8 bedste køreposer og kombiposer

En kørepose er fantastisk til at hjælpe dit barn med at holde sig dejlig varm, når I kører bil. Men hvilken kørepose er den bedste til dit barn? Få svaret her.

test af køreposer og kombiposer
Udgivet 01.07.2021 | Senest redigeret 29.11.2021 | Artiklen indeholder reklamer

Som forældre til en lille baby vil man gøre alt for, at ens lille guldklump har det godt. Især, når barnet skal sove til middag eller falder i søvn midt i en gåtur med barnevognen, betyder det meget, at barnet ligger lunt, godt og sikkert.

For babyer kræver naturligvis omsorg og pleje, og de er sarte i forhold til for eksempel kulde. Derfor er det vigtigt, at de ikke ligger i barnevognen og bliver kolde. De bør med andre ord svøbes godt ind, når det er koldt udenfor eller have det tilpas når temperaturen stiger – her kan en kørepose eller kombipose være en nyttig og praktisk løsning.

Gå til bunden hvis du ønsker at blive klogere på, hvad vi helt præcis har bedømt efter. Resultaten af vores score ser således ud:

Top 9 bedste køreposer og kombiposer

Vi har fundet eksterne tests og kommet frem til følgende 9 bedste produkter i Danmark og sammenlignet på kvalitet og pris.

 • #1 Voksi Classic+  – Score 9.5
 • #2 Voksi Move Light – Score 8.5
 • #3 Babynor by Sleepbag kørepose – Score 7.8
 • #4 Voksi Baby Wrap – Score 6.5
 • #5 Dun kørepose Deluxe– Score 5.9
 • #6 Ticket To Heaven Kørepose – Score 4.5
 • #7 Addbaby Himalaya – Score 4.3
 • #8 Urban Kombipose fra Voksi – 3.6
voksi classic kørepose test bedst

#1 Voksi Classic+

Voksi Classic+ giver flere anvendelsesmuligheder end blot at bruge den i barnevognen. Den er, på grund af de mange foldemuligheder, god og anvendelig som både sovepose, dyne og eksempelvis legetæppe.

Læs mere
Ad

#2 Voksi Move Light babykørepose

Til de mildere overgangsperioder er den lette udgave af køreposen – en Move Light model fra Voksi – en ideel løsning. En super måde at give den lille baby varme og tryghed på en kølig sommeraften, eller når man er på tur.

Læs mere
Ad

#3 Babynor by Sleepbag kørepose

Køreposen fra Babynor by Sleepbag giver din guldklump en blød og tryg base, som kan bruges hele året rundt. Soveposen passer til små øjesten mellem 0 og 2 år.

Læs mere
Ad

#4 Voksi Baby Wrap

Baby Wrap køreposen fra Voksi kan beskrives som et smart udformet tæppe med en lille hætte. Med den kan man pakke sin baby godt ind, når man er på tur.

Læs mere
Ad

#5 Dun kørepose Deluxe – letvægt

Kørepose fra Duniduo er en varm og hyggelig baby sovepose til vinterbrug i barnevognen, klapvognen og autostolen. Duniduo har lækkert blødt fyld af 280 gr andedun (60%) og andefjer (40%).

Læs mere
Ad

#6 Ticket To Heaven Kørepose

Lækker Ticket To Heaven kørepose i navy med et allover print af lyseblå og mørkegrå stjerner.

Læs mere
Ad
addbaby kørepose

#7 Kombipose fra AddBaby – Himalaya

Himalaya køreposen fra AddBaby er en enkel udformet, men stilfuld kørepose, der er både praktisk og behagelig. Den er designet, så det lækre fyld bliver hvor det skal være, og posen er både vind- og vandafvisende.

Læs mere
Ad

Voksi Classic+ (flere varianter og modeller)

voksi classic kørepose test bedstMed Voksi Classic+ får man virkelig en kørepose og kombipose med muligheder i! Det er en barnevognspose, der kan klare al slags vejr og kan holde barnet varmt fra det er nyfødt til det er omkring 3 år.

Voksi Classic+ giver flere anvendelsesmuligheder end blot at bruge den i barnevognen. Den er, på grund af de mange foldemuligheder, god og anvendelig som både sovepose, dyne og eksempelvis legetæppe.

På den måde har ens lille guldklump en tryg base, hvor man både kan sove, hygge og lege, når man er af sted.

