Fedtfrysning – før og efterbilleder

Vil du gerne have foretaget en fedtfrysning, er det rart at kunne se andres før og efter billeder. Det giver dig en realistisk ide om, hvad du kan forvente. Se billederne herunder.

fedtfrysning før efter billeder
Udgivet 12.07.2021 | Senest redigeret 19.07.2021 | Artiklen indeholder reklamer

”Virker fedtfrysning overhovedet?” og ”Hvor synlig bliver reduceringen af fedtceller efter en fedtfrysning?” er måske nogle spørgsmål, du stiller dig selv, hvis du overvejer en fedtfrysning. Mange som går og overvejer, om en fedtfrysning er noget for dem, vil gerne se før- og efterbilleder for at finde ud af, hvor synlig effekten er.

Efter en fedtfrysning vil du have 20-25 % færre fedtceller i kroppen på det behandlede område. Det er fedtceller, som aldrig kommer igen. Hvis du taber dig ved hjælp af kost eller motion, vil du altid have det samme antal fedtceller i kroppen, her er det blot størrelsen af disse, der vil blive mindre.

Det er altså en markant forskel i antallet af fedtceller før og efter en fedtfrysning, og derudover vil du efter en fedtfrysning desuden også have svært ved at tage på i samme omfang, som du kunne tidligere af den simple årsag, at der er færre fedtceller.

Se billeder før og efter en fedtfrysning

cerix logo

CeriX klinik

Cerix er en af Danmarks mest populære kliniker indenfor fedtfrysninger. Servicen er god og vigtigst af alt, så er kvaliteten af de udførte behandlinger ekstrem høj.

Læs mere hos Cerix
Ad

Der er mange områder på kroppen, som kan behandles med en fedtfrysning. De mest normale områder, som bliver behandlet med en fedtfrysning ses på listen herunder.

fedtfrysning på maven før efter fedtfrysning billeder billeder før fedtfrysning efter billeder af lår fedtfrysning baller efter og før ryggen efter og før arme efter og før

Lige meget hvilket område, der skal behandles, skal du ind til en konsultation først. Her vil du blive undersøgt for, om du er egnet til en fedtfrysning, og du vil også blive målt op på området samt få taget før-billeder. Det gøres for, at man kan måle og se forskellen på området før og efter behandlingen.

Især før- og efterbilleder viser tydelige forskelle, når det endelige resultat kan ses efter 8 til 12 uger. Du kan også bruge opmålingen samt før-billederne til at sætte dig mål for, hvilket resultat du ønsker.

Er målet ikke opnået ved en behandling, kan du efter 12 uger få endnu en fedtfrysning for en endnu større reduktion af fedtceller.

Kort om fedtfrysning

En af grundene til at fedtfrysning er blevet så populært, som det er, er de store resultater, som en til to behandlinger giver – dette fremgår bl.a. af før- og efterbillederne.

Der er en tilfredshed på 94 % hos patienter, der har prøvet CoolTech-teknologien, som er en af de to førende maskiner, der bruges til fedtfrysning.

Derudover er sikkerheden høj ved en fedtfrysning, og bivirkningerne er meget få. Da det er en ikke-kirurgisk behandling er der ingen sår, som skal hele, ligesom der ikke er risiko for, at der opstår betændelse.

De eneste bivirkninger ved en fedtfrysning er, at det behandlede område kan ”sove” eller prikke i lidt tid efter behandlingen, og derudover synes nogle, at det er ubehageligt, når huden suges ind i maskinens mundstykke ved hjælp af vakuum.

I den følgende halve til hele time, som behandlingen tager, summer eller prikker det lidt, men du kan sagtens slappe af med en kop kaffe, en bog eller sidde og arbejde ved sin computer. Efter fedtfrysningen kan du fortsætte dagens gøremål, og du behøver ikke hvile eller tage særlige hensyn.

Når du efter 8 til 12 uger kommer tilbage til klinikken og får taget efterbillede, er det nemt at se det endelige resultat.

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Skriv en anmeldelse
5/5