Fedtfrysning af mave – Sådan fungerer det!

Drømmer du om en slankere mave, er det oplagt for dig at overveje en fedtfrysning, men hvordan er det at få sådan en? Og vil det overhovedet have nogen effekt? Bliv meget klogere på fedtfrysninger ved at læse mere herunder.

fedtfrysning maven
Udgivet 26.09.17 reklame

Vil du gerne have en fedtfrysning af din mave? Måske er du i tvivl om, hvad en fedtfrysning helt præcist er, og om det overhovedet vil give resultater at få behandlet maven. I denne artikel kan du læse alt om fedtfrysning af mave og om teknologien bag.

Det kan være svært at komme af med genstridige fedtdepoter, lige meget hvor sundt du spiser, og hvor meget du træner. Især fedtdepoter på maven kan være noget af en kamp at komme af med, ja, faktisk stort set umuligt. I sådanne situationer er en fedtfrysning et perfekt alternativ, da man kan gå ind og behandle det specifikke område. Efter en behandling vil størstedelen af alle patienter opleve en fedtreduktion på 20-25 %.

Kan man få en fedtfrysning af maven?

Ja, du kan sagtens få en fedtfrysning af maven, og det gælder både den øvre og nedre del. De fleste har nok prøvet alle mulige og umulige former for træningsmetoder, som lover, at resultatet bliver en mave med mindre fedt, men oftest viser det dig, at de ikke virker. Nogle oplever i stedet at tabe sig andre uønskede steder på kroppen, hvilket kan være med til at fremhæve dellerne på maven ekstra meget.

cerix logo

Mest populære klinik

Cerix er blevet kåret til Danmarks bedste klinik indenfor fedtfrysninger. Servicen er god og vigtigst af alt, så er kvaliteten af de udførte behandlinger ekstrem høj.

Læs mere hos Cerix

Med en fedtfrysning skulpturerer behandleren kroppen, og man kan på den måde beholde de fedtdepoter, som eksempelvis er med til at give kvindekroppen dens smukke former og udelukkende fokusere på de uønskede fedtdepoter.

Maven er et af de største områder, som kan fedtfrysebehandles, og derfor kræver det nogle gange op til to eller tre påsætninger, før du opnår det ønskede resultat. Behandlingen er stort set smertefri, men du skal forvente, at efter en fedtfrysning af maven kan det godt føles som om, at maven ”sover” i de første par uger. Det kan afhjælpes med lidt smertestillende, men det er ikke farligt, og det går over af sig selv.

Sådan foregår en fedtfrysning af maven

Først og fremmest skal du til en konsultation for at få undersøgt om området er egnet til en behandling, hvilket det i langt de fleste tilfælde er. Her vil du også få målt maven og taget før-billeder, så du og behandleren efter behandlingen kan se den samlede effekt af fedtfrysningen.

Til selve behandlingen kan det godt nive lidt, når mundstykket suger huden ind ved hjælp af vakuumtryk, men kort tid efter vil du stort set ikke mærke noget ubehag. Du kan vælge at sidde op eller ligge ned, og foretage dig, hvad du har lyst til – læse, høre musik, se film på smartphonen osv.

Når det er maven, som skal behandles, vil der oftest blive sat to mundstykker på for at reducere behandlingstiden. En fedtfrysning af maven vil tage omkring en times tid, og efter 8 til 12 uger vil det endelige resultat være synligt.

Nedkølingen af fedtcellerne får dem til at krystallisere, så de dør. Herefter begynder kroppen at nedbryde og udskille dem, hvilket er det, der tager tid. De fedtceller, der reduceres på området, er fedt, som ikke kommer igen. Med en sund livsstil vil det derfor være et permanent resultat, som du vil opnå med en fedtfrysning af maven.

doc24.dk

5 3
Artikel godkendt af

Ph.d. Karolinska Institute

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skribenten

Lea Josefine Christensen

Lea har taget en kandidatuddannelsen i folkesundhedsvidenskab fra Karolinska Institutet med ph.d. i samfundsmæssige forholds indflydelse på befolkningsgruppers fysiske helbred og generelle sundhed. Lea bidrager med viden, og tjekker den faglige kvalitet af vores læge- og sundhedsfaglige artikler om lidelser, sygdomme og helbredsspørgsmål.