Vi anmelder den populære kugledyne

Der er naturligvis praktiske huller til barnevognsselen, så barnet kan blive forsvarligt spændt fast, når det skal sove i barnevognen.

Derudover kan man købe en bæreplade med til Voksi Classic+ – og bruge kombiposen som lift. Igen en praktisk anvendelsesmulighed, til når man er på farten, eller måske blot har brug for en lift, der ikke fylder så meget.

Voksi Classic+ er en superpraktisk kombiposen til barnevognen, der giver barnet et komfortabelt og trygt miljø at sove i.

Posen består af uld, der holder barnet dejligt varm i de koldere måneder og desuden sørger for at transportere fugt væk fra barnet. Yderstoffet er lavet i bomuld, og samlet er køreposen blød, komfortabel og varm – en tryg og praktisk løsning til guldklumpen.

 • Mange folde- og anvendelsesmuligheder
 • Kan, med bæreplade, også bruges som lift
 • Er egnet til børn fra 0-3 år

  Voksi Move Light babykørepose

  voksi_sleeping_bag_moveTil de mildere overgangsperioder er den lette udgave af køreposen – en Move Light model fra Voksi – en ideel løsning. En super måde at give den lille baby varme og tryghed på en kølig sommeraften, eller når man er på tur.

  For eksempel når man er på tur i klapvogn eller i babyautostolen på biltur, kan baby trygt putte sig i Move Light posen. Den er produceret i fin og blød bomuld og er dejligt lun og komfortabel.

  Der er selehuller køreposen, hvilket gør, at den passer til langt de fleste klapvogne og babyautostole. Derforuden er posen lavet med skridsikkert materiale på bagsiden, så den sidder godt i klapvognen og holder barnet varmt.

  Bliver det for varmt for barnet, er der fleksible åbningsfunktioner i posen, ligesom fodstykket kan åbnes helt op. Dette kan især være en fordel, når barnet har (beskidt) fodtøj på.

  Voksi Move Light er egnet til de helt små børn på 0-12 måneder. Farverne på Move Light er lyse og rare, og designet enkelt og skønt. En fin, behagelig og praktisk ”light-kørepose” til de små guldklumper.

  • God til sommerbrug
  • Kan bruges til klapvogn og babyautostol
  • Fleksible åbningsfunktioner

  Babynor by Sleepbag kørepose

  Køreposen fra Babynor by Sleepbag giver din guldklump en blød og tryg base, som kan bruges hele året rundt. Soveposen passer til små øjesten mellem 0 og 2 år og kan passende bruges i kombi- og klapvogne.

  Babynor er Coop Danmarks helt eget mærke, som de har udviklet for at skabe sikkerhed og kvalitet, som ikke skal koste en formue at købe.

  Ved at folde sidevingerne med forskellige teknikker, kan du folde posens dyne til både sommer- og vinterbrug.

  Med Babynor by Sleepbag får du meget mere end bare en kørepose. Ved tilkøb af Sleepbag bæreplade med læderremme, legestænger, UV-sejl eller lagner kan den multifunktionelle babysovepose bruges til mange andre ting end bare at give din lille stjerne en optimal søvn.

  • Vindtæt, vandafvisende og åndbar
  • Dansk design i høj kvalitet
  • Kan bruges i temperaturer fra -10 til +22º C

   Baby Wrap fra Voksi

   Baby Wrap køreposen fra Voksi kan beskrives som et smart udformet tæppe med en lille hætte. Med den kan man pakke sin baby godt ind, når man er på tur.

   Baby Wrap passer både til brug i barnevogn og babyautostol, hvor selehuller i forskellige højder gør det muligt at fastholde sikkerheden med korrekt selefastspændelse.

   Man kan desuden, ved hjælp af fire velcrolukninger på forskellige niveauer, pakke sit barn ind på flere forskellige måder.

   Ligesom man har mulighed for at justere på velcrolukningerne, alt afhængig af hvordan barnet har det bedst – og hvor koldt eller varmt det er.

   Baby Wrap er fremstillet i 100 % bomuld, hvilket giver et behagelig og åndbart tæppe, som kan bruges til alderen 0-1 år. Materialet er sammen med velcrolukningerne med til at skabe gode og behagelige temperaturforhold for barnet.

   Alt i alt et praktisk, fleksibelt og blødt tæppe til babyen.

