Virker Sugarbearhair vingummibamser?

Lider du af tyndt og slasket hår, og vil du gerne kunne kurere det hele i en fart? Læs om, hvordan de søde vingummibamser fyldt med vitaminer kan styrke dit hår indefra.

anmeldelse af sugarbearhair produktet
Udgivet 29.05.2021 | Senest redigeret 20.07.2021 | Artiklen indeholder reklamer

SugarBearHair er et vitamintilskud, som hjælper med at pleje og styrke håret indefra, så det både bliver sundt og stærkt og vokser hurtigere. Vitamintilskuddet er formet som små, blå vingummibamser, der er søde at se på og som smager fantastisk.

Bamsen er oprindeligt fra USA, hvor den stadig har sin produktion. Her har store kendisser som Vanessa Hudgens samt Kim og Khloe Kardashian promoveret produktet, hvilket har hjulpet med at gøre det til en stor succes i udlandet.

SugarBearHair kan også købes i Danmark. Men lever de blå vingummibamser op til deres positive omtale, og hvordan virker de? Og findes der andre alternativer?

Video: Virker de så? (4 mio visninger)

Søde og naturlige bamser

De blå bamser gør det lidt sjovere at tage kosttilskud. De smager nemlig så sødt, at man skulle tro, det var slik — men det er vigtigt, at man ikke overskrider den anbefalede daglige dosis på to bamser. Derudover er de farverige, fotogene og pifter enhver køkkenhylde op.

hairlust gummies

SugarBearHair vs. HairLust Gummies

Vi har testet SugarBearHair op mod de danske HairLust Gummies og umiddelbart tyder 9 ud af 10 tests på, at HairLust Gummies er bedre til håret. Forhandleren tilbyder 10% rabat, som først trækkes på kurvsiden.

Få 10% rabat via dette link
Ad

Udover den gode smag og det tillokkende udseende, er der mange fordele ved bamserne, som gør, at de kan benyttes af de fleste. De er nemlig laktose- og glutenfri, og dermed henvender de sig allerede til en langt større kundekreds end så mange andre produkter.

Læs også vores test af øjenvippe serum M2 Beauté og andre.

I modsætning til de fleste traditionelle vingummier indeholder de heller ikke gelatine, hvilket betyder, at de er velegnede for vegetarer. De er også fri for peanuts og soya, og så er de produceret i allergenfrie omgivelser.

Som en bonus har de et lavt sukkerindhold og indeholder kun få kalorier.

Går man helst efter cruelty free produkter, så kan man også sagtens købe sig en bøtte SugarBearHair — de bliver nemlig ikke testet på dyr. De bliver dog stadig laboratorietestet i sikre omgivelser for brugernes sikkerhed. Vingummiernes søde og forfriskende smag kommer fra bærekstrakt og citrusfrugter. De indeholder heller ingen kunstige smagsstoffer.

Video: Dansk anmeldelse

Vingummier for et stærkere og sundere hår

De søde, blå vingummibamser er sprængfyldte med forskellige vitaminer og næringsstoffer, som er gode, hvis man ønsker et sundere og stærkere hår eller gerne vil have, at ens hår vokser hurtigere. Heriblandt kan A-, C-, D-, E-, B6- og B12-vitaminer nævnes. Bamserne indeholder også folinsyre, pantotensyre, jod, zink, cholin og inositol. Sidst men ikke mindst har de et højt indhold af biotin.

Og netop biotin er en vigtig ingrediens i et produkt, der styrker håret indefra. Biotin er nemlig en type B-vitamin, der fungerer som hjælpeenzym til at omsætte kulhydrater og fedt. Grunden til at biotin er godt for håret er, at det stimulerer fedtsyreproduktionen i hovedbunden.

stærkt hår billede

Denne produktion er meget vigtig, hvis man gerne vil have sit hår til at vokse hurtigere, se sundere og mere skinnende ud og spalte mindre i spidserne. Biotin bliver også kaldt H-vitamin, og det har også en positiv virkning på huden og neglene.

Flere undersøgelser har vist, at biotin kan hjælpe med at få håret til at gro. Netop derfor har de blå vingummibamser et højt indhold af dette vitamin.

Hvem kan anvende SugarBearHair?

Kosttilskuddet kan tages af alle mennesker. Det er selvfølgelig vigtigt, at man kigger på ingredienslisten, inden man indtager et produkt for at være sikker på, at det ikke indeholder noget, man er overfølsom overfor. Bamserne bør desuden kun anvendes af personer over 13 år, og skal derfor opbevares uden for børns rækkevidde.

