Fiskeolie til hunden

Vil du gerne gøre noget godt for din hund, er det en god ide for dig, at du giver den fiskeolie. Lige som for mennesker er det nemlig også sundt for hunde. Læs mere her om, hvordan olien hjælper din hund.

informationer-om-fiskeolie-til-hunden
Udgivet 26.05.2021 | Senest redigeret 20.07.2021 | Artiklen indeholder reklamer

Fiskeolie kan også anvendes til hunde. Først og fremmest får de en flottere, sundere pels og mindsker fældning. Men fiskeolien kan også lindre gigtproblemer, forebygge hjertekarsygdomme og er godt for immunforsvaret, ganske som hos mennesker.

Ligesom vi mennesker er hunde ikke i stand til at skabe de vigtige omega-3 fedtsyrer selv. De skal tilføres udefra, f.eks. i form af kogt fed fisk i deres kost eller ved at give dem et kosttilskud i form af fiskeolie.

Vi har testet 10 forskellige flydende fiskeolier til hunde, og er kommet frem til Helsebixens PurePharma Omega 3. Den slår de andre på smag og effekt.

puori omega 3

#2 PUORI/PURE PHARMA O3

Puori O3 (eller det gamle Pure Pharma) kommer ind på en flot 2. plads. Det er ikke den billigste på markedet, men ift. koncentrationen og at produktet er IFOS certificeret, så er det et godt køb.

Bestil, modtag i morgen
Ad

hunde og fiskeolieDet sidste er langt det nemmeste, for dels er fisk en dyr spise at servere i så rigelige mængder, at det dækker hundens behov for omega-3 og dels er der en del hunde, der ikke er vilde med at spise det.

Tørkost giver ikke nok omega-3 til din hund

Det meste af det tørkost du kan få med fisk, er ganske rig på omega-6 fedtsyre, men mangler helt de vigtige omega-3 fedtsyrer. Derfor har hunden ligesom mennesker brug for et kosttilskud med omega-3, for at få nok i kosten. Ja, faktisk er det lidt af et must, for hunden har ikke mulighed for at variere sin kost på samme måde som os mennesker.

Sådan giver du fiskeolie til din hund

Du kan give din hund fiskeolie enten ved hjælp af et flydende kosttilskud, som du hælder over dens mad eller ved at give dem den samme slags fiskepiller, som vi mennesker får.

Særlig populær – også hos hunden – er et kosttilskud med vildtlaksolie. Det fås i flydende form på flaske og doseres nemt med det medfølgende mål eller en pumpe, der kan monteres på flasken.

Om skribenten

Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

Skriv en anmeldelse
5/5