   • Er lavet som et tæppe, som baby pakkes ind i
   • Mulighed for at lukke tæppet på flere forskellige måder
   • Kan bruges til autostol
   • Bedst egnet til 0-1-årige

    Dun-kørepose deluxe – letvægt – fra Duniduo

    Her har vi en rigtig letvægter. En lækker og meget let dun-kørepose fra Duniduo. Den kan næsten sammenlignes med en dejlig dynejakke.

    Den er lavet med dunfyld, hvilket giver køreposen masser af god komfort og varme til barnet, der kan ligge behageligt og tilpas og sove i den.

    Denne model er dejlig fyldig, blød og lækker, når den er i brug, og ellers kan den pakkes sammen til at fylde næsten ingenting.

    Det gør den meget praktisk og handy at have med sig, og man ikke har brug for flere ting, der fylder meget. Som en lille smart sovepose.

    Overdelen kan desuden lynes helt af, så man kan bruge de to dele af køreposen hver for sig. Eventuelt som tæppe eller klapvognspude.

    Læs også: Test af 10 cykelstole

    Dun-køreposen fra Duniduo er anvendelig til såvel barnevogn som klapvogn, og der er åbninger til køreseler (5-punkts-).

    Derudover er den vind- og vandtæt, men stadig åndbar, og den kan både vaskes i vaskemaskine og tørretumbles. En handy og praktisk størrelse, der er lækker og behagelig for barnet at putte sig i.

    • Meget let, men fyldig kørepose
    • Fylder meget lidt sammenpakket
    • Kan deles op i to dele, der kan bruges hver for sig som eksempelvis tæppe

     

    Ticket To Heaven kørepose

    Lækker Ticket To Heaven kørepose i navy med et allover print af lyseblå og mørkegrå stjerner.

    Ticket To Heaven køreposen kan åbnes helt op fortil med en gennemgående lynlås med indvendig vindstolpe. Posen kan også åbnes i bunden, så det er let at komme til fødderne uden at åbne hele køreposen op.

    Den lækre kørepose indeholder både kvalitet og holdbarhed, da det er vigtigt for en kørepose, at den er sikker og kan holde i langtid. Derudover er køreposen 100% vandtæt, hvilket er utrolig smart, hvis du har monteret den imens du er ude og gå i regnvejret.

    Køreposen er fremstillet af 100% polyester, hvilket skaber en rigtig blod og lækker kørepose, som gør det rart for den lille at sove i.

    • Vandtæt med et vandsøjletryk på 5.000 mm
    • Åndbar med en åndbarhed på 5.000 g
    • 100% Polyester

    Kombipose fra AddBaby – Himalaya

    addbaby køreposeHimalaya køreposen fra AddBaby er en enkel udformet, men stilfuld kørepose, der er både praktisk og behagelig. Den er designet, så det lækre fyld bliver hvor det skal være, og posen er både vind- og vandafvisende.

    Den kan deles op i to dele ved at lyne frontstykket helt af – så man kan bruge de to dele hver for sig til eksempelvis tæppe eller klapvognspude.

    Er der brug for hele køreposen i klapvognen, er den praktisk indrettet med ekstra lag ved fødderne – hvis barnet for eksempel sidder i strømpesokker. Men man kan også åbne den ved fødderne, hvis barnet eventuelt har beskidt fodtøj på, som skal holdes uden for posen.

    Himalaya-køreposen er udstyret med huller på bagsiden, så man kan gøre brug af 5-punktsseler til sit barn. Dette gør, at den passer til langt de fleste barne- og klapvogne.

    Derudover er der antiskrid-belægning på bagsiden af køreposen, så den sidder ordentligt i klapvognen. Alt i alt en alsidig kørepose, der er godt egnet til det danske vejr, og som er rar og lun for barnet at ligge eller sidde i.

    • Praktisk design – fyldet bliver, hvor det skal være
    • Kan deles op i to dele, der kan bruges hver for sig som eksempelvis tæppe
    • Ekstra lag ved fødderne

    Voksi Move kørepose

    Denne kørepose er fra Voksi finder man nye muligheder for køreposer. Denne model kan nemlig, på grund af en kort og en lang overdel, bruges fra 0 år og helt indtil barnet er 4-5 år.

    Om man stadig bruger klapvogn til et barn på 4-5 år er måske tvivlsomt. Men den kan sagtens stadig være rar og hyggelig at krybe i, selv om man er ved at være ”lidt stor”.