Kosttilskuddet er ikke kønsspecifikt og kan dermed anvendes af både mænd og kvinder. De er også velegnede til alle slags hårtyper, så uanset om du har tyndt, skandinavisk hår eller om du fra naturens side er udstyret med fyldige lokker, så kan bamserne bruges til at skabe positive resultater.

Vingummierne er velegnede til folk, der har problemer med håret. Det kan være i form af hårtab eller hvis håret er slidt eller vokser langsomt. Det kan også være, at håret er træt og har mistet glansen i løbet af vinteren, hvilket tit kan være tilfældet i Danmark, hvor vintertemperaturerne kan være barske.

hairlust gummies

SugarBearHair vs. HairLust Gummies

Vi har testet SugarBearHair op mod de danske HairLust Gummies og umiddelbart tyder 9 ud af 10 tests på, at HairLust Gummies er bedre til håret. Forhandleren tilbyder 10% rabat, som først trækkes på kurvsiden.

Få 10% rabat via dette link
Ad

Du kan dog også sagtens tage kosttilskuddet, selvom du ikke har problemer med håret. Hvis du for eksempel blot har lyst til at se en forbedring i forhold til, hvor stærkt og modstandsdygtigt dit hår er, eller hvis du vil have det til at se sundere og mere skinnende ud eller vokse hurtigere, så er vingummivitaminerne også velegnede til dig.

Hvis du er i tvivl, så er det selvfølgelig altid en god idé at spørge din læge til råds, ligesom det er tilfældet med alle andre kosttilskud.

SugarBearHair hjælper med hårproblemer

Hår kan være slidt og skadet, hvis det er blevet udsat for mange farvninger eller andre behandlinger hos frisøren. Her kan SugarBearHair hjælpe, da vitaminerne og næringsstofferne styrker håret og hjælper det til at vokse ud igen i en stærkere og sundere tilstand.

Hårtab er også almindeligt både for mænd og kvinder, og det kan ramme i mange forskellige aldre og af mange forskellige årsager. Hårtab kan hænge sammen med forskellige faktorer som for eksempel stress, graviditet, dårligt immunforsvar, hormonelle forandringer, eller det kan være en bivirkning ved bestemte former for medicin.

sugar-bear-hair-test
Alle de kendte tager disse vitaminer til håret.

Vitaminmangel kan ifølge en hel del forskning og kliniske forsøg også være en årsag til hårtab. Her kan hårtabet behandles med vitaminerne og mineralerne zink, B- og D-vitamin, jern og kollagen, da de alle spiller en vigtig rolle i forhold til hårsækkenes funktioner og hjælper med at stable en god hormonel balance på benene igen. Da SugarBearHair netop indeholder mange af disse vitaminer og mineraler, kan det ikke udelukkes, at produktet ville kunne hjælpe med at genopbygge hårets sundhed og stimulere hårvæksten.

Uanset hvad er det altid godt at finde ud af, hvad årsagen til et hårtab er, før man går i gang med at behandle det. Hvis man er i tvivl om, hvorfor man taber sit hår, er det en god idé at tale med sin læge. På denne måde kan man forhåbentlig sørge for at eliminere årsagen bag hårtabet, og så kan vitaminerne være behjælpelige i genoprettelsesfasen. Heldigvis er de fleste tilfælde af kvindeligt hårtab ikke genetiske, og derfor kan de behandles, så håret igen kan blive sundt og strålende i løbet af få måneder.

Hvordan opnår man den optimale effekt?

SugarBearHair kan hjælpe til med at pleje og styrke håret indefra, hvis håret er skadet eller gror langsomt ud. Men der er også ting, du selv kan gøre samtidigt med at du tager kosttilskuddet, for at opnå et endnu bedre slutresultat.

For det første er det godt at spise en sund og varieret kost. Spar især ikke på frugterne og grøntsagerne, da de indeholder en masse forskellige vitaminer og mineraler. Derudover indeholder de også vegetabilske proteiner, som er gode for håret, der netop består af proteiner.

Herudover kan du behandle dit hår godt ved at undgå at udsætte det for alt for meget varme ved styling med for eksempel glattejern, krøllejern og føntørring. Det samme gælder for hyppige hårfarvninger og permanente behandlinger hos frisøren. Undgå også helst at have stramme hestehaler og fletninger for ofte, da det kan få håret til at knække. Hvis du bruger hårextentions er det også en god idé at give dit hår en pause fra dem, da de kan lægge vægt på håret, så det falder af.

