseres som ‘indre skønhed’ er blevet et populært fokusområde i løbet af de seneste år.

Mere end 8 ud af 10 kvinder oplever en særlig bestemt effekt. Læs vores gennemgribende anmeldelse af produktet og find ud af om det virker.

Hvad indeholder produktet?

HairLust Hair Gummies indeholder følgende vitaminer og mineraler:

 • Biotin
 • Vitamin A
 • Pantotensyre (Vitamin B5)
 • Folsyre (Vitamin B9)
 • Vitamin B6
 • Vitamin C
 • Vitamin D
 • Zink
 • Jod
anmeldelse af produktet

Testvinder – Hairlust Gummies

Vi har testet SugarBearHair op mod de danske HairLust Gummies og umiddelbart tyder 9 ud af 10 tests på, at HairLust Gummies er bedre til håret. Bestil direkte hos HairLust her.

Hurtig levering
9.2score
Ad

Biotin og folsyre arbejder godt sammen

Hair Gummies indeholder hele 5,000 mcg biotin per dagligt anbefalet indtag. Herudover ses folsyre på listen over vingummiernes ingredienser, og det er intet tilfælde. De to vitaminer arbejder nemlig godt sammen og skaber endnu bedre resultater i fællesskab end de gør hver for sig.

Biotin stimulerer den naturlige produktion af fedtsyrer i hovedbunden, hvilket kan hjælpe håret til at vokse hurtigere og give det en sundere glans. Biotin er desuden kendt for at give en sundere hud og sunde og hurtigt voksende negle.

Derudover hjælper folsyre sammen med biotin med til at skabe balance i den metaboliske aktivitet, samtidigt med at vitaminet mindsker træthed og forbedrer kroppens bloddannelse. Får du ikke nok folsyre, kan det resultere i mangel på næring til din hovedbund og hårsække, og derfor er folsyre utroligt vigtigt i forbindelse med opbyggelsen og opretholdelsen af et sundt hår.

Mineraler, der holder håret sundt

Vingummiernes indhold af mineraler i form af zink og jod gør en stor forskel for vedligeholdelsen af hårets sundhed.

Indholdet af zink hjælper med til at stabilisere kroppens hormonniveauer, hvilket sker gennem en vedligeholdelse af en normal proteinsyntese. Samtidigt hjælper indholdet af jod med til at opretholde et stabilt niveau af skjoldbruskkirtelhormoner, hvilket er godt for immunforsvaret og hormonniveauet — og ustabile hormoner kan hurtigt vise sig i form af træt og tyndt hår samt dårlig hårvækst.

Fordelene ved HairLust Hair Gummies

Der findes mange vitamintilskud på markedet, som lover et sundt og stærkt hår, og det kan være svært at veje fordelene og ulemperne ved de forskellige produkter.

Vælger du at prøve HairLust Hair Gummies, vil du kunne glæde dig over følgende fordele:

Blandt fordelen finder du

 • Der er tale om et laktose- og gelatinefrit produkt, hvilket gør det velegnet for veganere og allergikere.
 • Du vil støtte et dansk brand og samtidigt kunne få glæde af en venlig, dansk kundeservice.
 • Priserne er konkurrencedygtige og billigere end de fleste alternativer på markedet.
 • Produktet er ikke testet på dyr, men klinisk testet i England.
 • Vingummierne indeholder både naturlige smags- og farvestoffer fra bær og lilla gulerodssaft.
 • Produktet er lettere at spise end piller, kapsler og tabletter.
 • De enkelte ingredienser er udvalgt med omhu og udvundet fra de bedste kilder verden over.
 • Vingummierne har et lavt kalorieindhold.

Hvor ofte skal man spise HairLust Hair Gummies?

HairLust Hair Gummies skal kun tages én gang om dagen, hvor du spiser tre vingummier på samme tid. Det skal gerne ske i forbindelse med et måltid og et glas vand. Denne dosis bør ikke overstiges. Husk at tygge vingummierne grundigt, før de sluges.

De tre daglige vingummier bør være nok til at supplere din kost med de nødvendige vitaminer og mineraler, der skal til for at give dig et sundt hår, men samtidigt bør du huske på, at du ikke kan erstatte en sund og varieret kost med kosttilskud som Hair Gummies.

Sund blodcirkulation, godt energistofskifte og kollagen

De øvrige vitaminer, vingummierne byder på, sørger for en endnu større balance mellem de forskellige funktioner i din krop, som medvirker til et sundt og stærkt hår.

Først og fremmest giver A-vitaminerne dig en sund blodcirkulation, hvilket i sidste ende bringer mere ilt ud til hovedbunden og hårsækkene. Det gør det lettere for dit hår at få fuldt udbytte af de vitaminer og mineraler, du indtager, både i form af Hair Gummies og din øvrige kost.

