Fedtfrysning af hage og dobbelthage

Drømmer du om at komme af med din uflatterende dobbelthage, er du ikke alene. En af metoderne til det er fedtfrysning. Men hvordan virker det? Gør det ondt? Og hvor mærkbare resultater kan du regne med?

fedtfrysning af hagen
Udgivet 11.06.2021 | Senest redigeret 19.07.2021 | Artiklen indeholder reklamer

Kom af med dobbelthagen

Er du træt af din hage og overvejer at få lavet en fedtfrysning af den? Fedtfrysning er en nyere teknologi, som gør det muligt at fryse fedt væk. Mange er kede af deres dobbelthage og har svært ved at komme af med den, og i sådanne tilfælde kan fedtfrysning være en oplagt mulighed.

Sund kost og masser af motion har og er til stadighed den bedste opskrift på en glad og veltrænet krop, som er i balance. Men nogle dele af kroppen er sværere at træne end andre, og en dobbelthage er noget, som rigtig mange døjer med – og gerne vil af med.

cerix logo

CeriX klinik

Cerix er en af Danmarks mest populære kliniker indenfor fedtfrysninger. Servicen er god og vigtigst af alt, så er kvaliteten af de udførte behandlinger ekstrem høj.

Læs mere hos Cerix
Ad

Fjern dobbelthagen med fedtfrysning

Årsager til dobbelthage kan være meget forskellige. Først og fremmest kan det være fordi, der er et overskud af fedt i kroppen. Ansigtet bliver hurtigt påvirket af et overskud af fedtdepoter, da der i forvejen ikke er meget fedt i ansigtet, og en lille ændring derfor ses tydeligt.

dobbelthage
Dobbelthagen er sværest at komme af med. Men med fedtfrysning kan du målrette præcist mod din hage og efter et par behandler få dobbelthagen til at forsvinde for altid.

En anden årsag til dobbelthage er hudens elasticitet, som du mister mere og mere, jo ældre du bliver, og derved sidder huden på halsen og hagen mere løst.

Derudover kan genetik også spille en stor rolle, da dobbelthager også er noget, der går i arv. Det behøver altså ikke at være overvægt eller hudens mistede elasticitet, der er årsag til dobbelthage, og det kan derfor være meget svært at slippe af med en dobbelthage.

Det er her, den nye teknologi kaldet fedtfrysning kommer ind i billedet. Fedtfrysning er en ny teknologi, som kan give en fedtreduktion på det område af kroppen, som udsættes for frysningen.

Det er en smart form for fedtreducering helt uden kirurgi. Ved hjælp af kombinationen af vakuum og kulde bliver fedtcellerne dræbt som en naturlig proces i kroppen. Der er altså tale om en helt ny måde at fjerne fedt på, hvor både indgreb og bivirkninger er udeladt. Derudover gør det heller ikke ondt at få foretaget en fedtfrysning af f.eks. din hage, hvilket gør behandlingen attraktiv og nem at gå til.

Sådan foregår en fedtfrysningsbehandling

En fedtfrysningsbehandling kræver ingen større undersøgelse inden, men området, som skal behandles, skal ofte tjekkes efter, fotodokumenteres og måles, inden behandlingen begynder.

Behandlingen foregår på den måde, at området bliver smurt ind i en gel, hvorefter der bliver sat en ”frysemaskine” fast om det område, der skal fedtfryses. Maskinen ligner lidt et støvsugerhoved. ”Frysemaskinen” skal den sidde i ca. en time på det pågældende område, hvor den sørger for at nedkøle fedtvævet, hvilket starter en naturlig nedbrydelse af fedtcellerne.

Efter en uges tid vil de fleste begynde at kunne se en forandring på området. Ved kun én behandling er det omkring halvdelen af alle patienter, som ser en forskel, og allerede efter to behandlinger er det omkring 90 %, som oplever en positiv forandring.

cerix logo

CeriX klinik

Cerix er en af Danmarks mest populære kliniker indenfor fedtfrysninger. Servicen er god og vigtigst af alt, så er kvaliteten af de udførte behandlinger ekstrem høj.

Læs mere hos Cerix
Ad

De fleste får fra én til tre behandlinger af samme område, men det er meget afhængig af tykkelsen på fedtlaget.

Der er ingen bivirkninger ved fedtfrysning, og det er derfor en meget nemmere og mildere form end eksempelvis en skønhedsoperation. Nogle oplever dog nedsat følelse samt eventuelle blå mærker i det behandlede område i den første uges tid.

Det er vigtigt at huske, at en fedtfrysning ikke udretter mirakler, men at det hos mange giver en markant og mærkbar forskel. Især dobbelthager kan være svære at komme af med, hvilket en fedtfrysning kan være behjælpelig med.

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Skriv en anmeldelse
5/5