Hvad koster SugarBearHair og hvordan skal de tages?

En bøtte SugarBearHair, som indeholder 60 vingummier, koster 279 kroner. Hvis du køber to bøtter ad gangen, skal du betale ca. 490 kroner, og ved køb af tre bøtter på én gang skal du af med ca. 720 kroner.

Spis to af de blå bamser om dagen, og husk at tygge dem grundigt igennem inden du sluger dem. De kan spises lige på det tidspunkt af dagen, du har lyst — hver for sig eller sammen. De kan tages sammen med mad eller helt uden noget.

hvad koster sugarbearhair

Fordelen ved, at dette kosttilskud er forklædt som en vingummi er, at de er nemmere at tage for folk, der ikke bryder sig om at tage piller. Opbevar bamserne tørt og ikke for varmt.

Den fulde effekt vil kunne ses efter 1-3 måneder. Dette gælder for de fleste kosttilskud. Det er dog forskelligt fra person til person, hvor hurtigt man vil kunne se og mærke en forskel — for nogle vil man kunne se en forskel allerede efter en måned, og for andre kan der gå tre.

Hvad er HairLust Hair Gummies?

HairLust Hair Gummies er et prisvindende dansk vitamintilskud til håret, som også har fået stor omtale på det seneste. Det virker på samme måde som SugarBearHair, da det indeholder en masse vitaminer og mineraler, som plejer håret indefra.

hairlust gummies virker de også

Hair Gummies smager sødt og friskt af sommerbær, og så kommer vingummiernes farve fra lilla gulerodssaft og ikke karmin. Derfor er de velegnede til vegetarer. De indeholder hverken laktose eller gluten, og så er de cruelty free.

HairLust Hair Gummies indeholder ingen syntetiske fyldstoffer, og så er de velegnede til kvindeligt hårtab efter graviditet. Effekten af produktet er klinisk testet i England, og det har gode anmeldelser på sociale medier og på Trustpilot.

Læs anmeldelser af Hairlust Gummies hos følgende bloggere:

En bøtte med 90 vingummier, som holder til en måned, koster ca. 250 kroner. Køber du tre bøtter samtidigt bliver det ca. 500 kroner, og køber du 6 bøtter skal du af med ca. 800 kroner.

Der er altså penge at spare ved køb af flere bøtter, og så er de billigere end SugarBearHair. HairLust Hair Gummies skal ligeledes tages i 1-3 måneder, før man opnår den optimale effekt. De kan købes online og i udvalgte saloner og klinikker rundt om i Skandinavien.

SugarBearHair vs. HairLust Hair Gummies

HairLust Hair Gummies og SugarBearHair har det tilfælles, at de kun indeholder få kalorier. De sætter også begge fokus på indre skønhed — og ‘inner beauty’ er da også blevet en ny kategori ved flere beauty awards, på grund af det øgede fokus på kosttilskud og på, at skønhed ikke nødvendigvis er noget, man tilfører udefra. Begge produkter har fået opmærksomhed ved, at de er blevet rost af kendisser på de sociale medier.

Herudover indeholder begge produkter A-, C-, D-, E- og B-vitamin og den samme mængde biotin per anbefalet dagligt indtag.

Så hvilket produkt skal man gå efter?

Fordelen ved HairLust er, at det er en dansk producent, og at man vil kunne få kundeservice på dansk via live-chat eller e-mail, hvis man får brug for det. HairLust Hair Gummies er også en del billigere end SugarBearHair, så der er penge at spare ved at vælge dem.

hairlust gummies

SugarBearHair vs. HairLust Gummies

Vi har testet SugarBearHair op mod de danske HairLust Gummies og umiddelbart tyder 9 ud af 10 tests på, at HairLust Gummies er bedre til håret. Forhandleren tilbyder 10% rabat, som først trækkes på kurvsiden.

Få 10% rabat via dette link
Ad

Derudover har HairLust en del hårplejeprodukter i deres sortiment, som fokuserer på kvinder, som bor i de nordiske lande og de behov, som deres hår kan have i forbindelse med klimaet samt den typiske livsstil og næring på disse breddegrader. På den måde kan håret både få ydre og indre pleje på samme tid. HairLust indeholder også mere zink og B5-, B6 og B12-vitamin end SugarBearHair. Forskning har gennem en lang række positive resultater vist, at de sidstenævnte ingredienser spiller en afgørende rolle for en sund kvindelig hårvækst.