Herudover støtter pantotensyre dit energistofskifte, hvilket forbedrer produktionen af de essentielle hormoner i forbindelse med væv- og cellevækst.

En yderligere positiv virkning ved pantotensyre er, at det forbedrer din krops evne til at optage D-vitamin, som du også finder i Hair Gummies og som er utroligt vigtige for dit hårs sundhed, da befolkningen i de nordiske lande ofte mangler D-vitamin, hvilket kan være skyld i hårtab.

Vingummiernes indhold af vitamin B6 optimerer omsætningen af glycogen og protein i din krop. Da hår primært består af proteiner, er dette essentielt. Samtidigt er glycogen et nødvendigt stof i kroppens proteinsyntese. Desuden fungerer vitamin B6 endnu bedre i kombination med en af vingummiernes andre ingredienser, nemlig mineralet zink.

anmeldelse af produktet

Testvinder – Hairlust Gummies

Vi har testet SugarBearHair op mod de danske HairLust Gummies og umiddelbart tyder 9 ud af 10 tests på, at HairLust Gummies er bedre til håret. Bestil direkte hos HairLust her.

Hurtig levering
9.2score
Ad

Til sidst gør vingummiernes indhold af vitamin C, at din krop danner en normal mængde kollagen, hvilket har stor betydning for både hud og hår.

Samlet set indeholder de søde vingummier et højt antal vitaminer og mineraler, som din hovedbund og hårsække med sikkerhed vil nyde godt af, og som i det lange løb vil kunne hjælpe med til at give dig et stærkt og modstandsdygtigt hår, der vokser hurtigt.

Specielt udviklet til nordisk hår

Fælles for alle HairLust produkter og brandets vision er, at deres idéer er udviklet med omtanke for de nordiske hårtyper og de vitaminer og mineraler, mænd og kvinder har brug for i de nordiske lande, når andre forhold som livsstil, klima og typisk næring også tages i betragtning.

Nordisk hår er fint og følsomt og kan let tage skade i forbindelse med brug af produkter, der er udviklet med henblik på stærkere og mindre følsomt hår. Det kan også lide under hårplejerutiner, der f.eks. udsætter håret for meget varme. Til sidst har vejret meget at skulle have sagt, da nordisk hår ofte udsættes for frostgrader, lav luftfugtighed og andre vejrforhold, der slider på håret til dagligt.

Læs også: Virker CBD vingummier?

Har dit hår været udsat for nogle uheldige rutiner eller produkter eller har det taget skade af det barske vejr, kan Hair Gummies hjælpe dig med at genskabe glansen indefra og gøre dit hår stærkt og livligt igen.

Kombiner indre og ydre hårpleje for et optimalt resultat

Hair Gummies hører til blandt HairLust’ mest populære produkter, men herudover har brandet også udviklet flere serier af produkter som blandt andet hårbørster, shampoo, balsam og hårolier.

 

Ønsker du et optimalt resultat, når du tager Hair Gummies, kan du derfor med fordel kombinere vingummierne med nogle af HairLust’ andre hårprodukter, så du på én og samme tid kan styrke håret indefra og udefra.

Suppler vingummierne med hårolie, hårkur og andre HairLust produkter

Kombinerer du de søde vingummier med HairLust’ egen hårolie, vil du kunne benytte dig af en hårplejerutine, der udsætter håret for varme uden at det skader dit hår eller slider på det. Olien beskytter nemlig håret mod op til 200 grader. Desuden indeholder den kokosolie og vindruekerneolie, som sammen både vil fugte dit hår og give det en sund glans.

Er dit hår skadet, kan du også vælge at kombinere Hair Gummies med en HairLust hårkur, der med dens høje indhold af argan olie hjælper udsat hår med at nå tilbage til et sundt stadie, så det igen kan vokse sig langt og stærkt.

I badet kan du vælge at bruge HairLust egen shampoo og conditioner, som begge yder førstehjælp til spaltet og tørt hår. Her vil ingredienser som avocadoolie, vindruekerneekstrakt, frugtekstrakt, kokosolie og olivenolie bringe livet tilbage til dine lokker, så de igen både kan fremstå og føles sunde.

Noget, som kan påvirke håret, uden at vi skænker det en tanke, er elementer som håndklæder og hovedpudebetræk. Derfor laver HairLust både håndklæder og hovedpudebetræk, som du kan bruge ved siden af dit daglige indtag af Hair Gummies for at få endnu mere ud af produktet.

Håndklædet tørrer håret op til 10 gange hurtigere end et almindeligt håndklæde, det lukkes med en smart knapløsning og er blandt andet lavet af bambus, som egner sig godt til følsomt hår. Hovedpudebetrækket er ligeledes lavet af bambusfibre for at undgå at håret knækkes og ugles under din søvn. Som et plus er bambus et miljøvenligt materiale.

