Fedtfrysning på Sjælland – Hvor er de bedste klinikker?

Bor du på Sjælland, og overvejer du at få foretaget en fedtfrysning, er du helt sikkert interesseret i at finde ud af, hvor de bedste klinikker er. Herunder finder du en guide, så du kan få den absolut bedste oplevelse med din fedtfrysning.

fedtfrysning guide
Udgivet 11.05.2021 | Senest redigeret 05.02.2024 | Artiklen indeholder reklamer

Hvor på Sjælland findes der klinikker, som udfører fedtsugninger? I denne artikel kan du blive klogere på fedtfrysning og i særdeleshed på, hvor på Sjælland udover i København du kan få en professionel fedtfrysning.

At få fjernet uønskede fedtdepoter med fedtfrysningsteknologien er inden for de seneste år blevet meget populært. Det skyldes bl.a., at det er en metode, som overhovedet ikke gør brug af kirurgi, samt at rigtig mange oplever meget positive resultater ved blot en enkelt behandling af en times varighed.

Hvis du er interesseret i at finde ud af, hvor på Sjælland du kan få en fedtfrysning, kan du blive meget klogere af at læse denne artikel, hvor du også finder niveauet af erfaring på og anmeldelser af de forskellige klinikker.

Fedtfrysningsklinikker på Sjælland

Der findes efterhånden mange klinikker, som tilbyder fedtfrysning til deres kunder. Det skyldes, at metoden er blevet mere og mere efterspurgt, og at flere danske behandlere har fået erfaring inden for området, så de er i stand til at tilbyde fedtfrysning til deres kunder.

cerix logo

CeriX klinik

Cerix er en af Danmarks mest populære kliniker indenfor fedtfrysninger. Servicen er god og vigtigst af alt, så er kvaliteten af de udførte behandlinger ekstrem høj.

Læs mere hos Cerix
Ad

Cerix ligger placeret i København, nærmere København K på Dronningens Tværgade 7 st. Det er en af de mest populære klinikker, som tilbyder fedtfrysning på Sjælland. Deres score på Google My Business er 5/5 og på Facebook 5/5.

  • Hudklinikken Skønvirke

I Kastrup på Amager og i Roskilde på Sjælland tilbyder Hudklinikken Skønvirke en fedtfrysning med maskinen Zeltiq CoolSculpting, som har en solid dokumenteret effekt og sikkerhed.

Faktisk var Skønvirke en af landets første klinikker, der kunne tilbyde fedtfrysninger til deres kunder.

Hos Skønvirke går personalet op i at levere effektive behandlinger med høj sikkerhed og gode resultater, og hver patient får en professional og individuel behandling.

  • Bonita Body & Health

I Herlev ligger Bonita Body & Health, som er en klinik, der har specialiseret sig i reduktion af de fedtdepoter, det ikke er muligt at motionere væk.

Det er brasilianske Valquiria Coutinho, der står bag klinikken, og hun hjælper sine patienter med at opnå gode resultater og med at vedligeholde disse ved hjælp af en sund livsstil.

Du bestiller tid til en fedtfrysning enten ved at ringe eller ved at sende en mail til klinikken, og ved flere påsætninger er der gode penge at spare.

  • Beyond Skincare

I Charlottenlund på Sjælland ligger Beyond Skincare, som også tilbyder fedtfrysningsbehandlinger. Klinikken tilbyder desuden, som de eneste i landet, en kombinationsbehandling, hvor du i forlængelse af fedtfrysningen får en opstramning af væv og muskler i det behandlede område. Denne opstramning foretages med en Ultratone Futura Pro-teknologi.

Du kan både booke en konsultation på klinikkens hjemmeside, sende en mail eller ringe.

  • Art of Wellness

I Lyngby på Sjælland ligger Klinikken Art of Wellness, som tilbyder LipoContrast, som også er en fedtfrysningsbehandling.

LipoContrast er en metode, hvor kulde og varme kombineres, således at huden først udsættes for varme, herefter kulde og til sidst varme igen. Afhængigt af hvilket område, der skal behandles, skal der en til tre behandlinger til for at opnå det bedste resultat.

Du kan booke en gratis konsultation, hvor behandlingsforløbet og prisen for forløbet vil blive fastlagt, på klinikkens hjemmeside.

Sådan fungerer fedtfrysninger

En fedtfrysning virker ved, at fedtcellerne bliver udsat for kulde, der gør, at de krystalliserer og dør. Efter nogle måneder vil kroppen have udskilt de døde fedtceller, og efter en enkelt behandling vil størstedelen af alle patienter opleve en fedtreduktion på omkring 20-25 %. Vi har skrevet en stor guide om emnet her.

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Find mere information her

Skriv en anmeldelse
5/5