Læs også: Sådan undgår du høje tindinger

SugarBearHair har kun de blå vingummibamser i deres sortiment. De har dog, ligesom Hair Gummies, mange positive anmeldelser på Trustpilot, og mange mennesker oplever at kunne se resultater allerede efter 1-2 måneder.

SugarBearHair er i højere grad end HairLust Hair Gummies populær verden over, så hvis du vil gå efter mængden af positiv omtale, så er de et sikkert valg. Mange kendte beauty guruer har anbefalet dem på de sociale medier. For eksempel siger både Ariana Grande og Kylie Jenner, at de gør deres naturlige hår sundere og stærkere.

Er SugarBearHair virkelig et vidundermiddel?

Det er svært at sige, om SugarBearHair med sikkerhed vil virke for alle, der tager produktet. Hvis man kigger på de mange forskellige anmeldelser, der findes på nettet, kan man se, at der er mennesker, der ikke har opnået den ønskede effekt ved at spise de blå vingummier. Der er dog også rigtig mange, der har været enormt glade for vitamintilskuddet, og som sværger til det. Nogle mennesker ser endda allerede en virkning inden de har brugt produktet i 3 måneder, som for eksempel større volumen eller hår, der vokser hurtigere, end det har gjort førhen.

Det er kun få produkter, der virker ens for alle — især når det kommer til noget så individuelt som hår. Selv hvis bamserne kun gør en lille forskel, er det da stadig værd at tage med, da et flot og sundt hår er et ønske, de fleste mennesker gerne vil have opfyldt.

Ifølge SugarBearHair selv, så oplever størstedelen af deres kunder også, at kvaliteten af deres negle og hud er blevet forbedret, mens de har taget vingummibamserne. Og hvem kunne ikke godt tænke sig det?

Da vingummierne indeholder en masse vitaminer, skal man tænke over, om man i forvejen tager disse vitaminer i form af kosttilskud, så man ikke kommer til at indtage for mange af de samme vitaminer. De vitaminer, som udskilles gennem urinen, er ikke farlige at få lidt for mange af, men de fedtopløselige skal man holde mere øje med. Det er for eksempel A-, D- og E-vitamin.

Biotin, som SugarBearHair har et højt indhold af, er vandopløseligt, og derfor udskiller kroppen selv det overskydende vitamin. Man anbefaler dog 225 mikrogram biotin om dagen for voksne mænd og kvinder, så derfor er det værd at bide mærke i, at SugarBearHairs anbefalede daglige dosis på 5000 mikrogram er høj. Man kender dog ikke til overdosering af dette vitamin.

Det er også værd at lægge mærke til, at der er sukker i vingummierne. Ifølge producenten selv svarer indholdet dog kun til halvdelen af det, der normalt er i slik, men de fleste danske vitamintilskud indeholder ikke sukker. Sukker vil aldrig være sundt, men i så små mængder ændrer det ikke meget på det samlede sukkerindtag, de fleste mennesker har i løbet af en dag.

Hvor kan jeg købe SugarBearHair vitaminer?

Vingummierne forhandles i udvalgte danske saloner og online. Man kan også købe produktet direkte gennem deres egen hjemmeside, da de leverer til alle lande.

Deres salg til Danmark var gennem en periode i 2017 stoppet, da indholdet af biotin var for højt i forhold til Fødevarestyrelsens regler for kosttilskud. De indeholder nemlig 5000 mikrogram biotin per to stk., som er den anbefalede daglige dosis. Fødevarestyrelsen lavede dog ændringer i loven for, hvor meget biotin et produkt må indeholde, og derfor kunne salget på det danske marked genoptages, til stor glæde for mange mennesker.

Vigtig og velsmagende selvforkælelse

Hvis man har problemer med håret, så kan det hurtigt komme til at fylde meget i ens hverdag og for måden, man ser sig selv og præsenterer sig selv på. Især hårtab er et problem for mange danskere, og da er det rart at kunne finde løsninger, der ikke involverer store indgreb. I disse tilfælde er SugarBearHair et oplagt produkt, da det nærer og plejer håret indefra, uden at slide på det eller påføre det yderligere skade.

SugarBearHair er også et godt produkt til alle, der blot ønsker et sundere og stærkere hår. Og så er de velsmagende vingummibamser en skøn måde at gøre noget godt for sig selv på.

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Clara

4/5

Egentlig fin produkt hvis man gerne vil booste håret.

Michelle

5/5

Jeg er kæmpe fan. Det har virket for mig, og jeg har været storforbruger de sidste to år. Dog har jeg en veninde, som det ikke har virket for. Så det afhænger nok af personen.

Skriv en anmeldelse
5/5