Hjælp til slidt hår og hormonelt betinget hårtab

Udover at henvende sig til nordiske hårtyper er HairLust Hair Gummies også oplagte til kvinder, der har lidt af hårtab i forbindelse med graviditet samt dem, der på grund af hormonelle eller genetiske forhold lider af hårtab eller tyndt hår.

Har du i forbindelse med extentions eller en fortrudt klipning brug for at dit hår vokser hurtigt ud, er vingummierne også oplagte.

HairLust Hair Gummies kan anvendes af alle

Selvom HairLust Hair Gummies er udviklet med fokus på nordiske hårtyper, kan de tages af de fleste mennesker. Vingummierne indeholder ikke stoffer, som frarådes under graviditet eller amning.

Er du i tvivl om vingummierne er egnede til dig, bruger du anden medicin eller er du under 16 år, er det en god idé at spørge din læge til råds.

Fås også til mænd

HairLust Hair Gummies kan tages af alle, men brandet har også udviklet et vingummiprodukt, som henvender sig specifikt til deres mandlige kunder.

Forskellen på de traditionelle Hair Gummies og Hair Gummies Men er, at de sidstnævnte indeholder ingredienser, der egner sig særligt godt til de mænd, der oplever begyndende hårtab. Iblandt disse ingredienser kan antioxidanten selen nævnes. Denne beskytter blandt andet cellerne mod oxidativt stress og booster immunforsvaret. Herudover optræder ingredienser som folsyre, biotin og zink, på samme måde som i de traditionelle Hair Gummies.

Indpakningen af Hair Gummies Men adskiller sig også fra det traditionelle koralfarvede eller lyserøde produkt, der henvender sig til kvinder, da det har en mere afdæmpet, grøn farve. Det samme gælder for selve vingummierne.

HairLust Hair Gummies til mænd smager lige så lækkert som de traditionelle vingummier og er også sjovere og nemmere at spise end piller eller kapsler. Der findes ikke et stort udbud af lignende produkter på markedet til mænd med begyndende hårtab, hvilket gør HairLust Hair Gummies Men til et førende produkt på området.

Ingen kendte bivirkninger

Der er ingen kendte bivirkninger ved HairLust Hair Gummies, da det er et helt igennem naturligt kosttilskud, som blandt andet indeholder naturlige smags- og farvestoffer. Det er dog altid en god idé at læse ingredienslisten igennem før brug, i tilfælde af at produktet skulle indeholde stoffer, du er allergisk eller overfølsom overfor.

Hvor hurtigt begynder man at kunne se resultater?

Som med de fleste andre vitaminer og kosttilskud, vil man skulle udvise en smule tålmodighed, før resultaterne begynder at vise sig. Det samme gælder ved brug af HairLust Hair Gummies, da nogle af kroppens indre systemer muligvis først skal hjælpes i gang, hvis de har været ude af balance.

I de fleste tilfælde vil du skulle vente i alt fra 1 til 3 måneder, før du vil begynde at kunne se og mærke klare resultater. Du vil kunne se frem til, at dit hår vil vokse mellem 2 og 3 centimeter om måneden, hvilket er betydeligt mere end gennemsnittet på 1 centimeter for folk, der ikke bruger HairLust Hair Gummies.

Det er i denne forbindelse værd at nævne, at de små vingummier er udviklet specielt til hovedbunden og derfor ikke vil resultere i en øget hårvækst andre steder på kroppen. Hårvæksten, som ses andre steder på kroppen er nemlig hormonbetinget, og når du spiser HairLust Hair Gummies indtager du ingen hormonforstyrrende stoffer.

anmeldelse af produktet

Testvinder – Hairlust Gummies

Vi har testet SugarBearHair op mod de danske HairLust Gummies og umiddelbart tyder 9 ud af 10 tests på, at HairLust Gummies er bedre til håret. Bestil direkte hos HairLust her.

Hurtig levering
9.2score
Ad

HairLust Hair Gummies kan dermed anbefales til alle, der ønsker sig et sundt og skinnende hår på en sjov og anderledes måde, der ikke involverer piller og kapsler. Og ønsker man det ultimative resultat, kan det sagtens svare sig at kigge på HairLust’ øvrige sortiment af produkter og kombinere vingummierne med nogle af disse for en ekstraordinær hårplejerutine, der styrker håret indefra og ud.

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Clara Hansen

5/5

Det virker rigtig godt. Jeg er meget glad for mine!

Steff

4/5

Jeg var skeptisk men efter 2-3 måneder begyndte mit hår at forandre sig. Så er faktisk ret tilfreds.

Skriv en anmeldelse
5/5