    Men mens barnet bruger køreposen i klapvogn, er det praktisk, at der kan lynes op nede i fodenden. I tilfælde af, at fødderne trænger til luft, eller beskidt fodtøj skal holdes uden for posen.

    Dens underside består af uld, mens oversiden består af dun og fjer. Dette giver samlet en behagelig og åndbar kørepose. Den holder barnet varmt og lunt, men sørger også for at transportere fugten væk fra barnet og giver en god og komfortabel oplevelse. Derforuden er posen også vind- og vandafvisende.

    Den meget alsidige kørepose har et skønt og ganske klassisk design, hvor der også er plads til sjov. Tag for eksempel den medfølgende hyggelige pingvin-hovedpude, der med garanti er et hit for barnet.

    Desuden kan posen lynes helt op og bruges som legetæppe – en god og tryg base for barnet, når det er med på tur.

    Sikkerheden er selvfølgelig også med, idet der er huller til køresele i underdelen, hvor der på bagsiden også er skridsikkert materiale, så køreposen sidder ordentligt i klapvognen. En meget alsidig, lækker og god varm model, der altså kan bruges længe – hvis man vil.

    • Alsidig – Kan bruges af børn op til 4-5 års-alderen
    • Er god varm, og er vind- og vandafvisende
    • Har medfølgende pingvin-hovedpude

    Samlet set…

    Så er der mange, rigtig gode modeller at vælge imellem. Fælles for dem er blandt andet, at de er praktiske at have til at holde sin baby/sit barn varmt og trygt med. De er lettere og smartere at have med at gøre end for eksempel en dyne eller tæppe. De kan jo sparkes af – og varmer heller ikke hele vejen rundt, som en kørepose gør. Man kan med andre ord skabe en tryg og lun base for sit barn med en kørepose. En base, man i mange tilfælde kan bruge til flere ting.

    Hvor mange af modellerne kan bruges til både barnevogn og klapvogn, kan flere af dem også anvendes i autostol. Eller som lift. Ligesom man ved mange af de forskellige poser også kan bruge dem som legetæppe, almindeligt tæppe og endda pusletæppe.

    Det giver mange forskellige muligheder, og ofte kan det være praktisk at have en kørepose med sig på tur (udover de ”almindelige” gåture i barnevogn og klapvogn). For den fylder i mange tilfælde ikke så meget – men giver mange anvendelsesmuligheder – og som sagt en tryg base for barnet.

    Hvilken kørepose skal jeg så vælge?

    Hvilken model, man ender med at vælge, hvis man beslutter sig for at købe en kørepose, afhænger af flere faktorer: Hvor den mest skal bruges henne (og med hvad), i hvilket vejr/hvilken årstid, og hvor mange anvendelsesmuligheder der skal være. Men også hvordan den skal se ud, hvor længe barnet skal kunne bruge den – og hvad den må koste.

    Så man må i gang med at finde ud af, hvad ens egne – og ens barns – behov er, og vælge en fornuftig kørepose ud fra det. Der er under alle omstændigheder grobund for at finde en rigtig god model. En, der kan give ens barn god varme, tryghed og komfort, når der skal soves, hygges eller køres tur … I løbet af den første, skønne og vigtige del af barnets liv.

    Generelt om kombiposer

    Den kan på en måde sammenlignes med en sovepose, der er lavet specielt til babyer. En god og lun pose med for eksempel lynlås og/eller velcro-lukning, og hvor barnet kan ligge trygt og varmt i. Man kan sige, at køreposen slutter godt rundt om barnet, som man ikke på samme kan gøre det med en dyne eller et tæppe.

    Køreposen kan bruges i barnevogn eller klapvogn, og i nogle tilfælde også til autostol, afhængig af modellen.

    I langt de fleste modeller er der også huller i posen beregnet til barnevognssele, så barnet kan blive forsvarligt fastspændt, mens det sidder i posen. Der findes rigtig mange forskellige modeller af køreposer – og i forskellige prisklasser.

    Om skribenten

    Lea Christensen er til dagligt skribent på Doc24.dk og har mange års erfaring med tekstforfatning, research og sundhed. Lea har været fast skribent i flere år hos Doc24.dk og interesserer sig utrolig meget for sundhedsfaglige emner. Lea er en dygtig researcher og har igennem flere år skrevet nogle af de bedste og mest læste artikler på vores hjemmeside.

    Skriv en anmeldelse
    5/5